İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

5725
FULL PROGRAMLAR / Democracy Player 0.9.5
« : 25 Şubat 2007, 16:03:39 »
Her türlü media dosyasını oynatabileceğiniz bir player olarak karşınıza çıkan Democracy Player bilinen oynatıcılara yeni bir alternatif olarak güçlü bir şekilde geliyor. Mozilla Firefox ve VLC Media Player programlarının bir kombinasyonu olan bu açık kaynaklı, ücretsiz program ile artık İnternet video oynatıcısı gereksiniminizi sağlıyabiliceksiniz.

Democracy Player internet üzerinden video izlemenizi daha kolay ve eğlenceli bir hale getiriyor. İnternet video kanallarına kayıt olabildiğiniz, video download edebildiğiniz bu program full screen video izleme keyfini size internet ortamındada sahip olmanızı sağlıyor.

    * 1. Bütün Videolarınızı Oynatın
      Sanal olarak istediğini videoyu oynatın-- Quictime, WMV, MPEG, AVI, XVID ve dahası. Kitaplığınızı gezin, playlistler oluşturun ve herzaman organize olun.
    * 2. İnternet TV Showlarını İzleyin
      RSS feed, podcast veya video bloglarından istediğinize üye olun. Yüzlerce ücretsiz kanalı programın içerdiği Kanal Rehberi ile gezin ve keşfedin.
    * 3. Youtube Araması Yapın
      YouTube, Google Video, Yahoo Video veya diğer video sitelerindeki videoları izleyin ve bilgisayarınıza download edip saklayın.
    * 4. High Definition ve Tam Ekran Desteği
      Bilgisayarınızın ekranı HD görüntülüyor. HD video dosyalarını tam ekran olarak izleyin.
    * 5. Torrent Gücü
      İstediğiniz BitTorrent dosyasını kolaylıkla ve hızlı bir şekilde indirin. Daha sonra aynı uygulama ile indirdiğiniz bu torrent dosyalarını oynatabiliceksiniz. Artık herşey Democracy Player ile çok basit.


BUDA RESİM
http://i.d.com.com/i/dl/scr/democracyplayer_095.jpg

Daha gidicek uzun bir yolu olan program Version 0.9.5 ile arayüz yenilikleri ve VLC Player 0.8.6 güncellemesi bulunduran program artı olarak bir kaç yeni özellik ve hata düzeltimi ile karşımızda.

İNDİR..
http://ftp.osuosl.org/pub/pculture.org/democracy/win/Democracy-0.9.5.exe

5726
FULL PROGRAMLAR / - FTP Dosya Transfer Yazılımı
« : 25 Şubat 2007, 16:00:44 »
- FTP Dosya Transfer Yazılımı

Gelişmiş bir dosya transfer (ftp) yazılımı olan FTP Voyager ile sunucunuza veya hesabınız olan herhangi bir ftp adresine rahatlıkla dosya transferi yapabilirsiniz. Gönderme ve indirme işlemlerinizi en hızlı ve güvenli bir şekilde Voyager kullanarak yapabilirsiniz. Yarım kalan indirme işlemlerine daha sonra kaldığınız yerden devam edebilme seçeneğinizde FTP Voyager ile mevcut. Programın virüslere ve diğer kötü içerikli yazılımlara karşı alınan önlemleri gerçekten yeteri kadar mevcut ve programda MLST/MLSD desteğide bulunmakta.
Birçok bilgisayar dergisi ve program siteleri tarafından ödül kazanmış bu FTP programı Windows Gezginine benzer bir arayüze sahip, küçük resim gösterme ve eklenti desteğide mevcut. Son sürümü olan 14.0 da ise pek fazla bir yenilik yok fakat yeni birkaç özellik bulmanız mümkün.

Eklenen özelliklerden Port range limitleme, power transferler, ve anında sıkştırma, bandwith limitleme ve bir kaç özellik daha göze çarpıyor.

SS
http://www.download.com/i/dl/media/dlimage/19/98/0/19980_medium.jpeg

FTP Voyager ile sanki Windows üzerinde dosya transferi yapar gibi aynı arayüzü kullanarak sunucunuza veya istediğiniz bir ftp adresine transfer yapabiliceksiniz. Sürükle bırak, senkronize, eş zamanlı transferler ve download işlemlerine otomatik devam etme seçeneklerini kullanabiliceksiniz.

İNDİR
http://www.ftpvoyager.com/ftpvsetup1.exe

5727
DÜNYADAN FUTBOL / Rodriguez milli takımı bırakıyor
« : 25 Şubat 2007, 15:56:42 »
Rodriguez milli takımı bırakıyor
Uruguay Milli Takımı Kaptanı Dario Rodriguez, Güney Amerika Futbol Şampiyonası'nın (Copa Amerika) ardından milli takımı bırakacağını açıkladı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04'te forma giyen 32 yaşındaki Uruguaylı savunma oyuncusu Dario Rodriguez, Alman basınına yaptığı açıklamada, Güney Amerika Futbol Şampiyonası'ndan sonra milli formayı giymeyeceğini söyledi. Almanya'da yayın yapan RevierSport adlı dergiye konuşan Rodriguez, "Güzel bir son olacak. Ondan sonra tekrar milli takımda oynamayacağım" dedi.

42 kez milli takım forması giyen Rodriguez, 2008 yılı Haziran ayında Schalke'yle sözleşmesi bittikten sonra Uruguay'da bir takımda futbol yaşantısına devam etmek istediğini duyurdu.



5728
DÜNYADAN FUTBOL / Gravesen mutsuz
« : 25 Şubat 2007, 15:56:16 »
Gravesen mutsuz
Sezon başında Real Madrid'den İskoçya Şampiyonu Celtic'e transfer olan Danimarkalı oyuncu Thomas Gravesen, takımında yedek oturmaktan sıkılmaya başladığını söyledi.

Büyük umutlarla transfer edilen Gravesen, son oynanan Milan maçında yine yedek oturmuş ve maçtan sonra, menajeri aracılığıyla memnuniyetsizliğini dile getirmişti.

Menajeri yaptığı açıklamada şunlar söyledi: "Thomas Glasgow'u çok seviyor, buradaki yaşamından çok memnun ancak şuan neden takımda yer bulamadığını anlayamıyor."

"Bunları söylemek için belki çok erken ama hiç şüphesiz Thomas, yedek kalmayı kabul etmeyecektir" diyerek bir anlamda kulübe göz dağı verdi.

Gravesen'in bu durumdan rahatsız olduğu ve eski takım arkadaşı Beckham'ın da sezon sonunda gideceği Amerika'dan LA Galaxy takımının kendisiyle ilgilenmesini değerlendirmeye aldığını ve sezon sonunda bir kaçış planı yaptığı belirtiliyor.

5729
DÜNYADAN FUTBOL / Ailton'dan galibiyet golü
« : 25 Şubat 2007, 15:55:49 »
Ailton'dan galibiyet golü
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ailton, Grasshoppers forması ile çıktığı ilk maçında takımına galibiyeti getiren golü attı.

33 yasındaki Brezilya'lı futbolcu Ailton, Kızıl Yıldız'dan İsviçre'nin birinci lig takımlarından Grasshoppers'a transfer olduktan sonra, ilk kez formasını giydiği maçta takımına Aarau karşısında galibiyeti getiren gole imzasını attı.

Ailton, maçtan sonra yaptığı açıklamada, ilk maçında kendisini gösterme başarısını elde ettiği için çok mutlu olduğunu ve kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini söyledi. Brezilyalı futbolcu ayrıca, Grasshoppers forması ile daha birçok gollere imza atacağınıda ifade etti.

Grasshoppers Kulübü yöneticileri de ara transferde iyi bir iş yaptıklarını, Ailton'a güvendiklerini ve bu konuda da yanılmadıklarını belirttiler.

5730
FRANSA LİGİ HABERLERİ / Lyon son anda
« : 25 Şubat 2007, 15:55:16 »
Lyon son anda
Fransa Ligue 1'in lideri Lyon, kendi evi Stade Gerland'da ligin flaş takımı Sochaux'yla 3-3 berabere kaldı.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Roma deplasmanından 0-0'la dönen Lyon, gol düellosu şeklinde geçen maçta Sochaux'yu geçemedi.

Maçın 8. dakikasında şok bir golle geriye düşen Lyon, 39. dakikada Çek golcüsü Milan Baros'un golüyle eşitliği sağladı. Son 5 dakikaya 3-1 mağlup giren Lyon, 89. dakikada Wiltord ve 92. dakikada Juninho'nun golleriyle 1 puanı kurtarmayı başardı. Sochaux'un gollerini 8. dakikada Alvaro, 28. dakikada Ziani ve 85. dakikada Grax kaydetti.

Bu beraberlikle puanını 58'e çıkaran Lyon liderliğini sürdürdü. Rakip takım Sochaux ise puanını 40'a çıakrdı ve maç fazlasıyla 4. sıraya yerleşti.

5731
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Chievo Bogdani ile güldü
« : 25 Şubat 2007, 15:54:21 »
Chievo Bogdani ile güldü
Serie A'da düşmeme mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında Chievo, kendi sahasında konuk ettiği Torino'yu 3-0 yendi.

Sadece kombine kartları olan seyircilere açık olan karşılaşmada ev sahibi ekip 2. dakikada Erjon Bogdani ile öne geçerken, ilk yarının uzatma dakikalarında Bogdani ikinci kez fileleri havalandırarak farkı 2'ye taşıdı.

İlk yarıya olduğu gibi ikinci yarıya da golle başlayan Chievo, 47. dakikada Matteo Brighi'nin golüyle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Maçın ardından tepkilerle karşılaşan Torino çalıştırıcısı Alberto Zaccheroni, görevinin başında olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.

Alt sıraları ilgilendiren diğer karşılaşmalar pazar günü yapılacak.

18. sıradaki Reggina AS Roma'nın, 19. sıradaki Parma da Udinese'nin konuğu olurken, 17. sıradaki Messina ise Siena'yı konuk edecek. Serie A'nın son sırasında yer alan Ascoli, Livorno deplasmanından mücadele edecek.

5732
Nefesler kesilecek
İngiltere'nin ilk kupası olan İngiltere Lig Kupası'nda (Carling Cup) Londra temsilcileri Arsenal ile Chelsea, Milenyum Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak.

25 Şubat Pazar günü oynanacak finalde Jose Mourinho'nun yıldızlarının mı yoksa Arsene Wenger'in gençlerinin mi kazanacağı büyük merak konusu. Finale gelene kadar yıldızlarından taviz vermeden oynayan Chelsea Teknik Direktörü Mourinho bu maçta da as kadrosuyla sahada olurken, Arsenal'in Fransız teknik direktörü Wenger ise, finale gelene kadar gençlerden kurulu bir kadroyla mücadele ettiklerini ifade ederek yine gençlerden kurulu bir kadroyla mücadele edeceklerini duyurdu.

Gençlerden kurulu bir kadroyla Carling Cup'ta finale yükselen Arsene Wenger'in Arsenal'i, İngiltere tarihinde bir ilke imza atarken, Wenger'e sezon öncesinde bu kadar genç oyuncuyla ne yapacaksınız denildiğinde, "Bekleyip göreceğiz çünkü önümüzde uzun bir maraton var. Gençlere ihtiyacım olacak" demişti. Arsenal'in gençlerden kurulu kadrosu, finale gelene kadar gösterdikleri performansla neler yapabileceklerini sporseverlere fazlasıyla gösterdiler. Yaş ortalaması 22 olan bir takımla  bu başarıyı elde eden genç yıldızlar, karşılarındaki dünya yıldızlarına aldırmadan sahada başarılarını ortaya koyacaklarını belirtiyor.

Arsene Wenger maçla ilgili yaptığı son açıklamada, "Rakibin kim olduğu beni hiç korkutmuyor. Ben genç yeteneklerime güveniyorum. Buraya kadar onlarla geldik. Final maçında da neler yapabileceklerini Chelsea'nin yıldızlarına kanıtlayacaklar. Beni mahçup etmeyeceklerini diliyorum. Chelsea'nin gerçekten çok güçlü ve kaliteli yıldızları var. Fiziksel olarak bizden iyiler ama gençlerim onlardan korkmuyor" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde 21 Şubat Çarşamba akşamı deplasmanda Portekiz temsilcisi Porto ile 1-1 berabere kalan Jose'nin yıldızları ise, bu maçı kazanacaklarını söyledi. Takımın orta sahadaki prensi Frank Lampard maç öncesi yaptığı açıklamada, bu maçı kazanacaklarını söyledi. Jose'nin bu maçta da en büyük korkusu sakat futbolcularının çokluğu. Sakatlıkları devam eden Ashly Cole, Joe Cole ve Khalid Boulahrouz takımdaki yerlerini alamayacaklar. Mourinho için en büyük sevinç kaynağı ise Porto deplasmanında takımın beraberlik golüne imza atan Ukraynalı yıldız Andriy Shevchenko'nun tam kapasite ile sahada oynayacak olması.

Ligin ilk yarısında Chelsea'nin sahası Stamford Bridge'de iki takım arasında oynanan maç 1-1 berabere bitmişti. Takımlar finale şu şekilde geldi:

3.tur
West Bromwich 0-2 Arsenal
Blackburn Rovers 0-2 Chelsea
4.tur
Everton 0-1 Arsenal
Chelsea 4-0 Aston Villa
Çeyrek final
Liverpool 3-6 Arsenal
Newcastle United 0-1 Chelsea
Yarı final
Arsenal 3-1 Tottenham (ilk maç 2-2)
Chelsea 1-1 Wycombe (ilk maç 4-0)

Muhtemel 11'ler

Chelsea (4-4-2)
1.Cech
5-Essien
6-Carvalho
18-Bridge
19-Diarra
13-Ballack
8-Lampard
4-Makalele
12-Mikel
11-Drogba
7-Shevchenko

Arsenal (4-4-2)
24-Almunia
45-Traore
6-Senderos
5-Toure
31-Hoyte
2-Diaby
19-Gilberto
15-Denilson
32-Theo Walcoth
25-Adebayor
30-Aliadiere

Carling Cup'ın son sahipleri

1. 2005-06 Manchester United (4-0 Wigan)
2. 2004-05 Chelsea (3-2 Liverpool)
3. 2003-04 Middesbrough (2-1 Bolton)

5733
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Del Horno oynuyor ilk kez
« : 25 Şubat 2007, 15:53:03 »
Del Horno oynuyor
Geçtiğimiz yaz Chelsea'den transfer edilen ve sakatlığındna dolayı hiç forma giyemeyen Asier Del Horno'nun, Valencia'nın pazar günü Gimnastic ile yapacağı karşılaşmada kadroya alındığı açıklandı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında sakatlanan ve yaklaşık 9 aydır sahalardan uzak kalan oyuncunun son sıradaki Gimnastic karşısında göstereceği performans merak ediliyor.

Sezona iyi başlayamayan 2002 ve 2004 La Liga şampiyonu Valencia, son 10 karşılaşmasında aldığı 8 galibiyet ile üst sıraları zorlamaya başladı.

5734
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Real'de sular durulmuyor 1-1
« : 25 Şubat 2007, 15:52:38 »
Real'de sular durulmuyor
Madrid derbisinde, Real Madrid deplasmanda mücadele ettiği Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldı.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Real Betis'le golsüz berabere kalan ve David Beckham'ın kırmızı kartla oyun dışında kaldığı, mücadeleyi 10 kişi tamamlamak zorunda kalırken, Atletico karşısında da bu sefer Fabio Cannavaro kırmızı kart görerek takımını 1 kişi eksik bıraktı.

Ev sahibin ekibin Fernando Torres ile 11. dakikada öne geçtiği karşılaşmada, Real'e 1 puanı getiren golü 62. dakikada Gonzalo Higuain kaydetti.

Vicente Calderon'da yapılan mücadelede tribünleri sahadan ayıran demirlerin izdihamdan hasar görmesinin ardından bazı taraftarlar yaralandı.

Atletico Madrid: Leo Franco, Seitaridis, Perea, Ze Castro, Antonio López, Jurado, Luccin, Maniche, Galletti (Mista 71´), Agüero Torres.
Real Madrid: Casillas, Salgado, Cannavaro, Helguera, Torres, Reyes (Cassano 45´), Gago (Diarra 53´), Emerson, Raúl, Guti (Marcelo 76´), Van Nistelrooy

5735
SUPER LİG ÖZEL / Kocaeli'de karşılıklı goller: 2-2
« : 25 Şubat 2007, 15:52:05 »
Kocaeli'de karşılıklı goller: 2-2
Türk Telekom Lig A'da, Kocaelispor ile Kasımpaşaspor 2-2 berabere kaldı. Rakibi Kasımpaşa karşısında 11. dakikada Taner'in golüyle öne geçen Kocaelispor 36 ve 72. dakikalarda yediği gollerle Kasımpaşa karşısında 2-1 mağlup duruma düştü. Maçın bitmesi iki dakika kala Kasımpaşalı Alpaslan topu kendi ağlarına gönderince maç 2-2 beraber tamamlandı. Bu sonuçla Kocaelispor puanını 28'e çıkarırken, Kasımpaşa 35 puana ulaştı.

KOCAELİSPOR: 2 - KASIMPAŞA: 2
STAT: İzmit İsmetpaşa
HAKEMLER: Deniz Çoban, Muharrem Yılmaz, Alpaslan Acımert
KOCAELİSPOR: Hakan, Haydar, Mehmet Kahriman, Koray, İlker, Cihan (Dk.56 Mehmet Akdemir), Bayram, Serhat (Dk.83 Bülent), Umut (Dk.62 Uğur), Yunus, Taner
KASIMPAŞA: Tolga, Özgür, Cihat, Gökhan, Ömer, Ferit (Dk.76 Mustafa), Ünal, Aydın (Dk.87 Sezai), Ender (Dk.67 Erhan), Merthan, Alpaslan
GOLLER: Dk.11 Taner (Kocaelispor), Dk.36 Merthan, Dk.72 Ünal, Dk.88 Alpaslan (kendi kalesine) (Kasımpaşa)
SARI KARTLAR: Dk. 45 Umut, Dk. 58 Mehmet Akdemir, Dk. 68 Haydar (Kocaelispor), Dk. 26 Merthan, Dk. 49 Ünal, Dk. 60 Gökhan, Dk. 80 Mustafa (Kasımpaşa)

5736
SUPER LİG ÖZEL / Malatyaspor dolu dizgin: 3-1
« : 25 Şubat 2007, 15:51:25 »
Malatyaspor dolu dizgin: 3-1
Türk Telekom Lig A'da Malatyaspor, sahasında Türk Telekemspor'u 3-1 yendi.

Stat: İnönü
Hakemler: Mete Kalkavan, Aleks Taşçıoğlu, Tarık Ongun
Malatyaspor: Şenol, Alper, Mehmet Budak, Ramazan, Serkan Bensol, Aydın (Dk. 44 Bülent ), Johansson, Hakan Bayraktar, Atilla Birlik (Dk. 61 Engin ), Senkerik, Taner Demirbaş (Dk. 78 Hakan Söyler )
Türk Telekomspor: Alişan, Sinan (Dk. 90 İsa ), Aykan, Hakan, Erhan, Ömer, Barış (Dk. 72 Salih ), Erhan, Serdar, Tolga (Dk. 70 Serdar ), Mehmet
Goller: Dk. 7 ve 89 Senkerik, Dk. 65 Bülent Akın (Malatyaspor), Dk. 30 Barış (Türk Telekomspor)
Sarı Kart: Dk. 17 Serkan Bensol, Dk. 44 Atilla Birlik, Dk. 69 Senkerik, Dk. 79 Engin (Malatyaspor), Dk. 62 Mehmet, Dk. 86 Erhan (Türk Telekomspor)