İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Saw

541
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Malatyaspor rahatladı!
« : 04 Eylül 2008, 11:45:05 »
Kulüp başkanı Haşim Karadağ, yaptığı açıklamada 30 Ağustos Cumartesi günü yapılan kongrede göreve geldiklerini hatırlatarak, ''Kongreden sonra transfer için bir günlük süremiz vardı. 1 gün içinde Celil Sağır, Fevzi Tuncay, Mahmut Acar ve Fatih Sezer ile anlaştık. Eğer bir hafta süremiz olsaydı iki yabancı oyuncu getirecektik. Yurt içinde de istediğimiz oyuncuları transfer edecektik, ama süremiz olmadığı için bunu yapamadık'' dedi.

Takımın eksik çıkmasına rağmen Karşıyaka maçında iyi mücadele ettiğini ifade eden Karadağ, tüm camianın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi ve başarı için kenetlenmesi gerektiğini söyledi.

Geçmişin kimseye bir şey kazandırmayacağını dile getiren Karadağ, geleceğin hesabının iyi yapılması gerektiğini, yönetime desteğini esirgemeyen Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın ve kentin önde gelenlerine teşekkür ettiklerini kaydetti.

-LİSANS SORUNU DA ÇÖZÜLDÜ-
Haşim Karadağ, geçen pazar günü oynanan Karşıyaka maçında lisansları çıkmadığı için oynayamayan Gökhan Bozkaya, Gökhan Caba ve Eren ile diğer yeni transferlerin lisans sorununu da çözdüklerini belirterek, ''Devre arasına kadar takımın en iyi sonuçları alacağına inanıyoruz. Devre arasında transfer ihtiyacı olursa yine yaparız. Bütün oyuncuların lisans sorunu çözüldü. Yarın Fortis Kupası'nda kardeş takım Malatya Belediyespor ile oynayacağımız maça tüm taraftarı bekliyoruz'' dedi.

542
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, yönetim kurulunun Vali Ali Kaban ile yapılan görüşme sonrası olağanüstü kongre kararı alındığı belirtildi.

Açıklamada, ''Gelinen noktada yaşanan olumsuzluklar, yönetimin oluşumu aşamasında verilen vaatlerin yerine gelmemesi ve bu yönetime destek olunmaması nedeniyle Ordu Valisi Sayın Ali Kaban ile yapılan görüşmeler neticesinde, Sayın Valimizin de Orduspor'u yeni oluşumlara teslim edilmesi gerektiğini belirtmesi üzerine, Orduspor'un istikbalinin karartılmaması için yönetim kurulumuz seçimli olağanüstü genel kurula gitme kararı almıştır'' denildi.

543
Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Kadir Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, yarın saat 20.00'de Atatürk Stadı'nda oynanacak maçın biletlerinin açık tribün için 2 ve kapalı tribün için 10 YTL'den satışa çıktığını belirtti.

Uslu, kombine biletlerin kupa maçı için de geçerli olduğunu hatırlattı.

544
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / "İyi bir takım olduk"
« : 04 Eylül 2008, 11:44:13 »
Gümüşdağ, Bank Asya 1. Lig'e Kayseri Erciyesspor galibiyeti ile başladıklarını, ancak bu maçın geride kaldığını belirterek, Çankırı Belediyespor maçına adapte olduklarını söyledi.

Fortis Türkiye Kupası'nda yarın oynayacakları Çankırı Belediyespor maçında sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirten Gümüşdağ, şöyle konuştu:
''Zor bir maç olacak. Deplasmanda karşılaşacağız. Ayrıca alt liglerdeki takımlar, üst ligdeki takımların maçlarına daha iyi konsantre oluyorlar. Çankırı maçında Erciyespor karşısında oynatmadığım 3-4 futbolcuya şans vereceğim. Onların son durumlarını görmek istiyorum. Tabii ki kazanmak için oynayacağız. İyi bir takım olduk ve istikrar yakalamak istiyoruz.''

Bu arada Samsunspor, dün transferin son gününde Kayserispor'dan kaleci Hasan Sönmez ile Antalyaspor'dan sol kanat oyuncusu Mesut Çamtemel'i transferi etti.

545
Necip Çarıkçı sezonun ilk maçlarının zor olduğunu ve Manisaspor karşılaşmasının da zorlu geçeceğini bildiklerini ifade ederek, ''Pazar günü kendi sahamızda Manisaspor ile karşılaştık ve Manisaspor karşılaşmayı 2-0 kazandı. Sezonun ilk maçlarının zor olduğunu herkes çok iyi biliyor. Karşılaşma esnasında Bolusporlu bazı taraftarların Manisaspor'u desteklercesine 'üç, üç' diye bağırmasını kınıyorum. Boluspor taraftarına yakışmayan bir davranıştı yapılan'' dedi.

Çarıkçı, Boluspor'un, çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası 1. Kademe eleme maçında D.Ç Karabükspor ile karşılaşacağını ifade ederek, ''Bu maçı kazanmak istiyoruz. Bu maçın kafile başkanlığını yönetim kurulu üyemiz Hakkı Fidan yapacak. Takımımız şu an Karabük maçı için yola çıktı'' diye konuştu.

546
Çaykur Rizespor'a sürekli gelir sağlanması için geliştirilen projelere Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı farklı bir alternatif sundu. Çaykur Rizespor'a ait olarak kurulacak iki adet hidroelektrik santralinin kulübün 30 yıllık gelir ihtiyacını karşılayacağını belirten Bakırcı, bu yöntemle kulübe aylık 4-5 milyon YTL girdi sağlanabileceğini savundu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Bakırcı, "Rize Yatırım A.Ş. Rize için çok önemli bir kazanımdır. Uluslararası iş yapan firmalardan oluşmaktadır.

Rize olarak sürekli bu insanlara yük olmamız doğru değildir. Çaykur Rizespor'un gelir ihtiyacını hep birilerine yükleyerek çözerek bir yere varılamaz. Bu nedenle Çaykur Rizespor'a devamlı gelir sağlayacak kalıcı çözümler bulunmalı. Düşünülen petrol ofisi projesinin Çaykur Rizespor için yeterli oranda gelir sağlayacağına inanmıyorum. Geliri Çaykur Rizespor'a ait olarak kurulacak özel idare ortaklı 2 adet hidroelektrik santrali ile Çaykur Rizespor'un 30 yıllık gelir ihtiyacı karşılanmış olur. Ayda yaklaşık 4-5 milyon YTL gelir sağlanmış olur" diye konuştu.

547
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Kadir Uslu: "Tedbir alacağız"
« : 04 Eylül 2008, 11:43:15 »
Lige böyle bir sonuçla başlamayı arzulamadıklarını ifade eden Uslu, ''Ligin başında oynanan bir maç. Samsunspor yenilgisi, yönetimi ve teknik heyeti ligin başında tedbir almaya yöneltti. Hatalarımızı görüp, gerekli dersleri çıkaracağız'' dedi.

Uslu, çarşamba günü Fortis TÜrkiye Kupası ilk turunda BUGSAŞ Spor ile karşılaşacaklarını, ardından ligde Kaşımpaşa'yı konuk edeceklerini belirterek, her iki maçı da kazanarak, galibiyet serisi başlatmak istediklerini kaydetti.

548
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / İzmir'de maçın ardından!
« : 04 Eylül 2008, 11:42:58 »
Uçar, maçtan sonra yaptığı açıklamada, yaptıkları bireysel hatalardan dolayı rakibe avantaj sağladıklarını, ilk maçların her takım için zor olduğunu belirterek, ''Ligde beraberliğin olmadığı bir haftada kazanmak güzel. Diğer kazananlardan geri kalmadık. Her şeye rağmen zorlayan takımıma teşekkür ediyorum. Bu şekilde mücadeleye devam edersek, üst sıraları zorlarız'' diye konuştu.

-KARTALSPOR CEPHESİ-
Kartalspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak da yaptığı açıklamada, ligin ilk maçlarının her zaman zor olduğuna değinerek, şunları kaydetti:
''Sezona yeni bir oluşumla başladık. Maçın ikinci yarısında karşılaşmayı koparacağımız anlar vardı. Skor 2-2 iken net bir pozisyonumuz oldu. Futbol bu, hata yapacaksın, gol yiyeceksin. Bugün Altay daha iyi mücadele etti. Maçı daha fazla isteyen Altay kazandı. Biz maratonun her zaman içinde olacağız. Üst sıralarda kendimize yer bulacağız.''

549
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Düello Altay'ın!
« : 04 Eylül 2008, 11:42:42 »
Bank Asya 1. Lig'in ilk haftasının kapanış maçında Altay, Kartalspor'u ağırladı! Burak'ın attığı gollerle iki kez öne geçen İzmir ekibi, İskender ve Zafer'e engel olamasa da, Alp'in golüyle üç puanı hanesine yazdırdı: 3-2!

550
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Karşıyaka'da son dakika imzası!
« : 04 Eylül 2008, 11:42:26 »
Geçen sezon Oftaş formasını 11 kez giyen Ferhat, bir de gol attı.

Genç milli takım seviyelerinde 58 kez milli formayı giyen başarılı sol kanat oyuncusu Karşıyaka'da kiralık oynayacak.

Öte yandan konsolosluktan evrakları gelmeyen Seni Camara ve Önder Çengel'in evrakları geldi, lisansları çıkarıldı.

Malatya'dan bugün öğlen saatlerinde dönen Karşıyaka, akşam saat 20.00 de ayağının tozu ile ter idmanı yapacak.

551
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Giresun'da iki transfer!
« : 04 Eylül 2008, 11:42:10 »
Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Manisaspor'dan sağ kanat oyuncusu Sinan Özkan ve Denizlispor'dan 28 yaşındaki stoper İbrahim Çelik ile anlaşma sağlandığı bildirildi.

Transferlerin, teknik direktör Mehmet Birinci'nin isteği doğrultusunda yapıldığı da kaydedildi.

552
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Rize'de istifa!
« : 04 Eylül 2008, 11:41:51 »
Turanlı, yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor için bugüne kadar özveri ile görev yapmaya çalıştığını belirterek, ''Gördüğüm lüzum üzerine futbol şube sorumluluğu ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettim. Ancak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman Çaykur Rizespor'un başarısı için çalışacağım'' diye konuştu.

Turanlı, Çaykur Rizespor'a ve yönetim kuruluna bundan sonra başarılar diledi.