İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

5545
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Wembley hazır!
« : 10 Mart 2007, 16:07:32 »
Wembley hazır!
Yaklaşık 1 milyar 500 milyon dolarlık bir yatırımla yeniden inşa edilen İngilizlerin tarihi stadyumu Wembley'in resmi olarak tamamlandığı ve İngiltere Futbol Federasyonu'na (FA) teslim edildi.

Yapımı sırasında bir çık sıkıntıyla karşılaşılan ve zamanında bitirilemediği için İngiliz basınında sıkça eleştiriler alan tarihi Webley Stadyumu'nun yeniden inşası nihayet bitirildi. İngiltere Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 90 bin seyirci kapasiteli yeni Wembley Stadyumu'nun yeniden inşa çalışmalarının tamamlandığı ve Avustralyalı yüklenici firma Multiplex'in Wembley'i federasyona teslim ettiği ifade edildi.

Ancak federasyonun, 19 Mayıs'ta oynanacak olan İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) final maçının Wembley'de oynanıp oynanmayacağına dair ise herhangi bir açıklamada bulunmaması kafaları karıştırdı. Çünkü daha önce yapılan açıklamalarda final maçının Wembley'de yapılması öngörülüyordu.

Yenilenen Wembley, 17 Mart'tan itibaren halka kapılarını açacak ve isteyenler stadyumu gezebilecekler. 24 Mart'ta ise İngiltere 21 Yaş Altı Milli Takımı İtalya'yla bir maç oynayacak.

5546
SUPER LİG ÖZEL / Ultra protesto!
« : 10 Mart 2007, 16:07:00 »
Ultra protesto!
Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu Ultraslan, yarın oynanacak Trabzonspor maçında yönetimi protesto etmeye hazırlanıyor.

Ultraslan Grubu, internet sitesinden bir duyuru yayınlayarak, taraftarları, Trabzonspor maçının ilk 5 dakikasında protesto etmeye çağırdı.

Duyuruda, bir süredir kulüpte onaylamadıkları gelişmeler olduğu vurgulanarak, şöyle denildi:

''Bu gelişmeler yönetimden kulübeye, tribünlerden sahaya kadar geniş bir alanı olumsuz etkilemektedir. Uzunca bir süredir bu durumu sabırla ve sessizce izlemeye çalıştık. Bu sessiz izlemenin artık bir yarar getirmediğini görmekten de üzüntü duymaktayız. Artık izlemeden, müdahil olma aşamasına geçmenin, haklı tepkimizi hissettirmenin zamanının geldiğine inanıyoruz. Protestomuzu Galatasaraylılığa yakışır bir şekilde sizlerin de yardımıyla yapmak istiyoruz. Pazar günü karşılaşmanın ilk 5 dakikasında bu haklı tepkimizi göstererek, taraftar olduğumuzu, bizden beklenen pasif izleyici profiline girmeyeceğimizi, Galatasarayımıza zarar veren kim olursa olsun karşısında duracağımızı göstermek istiyoruz.''

Taraftar duyurusunda ayrıca, protestonun saat 19.05 itibariyle sona ereceği ve bu andan sonra takımı çılgınca bir şekilde destekleyecekleri belirtildi

5547
SUPER LİG ÖZEL / Cemal Aydın dosyası ertelendi
« : 10 Mart 2007, 16:06:45 »
Cemal Aydın dosyası ertelendi
Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için toplanamadı. Disiplin Kurulu Başkanı Tuncer Erdoğan, çoğunluğu sağlayamadıkları için toplantıyı gerçekleştiremediklerini belirterek, gündemlerinde bulunan Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın dosyasını, 14 Nisan Cumartesi günü yapacakları oturumda görüşeceklerini ifade etti.

Kurulun savunma almak için toplantıya davet ettiği Aydın, kurula yazılı bir savunma göndermişti.

Bu arada Erdoğan, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın, kulüp üyeliğinden ihraç edilen eski yönetici Sadettin Saran hakkındaki, ''Disiplin Kurulu üyelerini haber göndererek parayla satın almaya çalıştığı ve işyerlerinden attıracağına dair tehdit ettirdiği'' iddialarıyla ilgili soruya, ''Bana herhangi bir tehdit gelmedi ama başkan o yönde bir duyum aldıysa, doğrudur'' dedi.

5548
SUPER LİG ÖZEL / Yiğido fırtınası: 3-1
« : 10 Mart 2007, 16:06:18 »
Yiğido fırtınası: 3-1
Turkcell Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Sivasspor 4 Eylül Stadı'nda konuk ettiği Bursaspor'u 3-1 yendi.

Maçın gollerini Sivasspor'dan 32. ve 36. dakikalarda Metin Yıldız, 74. dakikada Gürhan atarken, Bursaspor'un tek sayısı 60. dakikada Sinan Kaloğlu'ndan geldi.

Bu sonuçla Sivasspor puanını 35'e çıkarırken, Bursaspor ise 33 puanda kaldı

5549
SUPER LİG ÖZEL / Ankara'dan gol çıkmadı
« : 10 Mart 2007, 16:05:59 »
Ankara'dan gol çıkmadı
Turkcell Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği 19 Mayıs Stadı'nda konuk ettiği Gaziantepspor ile golsüz berabere kaldı.

Gençlerbirliği'nde 65. dakikada kırmızı kart gören Tozo takımını 10 kişi bıraktı.

Alınan bu skorla Gençlerbirliği puanını 38'e, Gaziantepspor ise 28'e çıkardı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

37. dakikada Isaac'in sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte Engin'in bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti.
38. dakika Mehmet Çakır'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında arka direkte Okan'ın kafa vuruşunda top az farkla auta gitti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

65. dakikada rakibini formasından çeken Tozo, maçın hakeminden 2. sarı kartını görerek, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
68. dakikada Göksel'in sağ kanattan ceza sahasına ortasında Veysel kafayla topu Erdal'a indirdi. Erdal'ın müsait pozisyonda yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti.
78. dakikada Erhan'ın ortasında savunmadan dönen topu Mehmet Çakır, Engin'e çıkardı. Engin'in vuruşunda top az farkla auta gitti.
88. dakikada Gençlerbirliği ceza sahası dışında topla buluşan Erdal'ın vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.
90. dakikada Erhan'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında arka direkte Tuna'nın kafa vuruşunda top az farkla auta gitti.

STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Barış Şimşek, İsmail Köse, Mehmet Kısal
GENÇLERBİRLİĞİ: Recep, Erkan, Tuna, Traore, Adem Dursun (Erhan dk. 72 ), Draman (Tozo dk. 35 ), Mehmet Nas, Engin, Mehmet Çakır, Isaac (Sandro dk. 81 ), Okan
YEDEKLER: Ulaş, Fatih Akyel, Hakan, Ferhat
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
GAZİANTEPSPOR: Oğuz, Göksel, Bekir, Afanou, Mahmut Hanefi, Fatih, Krita, Özgür (Mehmet Polat dk. 79 ), Ekrem (Diawara dk. 78 ), Erdal (Engin dk. 90 ), Veysel
YEDEKLER: Mahmut Bezgin, Mehmet Çoğum, De Nigris, Zurita
TEKNİK DİREKTÖR: Erdoğan Arıca
KIRMIZI KART: Tozo (dk. 65) (Gençlerbirliği)
SARI KARTLAR: Engin (Gençlerbirliği), Özgür, Fatih, Göksel, Mahmut Hanefi (Gaziantepspor)

5550
FENERBAHCE / Arçil: "F.Bahçe daha yakın"
« : 10 Mart 2007, 16:05:13 »
Arçil: "F.Bahçe daha yakın"
Trabzonspor'un eski futbolcusu Arçil Arveladze, Turkcell Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyonluğa daha yakın olduğunu söyledi.

Tiflis'te, A.A muhabirinin sorularını yanıtlayan Gürcü futbolcu, Türkiye ligini yakından takip ettiğini, Fenerbahçe'nin çok iyi bir performans sergileyemediğini, ancak rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın da kötü olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe, bu sezon şampiyonluğa daha yakın'' dedi.

Futbolu yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle erken bırakmak zorunda kaldığını ifade eden Arçil, şunları söyledi:

''Bugün de futbolun içindeyim. Ancak bu bana yetmiyor. En az 40 yaşına kadar futbol oynamak isterdim. Futbol sahalarında top koşturduğum yıllar halen rüyalarıma giriyor.''

Arçil, sakatlıklar nedeniyle 4 kez ameliyat geçirdiğini belirterek, futbol yaşamının en olgun döneminde 29 yaşında futboldan kopmak zorunda kaldığını, bunun kendisini çok üzdüğünü söyledi.

-''TRABZON SEVGİSİ BAŞKA''

Arçil, ikizi Şota ile birlikte Trabzonspor'da çok güzel yıllar geçirdiklerini belirterek, ''Trabzon taraftarı ve halkını unutmadık, unutmayacağız. Onlarla aramızda çok güçlü sevgi bağı var'' dedi.

Trabzonspor'da oynadığı yıllarda kulübü ile hiç bir sorun yaşamadığını, teknik direktörleri Şenol Güneş ile çok başarılı maçlar çıkardıklarını anlatan Arçil, tüm takım arkadaşlarıyla iyi geçindiğini, ancak ayrı bir dostluklarının bulunduğunu söylediği Tolunay ile halen görüştüklerini kaydetti.

Arçil, 1995-96 sezonunda Fenerbahçe ile Hüseyin Avni Aker stadında yaptıkları maçı unutamadığını belirterek, ''1-0 önde olduğumuz maçta Fenerbahçe beraberlik golünü bulunca, son yirmi dakikada defansa çekilmeliydik. Çünkü beraberlik bile bize şampiyon olmamız için yetiyordu. O maçta sadece şampiyonluğu değil herşeyi kaybettik'' dedi.

Arçil, Trabzonspor'dan Avrupa'da futbol oynamak için ayrıldıklarını belirterek, ayrıldıkları zaman dönemin kulüp başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile bir takım sorunlar yaşadıklarını ve paralarını geç aldıklarını söyledi.

''Trabzonspor'a 19 yaşında geldim ve oğlum Trabzon'da doğdu. Bu benim için çok özel bir anı'' diyen Arçil, Trabzon'a duydukları sevginin bir başka olduğunu ifade etti.

Türkiye'de, son yıllarda çok kaliteli antrenörlerin yetiştiğini ve Türk futbolunu ileriye taşıdıklarını ifade eden Arçil, ''Türkiye'de futbolcu olmak, Avrupa'ya göre daha zor. Çünkü Avrupa'da profesyonellik daha üst seviyede'' dedi.

Tiflis'teki bir futbol okulunda yöneticilik yaptığını ve antrenörlük sertifikası aldığını belirten Arçil, ileriki yıllarda Şota ile birlikte Türkiye'de antrenörlük yapabileceklerini kaydetti.


5551
FENERBAHCE / 100. yıl kutlamaları AVEA'nın...
« : 10 Mart 2007, 16:03:21 »
100. yıl kutlamaları AVEA'nın...
GSM operatörü AVEA, Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yıl kutlamalarının sponsoru oldu. Sarı-lacivertli takıma 5 yıldır sponsorluk yapan AVEA'dan yapılan açıklamada, 100. yıl kutlamalarının da sponsoru olunduğu duyuruldu.

Bu sponsorlukla, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ışıklandırılması, Athena, Kıraç ve Fazıl Say konserleri, Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirilecek açık hava sergileri, statta düzenlenecek 100. yıl kutlaması, 100. yıl balosu, dans gösterileri ve 100. yıl DVD'sine kadar tüm yıla yayılan çok sayıda etkinliğe katkına bulunulacağı ifade edildi.

5552
FENERBAHCE / F.Bahçe'nin Konya sınavı
« : 10 Mart 2007, 16:02:52 »
F.Bahçe'nin Konya sınavı
Turkcell Süper Lig'de 24.haftada lider Fenerbahçe Konyaspor'la karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak karşılaşmayı Aytekin Durmaz yönetecek ve mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak.

F.Bahçe'de tek hedef galibiyet

Turkcell Süper Lig'de bugün sahasında Konyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de, tek hedef galibiyet. Ligin 23. haftasında Sivasspor karşısında alınan 2-2'lik beraberliğin ardından, hafta içinde yönetim ve taraftarın moral takviyesi yaptığı sarı-lacivertliler, bugünkü mücadelede sahadan 3 puanla ayrılarak, ligdeki 2 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Takımda sakatlığı bulunan Deivid ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Rüştü'nün forma giyemeyeceği maçta, sakatlığı geçen, ancak çalışmasını takımdan ayrı sürdüren Uğur'un yer alması da beklenmiyor.

Lugano ve Edu dönüyor

Kart cezası nedeniyle Sivasspor mücadelesinde forma giyemeyen Lugano ve sakatlığı geçen Edu, takımdaki yerini alabilecek.

Sarı-lacivertlilerde, 3 sarı kartı bulunan Appiah, bugünkü mücadelede forma giyip bir kart daha görürse, cezalı duruma düşerek 25. haftadaki Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

Konyaspor F.Bahçe'den çekinmiyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nde bugün deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçından üç puanla dönmeyi hedefliyor.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Fenerbahçe maçında hedeflerinin iyi futbol oynayıp 3 puan ya da en azından 1 puan alarak Konya'ya dönmek olduğunu söyledi.

Dağlı, yaptığı açıklamada, bu akşam deplasmanda yapacakları Fenerbahçe maçı için takım olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

Neca'nın durumu kritik

Dağlı, dün yapılan antrenmanda baldırından hafif şekilde sakatlanan Neca'nın maçta oynayıp oynayamayacağının bu akşam yapılacak antrenmanda netleşeceğini, ancak Neca'nın Fenerbahçe maçında oynayabileceğini umut ettiklerini bildirdi.

Dağlı, sakatlığı nedeniyle Brezilya'da bulunan Batista'nın da sezonu kapattığını, bu nedenle Batista'nın da kadroda yer almadığını ifade etti.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe

1-Serdar
2-Serkan
3-Lugano
4-Edu
5-Ümit
6-Appiah
7-Aurelio
8-Deniz
9-Tuncay
10-Alex
11-Kezman

Konyaspor

1-Özden
2-El Saka
3-Ömer
4-Erkan
5-Da Silva
6-Erman Ergin
7-Erman Özgür
8-Mustafa Er
9-Tayfun
10-Sedat
11-Eder

Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 19:00
Hakem: Aytekin Durmaz
Yayın: Lig TV

5553
FENERBAHCE / İŞTE GERÇEK FENER'Lİ=ALEX DE SOUZA
« : 10 Mart 2007, 16:02:31 »
"F.Bahçe'de kalmak istiyorum"
Fenerbahçe Kulübü'nün, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için görüştüğü Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, sarı-lacivertli takımda kalmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Alex, FBTV'ye yaptığı açıklamada, sözleşmesinin yenilenmesi için kulüp yönetiminin, menajeri Juan Figer ile görüşmeler yaptığını hatırlatarak, ''İnanıyorum ki, bu görüşmeler en iyi şekilde neticelenecek. Ben Fenerbahçe'de mutluyum ve burada kalmayı çok istiyorum. Bunun için de elimden geleni yapacağım'' dedi.

Yönetim, taraftar ve futbolcular olarak birlikte hareket edildiği takdirde Mayıs ayında mutlu sona camia olarak ulaşacaklarına inandığını vurgulayan Alex, şampiyonluk yarışıyla ilgili de şunları kaydetti:

''Fenerbahçe camiası büyüklüğünü her zaman göstermiş bir camia olarak şimdi bir bütün olmalıdır. Taraftarımız, futbolcular ve yönetimimizle birbirimize destek olmalıyız. Ancak bu şekilde Mayıs ayında mutlu sona ulaşabiliriz. Konyaspor maçında iyi bir futbol oynayarak galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum.''

5554
DİNİ BİLGİLER / ALLAH'IN 99 İSMİ
« : 09 Mart 2007, 20:13:29 »
1. Allah: her ismin vasfını ihtiva eden öz adı.
2. er-rahman: dünyada bütün mahlukata merhamet eden, şefkat gösteren,ihsan eden.
3. er-rahim: ahirette, müminlere acıyan.
4. el-melik: yaratıcı, kainatın sahibi.
5. el-kuddus: her noksanlıktan uzak.
6. es-selam: her tehlikeden selamete çıkaran.
7. el-mümin: iman nurunu veren.
8. el-müheymin: her şeyi görüp gözeten.
9. el-aziz: mutlak galip, karşı gelinemez.
10.el-cebbar: dilediğini yapan ve yaptıran.
11.el-mütekebbir: büyüklükte eşi yok.
12.el-halık: yaratan, yoktan var eden.
13.el-bari: her şeyi kusursuz yaratan.
14.el-musavvir: varlıklara sûret eden. onları birbirinden ayıran özellikte yaratan.
15.el-gaffar: günahları mağfiret eden.
16.el-kahhar: her istediğini yapacak güçte.
17.el-vehhab: karşılıksız nimet veren.
18.er-razzâk: her varlığın rızkını veren.
19.el-fettah: her türlü sıkıntıları gideren.
20.el-alim: gizli açık, geçmiş, gelecek her şeyi, ezeli ve ebedi ilmi ile çok iyi bilen.
21.el-kabıd: rızıkları daraltan, ruhları alan.
22.el-basıt: rızıkları genişleten, ruhları veren.
23.el-hafıd: kafir ve facirleri alçaltan.
24.er-rafi: şeref verip yükselten.
25.el-mu'ız: dilediğini aziz eden.
26.el-müzil: dilediğini zillete düşüren.
27.es-semi: mükemmel işiten.
28.el-basir: gizli açık, her şeyi iyi gören.
29.el-hakem: mutlak hakim, hakkı batıldan ayıran.
30.el-adl: mutlak adil, yerli yerinde yapan.
31.el-latif: lütfeden, her şeye vakıf.
32.el-habir: her şeyden haberdar.
33.el-halim: cezada acele etmeyen, hilm sahibi.
34.el-azim: büyüklükte benzeri yok.
35.el-gafur: affı, mağfireti bol.
36.eş-şekur: az amele, çok sevap veren.
37.el-ali: yüceler yücesi.
38.el-kebir: büyüklükte benzeri yok.
39.el-hafiz: her şeyi koruyucu olan.
40.el-mukit: her çeşit rızkı yaratan.
41.el-hasib: kulların hesabını en iyi gören.
42.el-celil: celal ve azamet sahibi.
43.el-kerim: keremi bol, karşılıksız veren.
44.er-rakib: her varlığı her an gözeten.
45.el-mucib: duaları kabul eden.
46.el-vasi: rahmet ve kudret sahibi, ilmi ile her şeyi ihata eden.
47.el-hakim: her şeyi hikmetle yaratan
48.el-vedud: iyiliği seven, iyilik edene ihsan eden. sevgiye layık olan.
49.el-mecid: zatı şerefli, nimeti, ihsanı sonsuz.
50.el-ba'is: peygamber gönderen, meşherde ölüleri dirilten.
51.el-şehid: her an her yerde hazır ve nazır.
52.el-hak: varlığı değişmeden duran. var olan, hakkı ortaya çıkaran.
53.el-vekil: kulların işlerini bitiren.
54.el-kavi: kudreti en üstün ve hiç azalmaz.
55.el-metin: kuvvet ve kudret benbaı.
56.el-veli: müminleri seven, yardım eden.
57.el-hamid: hamd ve senaya layık.
58.el-muhsi: varlıkların sayısını bilen.
59.el-mübdi: maddesiz, örneksiz yaratan.
60.el-mu'id: yarattıklarını yok edip, sonra tekrar diriltecek olan.
61.el-muhyi: mahluklara can veren.
62.el-mümit: her canlıya ölümü tattıran.
63.el-hayy: ezeli ve ebedi bir hayat ile diri.
64.el-kayyum: zatı ile kaim, mahlukları varlıkta durduran.
65.el-vacid: hiçbir şey kendine gizli değil.
66.el-macid: keremi, ihsanı bol olan.
67.el-vahid: zat, sıfat ve fiillerinde benzeri ve ortağı olmayan, tek olan.
68.es-samed: hiçbir şeye ihtiyacı olmayan, herkesin muhtaç olduğu merci.
69.el-kadir: kudret sahibi, dilediğini yapan.
70.el-muktedir: dilediği gibi tasarruf eden, her şeyi kolayca yaratan, kudret sahibi.
71.el-mukaddim: şerefte birini öne alan.
72.el-muahhir: dilediklerini tehir eden.
73.el-evvel: ezeli, varlığının başlangıcı yok.
74.el-ahir: ebedi, varlığının sonu yok.
75.ez-zahir: yarattıkları ile varlığı açık.
76.el-batın: aklın tasavvurundan örtülü.
77.el-vali: bütün kainatı idare eden.
78.el-müteali: son derece yüce.
79.el-ber: iyilik ve ihsanı bol.
80.et-tevvab: tevbeleri kabul eden.
81.el-müntekım: asilere ceza veren.
82.el-afüvv: affı çok, günahları yok eden.
83.er-rauf: çok merhamet eden, şefkatli.
84.malik-ül mülk: mülkünde hakim.
85.zül-celali vel ikram: celal, azamet, şeref, kemal ve ikram sahibi.
86.el-muksıt: mazlumların hakkını alıcı.
87.el-cami: iki zıddı bir arada bulunduran.
88.el-gani: ihtiyaçsız. her şey ona muhtaç.
89.el-mugni: ihtiyaç gören, fazlıyla doyuran.
90.el-mani: dilemediklerine mani olan.
91.ed-dar: elem, zarar verenleri yaratan.
92.en-nafi: menfaat veren şeyleri yaratan.
93.en-nur: zatı açık ve alemleri nurlandıran.
94.el-hadi: hidayet veren.
95.el-bedi: misalsiz, örneksiz yaratan.
96.el-baki: varlığı ebedi olan.
97.el-varis: her şeyin asıl sahibi olan.
98.er-reşid: irşada muhtaç olmayan.
99.es-sabur: ceza vermede, acele etmez.

5555
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Larsson kesin gidiyor
« : 09 Mart 2007, 19:06:27 »
Larsson kesin gidiyor
Louis Saha ve Darren Fletcher'ın sakatlıklarının ardından gündeme Henrik Larsson'un sözleşmesinin uzatılması gelirken, Sir Alex Ferguson bunu kesin bir dille reddetti.

Henrik Larsson'un daha fazla Old Trafford'ta forma giymeyeceğini ifade eden Ferguson, İsveçli oyuncunun cumartesi günü FA Cup'ta son kez resmi olarak M'Boro'ya karşı forma giyeceğini söyledi.

Çarşamba günü Larsson'un Şampiyonlar Ligi'nde forma giymesi beklenirken, yardım maçının ardından ülkesi İsveç'e dönecek.

5556
Ronaldo'nun büyük düşü...
Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, takımının hem Şampiyonlar Ligi hem de Premier Lig'i kazanacağına inandığını söyledi.

Manchester United formasıyla bu sezon başarılı maçlar çıkaran, takımının ligde lider durumda bulunması ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesinde büyük pay sahibi olan Cristiano Ronaldo, hem Şampiyonlar Ligi'ni kazanabileceklerini hem de Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşabileceklerini ifade etti. Portekiz'de yayın yapan Antena 1 adlı radyo istasyonuna konuşan 22 yaşındaki yıldız futbolcu, "Bana göre doğru yoldayız. Ben sadece, bunun mümkün olabileceğini ümit ediyorum. Her iki kulvarda da final oynayabiliriz. İyi oynuyoruz ve bu şekilde de devam edeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Manchester United Çarşamba gecesi Fransız ekibi Lille'i, Cristiano Ronaldo'nun ortası ve Henrik Larsson'un kafa golüyle 1-0 yenerek çeyrek finale yükselmişti. İngiliz ekibi, Premier Lig'de de, 29 maçta topladığı 72 puanla en yakın rakibi Chelsea'nın maç fazlasıyla 9 puan önünde liderliğini sürdürüyor.