İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

913
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Köln'de imza günü
« : 18 Mart 2007, 06:16:20 »
Alman ikinci lig ekiplerinden Christhoph Daum'un antrenörlüğünü yaptığı FC Köln takımı, şehir merkezinde bir mağazada düzenlenen imza gününde taraftarları ile buluştu. Etkinliğe, Teknik Direktör Daum ve yardımcısı Koch ile tüm futbolcular katılırken, Alpay, Serhat ve eski Fenerbahçeli Luciano taraftarlardan büyük ilgi gördü.

İkinci ligde mücadele etmesine rağmen yaklaşık 35 bin kayıtlı üyesiyle önemli bir seyirci potansiyeli olan FC Köln'ün mağazaya geleceğini duyan Köln taraftarları, masaların önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Hayranı oldukları futbolcuları yakından görmenin heyecanını yaşayan her yaştan onlarca insan imza alabilmek için birbirleri ile yarıştılar. Futbolcular üzerlerinde kendi resimlerinin ve kısa futbol geçmişlerinin yer aldığı kartları imzalayarak sevenlerine dağıttılar. Taraftarların özellikle iki sezondur Köln'de forma giyen Alpay Özalan ile bu sene takıma katılan Serhat Akın'a büyük ilgi gösterdikleri gözlendi. Milli futbolcularımız, FC Köln formalarının yanı sıra çeşitli Türk takımlarının formalarını da imzaladılar. Takıma yeni katılan bir diğer oyuncu eski Fenerbahçeli Luciano ve İsviçre'den gelen takımın bir diğer Türk oyuncusu Baykal Kulaksızoğlu'da hayranlarına bol bol imza dağıttı. İmza gününde Köln taraftarının sevgilisi olan Teknik Direktör Daum'da büyük ilgi gördü. Yardımcısı Roland Koch ve kondisyoner Cem Bağcı ile etkinliğe katılan ünlü teknik adam imza atmaktan yorgun düştü.

İmza gününde en ilgi çeken anlar ise kadroyu tanıtan sunucunun Alpay'dan "Köln'lü Gençö diye bahsetmesi oldu. Sunucunun tanıtımlar sırasında en çok Türkiye ve Fenerbahçe kelimelerini kullanması dikkat çekti. Saat 18.00'de başlayan imza günü alışveriş merkezinin kapanış saati olan 20.00'ye kadar sürdü. Sevdikleri oyunculardan imza almak isteyen hayranları uzun süre beklemek zorunda kaldılar

914
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Lehmann Berlin'e iddiası!
« : 18 Mart 2007, 06:16:02 »
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Alman kaleci Jens Lehmann'ın, sezon sonunda Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'e transfer olacağı iddia edildi.

Almanya'da yayın yapan Bild Gazetesi, Almanya Milli Takımı'nın da kalesini koruyan 37 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Jens Lehmann'ın sezon sonunda Arsenal'den ayrılarak milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün de formasını giydiği Hertha Berlin'e gideceğini iddia etti.

Taraflardan konuyla ilgili bir yalanlama ya da doğrulama gelmedi. Lehmann geçtiğimiz ay Kicker Dergisi'ne yaptığı bir açıklamada, "Eğer ayrılacaksam alternatiflerim İspanya ve Bundesliga'dır" demişti.



915
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Energie tek golle
« : 18 Mart 2007, 06:15:46 »
Energie tek golle
Bundesliga'nın 26. Haftası açılış mücadelesinde, orta sıralardan kurtulmak isteyen iki takımın mücadelesi vardı.

Hertha Berlin, 3 puan alıp üst sıralara yükselmek isterken, Energie Cottbus, karşılaşmadan galip ayrılarak, düşme potası ile arasındaki farkı açmanın peşindeydi.

İlk yarı golsüz beraberlikle tamamlanırken, Sergiu Marian Radu'nun ikinci yarının hemen başındaki golü, geçen haftayı kendi sahasında 2-0'lık Alemannia Aachen yenilgisi ile kapatan konuk ekip Energie'ye 3 puanı getirdi.

Bundesliga'da haftaya lider giren Schalke 04, 4 puan gerisinde 3. sırada yer alan Stuttgart'ı konuk ederken, 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Werder Bremen ise kendi sahasında Mainz 05'i konuk edecek.

Bundesliga'da bu haftanın programı:

Cumartesi
Frankfurt - Bayern Münih
Wolfsburg - Bochum
Aachen - Arminia Bielefeld
Schalke 04 - Stuttgart
Borussia Dortmund - Nurnberg
Hannover 96 - Hamburger SV

Pazar
Werder Bremen - Mainz 05
Leverkusen - Monchengladbach

916
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Schalke kazanmayı hatırladı
« : 18 Mart 2007, 06:15:25 »
Almanya 1. Ligi Bundesliga'da lider Schalke 04 sahasında Stuttgart'ı 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Veltins Arena Stadyumu'nda oynanan maça hafta içerisinde teknik direktörü Mirko Slomka ile iki yıllık nikah tazeleyen Schalke baskılı başladı. Son 4 haftadır kazanmaya hasret kalan Schalke'nin baskısını kırmayı başaran Stuttgart, rakip kalede baskı kurmayı başardı. İlk yarıda gol olmayınca taraflar soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle gitti.

Stuttgart ikinci yarıda Streller'le net pozisyonları harcadı. Stuttgart, 75. dakikada yaşanan karambolde Krstajic'in ayağından yediği golle Schalke karşısında maçtan puansız ayrıldı.

Halil Altıntop maça ilk 11'de başlarken ikizi Hamit ise yedek soyundu. Halil golden sonra yerini Asamoah'a bıraktı. Bu sonuçla birlikte Schalke 26 maçta topladığı 53 puanla liderliğini korurken, Stuttgart 46 puanla 3. sıradaki yerini korudu. 

Günün diğer sonuçları şöyle:
Aachen 2-0 Arminia
Dortmund 0-0 Nürnberg
Hannover 0-0 Hamburg
Wolfsburg 3-1 Bochum
E.Frankfurt 0-1 B.Munich


917
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Pantera negra varsa...
« : 18 Mart 2007, 06:14:58 »
İspanya La Liga'da 27. hafta mücadelesinde Barcelona lider Barcelona Estadio Nuevo Colombino Stadı'nda Recreativo Huelva deplasmanına çıktı. Barça 'Pantera negra'* lakaplı golcü ismi Eto'o'nun yıldızlaştığı gecede 4-0 gibi farklı bir skorla kazandı ve moral buldu.

Geçtiğimiz hafta El Classico'da Real Madrid ile Camp Nou'da 3-3 berabere kalan Barça Recreativo Huelva deplasmanında 4-0 kazanarak liderlik koltuğundaki yerini korudu...Barcelona'ya galibiyeti getiren goller 4. ve 42. dakikalarda Eto'o, 40. dakikada Zambrotta ve 87. dakikada Lionel Messi'den geldi. Barcelona bu sonuçla birlikte puanını 53'e yükselterek şampiyonluk yolunda yürüyüşünü sürdürdü.

La Liga'da sonuçlar:
Valencia 0 - 2 Racing Santander
Mallorca 2 - 0 Real Betis
Recreativo Huelva 0 - 4 Barcelona

* Kara panter...


918
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Torres Premeir'i düşünmüyor
« : 18 Mart 2007, 06:14:39 »
Atletico Madrid'in golcü oyuncusu Fernando Torres, Premier Lig'de futbol oynamak gibi bir hayalinin olmadığını açıkladı.

Cumartesi günü bir radyo yayınına katılan, 40 kez İspanya Ulusal Takımı'nda forma giymiş olan 23 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Manchester United ve Liverpool'un kendisiyle ilgilendiğini hatırlatırken, Atletico Madrid'ten ayrılmayı düşünmediğini ve Premier Lig'de de oynamayı hayal etmediğini sözlerine ekledi.

Atletico Madrid'te A Takıma 16 yaşında yükselen Torres'in sözleşmesi 2008'in sonunda sona eriyor.

919
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Pires 7 ay aradan sonra
« : 18 Mart 2007, 06:14:19 »
La Liga temsilcilerinden Villarreal'de forma giyen Robert Pires'in, 7 aylık aradan sonra pazar günü Real Sociedad karşısında forma giyebileceği açıklandı.

Arsenal'de 6 sezon forma giydikten sonra geçtiğimiz yaz Villarreal'e transfer olan Pires, dizindeki sakatlıktan dolayı 7 ay kadar sahalardan uzak kalmıştı.

920
Kral Kupası'ndan ve Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve lider FC Barcelona'nın maç eksiğiyle 8 puan gerisinde yer alan Real Madrid'te teknik direktör Fabio Capello, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini söyledi.

Oyuncularının ve kendisinin bunu başarabileceklerine inandığını ifade eden Capello, "Geçen hafta ve bu hafta antremanlarda oyuncularımdaki hırsı görüyorum." dedi.

FC Barcelona ile 3-3 berabere kaldıkları karşılaşmadaki gibi oynarlarsa, şanslarını sürdüreceklerini ifade ederken, bunu da sürdürmeleri gerektiğini ifade etti.

Real Madrid pazar günü ligin sondan ikinci sırasında yer alan Gimnastic ile karşılaşacak.

921
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / 3 puan 3 golle geldi
« : 18 Mart 2007, 06:13:44 »
La Liga'nın 27. Haftası'nda cumartesi günü oynanan son karşılaşmada; Osasuna, Athletic Bilbao deplasmanından 3 puanı 3-0lık sonuçla aldı.

30. dakikada Inaki Munoz'un golüyle öne geçen Osasuna, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarının 2. dakikasında David Loepz farkı 2'ye çıkartırken, 71. dakikada Jose Izquierdo'nun golü maçın sonucunu belirledi.

Ev sahibi ekipte Artiz Aduritz, gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Gün içerisinde oynanan karşılaşmalarda, Valencia kendi sahasında Racing Santander'e 2-0 yenilirken, FC Barcelona, Recreativo Huelva deplasmanından 4-0'lık sonuçla galip ayrılmış ve Real Mallorca kendi sahasında Real Betis'e 2-0'lık üstünlük kurmuştu.

922
FENERBAHCE / Zico mutlu!..
« : 18 Mart 2007, 06:13:06 »
Zico mutlu!..
Turkcell Süper Lig'in 25. Haftası'nda; Fenerbahçe, Bursaspor karşısında, ilk yarıyı golsüz beraberlikle tamamlanan karşılaşmadan, ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0'lık galibiyetle ayrılırken, Zico maçın ardından yaptığı konuşmada, kanatları iyi kullanarak galibiyeti aldıklarını belirtti.

Karşılaşmaya iyi başlayamadıklarını belirten Zico, Bursasporlu oyuncuların kendi oyuncularına yakın oynamalarından dolayı pozisyon bulmakta zorlandıklarını ama ikinci yarıda rakip defansın yorulmasının ardından, ayakta kalan ekibin kendileri olduğunu söyledi.

Zico, antremanlarda rakibin eksik yönleri gibi, kendilerinin de üstün yanlarını ön plana çıkarmaya çalıştıklarını belirtirken, kanatları kullanmayı ön plana çıkartmaya çalıştıklarını belirtti. Fenerbahçeli taraftarların kendisini çağırması sonrasında taraftarların yanına gitmezken, Sivasspor karşılaşmasının ardından da kendisini istifaya çağırdıklarını hatırlattı.

Alex'in sakatlığını üzerinden yavaş yavaş attığını ve kalitesini göstermeye başladığını ifade etti. Appiah'ın sakatlığı konusunda kesin birşey söylemezken, 24 saat beklemeleri gerektiğini belirtirken, durumunun ciddi olmadığını sözlerine ekledi.

923
FRANSA LİGİ HABERLERİ / Lyon yola devam ediyor
« : 18 Mart 2007, 06:12:44 »
Fransa Ligue 1'de lider Lyon, deplasmanda ligin flaş ekiplerinden Nancy'yi 3-0 mağlup etti.

Fransa 1. Liginin 29. hafta mücadelesinde karşılaştığı rakibini 35. dakikada Milan Baros, 75. dakikada Kim Kallström ve 80. dakikada Fred'in golleriyle deviren lider Lyon puanını 65'e çıkararak en yakın rakibi Lens'la arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 16'ya çıkardı. Lyon bu galibiyetle son 3 deplasman maçında 3. galibiyetini elde etmiş oldu.

Nancy de bu mağlubiyetle 36 puanda kalarak 14. sıraya geriledi.

Ligue 1'de günü diğer sonuçları şöyle;

Valenciennes 0-0 Lorient
Saint Etienne 3-1 Troyes
Marseille 3-0 Nice
Sedan 1-1 Bordeaux
Monaco 2-1 Nantes
Nancy 0-3 Lyon
Lille 0-2 Le Mans
Sochaux 4-2 Toulouse

924
Yine Oyunda Online Modu Mevcut.

Online Oynamak İsteyen Arkadaşlar,Bu Konu Altında Haberleşerek,Hamachi Ağlarını Paylaşarak Maçlarını Yapabilirler.