493
FFC 60 / KAYDINIZI BURAYA YAPINIZ
« : 25 Ocak 2007, 20:40:15 »kayıtlar doldu sanırım yaw hakan1989 sony harun noluyo yawya üyeligi şimdi halledcekler bi sorun olştu hakanda girdm kayıt oldm ben harun kendim yane
Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz
kayıtlar doldu sanırım yaw hakan1989 sony harun noluyo yawya üyeligi şimdi halledcekler bi sorun olştu hakanda girdm kayıt oldm ben harun kendim yane
tamam şimdi sony_harun oldu dimi sıfırasıfır elde var sıfır döndük dolaştık aynı yeere geldiksana derken hakana at veay msneden söle açimmi msneyiok hamza ama ayarlayabilrisen fabregas olarak ayarlawalla hamza olmadı ya kaş yapalım derken öz çıkardık resmen ben yeni üyelikmi alayım napim
yok canım , buna hiç gerek yok . 3-4 dakika bekler misin kardeşim . ben bi arkadaşıma soracağim . seni haberdar edeceğim birazdan . bir yere ayrılma oke
harun kardeşim nickini eski haline getirdim . şifreni ise sana p.m ile yollayacağim oke
hakana yolluyorum kardeşim , sonra değiştirmeyi unutma
sana derken hakana at veay msneden söle açimmi msneyiok hamza ama ayarlayabilrisen fabregas olarak ayarlawalla hamza olmadı ya kaş yapalım derken öz çıkardık resmen ben yeni üyelikmi alayım napim
yok canım , buna hiç gerek yok . 3-4 dakika bekler misin kardeşim . ben bi arkadaşıma soracağim . seni haberdar edeceğim birazdan . bir yere ayrılma oke
harun kardeşim nickini eski haline getirdim . şifreni ise sana p.m ile yollayacağim oke
ok hamza ama ayarlayabilrisen fabregas olarak ayarlawalla hamza olmadı ya kaş yapalım derken öz çıkardık resmen ben yeni üyelikmi alayım napim