İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

5821
GALATASARAY / Cim Bom'da moraller bozuk
« : 18 Şubat 2007, 16:04:20 »
Cim Bom'da moraller bozuk
Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Gaziantepspor'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da moraller bozuk. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 1 saat süren idmanla Denizlispor maçının hazırlıklarına başlarken, futbolcuların çalışma sırasında moralinin bir hayli bozuk olması dikkati çekti. Gerets, antrenman öncesinde futbolcularıyla yaklaşık 25 dakika süren bir toplantı yaparak, alınan mağlubiyetle ilgili uyarılarda bulundu. Toplantı nedeniyle futbolcular idmana geç çıktılar.

HAKAN ŞÜKÜR GOLLE DÖNDÜ

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Hakan Şükür, takımla birlikte idmanlara başladı. Hakan'ın sakatlığının geçmesi teknik heyeti sevindirirken, tecrübeli futbolcunun çift kale maçta goller atması dikkati çekti.

Sarı-kırmızılı ekipte, Gaziantepspor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular koşunun ardından çalışmayı bırakırken, oyuncuların düşük tempolu koşu sırasında birbirleriyle maçla ilgili konuştukları gözlendi.
Sakatlığı süren Necati ve Cihan koşu yaparken, belinde spazm olan Ergün'ün yanı sıra salonda çalışan Ümit ve Orhan idmanda yer almadı. Ümit'in hafif sakatlığı bulunduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, 23 Şubat Cuma günü oynayacakları Denizlispor maçının hazırlıklarını yarın yapacakları idman ile sürdürecekler.

5822
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Mourinho sağ kolunu kaybetti!
« : 18 Şubat 2007, 15:59:31 »
Mourinho sağ kolunu kaybetti!
Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun sezon sonunda sözleşmesi bitecek yardımcısı Steve Clarke'a yeni kontrat önerilmedi. Sabah Gazetesi'nin 18 Şubat 2007 tarihli haberine göre, Portekizli teknik adamın sağ kolu olarak adlandırılan Clarke'a kulübün bu tavrı, "Mourinho sezon sonunda kesin olarak gidiyor" şeklinde yorumlandı. Son 6 maça gitmeyen kulübün patronu Roman Abramovich ile Jose Mourinho arasındaki iplerin kesin olarak koptuğu iddia ediliyor

5823
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / "Almanlara söz vermiştim"
« : 18 Şubat 2007, 15:58:49 »
"Almanlara söz vermiştim"
Almanya 1. Futbol Ligi'nin güçlü takımlarından Stutgart'ta sezon başında formayı kaparak başarılı futboluyla göz dolduran 19 yaşındaki Türk genci Serdar Taşcı, Frankfurt deplasmanında da başarılı futboluyla beğeni topladı. Almanya 21 yaş altı milli takımında üç kez oynayan Serar Taşcı, karşılaşma sonrası DHA'ya verdiği özel demecinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Serdar Taşçı'nın açıklamaları şöyle:

- Her karşılaşmada başarılı bir çizgin var. Frankfurt karşısında da ikili mücadelelerden yüzde 72'lik bir başarın görüldü. Bu başarının sırrı nedir?

-"Başarımın sırrı çok çalışmak. Çok çalışıyorum. Tabiki genç bir oyuncuyum. çalışarak takımda tutunmak istiyorum. Aileminde verdiği destekte çok önemli. Ayrıca hocamda beni oynatmaya çalışıyor. Bana bir şeyler öğretmek, kazandırmak istiyor."

-Bundesliga'da iddialı bir takımın kadrosunda yer alıyorsun. Hedefiniz nedir, şampiyonluk düşünceniz var mı??

-"İlk 11'de devamlı oynamak istiyorum. Takım olarakta hep maçtan maça bakıyoruz. Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Sonunda tabiiki ne çıkarsa diyorum. Şampiyonluk çıkarsa çok seviniriz."

-Almanya 21 yaş altı takımında oynamaya başladın, Almanya A Milli Takımı'nda da seni görebilecekmiyiz?

"Tabii oynamak istiyorum. Almanya A Milli Takımı, hedefim zaten o. Amacım Almanya A Milli Takımı'na yükselebirsem, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimi umuyorum."

-Türkiye Milli Takımı'ndan teklif geldi mi?

"Öyle bir teklif geldi. Ben de Türk Milli Takımı'nda oynamayı çok arzuluyordum. Fakat ben Almanya Milli Takımı'ndan gelen teklife söz vermiştim."

-Türkiye'den teklif geç mi geldi demek istiyorsun?

"Evet öyle biraz geç oldu."

-Türkiye Süper Ligi ekiplerinden teklif aldın mı hiç?

"Bilmiyorum, bunu menajerime sormak lazım. Menajerimin bana ilettiği veya duyurduğu bir şey şuana kadar olmadı."

-Türkiye'de oynamak ister miydin?

"Şu anda öyle bir isteğim yok. Ben Almanya'da futbol hayatımı sürdürmek istiyorum. İleride hedefim İspanya Ligi'nde top koşturmak."

-Avrupa'daki gençlere neler söylemek istersin?

"Çok çalışsınlar. Kötü alışkanlıklara bakmasınlar. Sigara ve alkolden kesinlikle uzak dursunlar. Diskoteklere aşırı gitmesinler. Daha çok spor yapsınlar, çalışarak herkesin başarılı bir yerlere gelebilirler."

-VFB Stuttgart'ta arkadaşlık durumu nasıl?

"Takımımızda arkadaşlık çok iyi. Takım içinde herkes birbirlerini destekliyor. Kötülük yok. Aramızdaki dostluk ilişkileri çok güzel."

-Hamit Altıntop, Almanya'nın ünlü kulübü Bayern Münih'e transfer oldu. Ne düşünüyorsun?

"Hamit Ağabey çok iyi bir futbolcu. Schalke gibi iyi bir takımda zaten oynamakla kendisini kantıladı. Bayern Münih'e gitmesine sevindim. Başarılı olacağına kesinlikle inanıyorum. Kendisine başarılar dilerim."

5824
ANKETLER / Türk Telekom Lig A şampiyonu
« : 18 Şubat 2007, 15:57:34 »
Beyler bence malatyaspor olacak kadrosu mükemmel 2.yarıya harika başladılar ve 4.büyükleri zorlayan 2.ligde tek rakip birr zamanlar 80'li yılların dünya kupası şampiyonu brezilyanın bazı oyunculaı malatyada oynamış araştırdım..bunla alakası yok ama sadece söyledim ;D

5825
NBA / NBDL All-Star’ı Doğu’nun
« : 18 Şubat 2007, 15:48:20 »
NBDL All-Star’ı Doğu’nun
Bu sene ilk kez düzenlenen NBDL (National Basketball Developement League) All-Star mücadelesinde Doğu Karması, Batı karmasını 114-100 devirmeyi başardı.

11/13 saha içi isabetiyle 30 sayı, 7 ribaunt, 2 blokla oynayan ve maçın MVP’si seçilen Pops Mensah Bonsu’nun sürüklediği Doğu’da Luke Schenscher 15 sayı, Renaldo Major ise 14 sayı ile oynadı.

Batı’da ise Elton Brown 16 sayı, Brian Chase 15 sayı, Dijon Thompson ve Pooh Jeter 14’er sayı ile oynadılar.

5826
NBA / ALL-STAR(herşey burada)
« : 18 Şubat 2007, 15:22:50 »
Green sürpriz yapmadı

NBA All-Star haftasonu etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen smaç Yarışması’nı Boston Celtics’li Gerald Green kazandı.

Green’in yanısıra New York Knicks guardı olan geçtiğimiz sezonun smaç şampiyonu Nate Robinson, Orlando Magic forveti Dwight Howard ve Chicago Bulls forveti Tyrus Thomas’ın katıldığı yarışmada çok başarılı bir performans gösteren Green finalde Robinson’ı geçerek bu senenin smaç şampiyonu oldu.

Michael Jordan, Kobe Bryant, Vince Carter, Dominique Wilkins ve Julius Erwing gibi isimlerin üye olduğu jüri üyelerinin oylarıyla şampiyon seçilen Green, özellikle Jordan’ın gelmiş geçmiş en iyi smaç ustalarından biri olduğunu hatırlatarak “O sizi izlerken işler daha zor oluyor.” Şeklinde konuştu.

Green ilk tur smacında takım arkadaşı Paul Pierce’dan aldığı topu iki elle smaç olarak tamamlayarak 48/50 puan aldı. İkinci tur smacında ise Green, 16 yıl önce smaç şampiyonu olan Celtics’li Dee Brown’ın formasını giydi ve yarışmadaki en büyük rakibi Nate Robinson’ın üzerinden sıçrayarak smacını gerçekleştirdi ve 47 puan aldı. Ardından yine takım arkadaşı Pierce’dan aldığı pası smaçla tamamladı ve 41 puan alarak finale kaldı.

Finalde ise Celtics’li, yaklaşık 90 cm. uzunluğundaki bir masanın üzerinden sıçrayarak hareketini windmill smacıyla tamamladı ve jüri üyelerinden 10’ar puan alarak şampiyonluğunu ilan etti.


SMAÇLARI İZLEMEK İÇİN TIKLA;http://www.youtube.com/watch?v=gYukPIrDZoc

5827
NBA / Timberwolves'un rotası İstanbul
« : 18 Şubat 2007, 07:00:23 »
Timberwolves'un rotası İstanbul
NBA takımlarından Minnesota Timberwolves, Ekim ayında İstanbul'a geliyor. Sezonun ilk kampını İstanbul'da yapacak olan Minnesota, 6 Ekim'de Efes Pilsen ile Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaşacak. Bu karşılaşma NTV’den naklen yayınlanacak.

2007 NBA Avrupa Turu'nun duraklarından birisinin İstanbul olması kesinleşti.

 

İlki geçen yıl yapılan NBA Avrupa Turu'nun ikincisinde
4 NBA takımı, Boston Celtics, Memphis Grizzlies, Minnesota Timberwolves ve Toronto Raptors, Ekim ayının başında Avrupa'ya gelecek ve burada hem yeni sezonun hazırlıklarına başlayacak, hem de Avrupa'nın önde gelen takımlarıyla hazırlık maçları oynayacak.

NBA takımlarından birine evsahipliği yapacak olan şehirlerden birisi de İstanbul olacak. Kadrosunda
NBA'in süper yıldızlarından Kevin Garnett'i bulunduran Minnesota Timberwolves, 1-5 Ekim tarihlerinde İstanbul'da kamp yapacak ve 6 Ekim'de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Efes Pilsen ile karşılaşacak. Bu maç NTV'den canlı olarak yayınlanacak.

http://www.ntvspor.net/Images/10390.jpg
Minnesota daha sonra İngiltere'ye geçecek ve
10 Ekim'de Londra'da bir başka NBA takımı olan Boston Celtics ile karşılaşacak.

İstanbul'un dışında, Roma, Malaga, Londra, Madrid ve Treviso şehirleri bu yıl NBA Avrupa Turu'na evsahipliği yapacak.

 KAMP PROGRAMLARI
 Takım    Tarih    Şehir
 Boston Celtics    1-5 Ekim    Roma
 Memphis Grizzlies    5-8 Ekim    Malaga
 Minnesota Timberwolves    1-5 Ekim    İtanbul
 Toronto Raptors    1-5 Ekim    Treviso

 MAÇ PROGRAMI
 Maç    Tarih    Şehir
 Boston - Toronto    6 Ekim    Roma
 Minnesota - Efes Pilsen    6 Ekim    İstanbul
 Toronto - Lottomatica Roma    7 Ekim    Roma
 Memphis - Unicaja    9 Ekim    Malaga
 Boston - Minnesota    10 Ekim    Londra
 Toronto - Real Madrid    11 Ekim    Madrid
 Memphis - Estudiantes    11 Ekim    Madrid

5828
DÜNYADAN FUTBOL / Arjantin'de River Pilate'e ağır ceza
« : 18 Şubat 2007, 06:56:39 »
Taraftarları maç öncesi birbirine giren Arjantin Birinci Lig takımlarından River Plate’e 5 maç saha kapama cezası verildi

Geçen hafta sonu Clausura Şampiyonası’nda oynayacağı Lanus maçı öncesi birbirine giren River Plate taraftarlarından 4’ü yaralanmış ve kulüp hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Arjantin İçişleri Bakanı Anibal Fernandez, yaptığı açıklamada, dün akşam itibariyle River Plate’in sahasının 5 maç kapatıldığı bilgisinin kendilerine ulaştığını söyledi.

River Plate’li taraftarlar arasında çıkan çatışmada kulübün sosyal alanlarını kullanan ailelerin korkutulduğu gerekçesiyle bu kararın alındığı ifade edildi. River Plate kulübü ise olayların maç esnasında olmamasını gerekçe göstererek karara itiraz ediyor.


5829
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Jankulovski nikah tazeledi
« : 18 Şubat 2007, 06:54:15 »
Jankulovski nikah tazeledi
İtalya Serie A takımlarından AC Milan'da forma giyen Çek defans oyuncusu Marek Jankulovski, takımıyla olan sözleşmesini 2011 yılına kadar uzattı.

İtalyan kulüpten yapılan açıklamada, Çek futbolcuyla sözleşmenin 2011 yılına kadar uzatıldığı bildirildi.

Geçen sezonun başında Udinese'den AC Milan'a katılan 29 yaşındaki Jankulovski, hafta sonu yapılan Livorno maçında takımının galibiyet golünü atmayı başarmıştı.

Serie A'da 2-1'lik Livorno galibiyetiyle üst sıralara tırmanmaya başlayan AC Milan, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf ve Brezilyalı Kaka ile de 2010-2011 sezonu sonuna kadar sözleşme uzatmıştı.

5830
İTALYA LİGİ HABERLERİ / İnter'i kim durduracak?
« : 18 Şubat 2007, 06:53:43 »
İnter'i kim durduracak?

İtalya Serie A'da İnter fırtınası esmeye devam ediyor. Serie A'da yenilgisiz lider İnter kendi sahasında küme düşme korkusunu yakından hisseden Cagliari'yi 1-0 yenerek galibiyet serisini 16'ya çıkardı. İnter'e galibiyeti getiren gol 11. dakikada Arjantinli oyuncu Burdisso'dan geldi.

İnter aldığı bu galibiyetin ardından puanını 63'e yükselterek en yakın takipçisi Roma'yla puan farkını 14'e çıkardı.

Öte yandan İnter 21 Şubat Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk karşılaşmasında İspanya La Liga'nın güçlü ekiplerinden Valencia'yla kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

İtalya Serie A'da alınan diğer sonuçlar ise şöyle:

Empoli 1 - 0 Roma
Siena 3 - 4 Milan

5831
DÜNYADAN FUTBOL / Celtic'e rakip dayanmıyor
« : 18 Şubat 2007, 06:52:19 »
Celtic'e rakip dayanmıyor
İskoçya Premier Ligi'nde fırtına gibi esen Celtic, 28. hafta maçında karşılaştığı Aberdeen'ı da mağlup ederek 41. şampiyonluğuna doğru bir adım daha yaklaşmış oldu.

Lig üçüncüsü Aberdeen ile Pittodrie'de karşılaşan Celtic rakibini Japon yıldızı Shunsuke Nakamura'nın oynadığı başarılı futbolla 2-1 devirdi ve en yakın rakibi Glasgow Rangers'la arasındaki puan farkını, maç fazlasıyla 22'ye çıkardı.

Celtic maçın dokuzuncu dakikasında Craig Beattie'nin attığı golle 1-0 öne geçerken 20. dakikada sahneye çıkan Nakamura göz kamaştırıcı serbest atışlarından birisini kullanarak takımına iki farklı üstünlüğü getirdi.

Aberdeen'da Darren Mackie'nin son dakikada bulduğu gol ise takımına puan getirmeye yetmedi.

Celtic, İskoçya Ligi'ndeki yenilmezlik serisini 26 maça çıkarmış oldu. Celtic üç maç daha kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.
Celtic, Salı günü Parkhead Stadyumu'nda ağırlayacağı AC Milan'la Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçına çıkacak.

5832
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Robinho Milan flörtü
« : 18 Şubat 2007, 06:51:54 »
Robinho Milan flörtü
Real Madrid'in büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklenen verimi alamadığı Brezilyalı yıldız Robinho, başkent ekibinde mutlu olmadığını açıkladı. Bir basın toplantısı düzenleyen Robinho, "Burad mutlu değilim çünkü Fabio Capello, benim futboluma güvenmiyor" dedi.

Brezilya milli Takımı'nda da oynayan 23 yaşındaki Robinho, son zamanlarrda neden takımda yer almadığıyla ilgili olarak Capello'nun kendisine herhangi bir açıklama yapmadığını belirterek, "Hala Real Madrid'de oynamak istiyorum. Ronaldo da burada kalmak istiyordu ancak Capello onun kalmasını istemedi" şeklinde konuştu.

Bu açıklamanın ardından akıllara hemen Robinho da İtalya'nın Milan takımına mı gidiyor sorusu geldi. Çizme'den gelen iddialara göre de Ronaldo ile birarada olmak isteyen Robinho için Milan, 45 milyon doları gözden çıkardı.