İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Saw

505
BASKETBOL / G.Saray Kış Basketbol Okulu başlıyor!
« : 04 Eylül 2008, 11:58:57 »
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilecek kış basketbol okulunda çalışmalar, cumartesi-pazar günleri yapılacak. Günde 1,5 saat yapılacak çalışmalara, 6-16 yaş arası kız ve erkek öğrenciler kayıt yaptırabilecek

506
BASKETBOL / "İyi uyum sağladım"
« : 04 Eylül 2008, 11:58:26 »
Pamesa Valencia ile Andorra'da kampta olan Ermal, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, "Kişisel olarak takıma çok iyi uyum sağladığımı düşünüyorum. Burada çok iyi bir grup var ve şimdilik memnunum" şeklinde konuştu.

Sezon öncesi hazırlık antrenmanlarının "çok iyi" ancak "sert" geçtiğini kaydeden Ermal, "Hedefimiz, gelecek için hiçbir öncelik belirlemeden, her geçen gün daha iyi olmak. Hem çok zorlu olan ACB de hem de Avrupa kupasında oynayacağız, yapmamız gereken her zaman dikkatli olmak" değerlendirmesinde bulundu.

507
BASKETBOL / İzmir Büyükşehir'e 2 transfer!
« : 04 Eylül 2008, 11:58:06 »
Yapılan açıklamaya göre, daha önce Tarsus Belediyesi'nden Oya Salter, Dilek Soykan ve Arzu Okay ile sözleşme imzalayan mavi-beyazlılar, Ceyhan Belediyesi'nden Seda Güçlü ve Urla Gençlik'ten Tuğçe Kanat'ı renklerine bağladı.

Altyapıdan Müge İnan'ı da A takım kadrosuna alan İzmir BŞB, yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoyla sürdürürken, teknik heyet ve oyuncular, 30 yaşına basan Sercan Keskinoğlu'na sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

508
BASKETBOL / G.Saray Ankara yolcusu!
« : 04 Eylül 2008, 11:57:48 »
Sarı-kırmızılılar, Ankara'da 4 Eylül Perşembe günü Türk Telekom'la, 5 Eylül Cuma günü de Casa TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak.

Galatasaray Cafe Crown, ay ortasında da Antalya'ya giderek, 13 Eylül'de Antalya Büyükşehir Belediyesi, 14 Eylül'de de Kepez Belediyesi ile iki hazırlık maçına çıkacak.

Öte yandan Galatasaray Cafe Crown, ikinci yurt dışı kampını ise 19 Eylül'den itibaren Slovenya'da yapacak. Sarı-kırmızılılar, 20 Eylül'de Helios, 21 Eylül'de Khimki, 23 Eylül'de Pivovarna Lasko ile karşı karşıya gelecek ve 25 Eylül Cuma günü İtalya'da Benetton Treviso'nun sezon açılışına katılacak.

509
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / ''Futboldan anlamıyorlar!''
« : 04 Eylül 2008, 11:57:07 »
8.5 milyon Avro karşılığında Hamburg'dan Manchester City'ye transfer olan 22 yaşındaki Belçikalı savunma oyuncusu Vincent Kompany Bild Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Hamburg Başkanı Bernd Hoffmann ve Alman kulübününm yönetiminin futboldan fazla anlamadıklarını iddia etti.

"Takım 20 yıldan uzun bir süredir şampiyonluk yaşamadı ve gerekli yatırımlar yapılmazsa başarı gelemez. Yönetim futboldan fazla anlamıyor, iyi oyuncular için büyük para harcamanız gerekir."

510
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Ümit geri dönüyor!
« : 04 Eylül 2008, 11:56:51 »
FC Köln'ün basın sorumlusu Christopher Lymberopoulos, doktorların her türlü kontrolleri yapmaya devam ettiklerini ve bunun da hafta sonuna kadar süreceğini belirterek, ancak gelecek hafta antrenmanlara katılabileceğini ifade etti.

Öte yandan, FC Köln'ün internet sitesine Ümit için gönderilen geçmiş olsun mesaj sayısının 5 bini bulduğu belirtildi.

Ümit için en son Köln Ankent Belediye Başkanı Fritz Schramma, mesaj yolladı. Schramm, mesajında, ''Umarım tüm tetkikler temiz çıkar ve en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşarak FC Köln ailesine sağlıklı olarak dönersiniz'' dedi.

Türkiye'den gelen ailesiyle birlikte olan Ümit'in yakın çevresine en kısa zamanda takımına dönüp taraftarla buluşmak istediğini dile getirdiği bildirildi. Ümit'in gelen mesajlar nedeniyle çok sevindiği, bunun kendisine güç verdiği kaydedildi.

511
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Uygun'dan Özat'a ziyaret!
« : 04 Eylül 2008, 11:56:34 »
 Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Bülent Uygun, Kocaelispor maçının ardından Almanya'ya giderek, Köln-Karsluhe maçında fenalaşarak yere yığılan Ümit Özat'ı Köln'de tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Sivaslı olan Ümit Özat'a, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor camiası ve Sivaslıların geçmiş olsun dileklerini ileten Uygun, Türk futboluna önemli hizmetleri bulunan Özat'ın bir an önce iyileşmesi ve sahalara dönmesini diledi.

Haberde, teknik direktör Bülent Uygun ve Almanya'nın Köln takımında forma giyen futbolcu Ümit Özat'ın görüşlerine de yer verildi.

512
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / En fazla Wolfsburg harcadı!
« : 04 Eylül 2008, 11:56:17 »
Alman Haber Ajansı (DPA) tarafından yapılan bir araştırmaya göre, harcanan bu transfer paralarıyla önceki dönemde 194,38 milyon Avro olan rekor düzeydeki transfer ücretinin altında kalındı.

Bu transfer döneminde yeni oyuncular için en fazla harcamayı 28 milyon Avro ile VfL Wolfsburg'un yaptığı kaydedildi.

513
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / "Bizi para değil, takım ruhu.."
« : 04 Eylül 2008, 11:55:55 »
Avusturya milli takımında da oynayan Ramazan, Alman spor dergisi Kicker'e Bayer Leverkusen'e karşı 5-2 kaybettikleri maçı değerlendirerek, ''Gol yemeyi sevmiyorum, antrenmanlarda da. Yine de kimin suçlu olduğunu tartışmak istemiyorum. Bizi para değil takım ruhu güçlü yaptı. 5-2'lik yenilgiden sonra da bu şekilde çalışacağız'' dedi.

Bayer Leverkusen'e karşı kaybetme şekillerinin kendisini çok kızdırdığını ifade eden Ramazan, bunun tüm gece boyunca kendisini uyutmadığını kaydetti.

Derginin haberinde de TSG 1899 Hoffenheim'in uzun süreden bu yana transfer etmek istediği Basel'de oynayan Eren Derdiyok'un transferinden vazgeçtiği belirtildi.

Bazı Doğu Avrupa kulüplerinin Eren'e yaklaşık 8 milyon Avro teklif ettiği, Hoffenheim'in bu kadar harcamak istemediği ve beklemeyi tercih ettiği kaydedildi.

514
Kölner Express Gazetesi FC Köln teknik direktörü Christoph Daum'un hiç bir bulgunun olmaması ve Ümit'in de hazır olması durumda Perşembe günü takımla birlikte antrenmanlara çıkabileceğini söylediğini yazdı.

Ümit'in bugün Köln Üniversite kliniğindeki yapılan kontrollere devam edeceği bildirildi.

515
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Drogba: "Acele etmeyeceğim!"
« : 04 Eylül 2008, 11:55:05 »
Chelsea'nin 30 yaşındaki yıldız oyuncusu Didier Drogba kulübün resmi televizyon kanalına yaptığı açıklamada sakatlığı ve yeşil sahalara döneceği tarih konusunda acele ederek yanlış bir karar vermek istemediğini dile getirdi.

Maviler'in Asya ve Rusya'daki sezon hazırlık turunda sakatlanan Drogba tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından salı günü Arsenal PAF Takımı'yla yapılan mücadelede forma giydi.

"Şu anda kendimi iyi hissediyorum ancak hzır olduğumu iddia edemem. Uzun yıllardır ilk kez bu kadar ciddi bir sakatlık yaşıyorum ve geri dönmek kolay değil. Aceleci davranıp uzun vadede sağlığıma tesir edecek bir hata yapmak istemiyorum."

516
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Niemi bıraktı!
« : 04 Eylül 2008, 11:54:47 »
Daha önce 2008/09 Sezonu sonunda futbolu bırakmayı planladığını açıklayan ancak yaşadığı ciddi sakatlıklar sebebiyle bu kararını öne alan 36 yaşındaki Fin file bekçisi Antti Niemi düzenlediği basın toplantısıyla eldivenlerini dolaba kaldırdığını duyurdu.

"Niyetim sezon sonunda bitecek olan kontratımla beraber futbolu bırakmaktı ancak yaşadığım ciddi sakatlıklar kararımı öne almama sebep oldu. Fulhamlı yöneticilerin fikirlerini de aldım, bana anlayış gösterdikleri ve her konuda yardımcı oldukları için çok teşekkür ederim."

Ocak 2006'da Fulham'a gelen ve Londra ekibiyle 62 maça çıkan 36 yaşındaki Niemi 67 kez de ülkesinin milli takımında oynadı.