İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Saw

577
ANADOLU TAKIMLARI / "Birkaç hafta içinde..."
« : 04 Eylül 2008, 11:32:55 »
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam lige iyi başladıklarını ifade ederek, ''Bundan sonra da böyle seyir zevki yüksek futbol oynamaya devam etmek istiyoruz. Ankaraspor ligin kaliteli takımlarından birisi. İlerleyen haftalarda hak ettikleri yere gelecekler'' dedi.

Sağlam, sezon öncesinde çok fazla hazırlık maçı oynamadıklarını, ancak birkaç hafta içinde takımın tamamen oturacağını sözlerine ekledi.

578
ANADOLU TAKIMLARI / Es-Es'te gelenler gidenler!
« : 04 Eylül 2008, 11:32:29 »
GELENLER: (15)
Vanje Iveca (NK Slaven Belupo), Saffet Naderevic (NK Zagrep), Tayfun Türkmen (Ankaraspor), Ahmet Sağlam (Eyüpspor), Jurica Vucko (Tianjin Teda), Bülent Ertuğrul (Denizlispor), Oğuz Sabankay (Galatasaray), Cumhur Bozacı (Çaykur Rizespor), Özgür Öçal (Kasımpaşaspor), Stjepan Poljak (Slevan Belupo), Bülent Kocabey (Hacettepe Spor), Ricardo Dos Santos Anderson (Çaykur Rizespor), Abdullah Halman (Mersin İdman Yurdu), Kruno Lovrek (NK Zagreb), Süleyman Youla (Lille)



GİDENLER: (12)
Cenk Tekelioğlu (Serbest), Zafer Şahin (Kartalspor), Gökhan Çalışal (Boluspor), Mustafa Ulaş Ortakaya (Diyarbakırspor), Tufan Esin (Manisaspor), Ömer Közen (Manisaspor), Ersin Güreler (Diyarbakırspor), Emre Toraman (Serbest), Mehmet Yılmaz (Giresunspor), Engin Öztonga (Diyarbakırspor), Berkay Onarıcı (Serbest), Coşkun Birdal (Diyarbakırspor)

579
ANADOLU TAKIMLARI / "Patlama yapacağız"
« : 04 Eylül 2008, 11:32:09 »
Zeydan, düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un hafta sonu 12 yıl aradan sonra Süper Lig'de kendi taraftar ve camiasının önüne çıktığını belirterek, Hacettepe maçındaki mücadeleden memnun olduklarını kaydetti.

Takımdaki uyum sorununun birkaç hafta içinde ortadan kalkacağını ifade eden Zeydan, şöyle konuştu:
''Eskişehirspor, birkaç hafta sonra patlama yapacak. Eskişehirspor, Gençlerbirliği'ne patlayacak. Gol sorunumuzu çözmeye çalışıyoruz. Hacettepe karşılaşmasında Eskişehirspor'un 11, rakip takımın 3 gol pozisyonu var. Hacettepe elimizden zor kurtuldu. Bu Eskişehirspor için başarıdır. Kanatlarımız çalışıyor, gol pozisyonu yaratıyoruz, ancak son vuruşları yapamıyoruz. Bu sorunu çözüp taraftarımıza gollü maçlar seyrettireceğiz. Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay, bu hafta tamamen gol bölgeleri üzerine çalışma yapacak. Gol bölgelerindeki eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız. Takımımıza güveniyoruz. Bu takım çok iyi işler yapacak. Taraftarımıza takımına verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Stada giriş ve çıkışlar sorunsuz oldu. Biletsiz seyirci girişini önlemek için yeni sistem kuracağız. Atatürk Stadı, Eskişehirspor'un kasasıdır.''

-''FENERBAHÇE VEYA BURSASPOR İLE HAZIRLIK MAÇI''
Zeydan, Eskişehirsporlu futbolcuların yarın çalışmalara başlayacağını belirterek, bir haftalık milli maç arasını boş geçirmek istemediklerini bildirdi.

Hazırlık maçı yapmak için birkaç Süper Lig takımıyla görüşüldüğünü anlatan Zeydan, ''Bir haftalık arada Fenerbahçe veya Bursaspor ile hazırlık maçı yapmak için görüşmelerimiz sürüyor. Atatürk Stadı'nda 6 veya 7 Eylül'de bir hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Taraftarımız hazırlık maçına da biletle girecek'' dedi.


580
ANADOLU TAKIMLARI / Denizli'de Caner affedildi!
« : 04 Eylül 2008, 11:31:45 »
Sezon öncesi kamp döneminde disiplinsiz davranışları olduğu gerekçesiyle kadro dışı bırakılan ve para cezasına çarptırılan Caner Celep'in özür dilediği, bu nedenle yönetim kurulu tarafından affedildiği belirtildi. Teknik Direktör Ali Yalçın, Caner'in takıma destek vermesini beklediklerini söyleyerek, "Caner çalışır ve takıma katkı sağlarsa her zaman faydalanabileceğimiz bir oyuncu" dedi.

Bu arada Yeşil-siyahlı ekip, lige verilen bir haftalık araya rağmen Konyaspor maçı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Konyaspor maçı hazırlıklarını fizik kondisyon artırıcı çalışmalarla hafta sonuna kadar sürdüreceklerini ifade eden Teknik Direktör Ali Yalçın, "Oyuncularımın çalışmasından ve forma giyme isteğinden memnunum. Antalyaspor galibiyetiyle bulduğumuz morali, Konyaspor deplasmanında alacağımız puan veya puanlarla artırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor maçında 2 gol atan Tobagolu golcü Roberts'in performansından memnun olduğunu belirten Yalçın, "İzzet Akgül ve İvan Lietava'nın transferleriyle forvet mevkiinde güçlendik. Roberts'in yanında İzzet Akgül mü yoksa İvan mı oynayacak, bunu zaman gösterecek. Biz hücum futbolu oynamayı düşünen bir ekibiz. Roberts ve Fatih Yiğen forvette oynuyor, ama İsmail Baydil, Selahattin gibi forvet futbolcularımız da forma bekliyor" diye konuştu.

581
ANADOLU TAKIMLARI / Denizli'de gelenler gidenler!
« : 04 Eylül 2008, 11:31:29 »
GELENLER: (14)
Ivan Lietava (MSK Zilina), Yusuf Kurtuluş (Trabzonspor), İzzet Akgül (Charleroi), Kayhar Arduç (Zeytinburnu), Musa Sinan Yılmazer (Sarıyer), Daniel Braga (Rio Clara), İrineu Calixto Couto (Cruzeiro), Darly Roberts (Sparta Rotterdam), Ali Bayraktar (Hacettepe), Ercan Yaman (Sakaryaspor), Renny Vega (Bursaspor), Feridun Sungur (Samsunspor), Okan Karabulut (İnegöl), Yasin Tosun (Kasımpaşa)



GİDENLER (15)
Yusuf Şimşek (Bursaspor), Bülent Ertuğrul (Eskişehirspor), Souleymanou Hamidou (Kayserispor), Fatih Egedik (Konyaspor), Musa Kuş (Kocaelispor), Julio Cesar (Kocaelispor), Zafer Demir (Konyaspor), Serhat Gürpınar,(İstanbul Büyükşehir Belediyesi), Süleyman Görgün (Karabükspor), Bulut Basmaz (Manisaspor), İbrahim Çelik (Giresunspor), Süleyman Küçük (Kartalspor), Hasan Yiğit (Sakaryaspor), Mehmet Olgun (?), Papa Guaye (?)

582
ANADOLU TAKIMLARI / Denizlispor Lietava ile anlaştı!
« : 04 Eylül 2008, 11:31:10 »
Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konşan kulüp yöneticisi Turgay Mersin, Ivan Lietava'nın Denizlispor'a hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi:
''İnşallah bize güç katar. Dün çok güzel bir futbol oynayarak 3 puanı aldık. Takım daha da iyileşecek, genç bir takım kuruldu bu sene. Sistem daha da oturduğunda iyi bir takım olacağımıza inanıyoruz. İnşallah yeni arkadaşımız da bize hayırlı olur, bize güç katar ve gollerimize devam ederiz.''

Yeni transfer Ivan Lietava ise Türkiye liglerini televizyondan takip ettiğini ve özellikle dört büyük takımı tanıdığını söyledi. İlk on birde yer almak istediğini ifade eden Ivan Lietava, Denizlispor için elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından Ivan Lietava kendisini yeşil-siyahlı renklere bağlayan 1 yıllık sözleşmeyi imzalayarak, gazetecilere poz verdi.

583
ANADOLU TAKIMLARI / ''Denizlispor daha iyi olacak''
« : 04 Eylül 2008, 11:30:54 »
Ali Yalçın, Antalyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, Antalyaspor maçının, iç sahadaki ilk karşılaşma olmasından dolayı futbolcular ve teknik heyetin heyecanlı olduğunu, galip geldikleri için mutlu olduklarını bildirdi.

Futbolcularının saha içindeki mücadelesi ve oyun anlayışının gayet iyi olduğunu ifade eden Yalçın, ''Galip geldiğimiz için mutluyuz. Denizlispor'u daha iyi günler bekliyor. Denizlispor, daha iyi olacak'' dedi.

584
ANADOLU TAKIMLARI / Timsah ve Es-Es ara vermiyor!
« : 04 Eylül 2008, 11:30:32 »
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Milli Takım'ın Ermenistan ile deplasmanda yapacağı maç nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek için Eskişehirspor'dan gelen özel maç önerisini kabul etti.

Bu çerçevede Bursaspor ile Eskişehirspor, 6 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde karşı karşıya gelecek.

585
ANADOLU TAKIMLARI / Timsah'ta izin bitiyor!
« : 04 Eylül 2008, 11:30:13 »
İki gün izin yapan yeşil-beyazlı futbolcular, akşam Özlüce Tesisleri'nde toplanacak. Bursaspor, iki hafta sonra Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 21.00'de gerçekleştireceği antrenmanla başlayacak.

586
ANADOLU TAKIMLARI / Bursa'da gelenler gidenler!
« : 04 Eylül 2008, 11:29:58 »
GELENLER: (12)
Yusuf Şimşek (Denizlispor), Gökhan Güleç (Denizlispor), Dimitar Ivankov (Kayserispor), Mustafa Keçeli (Trabzonspor), Emrah Kiraz (Giresunspor), Halil Zeybek (Erzurumspor), İbrahim Öztürk (Altay), Adriano De Melo (Gama-Brezilya), Leandro Gomes (Madureire-Brezilya), Marcelo Rodrıges (Sao Caetano-Brezilya), Giani Stelian Kirita (Ankaragücü), Fabricio Melo (Paysandu-Brezilya)



GİDENLER: (15)
Sinan Kaloğlu (Bochum-Almanya), Egemen Korkmaz (Trabzonspor), Volkan Bekiroğlu (Kocaelispor), Cihan Haspolatlı (Konyaspor), Eser Yağmur (Karşıyaka), İbrahim Dağaşan (Sivaspor), Ömer Aysan Barış (Ankaraspor), İsmail Güldüren (Konyaspor), Ümit Aydın (Kardemir Karabükspor), Herve Tum (Sivasspor), Renny Vega (Denizlispor), Collins Mbesuma (?), Jason Lee (?), Serkan Kurtuluş (Galatasaray), Ronald Gutıerrez Flores (?)

587
ANADOLU TAKIMLARI / Son timsah Fabricio!
« : 04 Eylül 2008, 11:29:41 »
Daha önce Fatih Sonkaya'nın ismi gündeme gelen, ancak bu oyuncunun kulübüyle yaşanan sıkıntılar nedeniyle başka arayışlara giren yeşil-beyazlı takım, transferin son saatlerinde Fabricio Romas Melo ile anlaştı.

Brezilya Seri C takımlarından Paysandu takımından transfer edilen 21 yaşındaki Melo'nun, daha önce teknik direktör Samet Aybaba tarafından izlendiği bildirildi.



Brezilya Seri C takımlarından Paysandu takımından transfer edilen orta saha oyuncusu Fabricio Ramos Melo geçen sezon 6 gole imzasını attı.

Bu arada, geçen yıl devre arasında transfer edilen, ancak bu süreçte beklenileni veremeyen Ronald Gutierrez Flores'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildiği öğrenildi.


588
ANADOLU TAKIMLARI / Sporcu fabrikası Antalya!
« : 04 Eylül 2008, 11:29:16 »
Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü Spordan Sorumlu Şube Müdürü Özer Bedir yaptığı açıklamada, ildeki okullarda okuyan öğrencilerin geçen öğretim yılında, ulusal ve uluslararası müsabakalarda 106 madalya alarak Türkiye'nin gururu olduklarını hatırlattı. Okullarda okuyan, futboldan masa tenisine kadar 21 branşta küçük, yıldız ve genç 30 binin üzerinde lisanslı sporcularının bulunduğunu kaydeden Özer Bedir, bu öğrencilerin çok başarılı sonuçlar aldığını söyledi.

Antalya'daki ilçelerde Lig Kurulu oluşturulduğunu, bu sayede ilçelerde de gençlerin spor yapma olanağına kavuştuğunu anlatan Bedir, ''Öğrencilerimizi, derslerden arta kalan boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için spora teşvik ediyoruz. Spor yapan gençlerimize malzeme yardımında da bulunuyoruz'' dedi.

-''BÜTÜN BRANŞLARDA MİLLİ SPORCUMUZ VAR''-
Amaçlarının okul sporlarını destekleyerek ülke sporuna kaynak yaratmak olduğuna işaret eden Bedir, şöyle konuştu:

''Bu yıl Olimpiyatlara katılan milli atletimiz Aslı Çakır ile Atina Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden atletimiz Binnaz Uslu, Antalya'da yetişen sporculardan sadece ikisidir. Bütün branşlarda Antalya'dan yetişen milli sporcularımız var. Onlar Antalya'nın gururu oldular. Altyapıdan Türkiye'nin gururu olacak yeni sporcular yetişiyor. Bu kadar başarılı bir il olan Antalya'da daha fazla sporcu yetiştirmek için bütün federasyonlardan malzeme yardımı istedik. Ancak Hentbol ve Masa Tenisi Federasyonları dışında bizimle ilgilenen federasyon olmadı. Bu, ülke sporuna sporcu yetiştiren Antalya'yı üzdü. Bu gençlere sahip çıkılsa, olimpiyatlar, dünya ve Avrupa şampiyonlarında büyük başarılar elde ederiz.''

-NELER YAPILIYOR-
Özer Bedir, 640 kilometrelik sahil şeridine sahip Antalya'da yeterince saha ve tesislere sahip olmadıklarını, iki okulda yüzme havuzu bulunduğunu, ancak il merkezinde bir yüzme havuzu olmadığı için yarışların Isparta'da yapıldığını ve buna rağmen yüzücülerin yarışmalarda iyi dereceler elde ettiklerini anlattı.

Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ın ''Her ilçede spor salonu'' projesi olduğunu hatırlatan Özer Bedir, şöyle devam etti:

''Hazırlanan proje başarılı olduğunda Antalya'nın spordaki başarısı daha da artacaktır. Antalya, tüm branşlarda başarılı olan öğrencilerini altın ile ödüllendiren tek ildir. 30 kişilik bir otobüsümüz var. Bu otobüsle sporcularımız okul maçlarına götürülüyor. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğüne ait ambulans bulunuyor. Amatör sporlarında ambulans yok ama okul sporlarında ambulans görev yapıyor. Antalya, sporda Türkiye'nin en başarılı illeri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kepez Belediyesi ile bu yıl ortaklaşa olarak lisanssız sporcularla futbol turnuvası düzenledik. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve eski Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, 6 bin kişinin katıldığı turnuva ödül törenine geldiler. Büyükşehir Belediyesi ile basketbol turnuvası, salon, plaj futbolu, plaj hentbolu düzenledik. Ayrıca Kipa ile ortaklaşa olarak spor organizasyonu yaptık ve bütün katılımcılara malzemeler verdik.''

Kız ve erkek takımları arasında penaltı yarışması ve 3 sayılık basket yarışmaları yapıldığını da belirten Bedir, penaltı atışlarının finallerini Antalyaspor'un oynadığı lig maçı arasında, üç atışlık basket yarışmasının finallerini ise Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kepez Belediyesi basketbol takımlarının yapacağı lig maçları arasında yapmak istediklerini söyledi.

-ANTALYASPOR İLE ORTAK PROJE-
Özer Bedir, Antalyaspor ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa Antalya merkez ile 19 ilçede sporcu taraması projesini uygulamaya koyduklarını da hatırlatarak, sözlerini şöyle tamamladı:

''Tespit edilecek futbolcular antrenörler vasıtasıyla Antalyaspor tarafından eğitilecek. Bu öğrencilerin okula devam edip etmedikleri, beslenmeleri dahil her türlü takibi yapılacak. Antalya'nın altyapısını oluşturacak bu proje ile yetişecek gençler, gelecekte Türkiye liglerinde mücadele edecek.''