İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Force23

1189
OMFFC 184 / SOHBET YERİ
« : 22 Ağustos 2007, 23:33:15 »
OYUNSİTENİZ 184. MİNİ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI [ OMFFC 184 ] İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .

NOT : OMFFC 184 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR

1190
OMFFC 184 / KAYDINIZI BURADAN YAPINIZ
« : 22 Ağustos 2007, 23:31:46 »
FİFA 07 OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP 184 [ OMFFC 184 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBEST OLDUĞUNDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADI YAZMANIZA GEREK YOKTUR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLİYORUM


^^ NİCK ^^

^^ MSN ^^



NOT : OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP [ OMFFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE MİNİ FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BELİRLİ SAAT DİLİMLERİ İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM

1191
YEREL HABERLER / Kastamonu'da trafik kazası: 2 ölü
« : 22 Ağustos 2007, 21:40:28 »
KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Sebahattin Kantar yönetimindeki 34 BC 9133 plakalı otomobil, D-100 Karayolu'nun Ortalıca Beldesi Kepir mevkisinde şarampole yuvarlandı.
 
Meydana gelen kazada, araçta bulunan Ayşe Kantar olay yerinde, kızı Eda Kantar (15) kaldırıldığı Kargı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan ve annesiyle aynı adı taşıyan Ayşe Kantar (36) Çorum Devlet Hastanesi'ne, sürücü Sebahattin Kantar ise Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.


1192
YEREL HABERLER / Öğretmen çöp evde ölü bulundu
« : 22 Ağustos 2007, 21:39:21 »
Ankara'nın Çankaya ilçesinde, evinden aşırı koku gelen ve kendisinden uzun süre haber alınamayan emekli bir öğretmen evinde ölü bulundu.
 
Alınan bilgiye göre, İncesu Dedeefendi 2. Sokak 6 numaradaki apartmanın sakinleri, emekli öğretmen Muzehher Kurt'tan uzun süre haber alamadıkları ve evden dayanılmaz koku geldiği için durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler çöple dolu evde yaptıkları aramada, 70 yaşlarındaki Muzehher Kurt'un cesediyle karşılaştı.
 
Cesedi Keçiören Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Kurt'un kesin ölüm sebebinin, yapılan otopsiden sonra belirleneceği bildirildi. Çankaya Belediyesi ekipleri tarafından ilaçlanan evdeki çöplerin daha sonra boşaltılacağı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
İHA


1193
YEREL HABERLER / Cinayet işledi tatile çıktı
« : 22 Ağustos 2007, 21:39:01 »
Adana'da aile dostu emekli öğretmeni 2 arkadaşıyla birlikte öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığın olaydan sonra tatile çıktığı ve aileye taziye ziyaretinde bulunduğu ortaya çıktı.

 
Edinilen bilgiye göre, geçen yıl Temmuz ayında meydana gelen olayda, emekli öğretmen Ali C., Yeni Baraj Mahallesi Özenli Apartmanı 20 numaradaki evinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kapıda zorlama olmaması ve evde sigara izmaritleri bulunmasından dolayı, cinayetin Ali C.'nin tanıdığı biri kişi tarafından işlendiğine kanaat getirdi. 11 ay boyunca olayı titizlikle soruşturan ve bu zaman diliminde yaklaşık 80 kişiden DNA örneği alan polis, Ali C.'nin 15 yıllık aile dostunun oğlu M.F.G.'ye (29) ulaştı.

Gözaltına alınan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu belirlenen M.F.G.'nin ilişkilerini inceleyen polis, bu kişi tarafından uyuşturucu bağımlısı hale getirildiği belirtilen Cemal A. (25) ve lise öğrencisi Melis A. (17) adlı genç kızı gözaltına aldı. Çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede cinayeti tüm detaylarıyla anlatan sanıklar tutuklanarak cezaevine konuldu.

 
15'er yıl hapis cezası istemiyle haklarında dava açılan zanlıların Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.

Olaydan önce esrar içip, eroin aldıklarını söyleyen M.F.G., Ali C.'nin kız arkadaşları Melis A.'ya asıldığını ileri sürerek, "Cemal maktule saldırdı. Ben engel olmaya çalıştım. Cemal kolonya şişesi ile maktulün kafasına vurdu. Cemal'in talimatı ile yastık getirip sesi çıkmamamsı için yastığı yüzüne bastırdım. Hırsızlık görüntüsü vermek için odaları karıştırdık. Üzerimdeki kanlı gömleği çıkarıp, Ali C.'nin gömleğini giydim. Kızkalesi'nde 1 hafta tatil yaptık. Adana'ya geldiğimde maktulün ailesi ile de görüştüm" dedi.

Öldürme fikri ve eyleminin M.F.G. tarafından gerçekleştirildiğini, kendisinin suçsuz olduğunu iddia eden Cemal A. ise, "M.F.G., benden yardım isteyip, Ali C.'nin boğazını bıçakla kesmemi istedi ancak kabul etmedim. Olaydan sonra Kızkalesi'ndeki bir pansiyona yerleşip bir hafta kaldık. Evden çaldığımız parayı, otel parası, yediklerimiz ve içtiklerimiz için harcadık" diye konuştu.

Suçlamaları kabul etmeyen Melis A., "Cinayet olayının içinde yokum. Aksine sözlü olarak onları engellemeye çalıştım" diyerek kendini savundu.


1194
YEREL HABERLER / İtalyan turist bıçaklandı
« : 22 Ağustos 2007, 21:38:08 »
KONYA (İHA) - Konya'da gece yarısı kaldıkları otelden gezmek için dışarı çıkan 3 İtalyan turistten biri, daha önce iki polisi bıçakla yaralamaktan sabıkalı şahıs tarafından bıçaklandı. Göğsünden yaralanan İtalyan turiste ilk müdahale kız arkadaşı tarafından yapılırken, polis tarafından saklandığı parkta yakalanan şüpheli şahsın sorunlu ve aşırı derecede alkollü olduğu öğrenildi.

 
Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tatil için Konya'ya gelen İtalyan turist Giacomo Bassoli (35), kız arkadaşı Monica Gusmerali (30) ile beraberindeki bir arkadaşı kaldıkları otelden gezmek için dışarı çıktı. Eski İstanbul Caddesi'nde kaldırımda yürüyen turistler, daha önce iki polisi bıçakla yaralamaktan sabıkalı Mehmet Ali Y. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Sorunlu ve aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen Mehmet Ali Y, bir süre boğuştuğu turistlerden Giacomo Bassoli'yi rastgele salladığı bıçakla göğsünden yaraladı.
 
 
Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralı turist arkadaşlarıyla birlikte yürüyerek Valilik binası yanına kadar gelip çevredekilerden yardım istedi. Bunun üzerine vatandaşlar polise ve ambulansa haber verdi. Olduğu yere oturan Giacomo Bassoli'ye ilk müdahale yanındaki kız arkadaşı Monica Gusmerali tarafından yapıldı. Olay yerine gelen muhabirleri engellemek isteyen Monica Gusmerali, yaralı arkadaşının önünde durarak yüzünü gizlemeye çalıştı. Ambulanstan indirilen sedyeye yatmak istemeyen Giacomo Bassoli, yürüyerek bindiği ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ŞÜPHELİ İKİ POLİS MEMURUNU YARALAMIŞTI
Olaydan kısa bir süre sonra bölgede geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, görgü tanıklarının verdikleri ifadeler doğrultusunda şüphelinin eşgaline ulaştı. Yapılan çalışma sonucunda şüpheli Mehmet Ali Y, bir parkta gizlenirken yakalandı.

Mehmet Ali Y'nin 3 Mart 2006 tarihinde mukavemet ettiği 2 polis memurunu bıçakla yaralama olayına karıştığı ve bir süre cezaevinde yattığı öğrenildi. Ayrıca Mehmet Ali Y'nin Kabahatler Kanunu'na muhalefetten hakkında çok sayıda işlem yapıldığı öğrenildi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Mehmet Ali Y, hastane çıkışında kendisine soru soran gazetecileri de bıçaklamakla tehdit etti. Mehmet Ali Y, polis tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Giacomo Bassoli'nin, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinde, hiçbir diyalog yaşamadıkları şahsın kendilerine neden saldırdığını anlamadığını söylediği öğrenildi. Yaralanan Giacomo Bassoli'nin kendisini yaralayan Mehmet Ali Y'den şikayetçi olduğu, Monica Gusmerali ile diğer arkadaşının kendilerine yönelik bir saldırı olmaması nedeniyle şikayetçi olmadıkları öğrenildi.



1195
YEREL HABERLER / Everest'e sezon dışı indirimi
« : 22 Ağustos 2007, 21:37:02 »
Katmandu (AA)- Nepal hükümeti, turizmi teşvik ve dağcılara cazip hale getirmek için sezon dışında Everest'e tırmanma bedelini azaltıyor. Nepal Turizm Bakanı Prithvi Subba Gurung, Mart-Mayıs ayları arasındaki dağcılık sezonunda her ekibin tırmanmak için en az 70 bin dolar ödediği Everest'in sezon dışında hemen hemen terk edildiğini, bu nedenle sonbahar ve kış sezonlarında dağcılara indirim yapmayı düşündüklerini söyledi.

Gurung, Eylül-Kasım dönemini kapsayan sonbaharda yüzde 50, Aralık-Ocak aylarını kapsayan kış sezonunda da yüzde 75'lik bir indirim planı üzerinde çalıştıklarını belirtti. Bu yılki tırmanış sezonunda en az 520 kişinin Everest'in zirvesine ulaştığı bildiriliyor.


1196
YEREL HABERLER / Şırnak'ta mülteci operasyonu
« : 22 Ağustos 2007, 21:36:47 »
ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Çayı üzerinden kaçak yollarla yurda giriş yapan toplam 67 mülteci düzenlenen operasyonla yakalanırken, 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Silopi ilçesindeki Habur Çayı üzerinden kaçak yollarla yurda giriş yapan ve aralarında 3 çocuk ile 3 bayanın bulunduğu toplam 67 Iraklı, güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Mültecilerle birlikte Türkiye'deki işlerini organize ettiği iddia edilen M.T. adlı şahıs da gözaltına alındı. Mülteciler, Silopi Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Silopi Adliyesi'ne çıkartıldı. 67 Iraklı ifadeleri alındıktan sonra sınır dışı edilmek üzere Habur Sınır
Kapısı'na gönderildi. Türkiye üzerinden Yunanistan'a geçecekleri belirlenen mülteciler, ifadelerinde Irak'ta huzur ortamı olmadığını ve daha rahat bir yaşam kurmak için ülkeden kaçtıklarını söyledi.

Yetkililer, son zamanlarda artan mülteci olaylarını Irak'ta güvenliğin olmamasına ve Habur Çayı'ndaki su seviyesinin düşmesine bağladı.


1197
YEREL HABERLER / Limanda mülteci operasyonu
« : 22 Ağustos 2007, 21:36:34 »
İZMİR (İHA) - İzmir'in Konak ilçesi, Alsancak semtinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Filistin uyruklu 3 mülteci yakalandı.

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Alsancak Limanı'nda konteynır içerisinde Ziyatel Yalali. Muhammut Hasan ve Yasin Muhammed isimli Filistin uyruklu 3 mülteciyi yakaladı. Mülteciler verdikleri beyanlarında Yunanistan'a götürülecekleri vaadiyle limana getirildiklerini ve yurtdışına kaçmak için limanda bir görevliye kişi başı bin 500 dolara anlaştıklarını söyledi. Hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar ifadelerinin tamamlanmasının ardından, sınır dışı
edilmek üzere İzmir Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.

 

1198
YEREL HABERLER / Arkadaş kavgası kanlı bitti
« : 22 Ağustos 2007, 21:36:21 »
İZMİR (İHA) - İzmir'in Konak ilçesi Yeşilyurt semtinde arkadaşlar arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Yeşilyurt semtinde bulunan Beyaz Melekler Parkı'nda saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, emniyette bir çok kaydı bulunduğu bildirilen C.M. (37), arkadaşı M.Y. (36) ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sonucunda M.Y.'yi suratından bıçaklayan C.M. olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan M.Y. ise olay yerine gelen ambulansla Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Bir süre sonra polis ekipleri tarafından Yeşilyurt Adnan Kahveci Parkı girişinde yakalanan C.M. İse arkadaşını bıçaklamadığını ve kavga sırasında çöp bidonuna çarptığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, C.M. isimli şahıs ifadesine başvurulmak üzere Yeşilyurt Karakolu'na götürüldü.

 

1199
YEREL HABERLER / Ambulans beklerken uykuya daldı
« : 22 Ağustos 2007, 21:36:06 »
İZMİR (İHA) - İzmir'in Konak ilçesinde, girdiği bunalım sonucu çok sayıda hap içen Berk K. (32) isimli şahıs, intihar etmek istedi.

Olay saat 23.30 sıralarında Hatay, 101/1 Sokak, numara 20, kat 2'de meydana geldi. Alkol aldığı iddia edilen Berk K., yatak odasında çeşitli ilaçlar içerek intihar girişiminde bulundu. Şahıs, annesi tarafından baygın halde bulundu. Durum üzerine polis ve sağlık ekiplerinden yardım istendi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, hap içerek intihar girişiminde bulunan ve annesi tarafından temiz hava alması için bahçeye çıkarılan Berk K.'yı uyur vaziyette buldu. Şahsın uyumaması için başında nöbet tutarak devamlı konuşturan polis memurları, bir süre sonra olay yerine gelen 112 Acil ambulansıyla Berk K.'yı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

1200
YEREL HABERLER / Konya'da trafik kazası: 1 ölü, 13 yaralı
« : 22 Ağustos 2007, 21:35:49 »
KONYA (İHA) - Konya'da minibüsle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 6'sı çocuk 13 kişi yaralandı.

 
Kaza saat 21.00 sıralarında merkez Karatya ilçesi Saraçoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Özçarıkçı (21) idaresindeki 42 J 2041 plakalı minibüs, Ayhan Türkuçar'ın (28) kullandığı 42 VP 919 plakalı otomobille çarpıştı. Minibüste bulunan Özçarıkçı ailesinden sürücü Ahmet, Lütfiye (42), Ayşe (39), Ömer Ali (58), Türkan (28), Ömer (10), Ahmet (9) ve Sibel Özçarıkçı ile otomobil sürücüsü Ayhan Türkuçar, Zekiye Türkuçar ve henüz 2 aylık olan Ali Türkuçar, Sami Altekin (24), İbrahim Altekin ve Sıla Acar (3) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Konya Numune ve Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı olarak Konya Numune Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Zekiye Türkuçar, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi bulunan 2 aylık Ali Türkuçar isimli bebek ise Konya Numune Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
 
 
Kaza haberini alan yaralı yakınlarından bazıları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

 
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.