İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - djarum black-

361
cemalakko LİGDEN AYRILMIŞTIR, YERİNE İLK KAYIT YAPTIRAN DAHİL OLCAKTIR.TAKIMI VALENCİA DIR.
KAYIDI BEKLİYORUZ!!!


cemalakko YERİNE TURNUVAMIZA DAHİL OLABİLMEK İSTİYORSANIZ BU TOPİC ALTİNDAN AŞAĞİDAKİ GİBİ NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ ALT ALTA YAZİP KAYİT MESAJİNİZİ YOLLAYABİLİRSİNİZ

NİCK :

MSN :


Ligden ayrılmasının nedeni banlanmasıdır.!

362
Çok iddialı konuşmuştuk ama ilk 2 haftada alınan bi puan bizi hayal kırıklığına uğrattı. ama takımımızla antremanlarda taktik ağırlıklı çift kale maçlarda bi yükselme görüyorum 3. haftada cemalokkonun yönetimindeki valenciyaya konuk oluyoruz çok zorlu bir maç geçeceği kesin. bizim artık puan kaybına taammülümüz yok. elimizden gelenin en iyisini yapacağız bu 90 dkkalık periyoda çok iyi hazırlandık yeminler ettik ve en kötü bir beraberlikle döneceğimize inanıyorum. valencia cemalokka yönetiminde kendine geldi maç sonuçlarına bakmadım ama herhalde iki hafta iyi bir puan çıkarmış hem onlara dur demek açısından hemde bizim ilerlememiz açısından bizim için belkide ligin en kritik maçı. bu zorlu maçta meslekdaşım cemalokkaya başarılar diliyorum. :)

363
FİKSTÜR / 1. HAFTA MAÇLARI VE SONUÇLARI
« : 26 Mayıs 2007, 13:19:01 »
juventus - barcelona

valencia - chelsea


maçlarınızı erken yaparsanız sitemiz herhalde ilk defa euro lig tarihinde bir haftayı 2 gün önceden bitirecek :) ;D

364
sadık : 3 - 3  :night

tbrkler kardşeim iyi maçtı

365
sadık : 3 - 3  :night

366
Munich le daha önce hiç oynamadım bu benim için bir dezavantaj yaratabilir Rakibime Başarılar Diliyorum...

abi nerdesin sen yaa :)

2 gündür seni arıorum

367
naghtmare kardeşim gelde yapalım 1. hafta maçımızı.

368
Ben arsenal teknik direktörü olarak kendimizi en favori takım olarak görüyorum ligde ilk maçımız bayern münih ile maç kendi sahamızda güzel bi skorla maçımızı alacağımızı düşünüyorum :)

369
ARKADAŞLAR BU BÖLÜMDE KENDİNİZ TAKIMLARINIZIN TEKNİK ADAMLARI OLARAK TAKIMLARINIZI GİDİŞATI VB. DURUMLARI AÇSINDAN YORUMLARINIZI EŞLEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

AMAÇ LİGİMİZİ ZEVKLİ BİR HALE GETİRMEKTİR.




370
OYUNSİTENİZ 2. CL 06/07 EURO LİGİ / HAMACHİ AĞIMIZ
« : 25 Mayıs 2007, 14:08:42 »

AĞ ADI : OYUNSİTENİZ.EUROLİG2

ŞİFRE : OYUNSİTENİZ
[/b]

371
SEVGİLİ OYUNSİTENİZ CHAMPİONS LEAGE 2006 - 07 LİGİ KATİLİMCİLARİ OYNAMİŞ OLDUĞUNUZ KARŞILAŞMALARDA ALINAN GÖRÜNTÜLER GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK SAKATLANMA VEYA CEZALI DURUMA DÜŞME DURUMLARINI BURDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.CEZALI VEYA SAKAT OYUNCU VEYA OYUNCULARIN BİR SONRAKİ MAÇTA OYNANMAMASINA DİKKAT EDELİM.


372
FİKSTÜR / 2. HAFTA MAÇLARI VE SONUÇLARI [ 1 maç eksik ]
« : 25 Mayıs 2007, 14:03:30 »
OYUNSİTENİZ 2. CL 06/07 EURO LİGİ 2. HAFTA FİKSTÜRÜ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . 2. HAFTA KARŞILAŞMALARİ İÇİN VERİLEN SON TARİH 27 MAYIS PAZAR GECESİDİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM.

NOT :EURO LİGİ KATİLİMCİLARİMİZİN TÜMÜNÜN HAFTA BAŞLARİNDA SKOR TAHMİN & İDDİA BÖLÜMÜMÜZDE BAHİS OYNAMASİ ZORUNLUDUR . LİGİMİZİN DAHA ZEVKLİ HALE GELMESİ İÇİN TÜM KATİLİMCİLARİMİZDAN BUNU RİCA EDİYORUM .

MİLAN 3 – 2 ARSENAL

CHELSEA 1 – 3 LİVERPOOL

REAL MADRİD 1 – 3 MAN UNİTED

BARCELONA 4 – 1 B.MÜNİH

VALENCİA 3 – 0 LYON

İNTER 7 – 1 JUVENTUS

LİGİMİZDE GOL KRALLIĞI VE CEZALILAR - SAKATLIKLAR TABLOLARI HAZIRLANACAKTIR BU NEDENLE MAÇ SONUÇLARINDA PRİNT ALMAK ZORUNLUDUR PRİNT ALMAYI UNUTURSANIZ GOLLERİ ATAN, KART GÖREN VE SAKATLANAN FUTBOLCULARIN İSİMLERİNİ YAZMAYI UNUTMAYIN.