İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Saw

529
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Milito Genoa'da!
« : 04 Eylül 2008, 11:49:30 »
Geçen sezon Serie A'yı 10. sırada tamamlayan ve yeni sezona da deplasmandaki Catania yenilgisiyle başlayan Genoa, 2004-05 sezonunda kadrosunda yer alan Real Zaragoza'nın Arjantinli golcüsü Diego Milito'yu transfer etti.

Genoa ayrıca, Palermo'dan Sırp orta saha oyuncusu Bosko Jankovic'i kiralarken, Ravenna'dan da forvet oyuncusu Davide Succi'yi 1.5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

530
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Juve sonunu getiremedi!
« : 04 Eylül 2008, 11:49:14 »
İtalya'da açığa çıkan Şike Skandalı'nda (Calciopoli) suçlu bulununca 2006 yılında Serie B'ye düşürülen, Serie A'ya döndüğü 2007/08 Sezonu'ndaysa ligi üçüncü bitirerek ülkesini Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hak kazanan Juventus 2008/09 Sezonu'nu Fiorentina deplasmanında açtı. Stadio Artemio Franchi'deki zorlu mücadelede Emilio Morganti düdük çaldı.

Fiorentina'da Jorgensen ve Comotto sakat, Semioli ise cezalıydı. Konuk Juventus'taysa sakatlıkları sebebiyle Zanetti, Zebina, Marchionni, Andrade, Chiellini ve Knizevic, cezası sebebiyle de Sissoko bu mücadelede forma giyemediler.

Fiorentina [1 - 1] Juventus
39' [0 - 1] Pavel Nedved
89' [1 - 1] Alberto Gilardino

Ev sahibi Fiorentina'da Felipe Melo 34 ve 84. dakikalarda sarı kart görerek oyundan ihraç edildi.

531
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Milan şokla başladı!
« : 04 Eylül 2008, 11:48:54 »
Barcelona'dan Brezilyalı süper yıldız Ronaldinho'yu alan, Chelsea'den de Ukraynalı golcü Andriy Shevchenko'yu kiralayarak 2008/09 sezonu'nda Serie A, İtalya Kupası ve UEFA Kupası şampiyonluklarını hedefleyen AC Milan ligde 2008/09 Sezonu'na San Siro'daki Bologna maçıyla başladı. Zorlu mücadelede Daniele Orsato düdük çaldı.

Sakatlıkları sebebiyle Bologna maçında forma giyemeyen Nesta ve Kaka'dan yoksun Milan'da Ronaldinho ilk 11 başladı. Shevchenko ise 46. dakikada Jankulovski'nin yerine oyuna girdi. Yeni transferlerden Matthieu Flamini ve Gianluca Zambrotta da lige ilk 11 başladılar.

AC Milan [1 - 2] Bologna
18' [0 - 1] Marco Di Vaio
41' [1 - 1] Massimo Ambrosini
79' [1 - 2] Francisco Valiani

Milan'da beraberliği getiren golü atan Massimo Ambrosini'ye asisti yapan Ronaldinho ve ikinci yarıda Marek Jankulovski'nin yerine oyuna girerek forveti ikileyen Andriy Shevchenko'nun performansları Rossoneri'ye yetmedi.

Günün diğer maçlarındaysa;
AS Roma 1 - 1 Napoli
Atalanta 1 - 0 Siena
Cagliari 1 - 4 Lazio
Catania 1 - 0 Genoa
Chievo 2 - 1 Reggina
Torino 3 - 0 Lecce

532
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Milan sahaya çıkıyor!
« : 04 Eylül 2008, 11:48:35 »
Serie A 2008/09 Sezonu'nda heyecan cumartesi akşamı başladı, Jose Mourinholu son şampiyon Inter; Sampdoria deplasmanında 1-1'le 2 puan bıraktı.

Milano'nın kırmızı-siyahlılarıysa bugün sahaya çıkıyor; AC Milan sezonu San Siro'da TSİ. 16:00'da Bologna'yı konuk edeceği mücadeleyle açıyor.

Milan'da Kaka, Nesta, Gattuso, Senderos ve Boriello sakat, Bonera ise cezalı. Bologna'daysa cezalı isim yok ama Lavecchia ve Lanna sakatlıkları sebebiyle ilk maçta takımlarını sahada yalnız bırakacaklar.

Günün programı:
16:00 AC Milan-Bologna
16:00 AS Roma-Napoli
16:00 Atalanta-Siena
16:00 Cagliari-Lazio
16:00 Catania-Genoa
16:00 Chievo-Reggina
16:00 Torino-Lecce
21:30 Fiorentina-Juventus

533
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Gökhan İnler uzattı!
« : 04 Eylül 2008, 11:48:11 »
Menajeri Dino Lamberti yaptığı açiklamada, özellikle İngiliz takımlarının son aylarda büyük ilgi gösterdiği ve transfer etmek istediği Gökhan İnler'in İtalya Ligi'nde oynamayı tercih ettiğini ve geçen sezon iyi bir dönem geçirdiği Udinese'de kalmayı tercih ettiğini belirtti.

Öte yandan Gökhan İnler, Udinese'de oynamaktan mutlu olduğunu ve iyi bir sezon geçireceklerinin mesajını vererek, kendisine güven duyan yöneticilerine bu güvenden dolayı teşekkürlerini iletti.

534
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / "Oyundan memnun değilim"
« : 04 Eylül 2008, 11:47:06 »
Malatyaspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, Malatya'nın iki güzide kulübünün dostane geçen bir maçta karşı karşıya geldiğini ifade ederek, "Maçı kazanmamıza rağmen iyi futbol oynamadık. Maçta bir ara 3-1 mağlup duruma düştük. Buradan oyunu çevirmekte önemli ama ne olursa olsun ben takımımdan ve oyundan memnun değilim. Daha iyi olmamız gerekiyor. Bir an evvel hatalarımızı görüp eksiklerden ders alıp oturup hep beraber bunun analizini yapıp cumartesi oynayacağımız maça kadar elimizden geldiği kadar oyunumuzu düzeltmeye çalışacağız. Malatya Belediyespor'u kutluyorum" dedi.

535
Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, Sırp oyuncu Borislav Mikiç konusundan bin bir güçlükle 440 bin YTL ödeyerek zor kurtulduklarını belirterek, "Diyarbakırspor, nerdeyse küme düşürülecekti. 6 puanımız silinmişti. Neler çektiğimizi biz biliriz. Parayı ödeyerek kulübümüzü büyük bir tehlikeden kurtardık. Şimdi de 2006 yılının Şubat ayında o zamanki yönetimce Diyarbakırspor'a transfer edilen Solevenyalı futbolcu Ermin Rakoviç konusu karşımıza çıktı. Diyarbakırspor, Rakoviç konusunda hukuk kurulunda haklı görülürken, uluslararası futbol mahkemesi (KASK) kulübümüzü haksız görmüş ve bu futbolcunun ödenmeyen 90 bin euro ödenmesi için karar almış. Aleyhimize olan bu mahkeme kararı bizi zor durumda bırakacağı benziyor. Çünkü biz şimdiki mevcut yönetim 2008-2009 sezonu için süper bir kadro kurduk. Sorunların büyük bir kısmını çözdük. Fakat eski yöneticilerin vurdumduymazlığı ve sorumsuzluğu kulübü zor duruma soktu. Şimdi ne yapacağımız şaşırdık" diye konuştu.

536
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / "Çok gol kaçırıyoruz"
« : 04 Eylül 2008, 11:46:33 »
Maç sonu açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Samsunspor maçının vermiş olduğu moral bozukluğuyla maça çıktıklarını söyledi. İlk yarı özellikle takımın savunmaya çekilmesiyle rakibin çok sayıda gol pozisyonu bulmasına neden olduğunu işaret eden Bulut, "Rakibin de bizim de çok net pozisyonlarımız var. İlk yarı tempo iyi değildi. Özellikle orta sahada baskı uygulayamadık, çok uzak oynadık, rakip çok pozisyon buldu. Oyuncu değişikliği ile savunma dörtlümüzü öne çıkarmamız ve alanı önde daraltmamız bizim net pozisyonlar bulmamıza neden oldu. İkinci yarı oyunun kontrolü hep bizdeydi. Rakip bir ölü top dışında uzaktan atılan bir top dışında pozisyonu olmadı. İkinci yarı çok net pozisyonlar bulduk. Neticede kazandık maçın geneline bakacak olursak, oynanan bu maç bizi tatmin etmedi. Eksiklerimiz var. Tempomuzu ve mücadele gücümüzü arttırmamız gerekir. Girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirmeliyiz. Çünkü çok gol kaçırıyoruz. Eksikliklerimizi zaman içerisinde gidererek daha iyi hala geleceğiz. Takım kupada tur atladı. Bir takım daha elersek guruplara kalacağız. Hafta sonu oynayacağımız Kasımpaşa maçı bizim için çok önemli. Bu maçı burada unutup Kasımpaşa maçı hazırlıklarını başlayacağız. Takımda cezalı oyucumuz yok, sakat bir tek Selçuk isimli oyuncumuz var'' dedi.

BUĞSAŞ CEPHESİ
Buğsaşspor Teknik Direktörü Özgün Kaya da Kayseri Erciyespor'un Bank Asya Ligi'nin güçlü ekiplerinden bir tanesi olduğunu belirterek, Fortis Türkiye Kupası'nda böyle güçlü bir takımla eşleştikleri için biraz şanssız olduklarını söyledi.

Özgün, ''Ama oyuncularımızın oyun ve performansı bizi son derece memnun etti. Mağlubiyeti hak etmedik. Normal sonuç beraberlikle bitebilirdi. İlerleyen dakikaların neler göstereceği belli olmayabilirdi. Oyuncularım güzel oynadılar, çok gol pozisyonuna girdiler. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Kayseri Ersiyesspor da gerçekten başa baş, dişe diş mücadele eden bir ekip. Daha önce de Erciyes'le karşılaşmıştık. Gerçekten kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Bank Asya 1. Ligi'nde başarılı olacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

537
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Rize'ye yeni menajer!
« : 04 Eylül 2008, 11:46:15 »
Yüce, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Çaykur Rizespor olarak Rize'yi nasıl daha iyi temsil edeceklerini düşündüklerini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını belirterek, Çaykur Rizespor'un halkla bütünleşmesi, kaynaşmasına çalıştıklarını ifade etti.

Çaykur Rizespor'un Türkiye'nin en modern tesislerinden birisine sahip olduğunu anlatan Yüce, ''Rize Yatırım A.Ş.'nin yapmakta olduğu stat da Türkiye'nin en modern statlarından birisi olacak. Stadın bu yılın Aralık ayında hizmete girmesini hedefliyoruz'' dedi.

Gelecek yıl tekrar Turkcell Süper Lig'de yer alma hedefinde olduklarını kaydeden Yüce, ''Bunun için de en önemli etken ekonomik etkenlerdir. Bu nedenle gelirlerimizi artırmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda kulübün şirketleşmesi yönünde bir çalışma yürütülüyor. Eğer şirketleşme halinde kulübe daha fazla katkı sağlanacağına kanaat getirirsek şirketleşme işlemlerini tamamlayacağız'' diye konuştu.

Yüce, yönetik kurulu olarak görevinden istifa eden futbol şube sorumlusu ve yönetim kurulu üyesi Yusuf Turanlı'nın istifasını kabul etmeme yönünde karar aldıklarını kaydetti. Yüce, kulüpte genel menajerlik oluşturmayı planladıklarını, bu kapsamda da Murat Kuş'u genel menajerliğe getirmeyi yönetim kurulu olarak uygun gördüklerini söyledi.

Murat Kuş, daha önce Fenerbahçe'de Christoph Daum'un teknik direktörlük görevini yürüttüğü dönemde antrenör ve tercüman olarak görev almıştı.

538
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Manisaspor evinde sezonu açıyor!
« : 04 Eylül 2008, 11:45:56 »
Manisaspor, 6 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de 19 Mayıs Stadı'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Maçın bilet fiyatları kapalı tribün 10 YTL, açık tribün 5 YTL, kale arkası tribün ise 3 YTL olarak açıklandı.
Öte yandan, kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Manisaspor'da transferin son gününde 4 genç oyuncunun 2. ve 3. Lig kulüplerine kiraya verildiği bildirildi.

Açıklamada, Sinan Özkan'ın Giresunspor'a, Tufan Denizgelen'in Mardinspor'a, Mustafa Aşan'ın İnegölspor'a ve Zihni Aydın'ın Menemen Belediyespor'a 1 yıllığına kiralandığı belirtildi.

Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Manisaspor'da Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde kombine biletlerin hızla tükendiğini belirten Manisaspor Sosyal İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Pekçetin, ''Taraftarlarımızın kombine biletlere büyük ilgisi var. Boluspor galibiyetinden sonra kombine bilet satışlarında önemli bir artış oldu'' dedi.

Pekçetin, kombine biletlerin sezonluk VIP tribün 500 YTL, kapalı tribün 105 YTL, açık tribün 55 YTL ve kale arkası tribününün 30 YTL olarak belirlendiğini açıkladı.

539
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / "Brezilyalı oyuncularda sorun yok!"
« : 04 Eylül 2008, 11:45:40 »
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Ünsal Göksen,yaptığı açıklamada, bonservis konusundaki gecikmenin Brezilya'dan kaynaklandığını, yapılan girişimler sonucunda çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

Brezilyalı oyuncuların bonservislerinin 29 Ağustos 2008'de gelmesi gerektiğini belirten Göksen, şöyle konuştu:
''Brezilya'da, eyaletler arasındaki anlaşmazlık nedeniyle yeni transfer ettiğimiz iki oyuncunun bonservislerinde bir gecikme oldu. Ancak, bu konuda yönetim olarak girişimlerde bulunduk ve bu sorun aşıldı. Her iki oyuncumuzun da bonservisleri geldi ve sorun çözüldü. Zaten her iki oyuncumuz da takımla birlikte çalışıyor ve kadroda yer alıyor. Eğer teknik direktörümüz Suat Kaya görev verirse oyuncularımız görevlerini en iyi şekilde yerine getirir.''

540
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Uçar hedefi açıkladı!
« : 04 Eylül 2008, 11:45:22 »
Uçar, Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, lige galibiyetle başlamanın önemli olduğunu, Kartalspor'u yenerek bunu başardıklarını söyledi. Takımın henüz istediği düzeyde olmadığını ve 4-5 maçtan sonra geçen yıldan çok daha iyi futbol oynayacağını belirten Uçar, ''Bank Asya 1. Lig'de bu sezon çok iddialı takımlar var. Bu hafta Giresun'a deplasmana gidiyoruz. İyi bir takım ve ayrıca her Karadeniz takımı gibi hırslı ve kolay kolay maç vermeyen bir ekip. Ama biz de hedefi olan bir takımız. İç ve dış sahada hedefimiz galibiyet. Bu sezon hedefimiz ilk yarıyı ilk 5, sezon sonunda ise ilk 2'inin içinde tamamlamaktır'' dedi.

Fortis Türkiye Kupası'nda eşleştikleri Karşıyaka ile yarın saat 20.00'de Alsancak Stadı'nda karşılaşacaklarını, maçın Karşıyaka'nın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacağını kaydeden Uçar, şöyle devam etti:
''Bank Asya 1. Lig kadar olmasa bile Fortis Türkiye Kupası'nı da önemsiyoruz. Bu maçta bazı oyuncuları dinlendirebilirim. Brezilyalı Thiago ile Arjantinli Molina'nın lisansları yetişti. Bu oyuncuları yarın oynatacağım. Hakan'ın durumu iyi. Sakatlığı geçti. Oynatmayı düşünüyorum. Ali çok çalışıyor, ama henüz hazır değil. Kayserispor'dan Turgay'ı transfer edemeyince yerine Beşiktaş'tan transfer ettiğimiz Mehmet Sedef'i deneyebilirim. Savunmamızda sıkıntı var. Sedef'i öncelikli olarak bu bölgede oynatmayı düşünüyorum. Kendisi hazır. İdmanlarını yapmış, tamamlamış. Bugün yapacağımız idmanda da hazır görürsen oynatırım.''

Kulüp basın sözcüsü Ümit Tunçağ ise dün toplanan Yönetim Kurulu'nun bazı kararlar aldığını ifade ederek, şunları söyledi:
''İç sahada galibiyete 2 bin YTL verilmesini, mağlubiyette futbolculardan 2 bin YTL alınmasını, dış sahada ise galibiyete 3 bin YTL, beraberliğe bin YTL prim verilmesi kararını aldık. Valilik ve emniyete yazdığımız yazıda, Karşıyaka maçını kendi sahamız olan Alsancak Stadı'nda oynamak istediğimizi belirttik. Merter'den alınan kaptanlığın bu sezon Bülent'e verilmesi, 2. kaptanın ise Hakan olması kararlaştırıldı.''

Toplantıya katılan yeni transfer Mehmet Sedef ise kendisinin Beşiktaş'ta Vicente Del Bosque tarafından keşfedildiğini, hedefi olan bir takıma geldiğini belirterek, ''Altay'ın şampiyon olmasına katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım'' dedi.