İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - FabregaS

481
SİNEMA DÜNYASİNDAN HABERLER / Destere Geliyor
« : 30 Ekim 2008, 15:53:45 »
Avrupa Yakası'nın 'Gaffur'u Peker Açıkalın'ın 10. sinema filmi 'Destere'nin çekimlerine başlandı. Korku-komedi tarzındaki filmin yapımcısı Şenol Zencir, 'Destere'nin, ünlü korku filmi 'Testere'yi ti'ye almadığını, bizim kültürümüzde yer alan bazı korkuların aslında ne kadar komik olduğunu anlatacaklarını söyledi. Filmin senaristi ve yönetmeni Gürcan Yurt da bir dönem aynı endişeleri taşıdığını ama bağımsız bir film yaptıklarını belirtti.




21 KASIM'DA VİZYONDA

Başrollerinde Peker Açıkalın'ın yanı sıra Önder Açıkbaş, Ali Çatalbaş, Tuna Orhan, Selin Denizli, Volkan Demirok, Ceyhun Feysan ve Erol Günaydın'ın yer aldığı 'Destere', 21 Kasım'da gösterime girecek. 'Yüzbaşı'nın eşi 'Hilal'i canlandıran Selin Denizli, ilk kez bir sinema filminde rol alıyor. Denizli, daha önce iki televizyon dizisinde oyunculuk yapmıştı.

Filmin konusu

Hayrettin (Peker Açıkalın) ve Hayati (Önder Açıkbaş) aynı köyde yaşayan iki Trakyalı çiftçidir. Bir gün ikisi birlikte gözlerini bir köy köy evinin bodrumunda açarlar. İkisi de ambarın iki ayrı köşesine ayaklarından zincirlenerek bağlanmışlardır. Ünlü seri katil 'Destere' tarafından kaçırılmış olduklarını anlarlar. Kurbanlarına "Oyun üüyle oynanmaz, büüyle oynanır" sloganıyla çeşitli eziyetler eden Destere, Hayrettin ve Hayati'yi de türlü oyunlarla canlarından bezdirir. Kayıpları bulmak için Yüzbaşı Hakan (Ali Çatalbaş) harekete geçer.


482


Can Dündar’ın yazıp yönettiği “Mustafa”da anlatılanlar resmi şablonlarla sınırlı değil. Film için, Atatürk’ün daha önce görülmemiş fotoğraflarına, not defterlerine ulaşıldı. Sevdiği müzikler, söylediği sözler derlendi.


“Mustafa” Atatürk’ü askeri, siyasi ve insani yönleriyle anlatıyor. Onu benzerlerinden ayıran, anlatılanların resmi dilin dışına çıkması...

Can Dündar ve ekibinin hazırladığı film için, Atatürk’ün ayak bastığı her coğrafyanın izinden gidildi. Selanik’ten Şam’a, Berlin’den Sofya’ya... Doğduğu odadan, hayatını kaybettiği odaya kadar Mustafa Kemal’in hayatının her karesi için kilometrelerce yol kat edildi.

Cumhurbaşkanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı arşivleri başta olmak üzere, yerli ve yabancı pek çok arşiv özel izinle açıldı. Atatürk’ün daha önce görülmemiş fotoğraflarına, hatıralarını yazdığı not defterlerine, yakınlarına yolladığı çok özel mektuplarına, günlüğüne, elyazmalarına ulaşıldı. Onu anlatan kitaplar, yerli yabancı basın, diplomatik yazışmalar tek tek tarandı. Geride bıraktığı eşyalar, anılar, belgeler, çalıştığı karargahlar, yaşadığı evler, sevdiği müzikler, söylediği sözler derlendi.

Filmde eski siyah beyaz görüntüler ve resmi şablon yerine, modern animasyon teknikleri ve samimi bir dil kullanıldı

483
Yapım : 2008, ABD

Tür : Aile / Fantastik / Macera

Yönetmen : Gil Kenan

Senaryo : Caroline Thompson, Jeanne Duprau (Kitap)

Oyuncular : Bill Murray, Tim Robbins, Toby Jones, Mackenzie Crook, Marianne Jean-Baptiste, Martin Landau, Simon Kunz, Mary Kay Place, Frankie McCafferty, Saoirse Ronan, Liz Smith, Harry Treadaway, Lucinda Dryzek, David Ryall, Heathcote Williams, Robert Kane, Lorraine Hilton

Yapımcı : Tom Hanks, Gary Goetzman, John D. Schofield

Müzik : Douglas Pipes

Dağıtım : UIP Filmcilik

Konu : Filmde Lina ve Doon adlı iki çocuğun öyküsü anlatılır. Onlar, gökyüzünün her zaman karanlık olduğu, güneşin doğmadığı Ember kentinde yaşarlar. Bu yüzden kentteki sokak lambaları ve evlerdeki ışıklar sürekli yanmaktadır. Ember kentinin enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla birlikte lambalar da titreşerek sönmeye yüz tutar. Bunun üzerine iki kardeş, Ember kentinin kuruluşundan beri var olan gizemi çözmek ve insanlara gün ışığını sağlamak için çareler aramaya başlarlar.

484
SİNEMA DÜNYASİNDAN HABERLER / Paris
« : 30 Ekim 2008, 15:51:55 »

Yapım : 2008, Fransa

Tür : Dram / Komedi / Romantik

Yönetmen : Cedric Klapisch

Senaryo : Cedric Klapisch


Oyuncular :
Romain Duris, François Cluzet, Gilles Lellouche, Juliette Binoche, Fabrice Luchini, Albert Dupontel, Karin Viard
 
Yapımcı : Bruno Levy


Görüntü Yönetmeni :
Christophe Beaucarne

Müzik : Robert Burke, Loïc Dury

Süre : 2 saat, 10 dk.

Konu : Parisli dansçı Pierre'in ciddi bir hastalığı vardır ve yakında öleceğine inanmaktadır.Bu yeni durum nedeniyle,etrafına ve tüm tanıdıklarına artık farklı bir gözle bakar:Kız kardeşi Elise,bir mimar,kaçak bir göçmen,bir fırıncı ve tabii ki Paris...Karşısına kim çıkarsa çıksın,o da onlarla hayatın derinlerine dalar;Paris'i,hayat sevgisini ve ölümü yeniden keşfeder.

485
SİNEMA DÜNYASİNDAN HABERLER / Watchmen (2009)
« : 30 Ekim 2008, 15:50:45 »


Gösterim Tarihi : ABD 03.06.09
Yönetmen : Zack Snyder
Oyuncular : Jeffrey Dean Morgan (Edward Blake / The Comedian), Malin Akerman (Laurie Juspeczyk / Silk Spectre II), Carla Gugino (Sally Jupiter / Silk Spectre), Billy Crudup (Jon Osterman / Dr. Manhattan), Patrick Wilson (Dan Dreiberg / Nite Owl II), Jackie Earle Haley (Walter Kovacs / Rorschach), Matthew Goode (Adrian Veidt / Ozymandias)
Senaryo : David Hayter, Alex Tse
Müzik : Tyler Bates
Görüntü Yönetmeni : Larry Fong
Tür : Aksiyon / Fantastik / Bilim Kurgu / Çizgi Roman
Yapım : 2009, ABD / İngiltere
Resmi Web Sitesi : www.watchmenmovie.com

Konusu : 86-87 yılları arasında basılan 12 sayıdan oluşan Watchmen yayınlandığı Soğuk Savaş Dönemi’nden fazlasıyla etkilenmiş bir çizgi roman. 85 yılında, Amerika ve Sovyetler Birliği’nin nükleer savaşın eşiğinde olduğu sıralarda New York’ta geçen hikayede, süper kahramanlar kostüm ve maskeleriyle günlük hayatın bir parçası olarak halkın arasında yaşamaktadırlar. Kendilerine atfedilen “süper-kahraman” tanımının aksine, ironik olarak süper güçleri olmayan bu kahramanlar, kanunlara bağlı olmadan kendi çabalarıyla adaleti sağlamaya çalışmaktadırlar.

Eski arkadaşlarından birinin öldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayan Rorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu öğrenir. Bunun üzerine, bu komployu engelleyebilmek için, süper kahramanların tekrardan örgütlenmeye başlaması ve dağılmış olan eski takımını bir araya getirmek için çalışacaktır.

IMDB: http://imdb.com/title/tt0409459/


fragamanını kesinlikle izleyin gerçekten müthiş gözüküyor film...
FRAGMAN
http://www.movieweb.com/video/V08G4asxyEIKST
http://www.youtube.com/watch?v=E4blSrZvPhU

Filmden Kareler
(IMG:http://farm4.static.flickr.com/3068/2684467923_7336eab247_o.jpg)
(IMG:http://farm3.static.flickr.com/2075/2685284766_a205221680_o.jpg)
(IMG:http://farm4.static.flickr.com/3015/2685283020_f0472ae633_o.jpg)
(IMG:http://farm4.static.flickr.com/3147/2685286066_e27130d219_o.jpg)
(IMG:http://farm4.static.flickr.com/3101/2685283978_5c71a9fb2a_o.jpg)



Çizgi Romanı(küçükken hiç hatırlamıyorum böyle bir çizgi romanı :) )

486
filmin fragmanını buradan izleyebilirsiniz
hakkında bilgi için

Tür : Bilim Kurgu / Dram / Felaket / Uzay
Yönetmen : Scott Derrickson
Senaryo : David Scarpa
Müzik : Tyler Bates
Yapım : 2008, ABD
oyuncular:
Keanu Reeves (Klaatu) , Jennifer Connelly (Helen) , Jaden Smith (Jacob) , Kathy Bates , John Cleese (Dr. Barnhardt)

487

Yapım:2oo8,ABD / İngiltere
Tür:Aksiyon / Dram / Macera
Yönetmen:Marc Forster
Senaryo:Neal Purvis,Robert Wade,Paul Haggis,Ian Fleming (Kitap)
Oyuncular:Daniel Craig,Judi Dench,Mathieu Amalric,Jeffrey Wright,Olga Kurylenko,Giancarlo Giannini,Tim Pigott-Smith,Jesper Christensen,Gemma Arterton,Neil Jackson,Stana Katic
Yapımcı:Barbara Broccoli,Michael G. Wilson
Görüntü Yönetmeni:Roberto Schaefer
Müzik:David Arnold
Gösterim Tarihi:7 Kasım 2oo8

~ Konu ~
Sevdiği kadın Vesper tarafından ihanete uğrayan 007,içinden gelen dürtüye karşı koyarak son görevini kişiselleştirmemeye çalışır.Kararlılıkla doğruyu ortaya çıkarmaya çalışırken Bond ve M ,Mr White’ı sorguya çekerek,Vesper’a şantaj yapan,kimsenin tahmin edemeyeceği kadar karmaşık ve tehlikeli bir şebekeyi ortaya çıkarırlar.

Adli bilgiler Mi6’ya ihanet eden bir kişi ve Haiti’de bir banka hesabı arasında bir ilişkiyi ortaya koyar ve başkasıyla karışan kimliği,Bond’un burada kendi kan davası için çalışan güzel fakat alıngan kadın Camille ile tanışmasını sağlar.Camille,Bond’u doğruca gizemli bir organizasyonun başındaki nereden geldiği belirsiz iş adamı Dominic Greene’e götürür.

Görevi nedeniyle Avusturya,İtalya ve Güney Amerika’ya giden Bond,Greene’in dünyanın en önemli doğal kaynaklarından birinin tüm kontrolünü ele geçirmek için sürgündeki General Medrano ile anlaşma yaptığını öne sürerek komplo düzenlediğini ortaya çıkarır.Greene,organizasyondaki ortaklarını,CIA ve İngiliz hükümetindeki güçlü kontaklarını kullanarak,General’e görünürde verimsiz olan bir bölgeyi almak karşılığında Latin Amerika’daki rejimi yıkacağına ve kontrolü ona vereceğine dair söz verir.

İhanet ve yalan ortamında Bond gerçeği ortaya çıkarmak için eski dostları ile güçlerini birleştirir.007,Vesper’ın ihanetinden sorumlu olan kişiyi bulmaya yaklaştıkça Greene’nin tehditkar planını ortaya çıkarmak ve organizasyonunu durdurmak için,CIA’in,teröristlerin ve hatta M’in bir adım önünde olmak zorundadır.


~ Screenshots ~





Kaynak:SinemaLar.Com


Müzikleri Hazır !
Beyazperdenin en ünlü ajanı 007 James Bond’un “Quantum of Solace” adlı yeni macerasının müziği Alicia Keys ve Jack White tarafından hazırlandı. Stüdyoya giren iki sanatçı, filmin müziği olan “Another Way To Die” adlı parçanın kaydını tamamladı.

BBC’nin internet sitesinde yer alan habere göre, Alicia Keys ve Jack White, White’ın yazıp prodüktörlüğünü üstlendiği parça için stüdyoya girdi. Bond tarihindeki ilk düete de imza atan ikilinin seslendirdiği parçada Jack White davul da çaldı.

Filmin yapımcıları Michael G Wilson ve Barbara Broccoli, Jack White ve Alicia Keys ile çalışmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Yapımcılar, iki sanatçının filmden ilham alarak inanılmaz yeteneklerini birleştirdiklerini ve “Quantum of Solace” için başarılı bir parça yaptıklarını ifade etti.

Keys ve White’ın stüdyoya girdiğinin açıklanmasının öncesinde, filmin müziğini İngiliz sanatçılar Amy Winehouse ve Leona Lewis’in yapacağı iddiaları ortaya atılmıştı.

James Bond’un yeni macerası “Quantum of Solace”, Kasım ayında seyirciyle buluşacak. “Beyazperdenin son 007 James Bond”u Daniel Craig’in yeniden kamera karşısına geçtiği filmin yönetmenliğini Marc Forster üstleniyor.

Filmin müzikleri, 28 Ekimde Alicia Keys’in “J Records” müzik şirketince müzik marketlerde sunulacak.

James Bond’un 2006 yılındaki “Casino Royale” adlı macerasının müzikleri, Chris Cornell tarafından gerçekleştirilmişti.
[/color]

488

David Hacl'in yönettiği ve Julie Benz, Meagan Good, Shawnee Smith ve Tobin Bell'in başrollerde oynadığı Testere 5 (Saw 5) 24 Ekim'de ülkemizde vizyona giriyor.

Popüler TESTERE / SAW serisinin beşinci bölümünde kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikeleri ortadan kaldırmak zorundadır.

izlemek için link e tıklayın :

http://www.ekolay.net/sinema/haber.asp?PID=38&HaberID=565457

489
RESİM GALERİSİ / devamm
« : 30 Ekim 2008, 15:39:48 »




490
RESİM GALERİSİ / değişik :D
« : 30 Ekim 2008, 15:36:21 »

491
RESİM GALERİSİ / uçağa bakın
« : 30 Ekim 2008, 15:35:23 »

492
RESİM GALERİSİ / ben daha fazla taşırım :D :D
« : 30 Ekim 2008, 15:33:49 »