İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

5857
DÜNYADAN FUTBOL / Zidane dönüyor!
« : 12 Şubat 2007, 23:02:05 »
Zidane dönüyor!
Yeşil sahalardan geçen yıl ayrılan Fransa Milli Takımı'nın eski kaptanı Zinedine Zidane, futbola futsalla dönecek.

Fransa'da salon futbolunu tanıtmak amacıyla yapılan ve 25 Mart'ta oynanacak futsal turnuvasında forma giyecek Zidane, Fransa'da futsalın gelişimi ve ihtiyaç sahibi eski futbolculara para toplamak amacıyla salonda top koşturacak.

İtalyan Juventus ve İspanyol Real Madrid takımında yıllarca futbol oynayan ve Fransa'nın 1998 Dünya Kupası'nda şampiyon olmasını sağlayan Zidane ile birlikte, 1998 yılında dünya şampiyonu olan kadronun futbolcuları da maçta yer alacak.

Palais Omnisport de Paris-Bercy'de oynanacak ve şimdiden biletleri tükenen futsal turnuvasında, Fransız milli takımının futbolcularının yanı sıra yine eski yıldızlardan Jean-Pierre Papin, Manuel Amoros, Rai ve Leonardo gibi dönemine damga vurmuş oyuncular da sahaya çıkacak.

34 yaşındaki Zidane, geçen yıl Almanya'da yapılan Dünya Kupası final karşılaşmasında İtalya'ya karşı forma giymiş ve maçın uzatma dakikalarında Marco Materazzi'ye kafa atarak kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Zidane, bu maçtan sonra futbolu bırakmış ve doğduğu ülke Cezayir'e giderek orada bir dönem yaşamıştı.

Fransa Futbol Federasyonu'nda futsalın yaygınlığını artırmak için çalışan eski milli takım teknik direktörü Henri Emile, organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Bercy'deki bu turnuva, futsalı ön plana çıkarmak için çok iyi bir organizasyon. Diğer ülkelere bakıldığında biz bu alanda geri kaldık, fakat bazı şeyler yapılmaya başlandı. Eğlence ve sevgi temeline dayalı bu sporu daha çok tanınır hale getirmek çok önemli'' dedi.

-ZİDANE, TÜRKİYE'YE KARŞI DA OYNAYABİLİR-

2007 UEFA Avrupa Futsal Şampiyonası grup elemelerinde Türkiye ile aynı grupta bulunan Fransa'da, Zinedine Zidane'ın, Türk milli takımına karşı da forma giyebileceği belirtiliyor.

Aralarında eski Galatasaraylı Ümit Davala'nın da bulunduğu Türkiye Futsal Milli Takımı oyuncuları, 26 Şubat'ta Fransa ile eleme maçı yapacak.

Futsal şampiyonası (A) Grubu'nda bulunan Türkiye, Fransa'nın yanı sıra İtalya ve Belarus ile de karşılaşacak.

Gruplarında birinciliği elde eden 8 takım, Portekiz'in Porto kentinde yapılacak finallerde mücadele etme hakkını kazanacak.

5858
 Rijkaard çağırdı, Eto'o oyuna girmedi !..
La Liga'nın 22. haftasında lider Barcelona kendi sahasında oynadığı maçta Racing Santander'i 2-0 yenerken, teknik direktör Frank Rijkaard'ın çağrısına rağmen Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o oyuna girmek istemedi..

 Uzun süren sakatlıktan yeni çıkan Kamerunlu Eto'o, Racing maçında yedekler arasında yer aldı. Rijkaard'ın 84. dakikada oyuna sokmak için çağırdığı Eto'o, yardımcı antrenörlerden Eusebio'ya oynamak istemediğini söylemesi polemiklere yol açtı.

İspanyol basını, 20 dakikaya kadar saha kenarında ısınan Eto'o'nun son 6 dakika için oyuna girmeyi kendisine yediremediğinden bu tip bir harekette bulunduğunu iddia etti. Gazeteler, Racing maçı incesinde Eto'o'ya 30 dakika oynayacaksın denildiğini, ancak son dakikalarda oyuna alınmak istenince bunu kabul etmediğini yazdı.

Hollandalı teknik adam Rijkaard ise henüz Eto'o ile konuşmadığından oyuna girmek istememesindeki gerçek nedeni bilmediğini söyleyerek, ''Üzücü bir şey'' dedi.

Öte yandan, Barcelona'nın 2 golünü atan Brezilyalı Ronaldinho, tekrardan yıldızlaştı. Uzun süredir eleştirilen Ronaldinho, Racing karşısındaki mükemmel oyunuyla gerek Nou Camp Stadı'ndaki Barçalı taraftarlardan gerekse İspanyol basınından tam not aldı.

5859
İTALYA LİGİ HABERLERİ / UEFA'dan İnter ve Milan'a müjde!
« : 12 Şubat 2007, 22:58:33 »
UEFA'dan İnter ve Milan'a müjde!

Milano kentinde San Siro semtindeki Giuseppe Meazza Stadı'nı kullanmakta olan İtalyan takımlarından AC Milan ve FC İnter, Avrupa kupalarında kendi sahalarındaki maçları seyircili oynayabilecekler.

UEFA Sözcüsü William Galliard, Giuseppe Meazza Stadı'ndaki Avrupa kupası maçlarında seyirci sayısı bağlamında bir kısıtlamaya gerek görülmeyebileceğini söyledi.

Galliard, İtalyan futbolunda statların normlara tümüyle uygun hale getirilmiş olması şartını da içeren yeni düzenlemeler sonrasında, Seri A maçlarında Giuseppe Meazza Stadı'na şu an için sadece kombine biletli taraftarların girişine izin verme biçimindeki kısıtlamanın, Avrupa kupalarındaki karşılaşmalarda geçerli olmayabileceğini belirtti.

Galliard, BBC'ye verdiği demeçte, İtalya'daki yeni uygulamaların ardından, sadece kombine biletli taraftarların stada alınmasıyla oynanan AC Milan-Livorno karşılaşması sırasında, Giuseppe Meazza'nın güvenlik koşulları açısından olumlu bir sınav verdiğine değinerek, ''Stat, dünkü maçta olumlu bir sınav verdi.

Her şey öngörüldüğü biçimde devam ederse, AC Milan-Celtic Glasgow karşılaşmasında stadın normal kapasitesiyle kullanılabileceğini şimdiden söyleyebilirim'' dedi.

Galliard, FC İnter'in 21 Şubat'ta Valencia, AC Milan'ın ise 7 Mart'ta Celtic ile yapacakları karşılaşmaların, başka bir stada kaydırılmasının söz konusu olmayacağını belirterek, şöyle konuştu:

''Giuseppe Meazza'da oynanacak maçlara ilişkin henüz resmi bir karar alınmadı. Ama olumlu bir yaklaşım içerisinde olacağız. Stada turnikeler yerleştirilmiş durumda. Her halükarda, maçların başka bir sahaya alınması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.''

FC İnter Başkanı Massimo Moratti ise, İtalya'da son düzenlemelerle birlikte maçların gece oynanmaması biçimindeki uygulamanın da Avrupa kupası maçlarında özel izin ile aşılabileceğini söyledi.

Moratti, İçişleri Bakanlığı'nın onayı ve Milano Valiliği'nin izniyle, Valencia ile yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının TSİ 21.45'te oynanmasını sağlamak için girişimlerinin sürdüğünü kaydederek, ''Maç sırasında, stadın seyirci kapasitesini kısıtlamaya gerek kalacağını sanmıyorum'' dedi.

5860
İTALYA LİGİ HABERLERİ / "O'NU KİMSE DURDURAMAZ.."
« : 12 Şubat 2007, 22:58:11 »
"O'NU KİMSE DURDURAMAZ.."
Uzun süren uğraşların ardından Milan'a transfer olan ve Serie A devinin Livorno ile yaptığı maçın 2. yarısında oyuna girerek Milan'da ilk maçına çıkan Ronaldo, San Siro deviyle sahaya çıkmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Ancelotti de açıklamasında, Ronaldo hazır olduğunda "O'nu kimse durduramaz" ifadesini kullandı.

Ronaldo goller için hazır..

Serie A'da Milan'ın Livorno'yu 2-1 yendiği maçta oyuna sonradan girerek San Siro deviyle ilk maçına çıkan Brezilyalı efsane çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Kondisyonu tam olmadığı için maça yedek olarak başlayan ve ikinci yarıda oyuna girdikten sonra sergilediği performansla beğeni toplayan Ronaldo sahada kaldığı 27 dakikada 2'si hedefi bulan 3 şut çekti..

"Çok iyi bir başlangıç oldu" diyen 30 yaşındaki yıldız uzun süre yılan hikayesine dönen transferin sonunda Real Madrid'den son anda ayrılarak San Siro ekibine transfer olmuştu.

"Bir anda sahaya çıkıp da çok iyi bir performans sergilemek ve ilk maçta beklentilere cevap vermek kolay değil. Ama ilk maç olmasına rağmen çok memnun kaldım ve kısa sürede tam olarak hazır olacağımdan eminim" ifadelerini kullanan Ronaldo pazartesi yaptığı açıklamanın devamında da, "Takım arkadaşlarımdan da öğrenmem gereken çok şey var. Ben onlara, onlar da bana alışacaklar. Bu bir zaman alacak ama sonunda kazanan Milan olacak" dedi.

Daha önce İtalya'da oynamış olan Ronaldo Milan'ın ezeli rakibi Inter ile Serie A'da 5 yıl geçirdi. Yıldız futbolcu Livorno karşısında ikinci yarıda Ricardo Oliveira'nın yerine oyuna girerken adına tezahüratlar yapılmasının kendisini çok duygulandırdığını ve bu durumun büyük bir motivasyon olduğunu ifade etti.

Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de yaptığı açıklamada, 3 kez FIFA Dünya'da Yılın Futbolcusu seçilen oyuncusunun zamana ihtiyacı olduğunu ama kısa süre sonra performansını tam olarak sergilemeye başladığında da kendisini durdurabilecek bir futbolcu olmadığını dile getirdi.

Livorno'yu deviren Milan Serie A'da 7. sıraya tırmandı ve 4. sırada yer alan Empoli'nin 2 puan arkasına yerleşerek bu sene ki hedefi olan Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürdü..

Serie A'da ilk iki takım direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılırken 3. ve 4. sırada yer alan takımlar ön eleme maçı yapıyor.

Ancak Ronaldo bu sezon Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı için Şampiyonlar Ligi'nde San Siro ekibinin devam eden maçlarında forma giyemeyecek.

Milan ise son 16'da İskoç devi Celtic ile tur atlamak için mücadele edecek.

5862
PES 6 / pes 6 editleme programları
« : 05 Şubat 2007, 10:56:30 »
Pes 6 da kullanılan güncel Programlar Bu Konuda Güncellenecektir Forumda Editleme Programları için link isteyerek
açılan konular Kilitlenecektir.

Programların Rar Şifreleri : soccercenter.net
Pes Fan Editor
Save Dosyasını Editlemeye Yarayan Program Takımların ismini kadrolarını Stadların Liglerin isimlerini editleyebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/6604281/PESFan_Editor_6.rar.html
Game Graphic Studio 6.1.1
0_text.afs ve e_text.afs dosyalarına importlama ve editleme yapabileceğiniz program
Top,Krampon,Stad,Face Gibi...
http://rapidshare.com/files/6604723/Game_Graphic_Studio_6.1.1.rar.html

DKZ Studio 0.92B (English Version)
Adx bin dosyalarını import veya export yapabileceğiniz Program özellikle Ses dosyalarında
English Dil dosyası içindedir Dil dosyasıno Oyunun kurulu olduğu dizindeki Language Klasorune atın
http://rapidshare.com/files/6606720/Dkz0.92.rar.html
Kitserver 6.4.0

Kitserver
Ballserver
Botserver
Stadiumserver
FaceServer
Lodmixer
Oyuna Formalar,Toplar,Stadlar,Faceler ekleyebileceğiniz Program
http://rapidshare.com/files/11472694/kitserver.rar.html
Poc ve O-Edit
Face Yapmak İçin Kullanılan Program
http://rapidshare.com/files/6607610/Poc_-_O-Edit.rar.html
We Picture Decoder
Tex Dosyalarını Text olarak Görüntüleyen Program Ayrıca Dosyalara Bmp ve Png Formatında İmportlama ve Exportlama yapabilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/6607842/WEPictureDecoder.rar.html
KLoad Manager
Program ile Kitserver içindeki kload dosyasını açarak kitserverı edileyebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/12206807/kloadManager.rar.html

5864
PES 6 / Pes6 da artistik hareketle tuş konfigrasyonu
« : 05 Şubat 2007, 10:49:19 »
arkadaşlar pes6 da oyunu daha zevkli hale getirmek için bazı tuş kombinasyonlarını vermek istedim..
Makas Hareketi:Genelde Recoba yapar ama Ronaldinho,Messi,Henry,Roberto Carlos gibi oyuncularda yapabiliyor.Sol ayağını kullanan oyuncular ile biraz sola koşuyoruz ve Yukarı+Sağ yön tuşlarına basıyoruz.Ardın da hemen şuta tabi.Sağa ayakta ise sağa doğru koşuyoruz biraz burda ise Yukarı+Sol yön tuşlarına basıyoruz.Ve şut çekiyoruz.

Hızlı Bacak Arası Hareketi: Ard arda hemen iki kere "C" ye basıyoruz.

Yavaş Bacak Arası Hareketi:Ard arda hemen iki kere "Q" ye basıyoruz.

Bilek Hareketi:Peş peşe 3 kere "C" ye basıyoruz.

Topu Kaldırma Hareketi:"< ve"x" tuşuna basıyoruz.

Topu Geri Çekmek:-"C+ (Hangi Yöne karşı bakıyorsa yüzümüz o yönün tersindeki Yön tuşuna basıyoruz.)"

Şaşırtma Hareketi(Sadece Ayak İle)urduğumuz yerde iki kere peş peşe "C" ye basıyoruz.

Şaşırtma Hareketi(Vücüt İle)urduğumuz yerden iki kere peş peşe "Aşağı Yön" tuşuna basıyoruz.(Eğer Yüzümüz kaleye bakıyorsa)

Şaşırtma Hareketi(Vururmuş Gibi yapma.)"D+S"ve "A+S" tuşları ile yapıyoruz.

360 Derece Dönmek:"Z+X" ve Ters yönden dönmek için "X+Z" tuşlarına basıyoruz.

Aşırtma Atmak:Q+D Tuşlarına Basıyoruz.(Q ye ne kadar basarsak topun okadar dibine vurur)

Topuk Pası: "S" tuşuna basınca topuk pası atar ama eğer oyuncu arkamızdaysa.

BU VİDEODA BU HAREKETLERİN UYGULAMASI...

http://www.youtube.com/watch?v=hzbgb9OeUK0

BU DA GOLLERİ

http://www.youtube.com/watch?v=IyTM7CUcWXM

5865
PES 6 / 3 BÜYÜKLERİN MUHTEŞEM TEZAHÜRATLARI
« : 05 Şubat 2007, 10:46:02 »
PES6 için 3 BüYüKLeRiN MuHTeSeM TeZaHüRaTLaRı (ayrıntılı anlatımlı)
PES-6 futbol oyununda takımınızla maç yaparken takımıza ait en populer tezahuratları duymak isteyenler; bu tezahurat dosyalarını oyuna nasıl yükleyeceğinizi tane tane izah edicem ve bundan sonra yapacağınız her maç için bana tşk edeceksiniz
Buradaki tezahüratlar hiçbiryerden ALINTI DEGILDIR, bizzat kendim kayıt ettim, kestim biçtim mixledim, SES KALITESI mükemmeldir
quote:

TEZAHURATLARIN LISTESI
FENERBAHÇE;
BERABER YÜRÜDÜK
BİRİCİK SEVGİLİM
FENERBAHCEEE
HAYDİ BASTIR KANARYA
HERŞEY YALAN
HEYYA HEYYA HOO
LAYLAYLAY
NEYLEYIM SEN OLMAYINCA
OLEY OLEEY
SALDIR FENERBAHÇE
SENİN SEVGİN
SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE
BEŞİKTAŞ;
AKLIMDA BİRTEK SEN
ALAYINA GİDER
AŞKINDAN GEBERİYORUZ
BEŞİKTAŞIM OLEY
HAYAT SENSİN
HAYATIN ANLAMI
HELE LOYLOY
KARAKARTALIM
OOO BEŞİKTAŞ
SİYAHIN ZİNDAN
ŞAMPİYON OLALIM BU SENE
GALATASARAY;
CİMBOM ÜÇLÜ
CİMBOMUM BENİM
HAYDİ BASTIR
HAYDİ BASTIR CİMBOMBOM
HERŞEYİMİZSİN
HERŞEYİMİZSİN-2
RERERE RARARA
SARI KIRMIZI
SEN ÇOK YAŞA
SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN
ULTRASLAN ÜÇLÜ
YAŞAMAK KİMİN UMRUNDA

öncelikle bilmeniz gereken birşey var..
oyunun orjinalinde her takımın tezahürat dosyası için 5slot ayırmışlar..
- BJK ile GS'ye aynı 5 slotu ayırmışlar, yani UNKNOW_200'den UNKNOW_204'e kadar olan 5 dosya BJK ve GS maçlarında dönüyor
- FB ile MILLI TAKIM'a da diğer 5 slotu ayırmışlar, yani UNKNOW_205'den UNKNOW_209'a kadar olan 5 dosya da FB ve MILLI TAKIM maçlarında dönüyor..
bu durumda aşağıdaki 2 seçenekten birincisini (FB+BJK'li olanı) indirip kurarsanız GS maçlarında BJK tezahüratları duyacaksınız demektir yada ikincisini (FB+GS'li olanı) indirip kurarsanız BJK maçlarında GS tezahüratları duyacaksınız demektir.. bunları en başından bilin ki sonra bu yamalar olmamış/sorunlu demeyin
quote:

hangi takımı tutarsanız tutun BUNLARDAN SADECE BIR TANESINI indireceksiniz.. mesela beşiktaşlılar kendi tezahuratlarının yanısıra alternatif olarak fenerbahçe tezahuratlarına da kavuşacak.. Fenerliler için iki dosyada aynı, onlar diğer takımın hangisi olmasını istiyorlarsa kafalarına göre seçsin, mesela bir fenerli olarak çok sık FB-GS maçı yapıyorsanız ikinci seçeneği indirin
1- Fenerbahçe ve Beşiktaş tezahüratları dosya boyutu 21MB ---> (INDIRMEK için TIKLA)
2- Fenerbahçe ve Galatasaray tezahüratları dosya boyutu 19MB ---> (INDIRMEK için TIKLA)
not: linkleri açamayanlar PM atsın

indirdiğiniz tezahürat dosyasını oyuna uygulayabilmek için bilgisayarınızda DKZ STUDIO 0.90 programının kurulu olması lazım..
DKZ STUDIO programını indirmek için yandaki linke tıkla --->http://rapidshare.de/files/8868719/DkZ_Studio.exe.html
-------------------------------------------------------------------
bu aşamaya geldiğinize göre hem tezahüratları indirdiniz hem de DKZ STUDIO programını bilgisayarınıza kurdunuz..
artık adım adım tezahüratları uygulamaya geçebiliriz;
01- indirdiğiniz zip'li tezahürat dosyasını BELGELERIM klasörünüzde boş bir klasöre açın (klasörün içinde sadece tezahüratlar olmalı)
02- dkz studio programını çalıştırın ve OPEN FILE'a tıklayın..
http://img292.imageshack.us/img292/2199/001ib5.jpg
03- çıkan pencerede PRG FILES/KONAMI/PES6/DAT klasörü içindeki "0_sound" dosyasını açın
http://img245.imageshack.us/img245/976/002rp8.jpg
04- unknow_000.adx ---> unknow_535.adx'e kadar dosya içeriği ortaya çıkacak
05- dkz studio programında EDIT/IMPORT/IMPORT ALL FILES seçin
http://img292.imageshack.us/img292/5146/003me5.jpg
06- açılan pencerede BELGELERIM içine açmış oldugunuz tezahürat dosyasını gösterin ve TAMAM'a tıklayın
http://img464.imageshack.us/img464/8692/005ez2.jpg
07- benim hazırladığım dosyalarla mevcut orjinal dosyalar yer değiştirecek.. sonra da "işlem tamam" diye bir uyarı penceresi çıkacak, ok deyin
http://img182.imageshack.us/img182/5554/006gx7.jpg
08- şimdi değişiklik yaptıgımız orjinal "0_sound" dosyasını farklı kaydedelim, mesela "0_sound_yeni" olarak aynı DAT klasörünün içinde kayıt edin..
http://img245.imageshack.us/img245/6271/004sa9.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/3241/007cq9.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/8836/008hy6.jpg
10- kayıt işleminden sonra DKZ studio programını kapatın
11- windows gezgini ile PRG FILES/KONAMI/PES6/DAT klasörüne gidin..
12- orjinal haliyle orada bekleyen "0_sound" dosyasını silmeyin, belgelerim klasöründe bir yere taşıyın, gelecek günlerde tezahüratlardan kurtulmak isterseniz bu 0_sound dosyasını geri taşırsınız olur biter
13- Son olarak DAT klasörü içine farklı kaydettiğimiz "0_sound_yeni" dosyasının ismini --> "0_sound" olarak düzeltin.. bu düzeltmeyi yapmayı unutursanız oyun 0_sound dosyasını göremez, haliyle HATA verir
veee işlem tamamdır.. artık oyuna girebilirsiniz


deep not: buradaki ayrıntılı anlatım işi bilmeyenler içindir, böyle detaylı anlatımı da başka hiçbir yerde bulamazsınız

öncelikle bilmeniz gereken birşey var..
oyunun orjinalinde her takımın tezahürat dosyası için 5slot ayırmışlar..
- BJK ile GS'ye aynı 5 slotu ayırmışlar, yani UNKNOW_200'den UNKNOW_204'e kadar olan 5 dosya BJK ve GS maçlarında dönüyor
- FB ile MILLI TAKIM'a da diğer 5 slotu ayırmışlar, yani UNKNOW_205'den UNKNOW_209'a kadar olan 5 dosya da FB ve MILLI TAKIM maçlarında dönüyor..

bu durumda aşağıdaki 2 seçenekten birincisini (FB+BJK'li olanı) indirip kurarsanız GS maçlarında BJK tezahüratları duyacaksınız demektir yada ikincisini (FB+GS'li olanı) indirip kurarsanız BJK maçlarında GS tezahüratları duyacaksınız demektir.. bunları en başından bilin ki sonra bu yamalar olmamış/sorunlu demeyin

Fenerbahçe ve Beşiktaş tezahüratları dosya boyutu 21MB --->
http://rapidshare.com/files/3538694/FB_BJK.rar
2- Fenerbahçe ve Galatasaray tezahüratları dosya boyutu 19MB --->
http://rapidshare.com/files/3544814/FB_GS.rar

hangi takımı tutarsanız tutun BUNLARDAN SADECE BIR TANESINI indireceksiniz.. mesela beşiktaşlılar kendi tezahuratlarının yanısıra alternatif olarak fenerbahçe tezahuratlarına da kavuşacak.. Fenerliler için iki dosyada aynı, onlar diğer takımın hangisi olmasını istiyorlarsa kafalarına göre seçsin, mesela bir fenerli olarak çok sık FB-GS maçı yapıyorsanız ikinci seçeneği indirin .

5866
PES 6 / Veltins Arena,Gelsenkirchen
« : 05 Şubat 2007, 10:42:03 »
http://rapidshare.com/files/7078174/...tins_Arena.zip tek yapmanız gereken sey 118,"GER - Veltins Arena,Gelsenkirchen" map klasörüne yazmak islem bu kadar ii oyunlar
NOT:ALINTIDIR...


5867
PES 6 / HARİKA SAHA
« : 05 Şubat 2007, 10:38:54 »
merhaba arkadaslar hepimize yarayıslı bir stad buyrun
kitserli-stadyumserverli calısıyor denedim sizinle paylasmak istedim hepimiz hayırlı ugurlu olsun buyrun link : http://rapidshare.com/files/11967390/Soccer-Halle.rar.html
ben bu stadla oynuyorum arasıra sevkli oluyor sizede tavsiye ederim
hadi salıcakla ve pesle kalın

buda bi ss : http://img242.imageshack.us/my.php?i...alefotowm3.png

MAPE BİRŞEY YAZMAYIN SADECE GDB/STADYUM İÇİNE ATIN. ;)