İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - FabregaS

541
OFFC 10 / KAYITLAR BURADAN
« : 30 Ekim 2008, 06:49:42 »

OYUNSİTENİZ FİFA 09 FFC 10 TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR.KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ.TAKİMLAR SERBESTDİR.
KATİLİMCİLARA BAŞARİLAR DİLERİM !


^^ NİCK ^^

^^ MSN ^^

542
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Diyarbakırspor ağır basıyor
« : 29 Ekim 2008, 21:14:21 »
Diyarbakırspor ağır basıyor
Bu hafta deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olan Diyarbakırspor, rakibine oranla daha avantajlı durumda. Çünkü, Giresunspor ligde topladığı 9 puanın sadece 3'ünü kendi sahasında alabildi.

Diyarbakırspor'un ise ligde topladığı 14 puanın 4'ünü deplasmanlardan aldığını göz önüne aldığımızda Yeşil- Kırmızılı ekibin rakibine oranla daha bir avantajlı olduğunu görüyoruz.

Diyarbakırspor'un Giresunspor'dan bir diğer avantajı ise etkili forvetlere sahip olması. Son haftalardaki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Hüseyin Kartal ile Coşkun Birdal'ın sakatlıklarının da devam ettiği düşünülürse, takıma yavaş yavaş ısınan Hakikat Yıldırım ile takımın gol yollarındaki en etkili silahı Emrah Bozkurt'un bu maçta iyi bir ikili oluşturacağını düşünüyorum. Tabii her türlü olasılığı göz önüne alarak Coşkun Demirbakan'ın Erhan Ölker'i de bu hafta 18'e alıp 2. devrede sahaya süreceğini düşünüyorum. Kardemir Karabük maçında kırmızı kart gören Mahmut Hanefi'nin yerine de bu maçta Kime şans vereceği ise merak konusu.

Son haftalarda aldığı yenilgilerle ligin diplerine doğru demirlemeye başlayan Giresunspor'un sahasında maç kazamama yönündeki şansızlığına bir son vermek için Diyarbakırspor maçına ayrı bir motivasyonla hazırlanacağı da ayrı bir konu tabii. Sanırım Giresun ekibi, bu maçta bütün kozlarını ortaya koyacak. Zira basına yansıyan demeçleri de bunu gösteriyor.

Diyarbakırspor'un son 3 maçta 7 puan aldığını ve son 2 maçta da 5 topunun direklerden geri geldiğini göz önüne aldığımızda elbette ki, galibiyete yakın taraf olduğunu sezebiliriz. Ama futbol sezgi ve de tahmin işleriyle yürümüyor.

Gününde olan, maça daha iyi motive olan ve de kazanma arzusu daha ağır basan tarafın maçı kazanacağını düşünüyorum. Tabii ki, bu saydıklarımın tümü Diyarbakır ekibinde mevcut ve galibiyete daha yakın taraf olduğunu düşünüyorum.

543
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Serhat Güller patladı!
« : 29 Ekim 2008, 21:14:07 »
Serhat Güller patladı!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Teknik Direktörü Serhat Güller, kendisi hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. Serkan Özsoy'un kadro dışı bırakılmasına açıklık getiren Güller, "Benim başında olduğum takıma başka hoca öneren futbolcuyla işimiz olmaz" dedi.

Savunma oyuncusu Serkan Özsoy'un kadro dışı bırakılmasından sonra hedef tahtasına döndüğünü belirten Teknik Direktör Serhat Güller, çıkan dedikoduların doğru olmadığını ve Özsoy'un yaptığı açıklamaların yalan olduğunu söyledi.

Özellikle son zamanlarda namaz kılmadığı için kadro dışı bırakıldığı söylenen Özsoy'un takıma geldiği günden bu yana olumsuz davranışlarda bulunduğunu söyleyen Güller, "Daha sezonun ilk maçı olan Manisaspor karşılaşması öncesi sakatım dedi. Aldığım duyumlara göre maç öncesi bazı futbolcu arkadaşlarına 'Ben aslında sakat değilim. Bu bahaneyle oynayamayacağım' dediğini duydum. Daha sonra çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle izin istedi.

Kendisine 10 gün izin verdik. Bu arada kendisine mümkünse takım bulmasını istedim. 'Takım bulamayıp döndüğünde ben tamamen değiştim dersen yola devam ederiz' dedim. Ancak döndükten sonrada takım arkadaşlarıyla birlikte kimseyle anlaşamadığını ve uyum sağlayamadığını gördüm. Ayrıca, benim ihtiyacım olduğunda oynatamayacağım oyuncuyla yola devam etmem uygun olmazdı" dedi.

Serkan Özsoy'un, kadro dışı kaldıktan sonra yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ve Özsoy'un kendisini takımın başından göndermek için planlar yaptığını belirten Güller, "Kadro dışı kaldıktan sonra takımı karıştırmak için açıklamalar yaptı. Namaz kılmadığı ya da küpe taktığı için kadro dışı kaldığı söylentileri kesinlikle yalandır. Futbolcunun bu alışkanlığı beni ilgilendirmez. Ancak, benim takımdan ayrılmam için birilerine başka hocalar öneren, benim gitmem için elinden geleni yapan futbolcuyla işimiz olmaz. Zaten istifa dilekçem yönetimde. Git derlerse giderim" diye konuştu.

544
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / "Asıl hedefimiz Süper Lig"
« : 29 Ekim 2008, 21:13:55 »
"Asıl hedefimiz Süper Lig"
Altay Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada ilk yarıda oyunun hakimi Kayserispor iken oyunun ikinci yarısında toparlandıklarını bildirdi. Kayserispor gibi iyi bir Süper Lig ekibinden puan aldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Uçar, asıl hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu, ancak Fortis Türkiye Kupası'nda da iyi sonuçlar almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

545
FENERBAHCE / Tribünler bomboş!
« : 29 Ekim 2008, 21:06:12 »
Tribünler bomboş!
Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda yapılan Ankaragücü-Fenerbahçe maçında, tribünlerin çok büyük bölümü boş kaldı. Ankaragücü taraftarlarının yönetimi protesto etmek için stada girmemesi, İstanbul'dan gelmesi beklenen Fenerbahçe taraftarlarının da Ankaragüçlü taraftarlarla anlaşarak başkent deplasmanında bulunmamaları nedeniyle, karşılaşma çok az sayıda taraftar önünde oynandı.

Her maçta 19 Mayıs Stadı tribünlerini doldurarak takımlarına destek veren sarı-lacivertli taraftarlar stada girmezken, stat çevresinde gruplar halinde dolaşarak yönetimi istifaya davet eden tezahüratta bulundular. 19 Mayıs Stadı'nda ''gecekondu'' diye adlandırılan tribünde yerini alan az sayıda Ankaragüçlü taraftar da takımlarını desteklemekten daha çok yönetim aleyhine slogan attılar.

546
BEŞİKTAŞ / Rüştü: "Denizli'ye inanıyoruz"
« : 29 Ekim 2008, 21:03:26 »

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber, takım olarak, Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ı arzuladığı başarıya götüreceğine inandıklarını söyledi. BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Rüştü, Mustafa Denizli'nin gelmesiyle bazı şeylerin değiştiğini dile getirerek, ''Bize çok şeyler katacağına, çok şeyler vereceğine dolayısıyla Beşiktaş'ın arzuladığı başarıya ulaşacağına inanıyoruz'' dedi.

Mustafa Denizli ile milli takımda birlikte çalıştıklarını belirten Rüştü, şunları kaydetti: ''Kendisiyle büyük başarılar yaşadık. Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final oynadık. Sonrasında Fenerbahçe'ye geldi. Orada da başarılı olduğumuza inanıyorum. Fenerbahçe'yi şampiyon yapan ilk yerli teknik direktör oldu. Kendisini çok seviyorum ve iyi tanıyorum. Doğal olarak şu anda takım içerisinde Mustafa hocayı en iyi ben tanıyorum. Dolayısıyla futbolcuya yaklaşımlarını, diyaloglarını, beklentilerini en iyi ben biliyorum, bu noktada da benim görevim daha da artıyor. Mustafa hoca her zaman pozitif düşünür, hep başarıyı hedefler, şu anda bile aynı heyecanı duyuyor.''

Rüştü, futbolcu arkadaşlarının Mustafa Denizli'den öğreneceği çok şey olduğunu ifade etti. Mustafa Denizli'nin aynı zamanda bir eğitmen olduğunu kaydeden Rüştü, ''Dolayısıyla istediklerini takım olarak yapmamız çok uzun bir zaman almayacak. Zaten ortaya konan futbol, seyir zevki yüksek olması itibariyle önemli ipucları verdi. İki üç hafta sonra hocamızın istediklerini sahaya tam anlamıyla uygulamaya başlayacağımızı düşünüyorum. Bu konuda bana düşen görevleri de yerine getirmekteyim'' diye konuştu.

-''HER ZAMAN HÜCUM ÖN PLANDA''-

Tecrübeli file bekçisi, Mustafa hocanın felsefesinde her zaman için hücum yapmanın ön planda olduğuna dikkati çekti. Bir maraton içerisinde olduklarını da hatırlatan Rüştü, ''Zaman zaman rakiplerin durumu ve koşullara göre taktik düşüncenizde değişiklikler olabilir. Fakat bizim amacımız, izleyenlere keyif veren bir futbol oynamak. Tabii ki büyük takım olduğumuz için keyif verirken, sonuç da almak zorundayız. Hem iyi, pozitif futbol oynayacağız hem de sonuç alacağız'' ifadesini kullandı.

-''EN AZ GOL YEME ÖZELLİĞİMİZ GİDEBİLİR''-

Rüştü, şu anda en az gol yiyen takımlardan biri olduklarını, ancak bu durumun ilerleyen zamanlarda değişebileceğini, hücum futbol oynayan takımların pozisyon da vereceğini söyledi. ''Bizim felsefemiz, yediğimizden daha fazlasını atmak üzerine kuruludur'' diyen Rüştü, şunları söyledi: ''Takım bir bütündür ve bunu şöyle sağlamak gerekir. Hücumdayken toplu halde hücum, top rakipteyken toplu halde defans. Bunun için süremiz var. Bu süreyi en aza indirgediğimiz zaman sorun yaşamayız. En az gol yiyen takımlardanız, ama bu durum ilerleyen haftalarda değişecektir.''

-''ŞAMPİYONLUK KONUSU ERKEN''-

Siyah-beyazlıların kalecisi, şampiyonluk konusunda şu an net bir değerlendirme yapmanın erken olacağını ifade etti. Ligde namağlup ilerlediklerini ancak her takımın, her zaman puan kaybedebileceğini dile getiren Rüştü, ''Nitekim biz de puan kaybettik. Üstelik çok güçlü takımlar var. Bir Gaziantepspor, Kayserispor, Sivasspor, Ankaraspor ve Bursaspor gerçeği var. Onları bir kenara bırakmamak gerekir. Onların ligin kalitesine önemli katkısı oldu. Bunun sezon sonuna kadar devam edeceğine inanıyorum. Devam etmesi de gerekir. Dolayısıyla şimdiden Beşiktaş şampiyon olur ya da x takım şampiyon olur demek doğru olmaz. Biz tabii ki kaliteli bir kadroya sahibiz. Mühim olan bunu iyi değerlendirip, neticeye ulaşmak gerekiyor'' şeklinde konuştu.

-''TEK DÜŞÜNCEMİZ ŞAMPİYONLUK''-

Beşiktaş'ın tek hedefinin, her zaman için başarı olduğunu anlatan tecrübeli kaleci, ''Şu anda tek hedefimiz, tek düşüncemiz başarılı bir sezon geçirebilmek. Şu an takım içerisinde tek düşünce şampiyonluk, bunun yanı sıra Türkiye Kupası, inşallah iki hedefimizi de gerçekleştireceğiz'' dedi.

-''İKİ RAKİBE DE SAYGI DUYUYORUZ''-

Fortis Türkiye Kupası'ndaki rakipleri Antalyaspor ve hafta sonunda Turkcell Süper Lig'de oynayacakları Kayserispor'a saygı duyduklarını belirten Rüştü, artık dünya futbolunda mücadele etmek gerçeğinin daha fazla önemli hale geldiğini kaydetti.
Mücadele edilmediği takdirde kazanmanın zor olduğunu dile getiren Rüştü, ''En az rakibin kadar mücadele etmelisin ki maçı kazanabilesin. Antalyaspor da iyi bir takım. Bunu özellikle büyük takımlara karşı gösterdiği performanstan biliyoruz. Kayserispor'un zaten kalitesi belli. Biz her iki rakibe de saygı duyuyoruz. İki rakibimizin de gücünü biliyoruz. Zorlu maçlar olacak bizim için ama hedefimiz mutlak galibiyet'' diye konuştu.

-''BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUNU KAVRADIK, YAŞIYORUZ''-

Rüştü, ilk geldiği günden bu yana Beşiktaş camiasının, istisnasız küçüğünden büyüğüne inanılmaz derecede kendisine destek verdiğini anlattı. Zaman zaman bazen çatlak sesler olduğunu dile getiren Rüştü, şöyle devam etti: ''Ama bugün herkes şunu anladı ki, Rüştü Reçber, Beşiktaş camiasına tüm gücüyle katkı sağlamak için geldi. Hizmet için geldi. Ben burada alın terimi akıtırken, tecrübelerimi, birikimimi aktarırken, tek hedefim Beşiktaş camiasına faydalı olabilmek. Hem saha içerisinde hem dışında. Beşiktaşlılık duruşunu kavramış durumdayız ve yaşıyoruz. Dolayısıyla taraftarın vereceği destek başarılı olmamızı sağlayacak. Onlara şimdiye kadar verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederim. Bundan sonra da bizi var güçleriyle desteklemelerini istiyorum.''

-''GÖREV ALMAK VAZİFEMİZ''-

Avrupa Şampiyonası finallerinden sonra milli takımı bıraktığını ifade eden Rüştü, ancak ihtiyaç olduğunda görev almanın vazifesi olduğunu kaydetti.

Rüştü, milli takımla ilgili şunları söyledi: ''14 yıl hizmet ettim milli takıma. İlk (A) Milli maçım Ekim 1994'tür. Şimdi 2008. Milli takımın bütün başarılarında vardım, katkım oldu, imzam oldu. Bütün gücümle başarılı olmak için çalıştım. Türk insanının beni çok sevmesindeki neden milli takımda gösterdiğim başarıdır. O nedenle beni geçmişte de bir Galatasaraylı da Beşiktaşlı da severdi. Gittiğim her yerde, her deplasmanda saygıyla karşılandım. Her futbolcuya nasip olacak bir şey değil. Tabii bizden sonra da her şeyin zamanı var diyerek noktayı koydum ben. Ama yarın bir ihtiyaç olur, gel denir, o zaman bizim de boynumuz kıldan ince... Orası milli takımdır. 70 milyonun sorumluluğunun taşındığı bir yerdir. Dolayısıyla ihtiyaç durumda orada görev almak bizim vazifemizdir. Şu ana kadar bu yönde bir teklif gelmedi. Zaten ihtiyaç olduğuna da inanmıyorum.''

-''HEDEFİM 40 YAŞ''-

''Bence futbolcu uzun yıllar oynayabilmeli, (yaşlandı futbolu bırakmalı) düşüncesi artık olmamalı'' diyen Rüştü, 40 yaşına kadar futbol oynamayı istediğini söyledi. Rüştü, 34 yaşında yabancı oyuncuların transfer edildiği bir ülkede yaşadıklarını anlatarak, sözlerini şöyle tamamladı: ''Bizim elimizde önemli değerler var. Bunları kullanmak gerekir. Ben kendimi iyi hissediyorum ve uzun yollar futbol oynayacağıma inanıyorum. Çünkü o gücü kuvveti ve iradeyi kendimde buluyorum. Ama ben milli takımı en güzel noktada bırakma kararı aldım. Biz Avrupa Şampiyonası'nda üçüncülük apoleti aldık. Ben önemli bir başarının ardından milli takımı bırakma kararı aldım. Ama bir mani çıkmaz ise 40 yaşına kadar futbol oynamayı isterim.''

547
BEŞİKTAŞ / Kartal Yuvası Tır'ı yenilendi
« : 29 Ekim 2008, 21:03:10 »

Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini taraftarlarına ulaştıran Kartal Yuvası Tır'ı yenilendi.

Yenilenen Kartal Yuvası Tırı şimdilik Yenibosna'da bulunuyor. Ürün satışının yapılacağı tır, bugünden itibaren 15 Kasım tarihine kadar Yenibosna Airport AVM önünde hizmet verecek.

548
BEŞİKTAŞ / İhsan Kalkavan'ın acı günü
« : 29 Ekim 2008, 21:01:14 »

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden İhsan Kalkavan'ın annesi Meziyet Kalkavan vefat etti.

Meziyet Kalkavan'ın cenazesi yarın Fatih Camii'nde, öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Bu arada Beşiktaş Kulübü, Meziyet Kalkavan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Siyah-beyazlı kulübün başsağlığı mesajı şöyle:

''Kulübümüzün eski yönetim kurulu üyelerinden İhsan Kalkavan'ın değerli annesi Meziyet Kalkavan'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Oyunsiteniz.com olarak Merhumeye Allah'tan rahmet, İhsan Kalkavan'a, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.''

549
BEŞİKTAŞ / Beşiktaşlılar 'Mustafa'yı izleyecek
« : 29 Ekim 2008, 21:00:35 »

Grup Moda Kartalları, Cumhuriyet'in ve Atatürk'ün bir arada anılmasına yönelik Can Dündar tarafından hazırlanan ''Mustafa'' belgeselinin gösteriminde Beşiktaş camiasını bir araya getirecek.

G-Mall Kültür Sanat ve Alışveriş Merkezi bünyesinde yer alan Cinebonus sinema salonunda 31 Ekim Cuma akşamı gerçekleştirilecek organizasyona, Beşiktaş camiasından iş, sanat, basın ve siyaset dünyasının önemli isimleriyle, Grup Moda Kartalları üyeleri katılacak.

550
BEŞİKTAŞ / İlk kez Delgado'suz
« : 29 Ekim 2008, 20:59:16 »

Beşiktaş'ın bu sezon oynadığı 8'i Süper Lig, 4'ü UEFA Kupası olmak üzere toplam 12 resmi maçın 12'sinde de forma giyen Matias Delgado, Siyah-Beyazlı takımın yarın Antalyaspor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında büyük ihtimalle oynayamayacak.

Süper Lig'de son oynanan Sivasspor maçı sonrası sadece iki antrenmana katılan Delgado, Beşiktaş'ın dün yaptığı çalışmada ise üst solunum yolu enfeksiyonu rahatsızlığı sebebiyle yer almamıştı. Arjantinli futbolcunun bugün de durumunun düzelmediği ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Yaşadığı sağlık problemi sebebiyle bu akşam yapılacak antrenmana çıkmaması beklenen Delgado'nun, Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Kayserispor arasında 2 Kasım Pazar günü oynanacak mücadeleye yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi.

551
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'ın rakibi Antalyaspor
« : 29 Ekim 2008, 20:59:01 »

Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda yer alan Beşiktaş, ilk hafta maçında yarın İstanbul'da Antalyaspor ile karşılaşacak.

BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Özgüç Türkalp yönetecek.

Siyah-beyazlılarda yarınki maç öncesi Gökhan Zan'ın sakatlığı sürerken, takım kaptanı Delgado ise dünkü çalışmaya üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle katılmadı.

Beşiktaş, hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak.

552
BEŞİKTAŞ / Serdar Bilgili nabız mı yokluyor?
« : 29 Ekim 2008, 20:58:50 »

İnönü Stadı’nda 2004’te oynanan Fenerbahçe derbisinde kendisine küfür edilmesi ve buna sessiz kalınması gerekçesiyle istifa eden ve Beşiktaş Kulübü’nü olağanüstü seçim kongresine taşıyan Serdar Bilgili’nin adı yine camiada konuşulmaya başlandı. O günden sonra maçlara gelmeyen, kongrelere katılmayan, kulübün düzenlediği organizasyonlardan uzak kalmaya özen gösteren Serdar Bilgili’nin, önce Süleyman Seba’nın heykelinin, önceki gün de bir dükkanın açılışına katılması gözlerden kaçmadı.

Zemin oluşturuyor

Bu organizasyonların ortak özelliği, katılımcılarının Beşiktaş camiası ağırlıklı olmasıydı. Bilgili’nin yeniden ısınma turlarına başlaması, 2010 Ocak ayında yapılacak olağan seçim kongresine bir yatırımı olarak yorumlanıyor. Seçimlere 14 ay kala Bilgili’nin yeniden ortaya çıkıp nabız yoklamasının daha ağırlıklı yorumu ise, yeniden başkanlık koltuğuna oturma isteğinin olmadığı, birlikte çalıştığı Hüsnü Güreli’yi başkan yapmak için zemin oluşturduğu şeklinde.