İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

5713
TRABZONSPOR / Korkusuz Hacıosmanoğlu!
« : 26 Şubat 2007, 13:01:08 »
Korkusuz Hacıosmanoğlu!
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Gölge federasyon başkanı, gölge MHK başkanı' şeklinde duyumlar aldığını belirterek, konuyu araştırdığını, kapı arkalarında konuşanları araştırıp korkusuzca kamuoyunun gözleri önüne sereceğini söyledi. Hacıosmanoğlu, bazı kişilerin şahsi ihtirasları uğruna Türk futbolunu kaosa sürüklediğini savundu.

Ulusoy ile birlikte stres attılar
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu toplantısına katılmak için Trabzon'a gelen TFF Başkanı Haluk Ulusoy ile Trabzon'un Maçka ilçesindeki Zigana Dağı'nda stres attı. Türk futbolunun patronunu Trabzon'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Hacıosmanoğlu, Zigana Dağı'nın eşsiz doğal güzelliklerinin de Türk futboluna yansımasını diledi. Bir seneyi aşkın bir zamandır futbolun içinde olduğunu ve futbol adına fazla bir tecrübesinin bulunmadığını kaydeden Hacıosmanoğlu, son günlerde futbol üzerine daha fazla yoğunlaştığını söyledi. Türk futboluna güzellikler katma adına mücadele etttiğini ve kendisinin şahsi ihtirasları bulunmadığını, ancak bazı kişilerin şahsi ihtirasları uğruna Türk futbolunu kaosa sürüklediğini savunan Hacıosmanoğlu, "Bizim duruşumuz belli. Ben de 2-3 ay öncesine kadar hakemleri eleştiriyordum, ama şimdi eleştirmiyorum. Neden eleştirmiyorum? Çünkü belli bir ivme kazanmış bu camiada kendine yer bulmuş 15-20 kişi, bir masanın etrafında toplanıyor ve Türk futboluna yön vermek adına karar almaya çalışıyor. Bazı art niyetlileri ayırmak lazım elbette. Toplumun içinde nasıl art niyetli insanlar var ise hakem camiası içinde de art niyetli insanlar olabilir. Hakem kardeşlerimiz saniyenin 10'da biri kadar bir sürede sağlıklı karar veremediği için herkes tarafından yerden yere vuruluyor. Ama Kulüpler Birliği toplantıları da dahil, saatlerce bir yerde oturup da sağlıklı karar alamayan insanlar, hakemlere ve spor camiasına örnek teşkil ettiklerini unutuyor. Öncelikli olarak futbolu yönetenler örnek olmalıdır. Ama o örnek hep yanlış yansıyor" diye konuştu.

"Konuyu araştırıyorum"
'Gölge federasyon başkanı, gölge MHK başkanı' gibi duyumlar aldığını, konuyu araştırdığını ve elde ettiği sonuçları kamuoyunun gözleri önüne sereceğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Bu kişiler arasında eski MHK başkanları da var. Bunların eskiden beri hakem camiası içinde dostları var, hakem arkadaşları var. Bu hakemleri ne derece etkiliyorlar? Bunlar kulağıma geliyor. Kapı arkasında 'Yarın ben geleceğim, şunu yapacağız, yarın bu federasyon gidecek biz geleceğiz' gibi şeyler konuşuluyor. Şimdi ben bunların üzerinde çalışıyorum. Bir ay mı sürer, 2 ay mı sürer bilmiyorum, ama net bilgilere ulaştığım zaman bunu kamuoyunun önüne sereceğim. Bu insanlar, bundan sonra artık bu tür entrikalara değil de Türk futboluna dürüst bir şekilde hizmet etmenin yollarını arasınlar. Bu tür çalışma içinde olan insanlar da şunu iyi bilsinler ki bu ülkede bizim gibi sağduyulu insanlar var ve bunlar araştırılıp kamuyonun önüne korkusuzca serilecektir. Onun için bu kapı arkalarındaki entrikaları bıraksınlar. Türk futboluna bunlar hiçbir şey kazandırmıyor" ifadelerini kullandı.

Türk futbolunun tepesindeki insanların kavga etmeyi sürdürdüğü müddetçe, maçlara deşarj olmak için gelen seyirciden de bundan farklı bir şey beklenmemesi gerektiği söyleyen Hacıosmanoğlu, herkesin sorumluluğunun bilincinde olarak hareket etmesinin önemine dikkat çekti.

"Küçük-büyük takım kalmadı"
Ligde artık eskisi gibi küçük-büyük takım ayrımının kalmadığını ve her takımın birbirini yenebildiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Tabii bizi kendi durumumuz ilgilendiriyor. Sezona iyi başlayamamanın sıkıntısını yaşadık. Bunda herkesin hatası olduğunu, en büyük hatanın ise bizde olduğunu söyledik. Gönül isterdi ki bu talihsizlikleri yaşamasaydık. Bu sezon Trabzonspor'un şampiyon olması için en uygun sezondu" dedi.

Beşiktaş maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın kendisinin de hazır bulunduğu bir ortamda futbolculara Trabzonspor'un büyüklüğünü anlattığını ve ilk yarıda iyi oynamaları durumunda 1-2 farklı öne geçebileceklerini söylediğini dile getirdi. "Ancak böyle olmadı ve 2-0 geriye düştük" diyen Hacıosmanoğlu, "İkinci yarıda Trabzonspor'a yakışır bir şekilde oynadık. Attığımız 3 gol önemli, ama bir o kadarını da kaçırdık" diye konuştu. Hacıosmanoğlu, Beşiktaş galibiyetinin ardından soyunma odasına giderek Bordo-mavili futbolcuları alınlarından öptüğünü de açıkladı. 3 maçlık bir galibiyet serisinin Trabzonspor'u rahatlattığını ve şu anda iyi bir gidişat içinde olduklarını kaydeden Hacıosmanoğlu, teknik kadro ve futbolcuların çok özverili bir çalışma içinde olduklarını ve yönetim olarak kendilerine güvendiklerini söyledi.

"En yakın hedefimiz Türkiye Kupası"
Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını ve kupayı almak istediklerini belirten Hacıosmanoğlu, "İnşallah kupada tur atlarız. En yakın hedefimiz Türkiye Kupası. Ondan sonra ligde Konyaspor ile karşılaşacağız. Bu maç Beşiktaş maçından daha önemli. Bunu iyi analiz etmemiz lazım. Beşiktaş maçı geride kaldı, inşallah Konya deplasmanından kayıpsız döneriz. Ondan sonra Galatasaray ile karşılaşacağız. Trabzonspor bu güzel ve yürekli futbolunu sahaya yansıtırsa başarılı olur. Şehrin Trabzonspor'dan başka hiçbir mutluluğu yok. İnşallah bu mutluluğu hep birlikte yaşamayı sürdürürüz" diye konuştu.

5714
TRABZONSPOR / Trabzon'da gözler kupaya çevrildi
« : 26 Şubat 2007, 13:00:41 »
Trabzon'da gözler kupaya çevrildi
Turkcell Süper Lig'in son 3 haftasını galibiyetle kapatan Trabzonspor'da, gözler 28 Şubat'ta Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile deplasmanda yapılacak rövanş maçına çevrildi.

Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçında futbolcularının gösterdiği iyi niyet, hırs ve istekten son derece memnun olduklarını belirtti.

Beşiktaş maçının geride kaldığını ve önlerindeki Fortis Türkiye Kupası'ndaki Gaziantepspor maçını düşündüklerini ifade eden Kafkas, ''İlk maçta aldığımız 1-0'lık sonucu unutup 0-0'mış gibi maça başlamamız gerekiyor. İlk maçta aldığımız sonuca değil, takımımıza, teknik kadromuza güveniyoruz. Hedefimiz Türkiye Kupası'nı almak ve Avrupa kupalarında mücadele etme hakkı elde etmek'' dedi.

5715
 



Carling Cup Finali'nde dün gece Chelsea ve Arsenal takımları Milenyum Stadı'nda karşı karşıya geldiler. 90 dakikası 2-1 Chelsea üstünlüğü ile biten maçta 57. dakikada ceza alanı içinde kornerden gelen topa kafa vurmak isteyen Chelsea'nin başarılı defans oyuncusu John Terry Arsenal'li A.Diaby'nin tekmesiyle yıkıldı. Bir anda kendini yerde bulan tecrübeli futbolcu birkaç dakika bilincini kaybetti...

Milenyum Stadı'nda herkesi şok eden olaydan saniyeler sonra sağlık ekipleri sahaya geldi ve Terry'e ilk müdahaleyi yaptı. Yıldız futbolcunun nefes almasıyla birlikte başta Arsenalli futbolcu A.Diaby olmak üzere herkes derin bir nefes çekti. Hastahaneye kaldırılan Terry'nin durumunun iyi olduğu ve ilk yapılan tedavinin ardından taburcu edildiği ifade edildi.

Yumruklar... Yumruklar... Yumruklar...

Öte yandan maçın uzatma anlarında sahada sinirler bir anda gerildi. Bir pozisyonda rakibine sert giren Fabregas'ın müdahalesi sonucu ortalık karıştı. Arsenalli ve Chelseali futbolcuların adeta yumruk savaşına girdiği kavgayı iki teknik adam Arsene Wenger ve Jose Mourinho sahaya hızla girerek güçlükle engelledi. Bu büyük kavganın ardından maçın hakemi H.Webb, Chelsea'den John Obi Mikel'i, Arsenal'den de Adebayor ve Toure'yi kırmızı kartla oyundan attı.




5716
Wigan tek attı Newcastle yıkıldı
İngiltere Premier League'de 28. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Emre Bölezoğlu'nun sakatlığından dolayı forma giymediği karşılaşmada Newcastle United deplasmanda Wigan Athletic'e 1-0 mağlup oldu.

Hafta arası UEFA Kupası 1.tur rövanş karşılaşmasında Belçika temsilcisi Zulta Waragem'i Martins'in attığı golle bir üst tura yükselen Newcastle moralli çıktığı Wigan deplasmanında taraftarlarının yüzünü güldüremedi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk takım Newcastle 30. dakikada Solano'nun ayağından bir penaltı atışından yararlanamadı. İlk yarının son dakikalarında baskısını artıran ev sahibi takım Wigan 40. dakikada Taylor'un attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda konuk takım Newcastle her ne kadar Martins ve Solano'yla etkili olsa da beraberliği getirecek golü bulamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Newcastle United bu mağlubiyetin ardından 36 puandan kalırken, Wigan puanını 29'a yükselterek rahat bir nefes aldı.

5717
SUPER LİG ÖZEL / Konya'dan Sivas baskını
« : 25 Şubat 2007, 18:07:44 »
Konya'dan Sivas baskını
Turkcell Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Konyaspor'u evinde ağırlayan Sivasspor 3-1 mağlup oldu. Konyaspor önünde 26. dakikada Fransergio'nun golüyle 1-0 öne geçen Sivasspor'da Cvetkove ve Yasir'le girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. İkinci yarının başlamasıyla beraber Konyaspor baskısını arttırdı. Beraberlik için yüklenen Konyaspor 59. dakikada Fernandes'le 1-1 beraberliği yakaladı. Golün ardından Konya'nın baskısı sürdü. 71. dakikada Fernandes'in ikinci golüyle 2-1 öne geçen Konyaspor'da Erman Özgür uzatma dakikalarında yakaladığı golle takımını deplasman 3-1 öne geçirdi. Bu sonuçla beraber Sivasspor 31 puanla 8. sıradaki yerini korurken, Konyaspor 34 puanla 5. sıraya yükseldi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

16. dakikada uzun pasla sol kanatta topla buluşan Mehmet Yıldız çalımlarla götürdüğü topu ceza alanı içindeki Cvetkov'a aktardı. Cvetkov'un uygun pozisyonda gelişine vurduğu meşin yuvarlak defansa çarptı.
22. dakikada ceza alanının dışında topla buluşan Cem Can'ın yaklaşık 35 metreden vuruşunda, top üstten auta çıktı.
25. dakikada ceza alanının dışının sol çaprazında topu önünde bulan İlhan'ın uzak mesafeden sert vuruşunda, üst direği sıyıran meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.
26. dakikada kazanılan korner atışında Serdar'ın yaptığı ortada ceza alanı içinde topa yükselen Servet, topu kale önüne indirdi. Kale önünde topu önünde bulan Fransergio'nun topuğuyla yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu: 1-0.
37. dakikada ceza alanı dışının sol tarafından Tayfun'un vuruşunda, top kaleci Petkoviç'de kaldı.
Maçın ilk yarısını Sivasspor 1-0 önde kapadı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

47. dakikada Eren'in pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Tayfun'un uygun pozisyonda yerden vuruşunda, meşin yuvarlak savunmada kaldı.
51. dakikada süratle sol kanattan gelen Hayrettin'in ortasında ön direkte topa ayağını uzatan Yasir'in vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
56. dakikada sol kanatta topla buluşan Mehmet Yıldız, topu ceza alanı dışındaki Cem Can'a aktardı. Cem Can'ın boş pozisyonda vuruşunda top üstten auta çıktı.
59. dakikada Konyaspor'un beraberlik golü geldi. Erman Özgür'ün ara pasıyla kale önünde kaleci Petkoviç ile karşı karşıya kalan Fernandes, meşin yuvarlağı Petkoviç'in sağından ağlara bıraktı: 1-1
60. dakikada ceza alanı dışından Mehmet Yıldız'ın yerden vuruşunda, top direğinden yanından az farkla auta çıktı.
71. dakikada defansın hatasını iyi değerlendiren Fernandes, kaleci Petkoviç ile karşı karşıya kaldı. Fernandes'in kaleci Petkoviç'in üzerinden gönderdiği top ağlarla buluştu: 1-2.
78. dakikada uzun pasla sağdan ceza alanı içine giren Mehmet Yıldız'ın tehlikeli pozisyonda sert vuruşunda, kaleye giden top defanstan döndü.
86. dakikada Erman Özgür'ün soldan sert vuruşunda top kaleci Petkoviç'te kaldı.
89. dakikada Gürhan'ın soldan ortasında ceza alanı içerisinde iyi yükselen Cvetkov'un kafa vuruşunda, top üst direğin yanından az farkla auta çıktı.
90. dakikada Mohammed'in pasıyla ceza alanında topla bulaşan Erman Özgür, yerden plase bir vuruşla Petkoviç'in solundan topu filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 1-3.
İlerleyen dakikalar başka gol getirmeyince, maç Konyaspor'un 3-1 galibiyetiyle sonuçlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

16. dakikada uzun pasla sol kanatta topla buluşan Mehmet Yıldız çalımlarla götürdüğü topu ceza alanı içindeki Cvetkov'a aktardı. Cvetkov'un uygun pozisyonda gelişine vurduğu meşin yuvarlak defansa çarptı.
22. dakikada ceza alanının dışında topla buluşan Cem Can'ın yaklaşık 35 metreden vuruşunda, top üstten auta çıktı.
25. dakikada ceza alanının dışının sol çaprazında topu önünde bulan İlhan'ın uzak mesafeden sert vuruşunda, üst direği sıyıran meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.
26. dakikada kazanılan korner atışında Serdar'ın yaptığı ortada ceza alanı içinde topa yükselen Servet, topu kale önüne indirdi. Kale önünde topu önünde bulan Fransergio'nun topuğuyla yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu: 1-0.
37. dakikada ceza alanı dışının sol tarafından Tayfun'un vuruşunda, top kaleci Petkoviç'de kaldı.
Maçın ilk yarısını Sivasspor 1-0 önde kapadı.
Karşılaşmayı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener de izledi.

TURKCELL SÜPER LİG... -
SİVASSPOR: 1 - KONYASPOR: 3
STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Halis Özkahya, Utku Yılmaz, Okan Deniz Kılıççı
SİVASSPOR: Petkoviç, Murat Sözgelmez, Hayrettin, Fransergio, Servet, Cem Can, Yasir (Dk.76 Simon), Serdar (Dk.46 Musa), İlhan (Dk.66 Gürhan), Mehmet Yıldız, Cvetkov
KONYASPOR: Özden, Ömer, El Saka, Erkan, Erman Ergin, Da Silva, Mustafa, Eren (Dk.74 Sedat), Erman Özgür, Tayfun (Dk.81 Eder), Fernandes (Dk.89 Mohammed Abdallah)
GOLLER: Dk.26 Fransergio (Sivasspor), Dk.59 ve 71 Fernandes, Dk.90 Erman Özgür (Konyaspor)
SARI KART: Dk.34 Yasir, Dk. 63 Servet (Sivasspor)

5718
SUPER LİG ÖZEL / Sakarya ligin dibine düştü
« : 25 Şubat 2007, 18:07:27 »
Sakarya ligin dibine düştü
Sakaryaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında kendi sahasında Bursaspor'a 3-1 mağlup olarak, ligde kalma mücadelesinde yara aldı. Kayseri Erciyesspor'un Vestel Manisaspor'u 1-0 yendiği yenmesiyle beraber mutlak galibiyet parolasıyla yola çıkan Sakaryaspor bu yenilgiyle beraber ligin son sırasına düştü. Maçın başlamasıyla beraber konuk Bursaspor, Frasineanu ve Burak'la beraber Sakaryaspor kalesinde etkili oldu. Maçın 12. dakikasında Burak'ın pasında topu ağlara gönderen Daniel Pancu Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından toparlanan Sakaryaspor, 30 dakikada Burak'ın ayağından bulduğu golle maçta eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya taraftarının desteğiyle baskılı başlayan Sakaryaspor, 75. dakikada Bursaspor'un geliştirdiği atakla bulduğu golle 2-1 mağlup duruma düştü. Cangele yakaladığı mutlak fırsatları değerlendiremeyince 84. dakikada Sinan Bursaspor adına golü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Bursaspor, Sakaryaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Hakan'ın ceza sahasının dışından vuruşunda top üstten auta çıktı.
8. dakikada Frasineanu'nun sol kanattan ceza sahasına ortasında Eser, müsait pozisyonda topa vuramadı.
12. dakikada Eser'in pasıyla ceza sahasında buluşan Burak, müsait durumdaki Pancu'ya çıkardı. Pancu, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1
19. dakikada Frasineanu'nun soldan ortasına Eser'i-n vuruşunda top az farkla auta çıktı.
26. dakikada gelişen Sakaryaspor atağında Murat Duman'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında Cem Yanık topa vuramayınca kaleci Ömer topu kontrol etti.
30. dakikada orta sahada rakibinden topu kapan Hakan'ın pasıyla ceza sahasına giren Evren, güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skorda dengeyi sağladı. 1-1
35. dakikada Frasineanu'nun soldan ceza sahasına ortasında Burak'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak yan direkten döndü. Devam eden pozisyonda topla buluşan Cumhur'un sert şutunda top auta çıktı.


MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

46. dakikada Evren'in ceza sahasına ortasında altıpas içerisinde Cem Yanık vuramadı. Boşta kalan topa Sedat vurdu, meşin yuvarlak defanstan döndü.
66. dakikada Frasineanu ortasında Eser'in kafa vuruşunda kaleci Martinez, topu kontrol etti.
75. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Sinan'ın pasıyla topla buluşan Pancu, düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci gölünü kaydetti. 1-2
80. dakikada gelişen Sakaryaspor atağında Musa, topu kafayla ceza sahasına aşırttı. Cangele'nin vuruşunda top yandan az farkla auta çıktı.
84. dakikada Bursaspor yarı alanından uzun pasla buluşan Sinan, Sakaryasporlu 3 defans oyuncusunun arasından düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-3
88. dakikada Murat Erdoğan'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Bursaspor defansı kafayla uzaklaştırdı. Topla buluşan Zafer'in ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Ömer, topu çeldi.

STAT: Adapazarı Atatürk
HAKEMLER: Hakan Sivriselvi, İsmail Şencan, Bahtiyar Birinci
SAKARYASPOR: Martinez, Murat Duman, Suat, Savaş, Murat Erdoğan, Musa, Zafer, Evren, Hakan (Sedat dk.46) (Özgür dk.79), Cem Yanık (Adamu dk. 63), Cangele
YEDEKLER: Cenk, Hüseyin, Carlos, Capurro
TEKNİK DİREKTÖR: Şaban Yıldırım
BURSASPOR: Ömer Çatkıç, Hasan, Ömer Erdoğan, İsmail, Volkan, De Souza (Veli dk.46), Cumhur, Pancu, Frasineanu, Eser  (Sinan dk.73), Burak (İbrahim dk. 85)
YEDEKLER: Yavuz, Orhan, Yenal, Zafer
TEKNİK DİREKTÖR: Engin İpekoğlu
KIRMIZI KART: Hasan (dk. 74) (Bursaspor)
GOLLER: Pancu (dk. 12 ve 75), Evren (dk. 30), Sinan (dk. 84)
SARI KARTLAR: Hakan Özmert, Murat Erdoğan (Sakaryaspor), De Souza, Pancu (Bursaspor)

5719
SUPER LİG ÖZEL / Dişe diş mücadele: 2-2
« : 25 Şubat 2007, 18:07:10 »
Dişe diş mücadele: 2-2
Turkcell Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği evinde Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı.

Maçın gollerini 33. dakikada Engin, 60. dakikada Isaac (G.Birliği), 54. dakikada İlhan ve 70. dakikada Mehmet Nas (k.k.) (Kayserispor) kaydetti.

Ev sahibi takımdan Eren maçın 63. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Alınan bu sonuçla Kayserispor puanını 35'e, G.Birliği ise 34'e yükseltti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

14. dakikada Bülent Bölükbaşı'nın sağ kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içinde vuran Gökhan Ünal'ın şutunda top, önce üst direğe sonra çizgiye çarptı. Sonrasında Gençlerbirliği savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.
17. dakikada Mehmet Nas'ın sağ kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içinde iyi yükselen Okan'ın kafa vuruşunda yerden seken top üstten auta gitti.
25. dakikada Mehmet Çakır'ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Ivankov gole izin vermedi.
33. dakikada Erhan'ın kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde topla buluşan Engin, güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

52. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Bülent Bölükbaşı'nın sert şutunda top yandan auta gitti.
54. dakikada Gökhan Ünal'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında İlhan, kafayla topu ağlara gönderdi. 1-1
60. dakikada Mehmet Nas'ın derinlemesine pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Isaac, aşırtma bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 2-1
63. dakikada Bülent Bölükbaşı'na sert bir müdahalede bulunan Eren, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
70. dakidada sol çaprazdan ceza sahasına giren Gökhan Ünal'ın altı pasa doğru çıkarttığı topa ters bir vuruş yapan Mehmet Nas, topu kendi ağlarına gönderdi. 2-2
86. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren ve kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Ünal'ın vuruşunda kaleci Recep, gole izin vermedi.

STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Murat Şahin, Alpaslan Dedeş
GENÇLERBİRLİĞİ: Recep, Erhan, Tuna, Traore, Eren, Mehmet Çakır (Sandro dk. 85 ), Kerem, Mehmet Nas, Engin (Erkan dk. 78 ), Okan, Isaac (Adem Dursun dk. 68 )
YEDEKLER: Ulaş, Tozo, Hakan, Ferhat
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
KAYSERİSPOR: Ivankov, Uğur, Aydın (Tayfun dk. 69 ), Mendez, Toledo, Mehmet Topuz, Ragıp, Kemal (Iglesias dk. 81 ), Bülent Bölükbaşı (Marcelo dk. 66 ), İlhan, Gökhan Ünal
YEDEKLER: Tevfik, Kamber, Fatih Ceylan, Özgürcan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
KIRMIZI KART: Eren (dk. 63) (Gençlerbirliği)
GOLLER: Engin (dk. 33), İlhan (dk. 54), Isaac (dk. 60), Mehmet Nas (dk. 70 kk)
SARI KARTLAR: Erhan, Mehmet Nas, Engin, Isaac, Okan (Gençlerbirliği), Mehmet Topuz, Mendez (Kayserispor)

5720
BASKETBOL / Haftanın maçı Fenerbahçe Ülker'in
« : 25 Şubat 2007, 18:05:35 »
Haftanın maçı Fenerbahçe Ülker'in
Beko Basketbol Ligi'nde yapılan derbi maçta Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen'i 78-69 yendi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçta Fenerbahçe Ülker aldığı bu galibiyetle puanını 40'a çıkararak 2. sıraya yükseldi ve Efes Pilsen'in üstüne çıkmış oldu.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Fenerbahçe Ülker arka arkaya 4, Efes Pilsen de 3 kez hücumlardan boş dönünce ilk 2 dakikada her iki takım da sayı üretemedi. Karşılaşmada ilk basket 2 dakika 30. saniyede Efes Pilsen'den Cüneyt'in 3 sayılık atışı ile geldi. Bu dakikadan sonra Nicholas, Cüneyt ve Haislip'in sayılarına İbrahim, Mirsad ve Ömer ile karşılık veren Fenerbahçe Ülker, ilk periyodu 22-21 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci periyodunda Ömer ile arka arkaya sayılar bulan ev sahibi ekip, 16. dakika içinde farkı 6 sayıya (33-27) çıkardı. Efes Pilsen, Cüneyt'in basketiyle farkı kapatıp 18. dakika içinde 35-33 öne geçmesine rağmen, Fenerbahçe Ülker Clark ve İbrahim'in basketleriyle devreyi de 43-41 önde kapadı. Fenerbahçe Ülker ilk yarıda top kaybı yapmazken, Efes Pilsen 6 top kaybıyla oynadı.

Maçın üçüncü periyoduna iyi başlayan sarı-lacivertliler, bu periyotta özellikle İbrahim'in skorer oyunuyla farkı açmaya başladı. Fenerbahçe Ülker, İbrahim'in 3 sayılık basketleriyle 22. dakikada farkı 10 sayıya (51-41) çıkardı. Bu dakikadan sonra 4 dakika sarı-lacivertliler sadece 2 sayı atınca, konuk ekip Granger'in basketleriyle 26. dakikada farkı 4 sayıya kadar (53-49) indirdi. Ancak İbrahim yeniden skor üretmeye başlayınca periyodun bitimine 42 saniye kala farkı 11 sayıya (66-55) çıkaran sarı-lacivertliler, 3. periyodu da 66-57 önde geçti.

Son periyodun ilk dakikasında Mrsiç'in 3 sayılık basketiyle farkı 12 sayıya kadar (69-57) çıkaran Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen'de Haislip'in çabalarına rağmen rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi ve karşılaşmadan 78-69 galip ayrıldı.

Fenerbahçe, ligin ilk yarısında yapılan maçı 83-72 kazanan Efes Pilsen'den rövanşı alarak, olası play-off eşleşmesinde durumu eşitledi.

Maçın en skorer ismi 26 sayıyla Fenerbahçe Ülker'den İbrahim Kutluay olurken, Mirsad ise 14 sayı, 12 ribaunt ile galibiyete katkı sağladı.

Sarı-lacivertli oyuncular, maçtan sonra galibiyeti salonu dolduran taraftarıyla kutladı.

SALON: Abdi İpekçi
HAKEMLER: Mehmet Keseratar, Recep Ankaralı, Uğur Özden
FENERBAHÇE ÜLKER: Solomon 8, Ömer 12, İbrahim 26, Oğuz 2, Mirsad 14, Clark 7, Semih 6, Mrsiç 3, Basden
EFES PİLSEN: Cüneyt 13, Nicholas 13, Mustafa, Ermal 8, Haislip 15, Granger 10, Kerem 8, Prkacin, Can, Barış 2
1. Periyot: 22-21
DEVRE: 43-41
3. Periyot: 66-57

5721
OYUNCULARIN SOHBET YERİ / TEMA'YA DESTEK(ücretsiz)
« : 25 Şubat 2007, 16:30:30 »


Aşağıdaki adrese girerek telefon numaranızı Tema'ya veriyorsunuz, cep telefonunuza ucretsiz 20 sms gelmesini kabul etmiş oluyorsunuz.Sonra, Tema'nın kampanya sponsorları tarafından numaranıza gönderilecek 20 ücretsiz sms karşıliğında 9 adet meşe tohumu toprakla bulusuyor...Hedef 10 milyar meşe palamudu dikebilmek.
Geleceğimiz için bizimde bir katkımız olsun...

http://www.smsmese.org/index.asp?id=83118

Birlikte Kurtaracağımız Toprak ve Doğa İçin Tema Vakfının Adresi

http://www.smsmese.org/index.asp?id=83118

NOT: BU TAMAMEN ÜCRETSİZ BİR SERVİS SADECE SİZE REKLAM AMAÇLI 20 SMS GELECEK. İSTERSENİZ İNCELEME YAPABİLİRSİNİZ...HER AÇIKLAMA SİTEDE MEVCUT. İNCELEYİN ÜYE OLUN...

Meşe Projesi nedir?

Tarihte "Meşe Denizi" olarak bahsedilen Anadolu'da bugün 6.500.000 hektar alanı kaplayan meşe ormanlarının 5.750.000 hektar alanı bozuk ve çok bozuk meşe ormanlarından oluşmaktadır.
TEMA Vakfı - Orman Bakanlığı işbirliği ile1998 yılından beri sürdürülen "Meşe Projesi" dünyanın en büyük ağaçlandırma projelerinden biridir.
Yurt çapında 1 milyon hektar alanda sağlıklı meşe ormanları oluşturmayı hedefleyen "Meşe Projesi" meşe tohumu ekimi, meşe fidanı dikimi ve canlandırma kesimi (meşe rehabilitasyonu) çalışmalarını hedeflemektedir. Projenin toplam maliyeti 1,8 milyar $'dır.
TEMA Vakfı'nın Orman Bakanlığı ile işbirliği sonucu, başta halkımız olmak üzere özel - kamu sektörü, Türk Silahlı Kuvvetleri, Eğitim Kurumları'nın destekleriyle 1998-2004 yılları arasında 640 milyon adet tohum toprakla buluştu.
Bu proje dünyamızın içinde bulunduğu küresel ısınma tehdidine karşı mücadeleye, Türkiye’nin katkı projesidir.

Neden Meşe ?

Ülkemizin her coğrafi bölgesine yayılmış 18 türü vardır.
Derin ve saçak kök sistemi ile toprağı korur, erozyonu önler,
Yeraltı sularının geçirgenliğini artırır, yağış sularını yeraltına indirerek yeraltı sularının, kaynakların ve akarsuların beslenmesini, sürdürülebilirliğini sağlar,
Çeşitli hayvanlara doğal barınak olur,
Yaprakları ve meyvaları ile toprağı ve hayvanları besler, ıslah eder,
Ekolojik, ekonomik ve biyolojik değere sahiptir.

Ücretsiz SMS Yoluyla Katılım:

"Türkiye İçin 100 Milyon Mesaj: TEMA Vakfı'nın 1998 yılından bu yana Çevre ve Orman Bakanlığı işbirliği ile sürdürdüğü Meşe Projesi çerçevesinde meşe tohumlarını toprakla buluşturacak "Türkiye için 100 milyon mesaj" kampanyası başlatılmıştır.

Proje çerçevesinde herhangi bir ücret ödemeksizin adınıza 20 sms reklam gönderilmesine izin verdiğiniz takdirde, adınıza 9 meşe tohumu toprakla buluşturulacaktır. Türkiye de ilk defa uygulanan hedef kitle temelli Türkiye İçin 100 Milyon Mesaj Projesi'nde amaç yüksek katılım sağlanması ve reklam verecek sponsorlar ile meşe tohumlarının ekimi için gerekli desteğin teminidir.

5722
PES 6 / FULL STADLAR(MAP'Lİ)
« : 25 Şubat 2007, 16:26:37 »
Bunlar Alıntıdır

1.GER - Allianz Arena, München by fretz

http://www.speedyshare.com/329320142.html
map: 166,"(GER) Allianz Arena, Muenchen"


2.FRA - Stade De France,St.Denis by?
http://rapidshare.com/files/3230069/...__St.Denis.rar
map: 8,"FRA - Stade de France, St Denis"


3.POR - Estadio Do Dragao by mIGUEL
http://rapidshare.com/files/3228392/...gao__Porto.rar
map:172,"POR - Estadio Dragao,Porto"


4.GER - Rhein Energie Stadion, Köln by [4D]Nossy
http://rapidshare.com/files/3457228/...ion__Koeln.rar
map:104,"GER - Rhein-Energie-Stadion,Köln"


5.GER - AWD Arena, Hannover: by Gwidon & nt89
http://rapidshare.com/files/3230795/...__Hannover.rar
map: 196,"GER - AWD-Arena, Hannover"


6. ENG - Aston Villa, Villa Park by Madangie
http://files.filefront.com/ENG___Ast.../fileinfo.html
map: 65,"ENG - Villa Park, Aston Villa"


7. ENG - Everton, Goodison Park by Madangie
http://files.filefront.com/ENG___Eve.../fileinfo.html
map:70,"ENG - Everton, Goodison Park"


8.SCO - Glasgow rangers by rock5
http://files.filefront.com/Pes6_Ibro.../fileinfo.html
map:175,"SCO - Glasgow Rangers Ibrox Park"


9.HOL - DSB Stadion, Alkmaar: by Fretz
http://rapidshare.com/files/7492013/...n__Alkmaar.rar
map:


10.ESP - Mestalla, Valencia by ?
http://www.speedyshare.com/806626888.html
map: 159,"(ESP) Mestalla, Valencia"

11.ESP - Santiago Bernabeu, Madrid by forzaroma
http://rapidshare.com/files/5380900/...eu__Madrid.zip

map: 153,"ESP - Santiago Bernabeu, Madrid"

12.ENG - Old Trafford, Manchester by forzaroma
http://rapidshare.com/files/3454478/...Manchester.rar
map: 74,"ENG - Old Trafford, Manchester"


13. ENG - Liverpool, Anfield Road by Miguel
http://files.filefront.com/ENG___Liv.../fileinfo.html
map: 72,"(ENG) Anfield Road, Liverpool"


14.ENG - Madejski, Reading by Valmir
http://www.speedyshare.com/896920149.html
map: 78,"ENG - Madejski stadium, Reading"


15.FRA - Stade de Gerland, Lyon by 30yamak
http://www.speedyshare.com/238340132.html
map: 90,"FRA - Stade de Gerland, Lyon"


16.POR - Da Luz, Lisboa",
http://www.issonline.pl/download/ind...ownload&id=428

17.180,"POR - Da Luz, Lisboa(3 portekiz stadiumu bir linkte)
18.187,"POR - Estadio do Dragao, Porto"
19.198,"POR - Jose Alvalade, Lisboa"
http://files.filefront.com/Stadiumpa.../fileinfo.html

20.GRE - Olympiastadion, Atina by ??
http://rapidshare.com/files/3200895/...ion__Athen.zip


21.HOL- Philipps-Stadion,PSV Eindhoven by knell
http://peswefiles.com/pafiledb/uploa...%20Stadion.zip
map: 134,"HOL - Philips Stadion, Eindhoven"


22.ESP - Estadio Anoeta, San Sebastian/Real Sociedad by txuki20005
http://files.filefront.com/ESP___Ano.../fileinfo.html


23.ESP-EstadioFranciscoArtésCarrasco,Lorca Deportiva by riquelme1987 http://rapidshare.com/files/5155557/...orca_PES_6.rar

24.HOL - Amsterdam Arena
http://www.speedyshare.com/889293218.html
map: 125,"HOL - Amsterdam Arena, Amsterdam"

23.ESP - Nou Camp Barcelona
http://rapidshare.com/files/7750360/...elona.rar.html
map: 143,"ESP - Nou Camp, Barcelona"


24.GER - AOL-Arena, Hamburg by Fretz updated by nt89
http://rapidshare.com/files/3194161/...a__Hamburg.zip


25.GER - BayArena, Leverkusen by nt89 feat. bimbo
http://rapidshare.com/files/3195015/...Leverkusen.zip

26.GER - Borussia Park, Mönchengladbach by Fretz
http://rapidshare.com/files/3195359/...engladbach.zip


27.GER - Commerzbank Arena, Frankfurt by nt89
http://rapidshare.com/files/3195801/..._Frankfurt.zip


28.GER - Easy-Credit-Stadion, Nürnberg by Glubb2010 updated by nt89
http://rapidshare.com/files/3196132/..._Nuernberg.zip

29.GER - Easy-Credit-Stadion, Nürnberg by OPM
http://www.speedyshare.com/622324993.html


30.GER - Fritz Walter, Kaiserslautern by Mastawilli
http://www.speedyshare.com/298424514.html


31.TUR - Atatürk Olimpiyat Stadiumu by ??
http://rapidshare.tc/734463

Eğer stat bozuk çıkarsa dosya içindeki SSfix06 dosyasına girip P5toP6ss.exe çalıştırın stat düzelir.

32.Stadion Partizana Belgrad byGwidon&Dani
http://www.issonline.pl/download/ind...ownload&id=441


33.ENG - St. James' Park Newcastle by miguel
http://www.filesend.net/download.php...08fa47c4ed383e


34.BEL - Jan Breydel Stadium Club Brugge (bürüj) by txuki2005
http://files.filefront.com/BEL___Jan.../fileinfo.html


35.CL-Santiago Bernabeu, Madrid"Uefa ChampionsLeague version bynt89
http://rapidshare.tc/923531


36. TUR, 19 Mayis Stadion, Samsun by ?
http://rapidshare.com/files/7335610/...is__Ankara.zip


37.GER - Veltins Arena, Gelsenkirchen Schalke by Gwidon & nt89
http://rapidshare.com/files/3200471/...senkirchen.zip


38.GER - Gottlieb-Daimler-Stadion, Stuttgart by Txuki2005
http://rapidshare.com/files/3196481/..._Stuttgart.zip


39.GER - MSV Arena, Duisburg by NormanKSC
http://rapidshare.com/files/4322984/...__Duisburg.zip

40.GER - Berlin Olympiastadion, Berlin by ?
http://rapidshare.com/files/4324099/...on__Berlin.zip


41.GER - Ostseestadion, Rostock by Andidas
http://files.filefront.com//;6346997;;/

42.GER - Ruhrstadion, Bochum by Chris Da Filipino
http://rapidshare.com/files/3196959/...on__Bochum.zip


43.ESP - Estadio 15 de Abril, Santa Fe by pablitotron
http://files.filefront.com/PES_6_15_.../fileinfo.html


44.GER - Schüco Arena, Bielefeld by Konami
http://rapidshare.com/files/4325507/..._Bielefeld.zip


45.GER - Signal-Iduna-Park, Dortmund by Poehli
http://rapidshare.com/files/4324721/...__Dortmund.zip


46.TUR - İnönü stadyumu, Beşiktaş by ??
http://rapidshare.com/files/7338320/...__Istanbul.zip


47.TUR - Şükrüsaraçoğlu, Fenerbahçe by kayasin
http://rapidshare.com/files/7379850/...oglu_Stadi.rar


48.TUR - Ali Sami Yen Stadi, Istanbul,Galatasaray by Ja-Seen
http://rapidshare.com/files/7379666/..._Kayasin86.rar


49.TUR, Huseyin Avni Aker, Trabzon by ?
http://rapidshare.com/files/7337797/...m__Trabzon.zip

50.ENG - Riverside Stadium, Middlesbrough
http://files.filefront.com//;6396765;;/
map: 75,"ENG - Riverside Stadium,Middlesbrough"


51.SCO - Celtic Park by Shawminator
http://www.issonline.pl/download/ind...ownload&id=431


52.GER - Stadion am Bruchweg, Mainz by Andidas
http://rapidshare.com/files/3197259/...weg__Mainz.zip

53.GER - Stadion der Freundschaft, Cottbus by herthabscfan
http://rapidshare.com/files/4327645/...t__Cottbus.zip


54.GER - Tivoli Stadion, Aachen by Andidas
http://rapidshare.com/files/3197700/...on__Aachen.zip

55.GER - Volkswagen Arena, Wolfsburg by Fretz
http://rapidshare.com/files/4325070/..._Wolfsburg.zip

56.GER - Weserstadion, Bremen by NormanKSC
http://rapidshare.com/files/4325344/...on__Bremen.zip

57.ENG - Craven Cottage, Fulham
http://www.filesend.net/download.php...77dbb17fc6cf86
map: 71,"ENG - Craven Cottage, Fulham"

58.ENG - Webmley stadium
http://files.filefront.com/pes6_ENG_.../fileinfo.html

59.ENG - Boleyn Ground stadium , West Ham
http://www.filesend.net/download.php...670d30d3c0336b
map:82,"ENG - Boleyn Ground, West Ham"

60.ENG - Bramall Lane stadium ,Sheffield
http://www.filesend.net/download.php...2924ab97ee6379
map: 79,"ENG - Bramall Lane,Sheffield"

61.ENG - Old Trafford,Manchester United (yeni versiyon) by miguel
http://files.filefront.com/OT_EPL_CL.../fileinfo.html
map: 74,"ENG - Old Trafford, Manchester"

62.ENG - Reebok stadium, Bolton
http://www.filesend.net/download.php...66b12cf60d543d
map: 67,"ENG - Reebok Stadium,Bolton"

63.ENG - City of Manchester stadium ,Man.City
http://www.filesend.net/download.php...77c6d935463547
map: 73,"ENG - City of Manchester Stadium,Man City"

64.ENG - Ewood Park ,Blackburn
http://www.filesend.net/download.php...85b91571c6b532

65.ENG - Fratton Park, Portsmouth
http://www.filesend.net/download.php...50a290cfd7f920
map: 77,"ENG - Fratton Park, Portsmouth"

66.ENG - JJB Stadium Wigan
http://www.filesend.net/download.php...00439a5d1dd5fe
map: 83,"ENG - JJB Stadium, Wigan"

67.ENG - The Valley ,Charlton
http://www.filesend.net/download.php...6944d245e8e6a8
map: 68,"ENG - The Valley,Charlthon"

68.ENG - Vicarage Road ,Watford
http://www.filesend.net/download.php...64f46cb8966f8d
map: 81,"ENG - Vicarage Road, Watford"

69.ENG - White Hart Lane ,Tottenham
http://www.filesend.net/download.php...c1812d5a7727d6
map: 80,"ENG - White Hart Lane, Tottenham"

70. ITA - Comunale Di Torino Released [Juve Version]by linkin
Stadio Olimpico di Torino
http://www.sendspace.com/file/vw0rz3
map: 122,"ITA - Stadio Olimpico, Turin"

71. ITA - San Siro, Milan
http://www.filesend.net/download.php...416441f0a3fe52
map: 115,"ITA - San Siro,Milan"

72. ITA - Artemio Franchi ,Fiorentina
http://www.filesend.net/download.php...8695c71c4ca4ae
map: 110,"ITA - Artemio Franchi, Florenz"

73. ITA - Comunale Franchi ,Siena
http://www.filesend.net/download.php...be15b2f0beb9b9
map: 121,"ITA - Comunale Franchi, Siena"

74. ITA - Del Duca ,Ascoli
http://www.filesend.net/download.php...1301424a72bb83
map: 104,"ITA - Del Duca, Ascoli"

75. ITA - Renzo Barbera ,Palermo
http://www.filesend.net/download.php...dcce3f08938010
map: 116,"ITA - Renzo Barbera, Palermo"

76.ITA - Angelo Massimino ,Catania
http://www.filesend.net/download.php...67a7aaef5c63f7
map: 107,"ITA - Stadio Angelo Massimino, Catania"

77.ITA -Armando Picchi ,Livorno
http://www.filesend.net/download.php...4f09be13d7e379
map: 113,"ITA - Stadio Armando Picchi, Livorno"

78.ITA -Atleti Azzurri D'Italia ,Bergamo
http://www.filesend.net/download.php...78d79788eb97e2
map: 105,"ITA - Stadio Atleti Azzurri D'Italia, Bergamo"

79. ESP - Vicente Calderon,Atletico Madrid
http://www.filesend.net/download.php...75fd364b28bc64
map: 152,"ESP - Vicente Calderon,Atletico Madrid"

80.ITA - Stadio Carlo Castellani, Empoli
http://www.filesend.net/download.php...e5445f9c7841f1
map: 109,"ITA - Stadio Carlo Castellani, Empoli"

81. ITA - Stadio Ennio Tardini,Parma
http://www.filesend.net/download.php...b61db505c1320f
map: 117,"ITA - Stadio Ennio Tardini,Parma"

82.ITA - Stadio Friuli, Udine
http://www.filesend.net/download.php...0de6561da0d823
map: 123,"ITA - Stadio Friuli, Udine"

5723
FULL PROGRAMLAR / Easy Media Creator 9 Suite
« : 25 Şubat 2007, 16:16:57 »
Easy Media Creator 9 Suite ile cd ve dvd'lerinizi yazdırabilir, yedekleyebilir, birbirlerine kopyalayabilir, iPod veya PSP'nize bütün medya dosyalarınızı taşıyabilirsiniz. Ayrıca Vista uyumluluğu ile de 2007'nin en iddialı programlarından birine sahip olmuş olacaksınız.

Video, resim, müzik dosyalarınızı düzenleyebilir değiştirebilirsiniz ve bunları yaparkende hiç sıkılmazsınız bu program ile.

Programın Demo'sunu izlemek için buraya tıklayınız.

O an canınız ne isterse onu dinlemeniz için sıralamalarınızı yapın. Ve sonra da arkanıza yaslanıp istediğiniz şarkıyı dinleyin.

    * Otomatik olarak kendi müzik kütüphanenizi oluşturun
    * Bu oluşturduğunuz kütüphanedeki müziklerinizi cd veya dvd'ye anında kopyalayın
    * Stüdyo kalitesindeki müzik kalitesine ve ayarlarına kavuşun
    * Kendi özel kolaj çalışmanızı müzik dosyası ile birlikte yaratın

http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/img/ti_e_ul/Aenodin/media1.jpg

İstediğiniz ses veya müzikleri hemen kaydedin.

    * İnternet radyosundaki sesleri yada o sırada bilgisayarınızda ne dinliyorsanız onu sizin için kaydeder
    * Bu kayıt işlemi oldukça profesyoneldir
    * Aynı anda birden fazla ses açıksa o anda hangisinden çıkan sesi kaydetmek istiyorsanız onu belirleyip kaydedebilirsiniz
    * Canlı konser DVD'lerinden sesleri alabilirsiniz(Özel kodlamalı DVD'ler hariç)
    * Ve bu kaydettiğiniz sesleri Cd'ye çekebilir veya isterseniz formatlarını değiştirebilirsiniz(MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC, ... ve daha fazlası)

50 saatlik müzik DVD'leri yazın.

    * Menü stillerini kendi isteğinize göre değiştirebilirsiniz
    * Tüm müzik dosyalarının yayınlandığı şirkete kadar tüm bilgilerini arşivleyebilirsiniz
    * 50 saati aşkın sürelik DVD müzikleriniz ile eğlenin
    * Müzik DVD'lerinize Dolby Digital ses desteği yerleştirin
    * Bu yaptığınız DVD'lerinizi evde yada arabanızdaki DVD player'larınızda dinleyin

Fotoğraflarınızı çabucak organize edin ve yerlerini belirleyin.

    * Fotoğraflarınızı cep telefonunuza USB yolu ile yada Bluetooth ile taşıyın
    * Fotoğraflarınızı arşivleyebilir veya favori olanları belirleyebilirsiniz
    * Slayt şovlarınızı müzik eşliğinde sunabilirsiniz(Widescreen seçeneği de var)
    * Fotoğraflarınızı poster, kartpostal, veya takvim dizaynlarında kullanabilirsiniz
    * Fotoğraflarınızdaki bozuklukları düzeltebilir(kırmızı gözler gibi) boyutlarını değiştirebilir yönlerini belirleyebilirsiniz

Videolarınız içinde Easy Media Creator 9 Suite mükemmel bir program.

    * HD formatından tutun analog videolara kadar tüm videolarınızın formatını değiştirebilirsiniz.
    * Moviemaker özelliği ile de videolarınızı daha da güzel hale getirebilirsiniz
    * Yaptığınız videoları iPod ve PSP'nize yükleyebilir ve istediğiniz yerde izleyebilirsiniz.
    * Videonuza özel efektler de ekleyebilirsiniz

Bilgisayarınızdaki tüm arşivinizi yedekleyebilirsiniz.

    * Dosyalarınızı tek bir tıklama ile CD'lere DVD'lere HDD'lere yada Network bilgisayarlarına yedekleyebilirsiniz
    * Blue Ray disklere de yazma özelliğine sahiptir
    * 9Gb'lık dosyalarınızı mükemmel bir sıkıştırma sistemi ile 4.7 Gb'lık bir DVD'ye kopyalayabilirsiniz

İstediğiniz media dosyalarınızı iPod'unuza PSP'nize yada başka taşınabilir aygıtlara aktarabilirsini

LİNK=http://software-files.download.com/sd/n6tjMZj-BXQHllTu_PH09yJqp-pAdH_1Uz26kB_Aswhkd4qtYulEEP5rTXajNbUDDwBRxNy5jbyTd4mOi8fDWL61arK3FBVG/software/10634965/10634593/3/roxioemcsuitetrialv9.0_rtf.exe?ptype=3001&ontid=2646&siteId=4&edId=3&pid=10634965&psid=10634593

5724


LİNK= http://dnl-us4.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kav6.0/kav6.0.2.614en.exe

Küçük boyutlara sahip bir bilgisayar virüsü, yıllar süren emeğin boşa gitmesine yol açabilecek veri kayıplarına neden olabilir, bu yüzden bilgisayarınızın güvenilir bir anti-virüs korumasına sahip olması kaçınılmazdır. Bu korumayı dünya çapında birçok bilgisayar dergisi ve bağımsız araştırma birimleri tarafından gerçeklestirilen karşılastırmalı testlerde her zaman ön plana çıkan Kaspersky Antivirus sağlayabilir.

Virüslerin yol açtigi zararlara, zaman ve isgücü kayıplarina ugramamak için alaninda en üstün teknolojiye sahip olan Kaspersky Antivirus`ü tercih ederek sadece isinize konsantre olabilirsiniz. Kisisel kullanim için en uygun antivirüs yazilimi olan KAV Personal ve KAV Personal Pro yazilimlari MSDOS, Windows 95/98/ME/NT Workstation, 2000 Professional ve XP Home/Professional ve artık Windows Vista isletim sistemlerinde çalışabilmektedir.

Normal bir kullanim için KAV Personal yeterli olmaktadir. KAV Personal Pro paketinde, KAV Personal özelliklerine ek olarak harddiskinizde sizin belirleyeceginiz dosyalarin veya klasörlerin izinsiz degistirilmesini engelleyen KAV Inspector dosya degisim denetleyicisi ve MS Office uygulamalarini ve makrolarini virüslere karsi çok detayli olarak koruyan KAV Office Guard modülü bulunmaktadir.

Tüm Kaspersky Lab ürünlerinde oldugu gibi güncellemeler internet üzerinden hergün otomatik olarak gerçeklestirilmektedir.KAV Personal/Personal Pro, MS Outlook içine yerleserek virüslü mesajlarin kullanici tarafindan görüntülenmeden temizlenmesini saglamaktadir. E-mail programi olarak Outlook Express ( versiyon 5.0 ve üstü ) kullananlar için bu program tarafindan kullanilan veritabani dosyalari KAV Scanner modülü ile taranip virüslerden temizlenebilir. Diger antivirüs yazilimlarinda bu özellik bulunmamaktadir.

Yeni Özellikleri

    * Siz işinizle uğraşırken o sizin yerinize email ve internet sayfalarınızdaki zararlı dosyaları ve virüsleri kontrol eder.
    * Her daim aktif olan savunması ile yeni zararlı programlara karşı da güçlü bir savunma sağlar.
    * En uygun şekilde antivirüs taraması yapar.
    * Her daim güncellemeleri ile bilgisayarınızı yeni virüslere karşı tetikte tutar.
    * Kullanımı gerçekten çok kolaydır.


Kilit Özellikleri

    * Trojanlara kurtlara ve virüslerden korur.
    * Spyware adware ve bilumum zararlı programlara karşı koruma sağlar.
    * Tehlikeli makroları Microsoft Office'ten korur.
    * Scanning and disinfection of archived files
    * Windows Vista ve 64-bit'lik işletim sistemlerini de destekler.

Aldığı Ödüller: