13
Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz
sakin olun yabiraz daha uyusaydın harun.neredesin sen. uyumaktan başka işin yok ha.
kardeşim katılıyorum sana. benimde bir hatam olduysa affola.hamza kardeşim adleti saglamak için yazdım bende.sende hakkını helal et.malatyalı abı hamachıde konustugumuz seylerı buraya yapıstırmak ıstemedım cunku bole bıseyı yakıstırmadım ama keskede koysaydımbeyler , burda safak evrene ilk yarı 3-3 sona ermesine rağmen maçi baştan oynama teklifinde bulunduğu için hatali olabilir ancak evrende onun bu teklifini kabul ederken bir hata yapmiştir . burada ikisinde de kabahat var . fakat maça ikinci kez girdiklerinde safak 4 adet gol atmiştir . ve kurallarimiza göre maça kalindiği yerden devam edilmesi durumunda skor 7-3 olmaktadir . eğer maçi tekrar edersem safağin burada atmiş olduğu 4 gol ve aradaki 4 farklı galibiyet ipta olmuş olacak . bu durumda safağa büyük haksizlik olur bana kalırsa .
evren abi aramızdaki dostluk bozulacaksa eğer bu turnuvayi kapatmaya raziyim lütfen sadece bir oyun için birbirimizi kırmayalim .
HAMZA KARDEŞİM BİR OYUN İÇİN DEĞİL KALBİNİ KIRMAK SANA KÖTÜ SÖZ BİLE SARFETMEM.BENİM KIZDIĞIM SİR ŞAFAĞIN TERBİYESİZCE BEYANLARINA SEYİRCİ KALMAN.ORTADA BİR HAKSIZLIK VAR.BUNU GİDERMEK SENİN GÖREVİN.BENİ TANIMASAN KONUŞMA DERDİM AMA BENİ TANIYORSAN YAZ BİŞEY.
beyler burada alti üstü bir oyun oynadiğimizi unutmayalim . sadece bir maç için birbirimizi neden kırıyoruz ve birbrimize neden kötü sözler söylüyoruz . biraz düşünelim bunu .