İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Saw

589
ANADOLU TAKIMLARI / Antalya'da gelenler gidenler!
« : 04 Eylül 2008, 11:28:54 »
GELENLER: (16)
Ömer Çatkıç (Gaziantespor), Abdullah Çetin, (Diyarbakırspor), Yalçın Ayhan (İstanbulspor), Orhan Ak (Galatasaray), Volkan Arslan (Gaziantepspor), Volkan Altın (Sandhausen), Demircan Dikmen (Hertha Berlin), Korhan Öztürk (Elazığspor), Ahmet Kuru (St. Pauli), Recep Yıldız ve Mustafa Akçay (Stuttgarter Kickers), Sedat Ağçay (Konyaspor), Burak Tok (Nünberg), Mustafa Özkan (Ankaragücü), Dijehua (Royal Zulu), Ngwenya (Houston),



GİDENLER: (10)
Cenk İşler (Manisaspor), Ufuk Ateş, Serdar Sınık, Aytekin Viduşlu, Akın Sinan Dağdelen ve Metin Aslan (Ordurspor), Eyyüp Hasan Uğur, (Sakaryaspor), Mesut Çaytemel (Samsunspor), Mahmut Karıklar(?), Serkan Reçber(?)


590
ANADOLU TAKIMLARI / "Galatasaray'dan 3 puan alacağız"
« : 04 Eylül 2008, 11:28:33 »
Başkan Hasan Akıncıoğlu yaptığı açıklamada, Denizlispor maçında alınan yenilgi ile ''Her şey bitti'' diye eleştiriler yapıldığını kaydederek, ''Takıma ve teknik direktöre yapılan eleştirilerin çoğunu haksız buluyorum. Daha işin başındayız. Kimlerin düşüp kimlerin yükseleceği iki maçla belli olmaz. Takım gayet iyi. Endişe edecek bir durum yok'' dedi.

Milli maç nedeniyle karşılaşmalara ara verilmesinin Antalyaspor açısından çok iyi olacağına işaret eden Akıncıoğlu, Galatasaray maçına kadar iki haftaları bulunduğunu ve bu maçın Antalyaspor için fırsat olduğunu belirtti. Hem teknik direktörün takımı daha iyi tanıması hem de takımın kaynaşması için bunun iyi bir zaman olduğunu vurgulayan Akıncıoğlu, ''Oyun sisteminin oturması ve takımın birbirini tanıması için zaman lazım. Bir kaç hafta içinde Antalyaspor çok daha iyi olacaktır. Denizlispor maçındaki Antalyaspor, Beşiktaş maçındaki Antalyaspor'dan daha iyiydi'' diye konuştu.

-''GALATASARAY'DAN 3 PUAN ALACAĞIZ''-
Bundan sonra her maçı final havasında oynayacaklarını ifade eden Akıncıoğlu, tüm karşılaşmalara 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Antalyaspor'un ofansif futbol oynadığını, bunu Beşiktaş ve Denizlispor'a attığı ikişer golle gösterdiğini anlatan Akıncıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
''Önümüzde şimdi Galatasaray maçı var. Bu maça 3 puan almak için çıkacağız. Sakat olan Serge Pacome, bu maça kadar hazır hale gelecektir. Şu anda takımda sorun yok. Galatasaray maçına Isparta Davraz'da hazırlanıyoruz. Galatasaray maçından sonra Antalyaspor'un kente dönüp dönmeyeceği hava durumuna göre belli olacaktır.''

591
ANADOLU TAKIMLARI / Ankaraspor'da gelenler gidenler!
« : 04 Eylül 2008, 11:28:10 »
GELENLER: (6)
Baki Mercimek (Beşiktaş), Erhan Güven (Gençlerbirliği), Theo Weeks Lewıs (Watanga FC), Ömer Aysan Barış (Bursaspor), Mehmet Çakır (Gençlerbirliği), Masıou Konate (Honefoss)

GİDENLER: (7)
Tayfun Türkmen (Eskişehirspor), Erhan Albayrak (Konyaspor), Emre Aşık (Galatasaray), Orhan Ak (Galatasaray), Mehmet Yılmaz (Ankaragücü), Tevfik Köse (Kayserispor), Hamılton (Brezilya)

592
ANADOLU TAKIMLARI / Ankaraspor'a Senegalli golcü!
« : 04 Eylül 2008, 11:27:53 »
Süper Lig'in ilk 2 haftasında puan alamayan başkent ekibi, teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda, Norveç 2. Ligi takımlarından Honefoss'da forma giyen 26 yaşındaki Konate'yi renklerine bağladı.

Senegalli oyuncu, daha önce Mısır'ın Al-Ahly, Suudi Arabistan'ın Al-İttihad ve Norveç'in Molde takımlarında forma giydi.

593
ANADOLU TAKIMLARI / "Geçen sezonki hastalığımız..."
« : 04 Eylül 2008, 11:27:34 »
Kocaman, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Gaziantepspor karşısında futbolcularının çok istekli bir oyun sergilediğini belirterek, ''Rakibimiz oyuna daha derli toplu başladı. 15. dakikadan sonra oyunun kontrolünü elimize aldık. Yediğimiz gole kadar istediğimiz gibi oynadık. Geçen sezonki hastalığımız şimdi de devam ediyor. Kalemize gelen ilk tehlike gol oluyor. Bunu yıkamadık. İkinci golden sonra tamamen oyunu rakip sahaya yıktık ama çok pozisyon üretemedik. Ondan sonra da oyunu çevirmek zordu'' diye konuştu.

594
Ankaragücü Kulübü Genel Sekreteri Serhat Arıkan, yaptığı açıklamada, Kamerunlu futbolcunun dosyasının da görüşüleceği Tahkim Kurulu toplantısına kulüp başkanı Cemal Aydın'ın bizzat katılacağını ve dosyanın kendileri lehine sonuçlanacağına inandıklarını söyledi.

Başkan Cemal Aydın konu hakkında DHA Muhabiri Ercan ATA'ya da şu açıklamaları yapmıştı;

"Bebbe hukuka aykırı yollarla İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aktarılmak istendi.Hatta aktardılar ve geçen hafta oynanan Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında'da forma giydi.İtirazımız var.Duruşmalı istemiştik.Yarın tahkim kurulunda görüşülecek.Aslında itiraz değil.Ortada bir yanlış var.Bebbe Ankaragücü'nün futbolcusu.Ama birileri hukuk dinlemeden yanlarına birilerinide alarak,olayı Ankaragücü'nün aleyhine çevirmeye uğraştılar.Öyle bir duruma getirdilerki, Ankaragücü'nün futbolcuya vereceği 2 yıllık alacağını topluyorlar.Ondan 1 yılda ödediğini düşülerek futbolcunun kulüpten alacaklı olduğunu söylüyorlar.Yan yana yaptıkları hesapları alt alta toplarken bile hata yapıyorlar.Ne kadar maksatlı olduğu belli.Ankaragücü'nün Bebbe ile feshedilen sözleşmenin dışında, yeni bir sözleşmesi var.O sözleşmeyi hiçbir kurumun inceleme yetkiside yok.Resmi bir sözleşme kanun çok açık.Ancak mahkeme kararı ile aksi ispat edilebilir.Böylede bir işlem yokken, o sözleşmeyide hiçe saydılar.En son oynadığı Kayserispor maçından sonra parasını almadığını düşünerekte,ki 13 mayıs'ta onunda ödemesi yapılmış, bu arkadaşlar hukukçularıyla federasyona geldiler,bunu bu şekile getirdiler.Mücadele içeride ve dışarıda sonuna kadar devam edecek.Zannediyorumki çok hareketli bir duruşma olacak dedi.

"DURUŞMA HUKUKUN DIŞINDA MATEMATİĞE DE TAŞTI"
Arkadaşlara alt alta toplama ile yanyana toplamanın aynı sonucu vermesi gerektiğini anlatacağız. Dolayısıyla çetin bir dava olacak.Tabi futbolcu tercihini Belediye'den yana kullandıysa biz ona saygı duyarız.Ama bu arada Ankaragücü'nün kayıplarını hiç kimsenin bir takım oyunlarla kaldırması mümkün değil.Kararı verenler yanlı karar vermiştir.Biz Hasan Doğan'ın vefatından önceki yönetimede bu tehlikeleri gördüğümüzü söylemiştik.Nitekim tesadüfen bu tehlikelerden bir tanesi Ankaragücü'nün başına patladı.Öbürlerinin başınada patlıyacaktır.Yeni federasyon başkanımızın bu konularda titiz olması gerektiğini anlattık ama takdiri böyle yaptılar.

"BUNUN SONUCUNA HERKES KATLANACAK. BEBBE KAFADAN 1 YIL OYNAMAZ"
"Bir defa Bebbe'nin oynamama durumu kendiliğinden ortaya çıkar.Bebbe'nin Büyükşehir'le yaptığı doğru bir anlaşmaysa, Ankaragücü ilede bir anlaşması var, federasyonda bekliyor, böylelikle futbolcunun 2 tane mukavelesi olmuş oluyor.Onlarınki futbolcunun huzurunda attığı, bizimki noterden geçmiş mukavele.İki mukavele çatışmış olduğu için yeni futbol federasyonu kanununa göre Bebbe kafadan 1 yıl oynamaz.Bunun ancak olabileceği kulüpleri uzlaştırmak.Bu arada kulüpler birliğide görevini yapmadı.İki kulüp çatışıyorsa ve kulüpler birliği balkon bileti almış olanları seyrediyorsa, kulüpler birliği görevini yapmaktan kaçınıyor demekter.Bu olaylar devam ederse, Türkiye'de herkes birbirinden futbolcu çalma yöntemine başvuracak, neyi götürebilirim diye uğraşmaya başlayacak.Buda futbolun güzelliğine zannediyorumki gölge düşürür.Arkadaşlar bunun farkında değiller.hukukçu arkadaşlar okulu bitirirken yaptıkları yeminlerin farkında değiller.Böyle bir sistem gidiyor.Yarın çok geniş açıklamalarım olacak.Duruşma zevkli geçecek.Duruşma hem hukuk hem matematik tartışılacak.Ben yarın hiçbir talebim söz konusu değil.Kendi yaptıkları tespitlerle UÇK'nın tespitlerinin ne kadar ters olduğunu göstereceğim başka hiçbir şey değildir dedi"

595
ANADOLU TAKIMLARI / Ankaragücü'nden anlamlı ziyaret!
« : 04 Eylül 2008, 11:26:51 »
Ziyarete, Serhat Arıkan ve Hakan Kutlu'nun yanı sıra futbolcular Murat Erdoğan, Zafer Özgültekin ve Barbaros Barut katıldı.

Türkiye'nin ilk çocuk yuvası olma özelliği taşıyan Atatürk Çocuk Yuvası'na yapılan ziyarette, duygu dolu anlar yaşandı.

Ankaragücü taraftarlarının girişimleriyle gerçekleştirilen ziyarette, kimsesiz çocuklara 5 bin YTL'lik spor ve okul malzemesi yardımı yapıldı. Sarı-lacivertliler ayrıca kimsesiz çocuklara hediyeler vererek, onların gönüllerini aldı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, böylesine güzel bir organizasyonda yer aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, ''Burada bulunmaktan dolayı büyük heyecan yaşıyoruz. Kimsesiz çocuklara destek olmak hepimizin görevi. Taraftarlarımız çok güzel bir organizasyon düşünmüş. Biz de burada bulunarak onlara destek olduk. Kimsesiz çocuklarımıza mutlu bir gün yaşatabildiysek ne mutlu bize'' diye konuştu.

596
ANADOLU TAKIMLARI / Ankaragücü'nde gelenler gidenler!
« : 04 Eylül 2008, 11:26:35 »
GELENLER: (11)
Moine Chaabani (Esperance Tunus), Sherif Ekramy (Feyenoord), Burak Özsaraç (Konyaspor), Anıl Karer (Galatasaray), Metin Akan (Manisaspor), Barbaros Barut (Kasımpaşa), Mehmet Yılmaz (Ankaraspor), Mustafa Aydın (Tepecik Belediye), Leandro Rodrigues (Çaykur Rizespor), Iglesias (Kayserispor), Dos Santos (A. Paranense)



GİDENLER: (3)
Yusuf Soysal (Kayserispor), Emre Hamzaoğlu (Erzurumspor kiralık), Rıdvan Okuş (Zeytinburnu kiralık)


597
TRABZONSPOR / Yanal'ın Beşiktaş hazırlığı!
« : 04 Eylül 2008, 11:25:54 »
Trabzonspor'un başında İstanbul takımlarına karşı oynadığı 5 maçta sadece bir galibiyet alabilen teknik direktör Ersun Yanal, sezonun ilk dev maçına ekibiyle birlikte farklı hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe galibiyeti ile kapatan Yanal, yeni sezonun ilk dev maçında Beşiktaş'ı mağlup etmenin planlarını yapıyor.

Evinde Ankaraspor ve deplasmanda Ankaragücü galibiyetleriyle ilk iki haftayı 6 puanla kapatarak havaya giren Trabzonspor, Beşiktaş karşısında 3'de 3 yapmak istiyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal, bordo-mavili takımın başında çıktığı 5 derbi karşılaşmasında sadece bir galibiyet alabildi. Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe galibiyeti ile kapatan Ersun Yanal, sezonun ilk dev maçında Beşiktaş'ı devirerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Turkcell Süper Lig'in 2. haftasına lider olarak giren Beşiktaş karşılaşmasına 6 puanlık maç olarak bakan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Ersun Yanal da bordo-mavili takımın başında 6 derbi maçına çıkacak.

İstanbul takımlarına karşı oynadığı 5 maçta sadece Fenerbahçe'ye karşı galibiyeti bulunan Yanal, Galatasaray ile hem Trabzon'da hem de İstanbul'da oynanan maçlarda 1-0, Beşiktaş'a da dış sahada 3-0 mağlup olmuştu. Ersun Yanal'lı Trabzonspor, Fenerbahçe'ye İstanbul'da 3-2 mağlup olurken, Avni Aker'de ise rakibini 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Trabzonspor camiasının güven kazanması ve sezona moralli bir şekilde devam edebilmesi adına Beşiktaş müsabakası sezonun da ilk dev maçı olması nedeniyle büyük önem taşıyor.

Zorlu karşılaşmadan galip ayrılmak için gerekli tüm önlemleri alacak olan Ersun Yanal, siyah-beyazlı ekip karşısına son iki haftadır oynattığı sistemin aksine daha farklı bir sistemle sahada olabileceğinin sinyallerini verdi.

Beşiktaş karşısında bir takım değişiklikler yapmayı planlayan Yanal'ın, atak yönü daha güçlü bir orta saha ile rakibi karşısına çıkmayı planladığı öğrenildi.

598
TRABZONSPOR / Sambadan vazgeçmedik!
« : 04 Eylül 2008, 11:25:34 »
Süper Lig'in yanı sıra Avrupa kupaları ve Fortis Türkiye Kupası'nda başarılı sonuçlar almak isteyen kulüpler, transfer döneminde kadrosunu yabancı futbolcularla güçlendirirken, Brezilya ekolü ağırlıklı tercih olarak öne çıktı.

18 Süper Lig ekibinin kadrosunda bu sezon toplam 32 Brezilyalı futbolcu bulunurken, ''Sambacı''ları 7 Kamerunlu, 6'şar da Hırvat ve Arjantinli oyuncular izledi.

-ÜLKELERE GÖRE DAĞILIM-
Süper Lig'de mücadele eden yabancı futbolcuların ülkere göre dağılımı şöyle:

Brezilya (32), Kamerun (7), Hırvatistan (6), Arjantin (6), Gine (5), Sırbistan (5), Slovakya (5), Çek Cumhuriyeti (4), Avustralya (4), Arnavutluk (3), Polonya (3), Şili (3), Mısır (2), Fildişi Sahilleri (2), Gana (2), Tunus (2), Bosna Hersek (2), Fransa (2), Portekiz (2), İsveç (2), İspanya (2), Senegal (2), Zimbabwe (1), Honduras (1), Burkina Faso (1), Namibya (1), İtalya (1), Kongo (1), Uruguay (1), Paraguay (1), Nijerya (1), Karadağ (1), Trinidad Tobago (1), Venezuela (1), Liberya (1), Meksika (1), Bulgaristan (1), Romanya (1), Belarus (1), Peru (1), İsrail (1).

-TAKIMLARDAKİ YABANCI FUTBOLCULAR-
Süper Lig'de yer alan 18 takımdaki yabancı futbolcular şöyle:



Ankaragücü: Leandro Rodrigues (Brezilya), Leonardo İglesias (Arjantin), De Souza Santos (Brezilya), Mouaine Shaabani (Tunus), Jaba (Brezilya)

Ankaraspor: Stefan Senecky (Slovakya), Dadoslav Batak (Sırbistan), Fredrik Risp (İsveç), Tita (Brezilya), Theo Weeks (Liberya), Neca (Portekiz), De Nigris (Meksika), Madiou Konate (Senegal)

Antalyaspor: Jaroslaw Pawel Bieniuk (Polonya), Piotr Dziewicki (Polonya), Ali Zitouni (Tunus), Serge Pacome Dijehoua (Fildişi Sahilleri), Joseph Ngwenya (Zimbabwe), Pavol Straka (Slovakya), Maynor Reve Suazo (Honduras)

Beşiktaş: Anthony Seriç (Hırvatistan), Bobo (Brezilya), Eduard Cisse (Fransa), Filip Holosko (Slovakya), Matias Delgado (Arjantin), Rodrigo Tello (Şili), Tomas Sivok (Çek Cumhuriyeti), Tomas Zapotocny (Çek Cumhuriyeti)

Bursaspor: Dimitar Ivankov (Bulgaristan), Adriano Bezerra (Brezilya), Fabricio Ramos Melo (Brezilya), Leandro Gomes (brezilya), Marcelo Rodrigues (Brezilya), Stelian Giani Kirita (Romanya), Maxim Romashchenko (Belarus), Ysrael Yanez Zuniga (Peru)

Denizlispor: Ivan Lietava (Slovakya), Daniel Braga (Brezilya), İrineu Calixto Couto (Brezilya), Darly Roberts (Trinidad Tobago), Renny Vega (Venezüela), Roman Krotochvil (Slovakya), Thomas Abraham (Çek Cumhuriyeti), Carlos Alberto (Brezilya)

Eskişehirspor: Vanje Iveca (Hırvatistan), Saffet Naderevic (Bosna Hersek), Durica Vucko (Hırvatistan), Stjepan Poljak (Hırvatistan), Ricardo Dos Santos Anderson (Brezilya), Kruno Lovrek (Hırvatistan), Süleyman Youla (Gine)

Fenerbahçe: Alex De Souza (Brezilya), Maldonado (Şili), Daniel Guiza (İspanya), Deivid De Souza (Brezilya), Diego Lugano (Uruguay), Edu (Brezilya), Josico (İspanya), Roberto Carlos (Brezilya)

Galatasaray: Fernando Meira (Portekiz), Cassio Lincoln (Brezilya), Milan Baros (Çek Cumhuriyeti), De Santics (İtalya), Shabani Nonda (Kongo), Tobias Linderoth (İsveç), Harry Kewell (Avustralya)

Gaziantepspor: Christian Rodrigo Zurita (Arjantin), Armand Deumi Tchani (Kamerun), Andre Roberto Soares Da Silva Beto (Brezilya), Rodrigo Barbosa Tabata (Brezilya), Ivan Saraiva De Souza (Brezilya), Eduardo Pasheco (Brezilya)

Gençlerbirliği: Nicolas Periç (Şili), Lamine Traore (Burkina Faso), El Saka (Mısır), Daniel Addo (Gana), Kahe (Brezilya), Bruce Djite (Avustralya), James Troisi (Avustralyalı)

Hacettepe: Admir Azmy (Mısır), Admir Teli (Arnavutluk), Gilman Lika (Arnavutluk), Tozo (Brezilya), Sandro (Brezilya), François Zoko (Fildişi Sahilleri), Shaibu Yakubu (Gana), Xhevahir Sukaj (Arnavutluk)

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Kenan Hasagiç (Bosna Hersek), Roberto Barbosa (Brezilya), Martin Robert Kus (Polonya), Marcus Cesario (Brezilya), Razundara Tjikuzu (Namibya), Adriano Nascimento (Brezilya), Gustave Bebbe (Kamerun)

Kayserispor: Cesar Toledo (Paraguay), Franco Cangele (Arjantin), Julius Aghahowa (Nijerya), Salomon Olembe (Kamerun), Leonardo Escobar (Arjantin), Milan Puroviç (Karadağ), Süleyman Hamidou (Kamerun)

Kocaelispor: Dusan Andjelkovic (Sırbistan), Julio Cesar Mendes Moreira (Brezilya), Nenad Jestrovic (Sırbistan),

Patrice Nzekou Nguenheu (Kamerun), Dorde Tutoriç (Sırbistan)

Konyaspor: Jefferson (Brezilya), Jonathan Kahne (Fransa), Da Silva (Brezilya), Milos Mihajlov (Sırbistan)

Sivasspor: Michael Petkoviç (Avustralya), Mamadou Diallo (Gine), Fabio Alves Da Silva Bilica (Brezilya), Kanfory Sylla (Gine), Sergio Pacheco de Oliveira (Brezilya), Pini Felix Balili (İsrail), Herve Germain Tum (Kamerun)

Trabzonspor: Rigobert Song (Kamerun), Gustavo Colman (Arjantin), Hrvoje Cale (Hırvatistan), İbrahim Yattara (Gine), Tony Sylva (Senegal), Daouda jabi (Gine).


599
TRABZONSPOR / Tekke: "Keşke Aslan beni alsaydı"
« : 04 Eylül 2008, 11:25:04 »
Türk Futbolu’nun yetiştirdiği en yetenekli golcüler arasında yer alan Fatih Tekke, su sıralar futbol oynamak için can atıyor.

Trabzonspor’dan rekor bir bonservis ücretiyle Zenit’e transfer olan tecrübeli futbolcu son dönemde yaşadığı sıkıntılarla ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

Kendisini bomba gibi hissettiğini söyleyen Tekke “Hocam Dick Advocaat’ı artık anlamakta zorluk çekiyorum. Sakatlandığımda oynamıyordum fakat şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Yine de takımda yer bulamıyorum. Artık kasıt arıyorum. Kulübede adeta paslanıyorum. Oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum. Türkiye’ye de dönebilirim” ifadesini kullandı.

Hem UEFA hem de Süper Kupa’yı yurt dışında kazanan tek Türk oyuncu olarak tarihe geçen golcü, Trabzonspor’u unutmasının mümkün olmadığını da sözlerine eklerken “Maçlarını hiç kaçırmıyorum. Müthiş transferler yapıldı. Zaten sezona çok iyi başladılar. Üst üste 1-2 maç daha kazanırlarsa şampiyonluğun en büyük adayı olurlar” diye konuştu. Fatih Tekke, Galatasaray’ın Milan Baros’la anlaşmasına bir türlü anlam veremediğini söylerken, “Şaşırdım. İtiraf etmeliyim beklentim vardı. Galatasaray’dan teklif gelmiş olsaydı kabul edebilirdim” dedi.

600
TRABZONSPOR / Trabzonspor'a bir devir daha!
« : 04 Eylül 2008, 11:24:23 »
Trabzon Belediyesi toplantı salonunda yapılan imza töreninde konuşan Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor'un bu yıl şampiyonluk yarışında güzel bir başlangıç yaptığını belirterek, "Camiada güzel bir birliktelik ve hareketlilik var. Trabzonspor'a katkılarımız üst seviyede devam ediyor. Diliyoruz ve bekliyoruz ki Trabzonspor, bu birlik ve beraberlik içinde taraftarlarımızın ve kentimizin beklediği şampiyonluğa ulaşma noktasında sonuç alacaktır. Biz her zaman Trabzonsporumuzun yanındayız. Trabzon Belediyesi ve Trabzon Belediyesi Meclisi olarak yaptığımız birleşimde kararımızı aldık ve bize ait olan bölümün Trabzonspor'a devri konusunda oybirliğiyle karar verdik. Trabzonspor kentin merkezinde önemli bir tesis kazanacak" dedi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ali Sürmen ise, göreve geldikleri günden bu yana kulübün kurumsallaşması için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Kurumsallaşma sadece futbolcu transferi ile olmuyor. Bu gibi yatırımlar ve hafta sonu yapacağımız tüzük tadilatından sonra iç tüzük hazırlanacaktır. Bunun nedeni kurumsallaşma adınadır. Herkesin yetkileri sorumlulukları açıkça belirlenmek zorundadır. Keyfi yönetimlere Trabzonspor asla terk edilmemelidir. Bu nedenle kurumsallaşma adına TFF Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi'ni Trabzonspor'a ittifak hakkının devri yönünde yapılan çalışmalarda başta bu konunun önünü açan rahmetli Hasan Doğan'a ve onun yönetimine teşekkür ediyoruz. TFF Yönetimi Kurulu Üyesi Süleyman Atal beyin de bu konuda yaptığı çalışmalar çok önemliydi" diye konuştu.