İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Force23

949
YEREL HABERLER / Emekli askerden darbe yanıtı
« : 01 Eylül 2007, 06:35:21 »
İtalyan La Repubblica gazetesinin sorularını yanıtlayan Hava Kuvvetleri emekli Korgenerali Şadi Ergüvenç Türkiye'de bir darbe girişimi için ortam olmadığını belirterek, “Abdullah Gül bir kökten dinci ama askerler için sandıktan çıkan oylara saygı duymaktan başka çare yok” dedi.

Ergüvenç, “Geçen yüzyılda değiliz. Gül, Cumhurbaşkanı seçilince  toplum sokaklara döküldü, bayram etti. Demokrasi yolunda seyreden  askerden darbe beklenemez" dedi.

950
YEREL HABERLER / Anıtkabir'e sevgi seli
« : 01 Eylül 2007, 06:35:01 »
Türk ulusunun milli mücadelesinin zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos'un yıl dönümünde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'e sevgi seli yaşandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla sabah saatlerinde gerçekleştirilen devlet töreninin ardından Anıtkabir, saat 11.00'de halkın ziyaretine açıldı.

Anıtkabir'in ziyarete açılmasıyla birlikte başı, ilköğretim okullarından gelen öğrenciler çekti. Ellerinde Türk bayraklarıyla Anıtkabir'e gelen ziyaretçilerden bazıları burada dualar etti.

Sabah düzenlenen törende Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri adına bırakılan, kırmızı-beyaz çiçeklerden oluşan ve üzerinde "Türk Silahlı Kuvvetleri" yazan çelengin üzerine de ziyaretçiler tarafından renk renk çiçekler iliştirildi.

Kimi vatandaşların Atatürk'ün kabrinin önünde gözyaşı döktüğü de görülürken, ziyaretçiler, ellerindeki çiçekleri Ulu Önder'in kabrine serpiştirdiler.

Pusetlerinde bebekleriyle gelenler de olurken, Ata'nın kabrinin önünde ellerinde fotoğraf makineleri ve cep telefonlarıyla bu anı ölümsüzleştirmek isteyenler adeta birbiriyle yarıştı.

Atatürk'ün ziyaretçileri arasında Japon turistler de vardı. Japon grup, ziyaretçileri ilgiyle izledi, bol bol da fotoğraf çekti.

Yerel kıyafetleriyle Tarsus'tan gelen bir aile de ziyaretleri sırasında ilgi odağı oldu.

Anıtkabir'de askerlerin nöbet değişimi de vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenip cep telefonlarıyla kaydedildi. Bu değişim sırasında vatandaşlardan alkış da yükseldi.

Şehir dışından otobüslerle gelen vatandaşlar da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Türk milletinin Ulu Önderine bağlılıklarını vurguladılar.

951
YEREL HABERLER / Asker cumhurbaşkanım dedi
« : 01 Eylül 2007, 06:34:40 »
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Atatürk Kültür Merkezi alanına vatandaşların alkışları ve sevgi gösterileri arasında geldi.

Gül, Erdoğan ve bakanlar törene eşsiz, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül , Meclis Başkanı Köksal Toptan , Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları ise ise eşleriyle katıldı.

Dün GATA’daki mezuniyet töreninde Cumhurbaşkanı Gül ile askerlerin mesafeli duruşu bugün yerini uzun ve samimi sohbetlere bıraktı. GATA’daki törende Gül’e yönelik “sayın cumhurbaşkanı” ifadesi ise bugünkü törenlerde yerini “sayın cumhurbaşkanım”a bıraktı.

Resmi geçit öncesi Tören Kıta Komutanı olan Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanı Tümgeneral Necdet Sezginer bir konuşma yaptı.

Sezginer konuşmasına, “Sayın Cumhurbaşkanım; bugün tarihi şan ve şerefle dolu kahraman Türk ordusunun en büyük zaferlerinden birisi olan 30 Ağustos Zaferi’nin 85. yıl dönümünü kutlamak üzere gurur ve heyecan dolu olarak Yüce Türk Ulusu’nun huzurlarındayız” diyerek başladı.

Türk ordusunun bugün de Türk ulusunun en güvenilir ve yılmaz koruyucusu olmaya devam edeceğini söyleyen Tümgeneral Sezginer, “İnsanlık tarihi boyunca hür ve bağımsız yaşayan millet olmanın onuruna, ulus olmanın gururuna erişen büyük Türk ulusu ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, bugün de laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasına, bölünmez bütünlüğüne, üniter ve ulus devlet yapısına ve yüce Türk ulusuna yönelmiş her türlü iç ve dış tehdidi ortadan kaldırma azim ve kararlılığındadır. TSK, geçmişte olduğu gibi bugün de aynı inanç, heyecan ve sarsılmaz bir disiplin içerisinde Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek yaşamasının teminatı olmaya devam edecektir.” dedi.

Dün GATA’da düzenlenin mezuniyet töreninde GATA Komutanı Necati Özbahadır ve Dekan Tabip Tümgeneral Mehmet Zeki Bayraktar da konuşmalarına başlarken askeri teamüllerin aksine “Sayın Cumhurbaşkanım” değil “Sayın Cumhurbaşkanı” hitabını kullanmışlardı. Komutanların ardından konuşma yapan dönem birincisi Hava Tabip Eyüp Düzgün de aynı ifadeyi kullanmıştı.

Başbakan Tayyip Erdoğan'da törende Abdullah Gül’e “Cumhurbaşkanım” yerine “Cumhurbaşkanı” diye hitap edilmesine ilişkin olarak “Sayın cumhurbaşkanını, cumhurbaşkanlığı makamında cumhurbaşkanım ifadesi ile anarız. Heryerde de anmaya devam edeceğiz. Kardeşlik duyguları bizim özel hayatımızda aynen devam edecektir, eder” demişti.

952
YEREL HABERLER / Muz gemisinden kokain çıktı
« : 01 Eylül 2007, 06:34:18 »
Kocaeli'nin Derince ilçesinde, Ekvador'dan Türkiye'ye muz taşıyan gemiden, kilosu 150 YTL'ye satılan 8 kilo 250 gram kokain yakalandı.


953
YEREL HABERLER / Köşk'e ilk atama yapıldı
« : 01 Eylül 2007, 06:33:57 »
Sever’in görevine bugün resmen atandığı öğrenildi.
     
Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanlığı Metin Yalman’ın emekliye ayrılmasıyla boşalmıştı


954
YEREL HABERLER / Büyükanıt'tan sert açıklama
« : 01 Eylül 2007, 06:33:38 »

 
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, ''Devletin kurumları var. Bunlar işleyecek, işlemek zorunda. Herşeyden bir mana çıkarmamak lazım'' dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 85. yıl dönümü dolayısıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığı Yazlık Bahçesi'nde resepsiyon verdi.

Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı Deniz Baykal, Bakanlar Kurulu üyeleri, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Muzaffer Metin Ataç, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ergin Saygun, Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Orgeneral Atila Işık, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu ve eşleri, yüksek yargı organlarının başkan ve temsilcileri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, üst düzey bürokratlar, Ankara'da görevli üst düzey askeri personel, yabancı misyon şefleri, uluslararası örgütlerin temsilcileri, emekli generaller, eski bakanlar, bazı basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Büyükanıt'tan şok sözler!

Orgeneral Büyükanıt, gazetecilerle sohbeti sırasında GATA'daki mezuniyet töreninde Cumhurbaşkanı Gül'ü selamlamadığı yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, ''Bunlarla uğraşmayın. Hakikaten uğraşmayın'' dedi. Bir gazetecinin, ''Dün bir tavır mı vardı? Bugün normal miydi, böyle devam edecek mi, bunlara bir anlam yüklemek lazım mı?'' şeklindeki sorusunu, Orgeneral Büyükanıt şöyle yanıtladı: ''Devletin kurumları var. Bunlar işleyecek, işlemek zorunda. Herşeyden bir mana çıkarmamak lazım. '30 Ağustos mesajı, niye 27'sinde yayınlandı?' diyorlar. Peki 28'in de yayınlasak diyeceksiniz ki, 'o gün cumhurbaşkanı seçimi var' 29 Ağustos'ta yayınlansa, 'seçildiği için, ona tepki var' diyeceksiniz. Diyeceksiniz bunu. Bu hafta 26-29'u arasında bu yayınlanıyor. Geçen sene ben 28'in de görevi devraldım, 29'unda yayınlandı. Bunlara bir anlam yüklememek lazım. Bunlara anlam yüklediğiniz zaman yanlış olur.'' ''Cephe selamına bir anlam yüklememek mi lazım?'' sorusuna da Orgeneral Büyükanıt, ''Evet yüklememek lazım'' yanıtını verdi.

Bizim değerlerimiz var

Orgeneral Büyükanıt, Cumhurbaşkanı Gül'ün TBMM'deki yemin törenine katılmamalarına yönelik bir soru üzerine de ''Bunları söylemek istemiyorum, söyledik yani. Bizim değerlerimiz var. Bunlara göre davranıyoruz. Bunları bin kere söylemek de doğru değil. Sonra millet kızar'' diye konuştu. İç güvenlik harekatının yürütüldüğü bölgede kimyasal silah kullanıldığı iddialarının hatırlatılması üzerine de Orgeneral Büyükanıt, "Ben Talabani'nin internet sitesini ciddiye alıyor muyum? Onları hiç muhatap alır mıyım? Asla bir asker olarak hiç muhatap almayız. Biz teröristleri kesinlikle hiç muhatap almayız."  dedi.

CUMHURBAŞKANI GÜL:'''HERŞEY NORMAL''

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resepsiyona gelişi sırasında gazetecilerin soruları üzerine ''Hep beraber, hepimiz, memleketin iyiliği, birliği, beraberliğini istiyoruz. İstikametimiz belli zaten. Çağdaş medeniyetlere baktığınızda güçlü bir demokrasi, ekonomi ve tabii ki, güçlü Silahlı Kuvvetler var. Zaten fikirlerimi biliyorsunuz'' dedi. Bir gazetecinin, ''Herşey normale döndü mü?'' sorusuna Gül, ''Herşey normal'' yanıtını verdi.

Başbakan Erdoğan da protokol için ayrılan bölüme geldiğinde bir süre gazetecilerle sohbet etti. Bu sırada Orgeneral Büyükanıt'ın eşi Filiz Büyükanıt yanına gelerek, ''Sayın Başbakanım lütfen oturunuz, sizi dinlendirmek istiyoruz'' dedi. Başbakan Erdoğan da önce bayanların oturmasını beklediğini ifade etti ve daha sonra yerini aldı.

Protokol için ayrılan bölümde Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve Orgeneral Büyükanıt'ın birlikte uzun bir süre sohbet ettikleri görüldü. Resepsiyondan saat 21.25'te ayrılan Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'ı Orgeneral Büyükanıt uğurladı.

Resepsiyon sırasında müzik dinletisinde vals çalınırken Ogeneral Büyükanıt ve diğer komutanlar eşleriyle dans etti. Gecede, Sertap Erener de bir konser verdi. Basın mensuplarının resepsiyondan kısa bir süre görüntü almalarına izin verildi.
 

955
YEREL HABERLER / Fenerbahçe borsada kazandırdı
« : 01 Eylül 2007, 06:33:14 »

 
Fenerbahçe Sportif Hizmetler A.Ş'nin Genel Kurul Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı.

Kulüp hisselerinin genel sekreter Vedat Olcay tarafından temsil edildiği toplantı, kulübün mali işler koordinatörü Abdulkadir Kuşin'in divan başkanlığında gerçekleştirildi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, şirketin 50 milyon YTL net kar elde ettiği, ortaklarına brüt yüzde 183, net yüzde 155 oranında temettü dağıtması yönündeki yönetim kurulu teklifinin kabul edildiği bildirildi.

Şirket genel müdürü Arzu Gündoğdu, kar dağıtımının 3 Ekim'de yapılacağını belirtti.
 

956
YEREL HABERLER / Fanatik taraftar uslanmıyor
« : 01 Eylül 2007, 06:32:40 »
Trabzonspor-Sivasspor maçında sahaya ilk olarak giren ve olayların ardından tutuklanarak cezaevine konan fanatik taraftar, cezaevinden çıktığı gün eşinin kardeşini darp ettiği iddiasıyla polis tarafından aranıyor.
     
Alınan bilgiye göre, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor-Sivasspor maçının son saniyelerinde sahaya girerek, Sivassporlu futbolculara saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece ''müesser fiilde bulunmak'' suçundan tutuklanan E.U. (27), 15 gün tutuklu bulunduğu cezaevinden önceki gün çıktı.
     
Yanında annesi, babası ve arkadaşları olduğu halde eşinin kardeşi olan Ali Osman Küçük'ün (23), Akçaabat ilçesinde bulunan oto elektrikçisi dükkanına giden E.U'nun, kendisini sorumsuz davranmakla eleştirdiği gerekçesiyle Küçük'le tartıştığı belirtildi.
     
 Tartışma sırasında E.U. ve yanındaki kişilerin Küçük'ü darp ettikten sonra dükkandan ayrıldıkları öğrenildi.
     
 Olayın ardından Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran Ali Osman Küçük'ün, kendisini darp ettiğini öne sürdüğü E.U. ile yanındaki kişiler hakkında şikayetçi olduğu belirtildi.
     
Polis, Ali Osman Küçük'ün şikayeti üzerine E.U'nun yakalanmasına çalışıldığını bildirdi.

957
Turkcell Süper Lig'in 4. haftasının açılış maçında Bursaspor'la Trabzonspor Bursa Atatürk Stadı'nda 1-1 berabere kalırken, Bursaspor camiasında kaçan 2 puanın üzüntüsü yaşandı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, 3 puanı hakkettiklerini söylerken, verilen penaltı kararına anlam veremediklerini söyledi. Maç sonu hayli üzgün olduğu gözlenen Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Türk futbolunun ilerlemesi için basit hataların yapılmaması gerektiğini belirtti.


Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, Bursapor'un her geçen gün iyiye gittiğini dile getirerek, "Maçtan önce Bursaspor'un iyi takım olduğunu söylemiştim. Kazanan biz olmalıydık. Penaltı kararı nasıl bilmiyorum. Televizyonda izleyeceğiz. Penaltı olduğunu göremedik. İyi bir takımız. Taraftara çok teşekkür ediyorum. Maçta hiç küfür yoktu. Taraftarı arkamıza aldık ve artık başarı gelecek. Bülent Hoca'nın da istediği oyuncuları almak için elimizden geleni yapacağız. Birkaç

gün içinde yerli oyuncu transferini gerçekleştireceğiz" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise çok üzgün olduğunu belirterek, "Rakip iyi oynadı, iyi pas yaptı. İlk 5 dakika dışında maçın hakimi bizdik. Fazla bir şey söylemek istemiyorum. Hiçbir şey bu kadar basit olamaz. Türk futbolunun ilerlemesi için böyle hatalar yapılmamalı. Eğer penaltıysa pozisyon bir şey diyemem" şeklinde konuştu.

Maç sonu Bursasporlu futbolcularda kaçan 2 puanın üzüntüsü yaşandı. Yeşil-beyazlı futbolcu Veli Acar, iyi oynadıklarını kaydederek, "3 puanı hakkettik. Ama penaltı mı değil mi bilmem. 1 gol yedik ve 2 puandan olduk. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Hepsine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un golüne imza atan Yenal ise maça iyi hazırlandıklarını dile getirerek, "3 puan için çıktık. Umarım bundan sonrası daha iyi olur. Gol atmam benim için önemli değil. Önemli olan takımın başarısı" dedi.

- TRABZON BİR PUANDAN MEMNUN

Maç sonu Trabzonspor cephesinde ise alınan 1 puanın sevinci vardı. Bordo-mavili futbolculardan Tolga Seyhan, Bursa deplasmanının her zaman zor olduğuna dikkat çekerek, "Hava sıcaktı ve nem çoktu. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin" açıklamasında bulundu.

Bordo-mavili futbolcu Tolga Zengin de zor bir karşılaşma olduğunu vurgulayarak, "Bursa deplasmanında 1 puan iyi. Önümüzdeki maçlara bakacağız. 15 günlük arayı iyi değerlendirerek önümüzdeki maçı kazanmanın hesaplarını yapacağız" şeklinde konuştu.

958
GALATASARAY / Nonda Bitti Sıra Cheva'da
« : 01 Eylül 2007, 06:27:47 »
italya'da bulunan Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, Nonda'nın ardından ikinci bir forveti kadroya katmak için çaba harcıyor... Listenin ilk sırasında Sevilla'nın Uruguaylı yıldızı var.



TÜM PÜRÜZLERİ GİDERDİLER
Transfer süresinin bitmesine çok az bir süre kala Galatasaray bombaları patlatmaya başladı. 3 gün önce İtalya'ya giden Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel dün ilk olarak Roma'lı Shabani Nonda ile masaya oturdu. İtalyan kulübüyle her konuda anlaşmaya varan iki yönetici, Kongo'lu futbolcuyla da el sıkıştı.

MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜLER
Galatasaray'ın bu transfer için Roma'ya 2 milyon euro bonservis ücreti, Shabani Nonda'ya ise yıllık 1.3 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. Bu transferi bitiren Sezgin ve Üstünel ardından Sevilla'da forma giyen Jose Ernesto Chevanton için girişimlere başladı. İkili, Uruguaylı futbolcu ve menajer Paco Casal ile masaya oturarak tekliflerini iletti.

TEK SORUN SEVILLA'NIN İNADI
Chevanton'un G.Saray'ın teklifine çok sıcak baktığı, tek sorunun ise Sevilla'nın istediği 5 milyon euro olduğu öğrenildi. Sezgin ve Üstünel'in Uruguaylı yıldızla kesin anlaşmaya varıp, İspanyol kulübünü iknaya çalışacakları öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar'ın Chevanton'un ismini UEFA'ya bildirememesi durumunda bile transferde ısrarcı olacağı belirtiliyor.

959
GALATASARAY / Lincoln ateşledi
« : 01 Eylül 2007, 06:27:17 »
Lincoln ateşledi

Brezilyalı yıldız klas hareketleriyle rakip savunmayı çok zorlarken, G.Saray tribünlerini coşturdu, büyük alkış aldı.


MİLİMETRİK PASLAR ATTI
G.Saray'ın süper transferi Lincoln, Slaven maçında yine klasını konuşturdu. Topu ayağına aldığında şık çalımları, ince paslarıyla rakip savunmayı zor durumda bırakan Lincoln, Galatasaray'ın ilk golünde Ümit Karan'a yaptığı asistle de galibiyette önemli rol oynadı.

TARAFTARIMIZ MÜTHİŞ

İlk kez Ali Sami Yen Stadı'nda sarıkırmızılı taraftarların karşısına çıkan Lincoln, büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı. Tezahüratlar ve alkışlarla motive edilen yıldız futbolcu, taraftara hayran kaldığını belirterek "Taraftarımız gerçekten müthiş. Takımı ateşliyor" dedi.

960
GALATASARAY / Kuralar çekiliyor
« : 01 Eylül 2007, 06:26:49 »
Kuralar çekiliyor

Geçmiş başarıları nedeniyle seri başı olan Galatasaray'ın rakipleri nispeten kolay. Erciyes'e ise güçlü takım çıkacak.


D SPOR'DAN NAKLEN
UEFA Kupası'nda 1. tur kuraları bugün Türkiye saati ile 14.00'te Monaco'da çekilecek. D Spor ve GSTV'nin yayınlayacağı kurada G.Saray seri başı olarak yer alırken, Erciyesspor ise seri başı olmayan takımlar arasında yer alacak.

BAYERN MÜNİH FAVORİ
KUPANIN en büyük
favorisi olarak Klose, Toni ve Ribery gibi yıldızları alan Bayern Münih'in yanı sıra İspanya'dan Villarreal ve A. Madrid, İtalya'dan Palermo ve Sampdoria, Almanya'dan Hamburg ve Leverkusen gibi zorlu ekipler bulunuyor.

UEFA KUPASINDA 80 TAKIM TORBAYA GiRiYOR

SERi BAŞLARI
Villarreal......................İspanya
Bayern Münih..........Almanya
Ajax ..........................Hollanda
AZ Alkmaar..............Hollanda
Panathinaikos......Yunanistan
FC Basel ........................İsviçre
RC Lens..........................Fransa
Bordeaux ......................Fransa
B.Leverkusen............Almanya
Club Brugge ................Belçika
Palermo ..........................İtalya
Anderlecht ..................Belçika
Tottenham ................İngiltere
Real Zaragoza ............İspanya
Rapid Bükreş ..........Romanya
Lok.Moskova ................Rusya
Zenit St.Petersburg ......Rusya
Sparta Prag..............Çek Cum.
FC Sochaux ..................Fransa
Blackburn ..................İngiltere
AEK Atina ............Yunanistan
Heerenveen..............Hollanda
Hamburg SV ............Almanya
Dinamo Bükreş ......Romanya
Bolton Wand.............İngiltere
Austria Wien..........Avusturya
Dnipro........................Ukrayna
Sampdoria......................İtalya
Spartak Moskova ........Rusya
Sporting Braga..........Portekiz
GALATASARAY ....Türkiye
Getafe ........................İspanya
Atletico Madrid..........İspanya
Everton ......................İngiltere
Fiorentina ......................İtalya
Empoli ............................İtalya
Rennes ..........................Fransa
CSKA Sofya..........Bulgaristan
Hapoel Tel-Aviv ..............İsrail
Kızılyıldız ..................Sırbistan

SERi BAŞI OLMAYANLAR
FC Kopenhag ......Danimarka
Litex Lovech ........Bulgaristan
Toulouse FC ................Fransa
D. Zagreb..............Hırvatistan
Panionios ............Yunanistan
Uniao de Leiria ........Portekiz
OB Odense ..........Danimarka
FC Groningen ..........Hollanda
FC Nürnberg ............Almanya
Standard Liege ..........Belçika
Belenenses ................Portekiz
P.de Ferreira..............Portekiz
Mlad Boleslav ........Çek Cum.
Petrzalka ..................Slovakya
Aris Selanik..........Yunanistan
FC Twente................Hollanda
Groclin Grodzisk ......Polonya
Valerenga....................Norveç
Aberdeen....................İskoçya
L.Sofya ................Bulgaristan
Rapid Wien............Avusturya
FC Zürich ......................İsviçre
Metalist Kharkiv ......Ukrayna
Midtjylland ..........Danimarka
FC Salzburg ..........Avusturya
K.ERCİYES............Türkiye
FC Sion ..........................İsviçre
Larissa ..................Yunanistan
Aalborg ................Danimarka
Brann Bergen..............Norveç
Anorthosis ..............Kıbrıs RK
IF Elfsborg ......................İsveç
AIK Stockholm................İsveç
FK Sarajevo......Bosna Hersek
Hammarby......................İsveç
Hacken ............................İsveç
Helsingborg IF ................İsveç
Tampere ................Finlandiya
Rabotnicki ..........Makedonya
BATE Borisov..............Belarus