İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

997
OMFFC 7 / YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« : 04 Mart 2007, 11:06:13 »
OYUNSİTENİZ YEDİNCİ FİFA 07 MİNİ FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!



KORSAN06 - ERDOĞAN

DEVİL - ROBEN06

999
OMFFC 7 / SOHBET - MUHABBET - SORU - SORUN YERİ
« : 04 Mart 2007, 11:00:00 »
OYUNSİTENİZ YEDİNCİ MİNİ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI [ OMFFC ] İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .

NOT : OMFFC 7 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR



1000
OMFFC 7 / KAYDINIZI BURDAN YAPINIZ
« : 04 Mart 2007, 10:58:52 »
OYUNSİTENİZ FİFA 07 OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP 7 [ OMFFC 7 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBEST OLDUĞUDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADI YAZMANIZA GEREK YOKTUR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLİYORUM


NİCK :

MSN :




NOT : OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP [ OMFFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE MİNİ FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BELİRLİ SAAT DİLİMLERİ İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM

1001
GALATASARAY / Takıma destek Canaydın'a tepki
« : 04 Mart 2007, 09:30:54 »
Beşiktaş derbisi sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Galatasaraylı futbolculara, burada bekleyen az sayıda taraftar destek verdi.

Taraftarlar, Galatasaray lehine tezahüratlar yaparak, futbolculara moral vermeye çalıştılar.

Futbolculara sahip çıkan sarı-kırmızılı taraftarlar, ''Suç sizde değil, Canaydın utansın'' diyerek kulüp başkanı Özhan Canaydın'a tepkilerini dile getirdiler.

Galatasaray kafilesinin tesislere girişi sırasında Florya'da güvenlik önlemleri alınırken, taraftarlar futbolcuların arka kapıdan tesislerden ayrılması üzerine dağıldılar.


3 SAKAT


Galatasaray'da Beşiktaş derbisi sonrasında 3 futbolcunun sakatlandığı açıklandı.

Kulüp doktoru Murat Çevik, Mondragon'un arka adalesinde ağrı bulunduğunu, Kolombiyalı kalecinin durumunun yarın çekilecek MR'den sonra kesinlik kazanacağını söyledi.

Çevik, Okan ve Emre'nin de darbelere bağlı sakatlıklarının bulunduğunu, bunların tetkiklerinin de yarın yapılacağını ifade etti.

1002
GALATASARAY / Mondragon şoku!
« : 04 Mart 2007, 09:30:38 »
Beşiktaş derbisini 2-1 kaybederek şampiyonluk yarışında kopma noktasına gelen Galatasaray'da, kaleci Mondragon, 4-6 hafta forma giyemeceğini söyledi

Beşiktaş maçı sonrası açıklama yapan Mondragon, sakatlığı olduğunu belirterek, "Son dört dakikada adalemin koptuğunu hissettim. Yarın MR'ım çekilecek. Doktorlar ciddi olmadığı söylüyor ama, en azından 4-6 hafta sahadalarda olamayacağımı söyleyebilirim. Bunu hissediyorum. Üzücü bir durum" dedi.

Tecrübeli file bekçisi, maçla ilgili olarak ise, "İyi bir maç olmadı. İki takım da iyi değildi. Son dakikalardaki pozisyon kesin penaltıydı. Mehmet eliyle oynadı. Hakem doğru bir karar verdi" diye konuştu.

1003
GALATASARAY / Gerets'in derbi açıklaması
« : 04 Mart 2007, 09:30:18 »
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Beşiktaş'a 2-1 yenildikleri maçta son bir aydaki en iyi futbollarını oynadıklarını söyledi.

Gerets, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, futbol açısından son bir aydaki en iyi futbollarını ortaya koyduklarını belirterek, ''Sadece uzun toplara başvurmayarak orta sahada oyun kurarak oynamaya çalıştık. Ortaya koyduğumuz performanstan memnunum. Tabii ki netice açısından aynısını söyleyemeyiz. En azından beraberliği hak etmiştik'' dedi.

Belçikalı çalıştırıcı, orta sahada bir kişi fazla olmaya çalıştıklarını ifade ederek, ''Ancak iyi top kullanamadık. Topu biraz daha kontrolümüz altında tutabilirdik. Oyun açısından uzun süre sonra futbolumuzu beğendik. Maçın son anlarında penaltıdan yediğimiz golle yenik duruma düşmemiz üzücü. Bu açıdan futbolcularımızın moralini düzeltmemiz gerekiyor. Böyle bir penaltıdan sonra yenik duruma düşmek moral bozuyor. Soyunma odasında oyuncularımızın iyi oynadıklarını düşündüklerini gördük. Onların moralini düzelterek hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Gerets, ''Necati'yi çıkarıp Tolga'yı almanızdaki amaç neydi?'' sorusunu ise şu şekilde yanıtladı:

''Öncelikle bugünkü maçta uzun boylu rakip oyuncular mücadeleye dahil oldu. Bunun ardından Sabri'nin tarafından fazlasıyla top kaybına uğradık. Yüksek toplarda uzun boylu oyuncu alarak bunu telafi etmeye çalıştık. Sabri de fizik güç olarak daha iyi olduğu için onu öne çektik. Necati sakatlığının ardından uzun bir süre sonra oynadı. İyi oynadı. Uyguladığımız kararların yüzde yüz değil, yüzde iki yüz arkasındayız.''

Erik Gerets, Hakan, Hasan Şaş ve Song'un oynamaması konusundaki soruyu ise ''Song hazır değildi. Ayrıca oynamayan oyuncular hakkında birebir konuşmayalım'' dedi.

Penaltı pozisyonuna sebep olan Mehmet Güven'in iyi oynadığını savunan Gerets, ''Tüm maç boyunca oyundan düşmedi. Fizik olarak düşüşü olan oyuncularımız oldu maçta. Mehmet'e güven vererek, onun arkasında olduğumuzu göstermek istedik, onu oyunda tutarak. Penaltı pozisyonuna neden olması üzücü. Gerekmeyen bir pozisyonda penaltı oldu. Sonuçta böyle bir maçta yenilip ayrılıyorsanız yapılanların çoğu yanlış olarak değerlendirilir'' şeklinde konuştu.


''HEDEFLERİMİZE AYNEN DEVAM EDİYORUZ''


Gerets, sözleşme imzalamasının ardından üst üste alınan yenilgiler konusunda ise şunları söyledi:

''Hedeflerimizin peşinde aynen devam ediyoruz. Sonuna kadar mücadele vereceğiz. Önümüzdeki sezonun planlamasını şimdiden yapıyoruz. Hedefimizden şaşmadan daha da güç alarak ayaklarımızın üzerinde durmayı bileceğiz.''

1004
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş 5 maç sonra
« : 04 Mart 2007, 09:29:40 »
Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-1 yenen Beşiktaş, ligdeki derbilerde 6 maç sonra galibiyet aldı.

Fenerbahçe ve Galatasaray ile son 2 sezonda yaptığı 6 lig derbisinden 4'ünü kaybederken, 2'sinde berabere kalan ve hiç galip gelemeyen Beşiktaş, taraftarlarına bu kez 3 puan sevinci yaşattı.

Lig derbilerindeki bundan önceki son galibiyetini 2004-2005 sezonunda tarihe geçen maçta, 17 Nisan 2005'te Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 4-3 yenerek elde eden ''Kara Kartallar'', daha sonraki 6 derbiden de galip ayrılamamıştı.

Beşiktaş'ın, rakiplerine karşı oynadığı son 7 lig derbisinin sonuçları şöyle:

2005-2006 Sezonu:

Beşiktaş - Fenerbahçe.: 1 - 2

Galatasaray - Beşiktaş: 3 - 2

Fenerbahçe - Beşiktaş.: 2 - 2

Beşiktaş - Galatasaray: 1 - 2

2006-2007 Sezonu:

Galatasaray - Beşiktaş: 1 - 0

Fenerbahçe - Beşiktaş.: 0 - 0

Beşiktaş - Galatasaray: 2 - 1


GALATASARAY'I LİGDE 5 MAÇ SONRA YENDİ


Beşiktaş, Galatasaray'ı lig maçlarında 5 karşılaşma sonra yendi.

Rakibini lig maçlarında bundan önce en son, 2003-2004 sezonunda, 4 Nisan 2004 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-1 yenen siyah-beyazlılar, daha sonra yaptıkları 5 lig maçından 4'ünü yitirmiş, 1'inde de berabere kalmıştı.

1005
BEŞİKTAŞ / Tigana çok mutlu
« : 04 Mart 2007, 09:28:42 »
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Galatasaray karşısında elde ettikleri galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Tigana, derbi maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, ''Kazandığımız zaferden dolayı çok mutluyum ve memnunum. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle kanatları çok iyi kullandık'' dedi.

Fransız teknik adam, en büyük sorunlarının deplasmanda kazanamamak olduğunu vurgulayarak, ''Deplasmanda zorlanıyoruz. Yarışta her zaman olabilmemiz için dışarıda da kazanmalıyız. Gelecek pazar günü deplasmanda zor bir maçımız olacak. İyi oynayıp, kazanmalıyız. Şampiyonluk için dışarıda da maç kazanmak gerekiyor'' diye konuştu.

Yedikleri golle ilgili bir soruya Tigana, ''Evet en zayıf noktamız bu. Bunun üstünde çok çalışıyoruz. Herkes adamını marke etmekle görevliydi, ama bu olmayınca golü yedik. Bunun en iyi çözümü çalışmaya devam etmek. Avrupa maçlarımızda da bu tür goller yedik. Futbolda genel olarak duran toplarda gol çok oluyor. Bu sorunumuzu çözene kadar çalışacağız'' diye yanıt verdi.

Tigana, basın mensuplarının genç futbolcu Serdar Kurtuluş'un son haftalarda düşüş yaşadığını belirtip, bunun nedenini sormaları üzerine, ''Serdar biraz yoruldu. Çok fazla maç yaptı. Bu normal bir durum. Geçen yıl biliyorsunuz ikinci ligde oynuyordu. Onu dinlendirmeyi düşünüyorum'' dedi.

Teknik direktör Tigana tarafından 2 gün izin verilen siyah-beyazlı futbolcular, Ankaragücü ile gelecek hafta sonunda oynayacakları Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarına 6 Mart Salı günü başlayacak.

1006
UEFA Champions League™ 2006-2007'yi oynayabilmeniz için gereken sistem gereksinimleri :

İşletim Sistemi - Windows 2000/XP/Vista
İşlemci – 1.3 GHz veya üstü
Ram - 256MB RAM
Hard Disk – 1.07 GB
DVD Sürücü - 8 Hızlı
Ekran Kartı - 64MB
Ses Kartı - DirectX 9.0c
DirectX - Version 9.0c
Online Online oyun için – 512 Kbps veya daha hızlı bağlantı

Desteklenen Ekran Kartları :
NVIDIA GeForce3 veya daha üst seriler (GeForce MX serileri desteklenmiyor); ATI Radeon 8500 veya daha üst seriler; Intel 915, 945/950, GMA 3000

1007
1. MAÇ SÜRESİ  10  DAKİKA 'DAN OYNANACAKTİR.

2. MÜSABAKA OYNANİRKEN BİR TARAF TEKNİK OLARAK GÖRÜNTÜDE BOZUKLUK ( LAG OLMA ) KASILMA GÖRÜYORSA OYUNUN İLK 20 DAKİKASİNDA ÇİKMA HAKKI BULUNMAKTADİR . FAKAT 20.DAKİKADAN SONRA EĞER BİR TARAF GÖRÜNTÜ BOZUK DİYE OYUNU TERKEDERSE İLK İKAZİNİ ALİP İKİCİSİNDE UYARİ GELMEDEN DİREK DİSKALİFİYE OLACAKTİR.

3. KARTLAR VE OFSAYTLAR AÇİK OLMAK ZORUNDADİR

4. PERFORMANS FULL OLCAKTIR.

5. STAD SEÇMEK SERBESTTİR, STAD SORUN OLUŞTURURSA CLUB HOUSE DA MAÇLAR YAPILIR.

6. SAKATLIKLAR KAPATILACAKTIR.

7. MAÇLAR DİREK İP İLE ( OLUYORSA ) OLMUYORSA HAMACHİ İLA OYNANACAKİR..

8. EKRAN AYARLARI  LOW YAPILACAKTIR MAÇA GİRENE KADAR WİNDOWS SCREEN SEÇİMİNDE KALINMALIDIR.

9. MAÇLARİN BİLGİSAYAR KLAVYESİ DİŞİNDA HERHANGİ BİR JOİSTİK İLA OYNANMASİ SERBESTTİR . HERHANGİ BİR KISITLAMAMIZ YOKTUR .

10. MAÇ SONU PRİNT - SCREEN ALMA ZORUNLUĞU YOKTUR . SONUCU YAZMANİZ YETERLİ OLACAKTİR

11.LAG SONUCU 1. GOLU YEDİKTEN SONRA ÇIKMAYANIN İTİRAZI KABUL EDİLMEYECEKTİR

1008
OYUNSİTENİZ PES 4 EURO CUP / TAKIMLAR VE MSN ADRESLERİ
« : 04 Mart 2007, 07:13:15 »
1. Korsan06 : kor_san__06@hotmail.com - LİVERPOOL

2. Roben06 : ro_ben__06@hotmail.com - JUVENTUS

3. Erdoğan : tirbison_excalibur@hotmail.com - ROMA

4. Ultrahüseyin : h.h.1905@hotmail.com - PSV EİNDHOVEN

5. Zlatan : erman_ercetin@hotmail.com - A.C.MİLAN

6. Quadriceps : gunalsengezer@gmail.com - O.LYON

7. Ganyan78 : metehanerdemer@hotmail.com - BAYERN MÜNİCH

8. Hamza : oyunsiteniz@hotmail.com - AJAX

9. Emo : emrullahkarapinar@hotmail.com - VALENCİA

10. Behcet1991 : behcet1991@hotmail.com - ARSENAL

11. Mehmetsen10 : mehmet10numara@hotmail.com - REAL MADRİD

12. Dark : winmus@hotmail.com - M.UNİTED

13. Halil : sener.halil@hotmail.com - CHELSEA

14. T@CSIZ KR@L : GALA7ASARAY@hotmail.com - BARCELONA

15. ONURBJK: onursahin3@hotmail.com - B.DOTMUND

16. Alicin6 : manchesterunited-@hotmail.com - İNTER