İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Force23

685
YEREL HABERLER / Turizmin yeni gözdesi golf
« : 10 Eylül 2007, 09:08:27 »
ANTALYA (İHA) - Türkiye'de son yıllarda hızla gelişen golf turizminde 2010 yılında yıllık 500 milyon euro turizm geliri elde edilmesi hedefleniyor.

Antalya Golf Kulübü Genel Müdürü Uğur Budak, Antalya'ya her yıl ortalama 60-65 bin golfçünün geldiğini belirterek, amaçlarının bu rakamı önümüzdeki yıl 100 bine çıkarmak olduğunu söyledi. Türkiye'de 2005 yılında 232 bin 815 oyun oynandığını, bu rakamın 2006 yılında 216 bin 16'ya düştüğünü ifade eden Budak, "Bu yıl ise şu ana kadar yaklaşık 250 bin oyuna ulaşıldı. Hedefimiz yıl sonuna kadar bu rakamı 300 bine çıkarmak" dedi. Bu rakamların Türkiye'yi yılda 60-65 bin turistin ziyaret etmesi anlamına geldiğini söyleyen Budak, "Golf için ülkemize gelen turistler, daha çok kış aylarını tercih ediyorlar. Golf için gelenler kasım, aralık, ocak, şubat ve mart aylarını tercih ediyorlar. Bizim ölü dönem olarak değerlendirdiğimiz bu dönemlerde gelen turist sayısını artırarak ülkemize ciddi bir ekonomik girdi sağlayabiliriz" diye konuştu.

Türkiye'nin 130-140 milyon euroluk bir turizm geliri beklediğini ifade eden Budak, "Türkiye'de yeni yapılan golf sahaları bulunuyor. Yapılacak yeni yatırımlar bittikten sonra 2010 yılında yıllık 500 milyon euroluk bir turizm geliri hedefliyoruz. Bu rakam ileriki yıllarda artarak devam edecektir" diye konuştu.

Hedef kitlelerinin Orta Avrupa ülkeleri, Almanya, İngiltere, İspanya ve İskandinavya ülkeleri olduğunu belirten Budak, "Bizim Avrupa'da golf turizminde rakibimiz Portekiz ve İspanya. Bu ülkeler golf turizminde çok önemli ilerlemeler kaydetmiş durumda. Fakat biz de bu ülkeleri her geçen gün yetişiyoruz. Önceden bizi dikkate almıyorlardı, ama son yıllarda bize göre program ayarlamaları yapıyorlar. Bu da artık Türkiye'nin de golf turizminde söz sahibi olmaya başladığının çok açık bir göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Golf turizmi için golf alanlarına yapılacak olan direkt uçuşların çok önemli olduğunu kaydeden Budak, Türk Hava Yolları'nın 2008 yılından itibaren Londra ve Stocholm'den direk seferler başlattığını, ancak Kopenhag, Malmö ve Manchaster gibi merkezlerden de direk seferlerin yapılmasının golf turizmine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.

686
YEREL HABERLER / Başbakan Erdoğan'dan birlik mesajı
« : 10 Eylül 2007, 09:08:09 »
BİLECİK (İHA) - Bu yıl 726'ncısı düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'ne katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, törende birlik ve beraberlik mesajları vererek, "İçerde birlik beraberliği sağladığımız sürece Türkiye'nin aşamayacağı engel yoktur" dedi.

Bilecik'in Söğüt ilçesinde gerçekleştirilen etkinliklere Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, bazı bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı. Coşkulu bir katılıma sahne olan şenlikte Başbakan Erdoğan birlik beraberlik mesajları verdi. "Bugün Söğüt'te Alperenler serdarı Ertuğrul Gazi'nin aziz hatırasını yad etmek, şahsında sembolleşen tarihi mirasımıza sahip çıkmak için manevi huzurundayız" diye sözlerine başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Onun etrafında şekillenen duygu birliğimiz 726 yıldan beri hiç sönmedi. Bu kardeşlik meşalesi inşallah sonsuza dek parlayacak ve bu kandilden yayılan ışıkla gönüllerimiz aydınlanmaya devam edecektir. Bu köklü medeniyet, bu kültür birikimi arkamızda durdukça ve biz bu mirasa sahip çıktıkça sırtımız yere gelmeyecektir. Bugün, kutlu ramazan ayının eşiğinde burada ecdadımızın manevi huzurundayız. 726 yıl öncesinden bugün almamamız gereken mesajlar var" dedi.

Başbakan Erdoğan, Ertuğrul Gazi'nin annesi Hayme Ana'nın verdiği mesajlardan bugün de ders çıkarılması gerektiğini belirterek, Hayme Ana'nın mesajını okudu.
 
Erdoğan, "726 yıl önce bu topraklarda sadece dünyanın gördüğü en muhteşem devletlerden birinin temeli atılmamış en muhteşem medeniyetinin de temeli atılmıştır. Osmanlı'nın diğer medeniyetlerden en önemli farkı kendi medeniyetini diğer medeniyetleri yok etmeden içine alacak şekilde kurmuş olmasıdır. Bu medeniyet, bugün batı medeniyetinin de temel ilkeleri olan unsurlarla yaşamaya devam ediyor. Farklı kültürlere, dinlere mensup binlerce insan Osmanlı İmparatorluğu içinde huzur içinde yaşıyordu. Gazi Mustafa Kemal öncülüğünde kurulan Türkiye Cumhuriyeti de aynı hoşgörü içinde dünyaya örnek oldu. Medeniyetler çatışması tezini ortaya atanlar batı ve doğu medeniyetlerini hep karşı olarak düşünmüştür. Oysa ki Osmanlı, bu iki medeniyetin birbirine karşı olmadığını göstermiştir" şeklinde konuştu.

AB ve BM çerçevesinde hayata geçirilmekte olan medeniyetler ittifakı projesinin herkese güzel bir örnek olacağını ifade eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Coğrafi sınırların değil medeniyetlerin esas olduğu bir çağda yaşıyoruz. Ertuğrul Gazi'yi anarken bize düşen Osman Gazi'nin rüyasını medeniyet bağlamında hayata geçirmektir. Bu ulu erenlerin çağları aydınlatan mesajlarına kulak verin. Kulaklarımızı, kendi sesimizle değil atalarımızın hikmetli sözleriyle dolduralım" diye konuştu.

Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerinin Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye söylediği sözlerle atıldığını söyleyen Başbakan Erdoğan, Şeyh Edebali'nin öğütlerini hatırlattı.

Türkiye'nin etki alanının bulunduğu coğrafyadan çok daha geniş olduğunu dile getiren Başbakan Erdoğan, "Türkiye, bölgesinin ve eski Osmanlı coğrafyasının en önemli ülkelerinden biridir. Türkiye, çok zor bir coğrafyada örnek bir vizyon ortaya koymaktadır. İçeride birlik beraberliği sağladığımız sürece Türkiye'nin aşamayacağı engel yoktur. Birlik beraberliğimizi güçlendirmenin yolu ortak değerler etrafında kenetlenmekten geçmektedir. O da Türkiye Cumhuriyeti'nin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasıdır. Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek millet anlayışıdır. Türkiye ve Türk milleti küçük düşünemez. Biz sadece İstanbul'u, Ankara'yı, İzmir'i değil Hakkari'sinden Konya'sına 81 vilayeti kucaklamalı aynı ruhla sahiplenmeliyiz. Biz, Bosna'nın, İskeçe'nin, Girne'nin, Üsküp'ün, Kerkük'ün, Kırım'ın, Şam'ın ve Bağdat'ın da hatırasını yüreğimizde hissediyoruz. Bakü'nün kardeşliğini Karadağ'ın acısını da yüreğimizde hissediyoruz" dedi.

Konuşmasının ardından Erdoğan'a üzerinde Osmanlı devlet arması bulunan ipek halı hediye edildi.

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen 725. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nde ülkücü olduğu iddia edilen bir grupla Başbakan Erdoğan'ın korumaları arasında tartışma yaşanmış, Başbakan Erdoğan'ın koruma ekibinde yer alan yeğeni Ali Erdoğan çıkan kavgada yaralanmıştı. Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt'ın verdiği 30 Ağustos resepsiyonunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile sohbetinde, Söğüt'te birlik ve beraberlik mesajları vermeyi teklif etmişti.

687
YEREL HABERLER / Okul trafiğine dikkat
« : 10 Eylül 2007, 09:07:27 »
Milli Eğitim Bakanlığı'nın, geçen sene başlattığı “okula uyum programı” uygulamasıyla nedeniyle yaklaşık 1 milyon İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi bugün ders başı yapıyor. Okulların açılmasına rağmen İstanbul'un bir çok bölgesinde devam eden yol çalışmalarının bitirilememesi trafik yoğunluğuna neden olabilir.

688
YEREL HABERLER / İzmir'in kurtuluşu kutlanıyor
« : 10 Eylül 2007, 09:07:05 »
İZMİR (İHA) - İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yıldönümü kutlamaları, Atatürk Caddesi olarak bilinen Kordon'dan 21 pare top atışıyla başladı.
 
Cumhuriyet Meydanı'nda anıta çelenk sunma töreni ile devam eden kutlamalara Devlet Bakanı Mehmet Aydın, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Necdet Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, siyasi ve askeri erkan katıldı. Anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu anıt şeref defterini imzaladı. Kocaoğlu, anıt şeref defterine şunları yazdı: "Büyük Önder Atatürk, İzmir'in kurtuluşunun 85. yılını kutlama törenleri nedeniyle huzurunuzda olmanın onuru ve kıvancı içindeyim. İzmir, sizi ve mücadele arkadaşlarınızı her zaman saygı, minnet ve bağlılıkla anmaktadır. Demokrasinin ve çağdaşlığın simge kenti olarak bu özelliklerini, sizden aldığı sonsuz ilhamla yaşamakta ve yaşatmaktadır.
 
İzmir büyük hedefleri olan, sıcak, dost canlısı ve misafirperver insanlarıyla çağdaş ve örnek bir kenttir. Onurlu bir geçmişin çocukları olarak, İzmirimizi daha ileriye taşımak ve gelecek kuşaklara daha müreffeh bir İzmir bırakabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu 9 Eylül'de de huzurunuzda bıkmadan usanmadan çalışacağımıza söz veriyoruz. İzmir her zaman demokrasinin, çağdaşlığın, laikliğin ve cumhuriyet değerlerinin örnek kenti olacaktır."
 
Kutlamalar, Vilayet Konağı'nda tebriklerin kabulü ve Konak Meydanı'na yapılacak yürüyüşün ardından Cumhuriyet Alanı'nda resmi geçit töreni ile devam edecek. 9 Eylül kutlamaları İzmir'de çeşitli etkinliklerle gün boyu sürecek.

689
İzmir - Ege Denizi'nde, sabah saatlerinde, hafif şiddette iki deprem kaydedildi.
 
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 08.15'de, Ege Denizi açıklarında 4,3 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem, İzmir ve çevresinde hissedildi.
 
Saat 08.43'de meydana gelen ikinci depremin merkez üssünün Ege Denizi'nde Sakız Adası açıkları olduğu ve şiddetinin 3,6 olarak ölçüldüğü belirtildi.
 
AA

690
YEREL HABERLER / İzmir'de 9 Eylül'e ''muhteşem'' kutlama
« : 10 Eylül 2007, 09:06:27 »
İzmir - İzmir'in işgalden kurtuluşunun 85. yılının, bu yıl çok renkli bir programla kutlanacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, geçmiş yıllardan farklı olarak, bu yılki etkinliklerin, 10.45'te Konak Meydanı ile Cumhuriyet Meydanı arasında yapılacak ''Zafer Yürüyüşü'' ile başlayacağı belirtildi.

İzmirlilere 9 Eylül coşkusunu hep birlikte yaşatacak bu yürüyüşe İzmirlilerin ilgi göstermesinin beklendiği kaydedilen açıklamada, Cumhuriyet Meydanı'nda saat 11.15'te başlayacak resmi geçit töreninde ise ''9 Eylül'de Gençlik Atatürk ile'' temalı canlandırma gösterisi sunulacağı bildirildi.

Canlandırmanın, Ege Zeybekleri, Ulaştırma Okulu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ''Abla-Ağabey-Kardeş Projesi''nden gençlerin ve çocukların katılımıyla gerçekleştirileceği belirtildi.Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın ''Türk Yıldızları'' akrotimi tarafından yapılacak görsel şovlarının da yine büyük ilgiyle izleneceği ifade edilen açıklamada, saat 17.00'de,İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi Müzesi'nde ünlü tarihçi İlber Ortaylı'nın, İzmir'in kurtuluş sürecini ve 9 Eylül ruhunu anlatacağı ifade edildi.

Programın akşam bölümünde ise saat 19.00'da, Mehteran Bölüğü Komutanlığı konseri verilecek. Saat 20.00'de Ege Ordusu Bölge Bando Komutanlığı Orkestrası konseriyle devam edecek programın en renkli bölümlerinden biri, saat 21.00'de başlayacak fener alayı olacak.

Gündoğdu Meydanı'nda sona erecek fener alayının ardından, kentin önemli noktalarından aynı anda, saat 21.30'da havai fişek gösterisi başlayacak; saat 21.40'ta ise Kenan Doğulu konser verecek.

AA


691
Ankara - Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini de içeren Anayasa değişikliği paketi için yapılacak halk oylamasında oy verecek seçmen
sayısı, 22 Temmuz milletvekili genel seçiminden bu yana 96 bin 692 kişi artarak, 42 milyon 629 bin 733'e ulaştı.
 
Halk oylamasında, 22 Temmuz'da olduğu gibi 158 bin 700 sandık kurulacağını belirten Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Muammer Aydın,
her sandıkta 400 oy kullanılacağını belirtti.
 
Aydın, seçmen listelerinin de güncellendiğini ve askı süresinin sona erdiğini anımsattı. Milletvekili genel seçiminde 42 milyon 533 bin 41 olan seçmen sayısının, 96 bin 692 kişi artarak, 42 milyon 629 bin 733 olarak belirlendiğini kaydeden Aydın, 1 Nisan-16 Ağustos 2007 tarihleri
arasında öldükleri belirlenen 94 bin 765 seçmenin kaydının da listelerden silindiğini ifade etti.
 
Muammer Aydın, seçmenlerin 41 milyon 193 bin 138'inin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası'nın Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi ile eşleştirildiğini de söyledi. Aydın, kimlik numarası tespit edilemeyen 1 milyon 436 bin 595 seçmenin ise genel seçimde olduğu gibi halk oylaması günü nüfus cüzdanlarıyla oy kullanabileceklerini bildirdi.Gümrük kapılarında oy verme işleminin 11 Eylül Salı günü başlayacağını anımsatan YSK Başkanı Aydın, buralara 200'erlik paketler halinde bin 525 paket oy pusulası gönderildiğini açıkladı.
 
Aydın, gümrük kapılarına aralarında sandık tutanakları ve parmak boyalarının da bulunduğu seçim malzemelerinin de gönderildiğini kaydetti.

AA

692
YEREL HABERLER / Ramazan 13 Eylül'de başlıyor...
« : 10 Eylül 2007, 09:05:46 »
Ankara - Müslümanların "11 Ayın Sultanı" olarak adlandırdığı Ramazan 12 Eylül Çarşamba günü kılınacak ilk teravih namazıyla başlayacak. 13 Eylül sabahı da sahura kalkılacak. İlk iftar 13 Eylül Perşembe günü Ankara'da saat 19.12'de, İstanbul'da 19.28'de, İzmir'de 19.33'de yapılacak.
 
Ramazan boyunca sabah ezanları Diyanet Takvimi'nde gösterilen imsak vakitlerinde ve her camide aynı anda okutulacak.Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan öncesinde camilerin, şadırvan ve tuvaletlerin temizliğinin yapılması, elektrik ve ısıtma ile ses cihazlarının elden geçirilmesi, camilerin havalandırılması ve klimaların cemaatin rahatsız etmeyecek şekilde çalıştırılması konusunda müftülükleri uyardı.
 
Ramazan ayı içindeki "Camiler ve Din Görevlileri" haftası dolayısıyla "kan ve organ bağışı kampanyası" konusunda vatandaşların bilgilendirilmeleri için müftülükleri uyaran Diyanet İşleri Başkanlığı, ayrıca imamların namazı acele etmeksizin, usulüne uygun kıldırmasını istedi.
 
Ramazan'da orucu en erken Iğdırlılar, en geç de Çanakkaleliler açacak. Ramazan'ın ilk gününde Ankara'daki iftar saati Ankara'da 19.12, İstanbul'da 19.28, İzmir'de 19.33, Çanakkale'de 19.37, Iğdır'da ise 18.27. İlk gün İstanbul'da 14 saat 22 dakika, İzmir'de 14 saat 15 dakika, Ankara, Iğdır ve Çanakkale'de de 14 saat 19 dakika oruç tutulacak.Son gün ise Ankara, Çanakkale ve Iğdır'da 13 saat 3 dakika, İstanbul ve İzmir'de ise 13 saat 4 dakika oruç tutulacak.
 
Kadir gecesi, 8 Eylül Pazartesi günü kutlanacak. 11 Ekim Perşembe günü son oruç tutulacak ve 12 Ekim'de Ramazan Bayramı başlayacak.Öte yandan, çalışanların Teravih namazlarına katılımını sağlamak için teravih namazının saatleri il ve ilçe müftülüklerince düzenlenecek. Başkentte teravih namazı, yatsı ezanı saatine 15 dakika ilave edilerek kılınacak. Buna göre, Ankara'da ilk teravih namazı için ezan 20.46'da okunacak.
 
AA

693
SÖĞÜT (İHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakanlar ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Bilecik'in Söğüt ilçesinde bu yıl 726.'sı düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nde bir araya geldi.
 
Belediye binası önünde başlayan yürüyüş öncesi Başbakan Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile tokalaştı. Boynuna poşu bağlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, kortejde yan yana yürüdü.
 
Devlet erkanı ile MHP Lideri Bahçeli, geçen yıl olaylar çıkan Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nde bu sene birlik görüntüsü verdi. Mehter takımı ve atlı ekibin önde yer aldığı yürüyüşte, Isparta Belediyesi'nden getirilen 500 litre gül suyu bir pikabın kasasından görevliler tarafından yürüyüşe katılanların üzerlerine serpildi.
 
Yürüyüş, Ertuğrul Gazi'nin türbesi önünde sona erdi. Yol boyunca kendisine sevgi gösterisinde bulunan halkı selamlayan Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler, yürüyüşün ardından Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar, Yörük çadırlarını ziyaret ettikten sonra şenliklerin gerçekleştirileceği ilçe stadına geçti.

694
ANKARA (ANKA) – Şişli Belediyesi'nin “999” parolasıyla düzenlediği miting CHP Genel Merkezi önünde başladı.
 
Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan mitinge yurdun çeşitli yerlerden gelen Baykal muhalifleri katılıyor. Polis kayıtlarına göre miting için 800 otobüs Ankara'ya giriş yaptı. Yaklaşık 40 kişilik alanının tümüne yakını dolduran muhalifler Baykal alehine sloganlar atıyorlar. Genel Merkez'de görevliler dışında herhangi bir yönetici bulunmazken genel merkez binası Atatürk ve Baykal posterleri ve bayraklarla donatıldı.
 
Eski CHP Milletvekili Hasan Aydın'ın yönettiği mitinge sanatçı Musa Eroğlu da katılırken Sargül'ün gelmesi bekleniyor.


695
YEREL HABERLER / CHP'de kuruluş yıldönümü kutlamaları
« : 10 Eylül 2007, 09:05:02 »
ANKARA (ANKA) - Cumhuriyet Halk Partisi'nin 84. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenecek kutlama için çok sayıda partili sabahın erken saatlerinde Tandoğan Meydanında buluşmaya başladı.
 
Çeşitli illerden otobüslerle sabah saatlerinde Ankara'ya gelen yüzlerce CHP'liler Tandoğan Meydanına'na çıkan yollardan ellerinde bayraklar ve çeşitli panktartlarla yürüyerek şu sıralarda biraraya geliyorlar. Topluluk daha sonra Anıkkabir'e yürüyecek.
 
Öte yandan "999" parolasıyla Genel Başkan Baykal'ı istifaya davet etmek için CHP Genel Merkezi önünde eylem yapacak olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve taraftarları da toplanıyorlar. Eyleme katılımın yüksek olduğu görüldü. Eylem öncesinde CHP Genel Merkezi önünde yoğun güvenlik önlemleri alındığı gözlendi.

696
YEREL HABERLER / Milli Takım oyuncuları yurda döndü
« : 10 Eylül 2007, 09:04:19 »
İSTANBUL (İHA) - 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri C Grubu'ndaki mücadelesinde Malta ile berabere kalan Türk Milli Takımı yurda döndü.

Gruptaki 7. maçında deplasmanda karşılaştığı Malta ile 2-2 berabere kalan Milli Takım futbolcuları ve teknik heyet 03.20'de Atatürk Havalimanı'na indi. Haluk Ulusoy ve futbolcuların üzgün olduğu gözlemlenirken, Arda ve Sabri'nin sekerek yürümesi dikkat çekti. Bu arada futbolcular kendilerine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. Milli takım oyuncuları kendilerini bekleyen otobüse binerek, havalimanından ayrıldı.