İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - FabregaS

493
RESİM GALERİSİ / ağaca bakın :D
« : 30 Ekim 2008, 15:32:10 »


494

[/quote]

495
RESİM GALERİSİ / Hehe resme bak huseyin celik ve ..
« : 30 Ekim 2008, 15:29:00 »

496
RESİM GALERİSİ / Bulvar Gztsi En yakısıklı erkekler
« : 30 Ekim 2008, 15:27:59 »

497
BASKETBOL / Beko TBL'de saat değişikliği
« : 30 Ekim 2008, 15:19:38 »
Beko TBL'de saat değişikliği
Beko Basketbol Ligi'nin 3. haftasında oynanacak 2 karşılaşmanın günü ve başlangıç saatinde değişiklik yapıldı.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Ülker-Mersin Büyükşehir Belediyesi maçının günü ve saatinde, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ile Efes Pilsen arasında oynanacak olan maçın da başlama saatinde değişikliğe gidildi.

Ligde 1 Kasım Cumartesi günü daha önce saat 17.00'de oynanacağı açıklanan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi-Efes Pilsen karşılaşmasının başlama saati 16.00 olarak değiştirildi.

Ayrıca, daha önce 1 Kasım Cumartesi günü oynanacağı belirtilen Fenerbahçe Ülker-Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşması ise 2 Kasım Pazar günü saat 14.00'e alındı.

498
ANADOLU TAKIMLARI / Bursaspor'da yüzler gülüyor
« : 30 Ekim 2008, 15:18:19 »
Bursaspor'da yüzler gülüyor
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, Fortis Türkiye Kupası'nda deplasmanda 2-0 kazandıkları Eskişehirspor maçıyla ilgili, ''Çok keyifli, güzel, kaliteli bir maç olmadı ama sahadan istediğimizi alarak ayrıldık'' dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça çok iyi başladıklarını, ilk 20 dakika uyguladıkları presle rakibi sahasına hapsettiklerini ve bu bölümde 2-0'lık skoru yakaladıklarını belirtti.

Skorun 2-0 olmasının ardından futbolcuların, sistemden, oyun disiplininden, teknik heyetin verdiği talimat ve taktikten uzaklaşıp sadece sonucu koruma düşüncesine kapıldıklarını söyleyen Yılmaz, özellikle son bölümde tamamen savunmaya çekildiklerini kaydetti.

Yılmaz, maçla ilgili futbol ve taktik adına konuşacak çok şey olmadığını dile getirerek, ''Çok keyifli, güzel, kaliteli bir maç olmadı, ama sahadan istediğimizi alarak ayrıldık. Zaten teknik direktörümüz Samet Aybaba da maç sonrası futboldan, oyuncularının mücadelesinden memnun kalmadığını söyledi. Futbol kötüydü ama sonuç bizim açımızdan güzel oldu'' diye konuştu.

Tribünlerdeki dostluk görüntülerinin maçtan daha fazla konuşulması gerektiğini anlatan Yılmaz, şöyle devam etti:

''Tribünlerdeki dostluk maç boyunca sürdü. Maç öncesi her iki takım futbolcuları gerek Bursaspor, gerekse Eskişehirspor taraftarlarınca alkışlandı. Maç sonrası da iki takım futbolcuları tribünlere el ele çağrılarak ayakta alkışlandı. Sürekli kavgaların konuşulduğu Türk futboluna böyle güzel bir tablo yaşattıkları için iki takım taraftarlarına teşekkür borçluyuz. Eskişehirspor yönetimi de maçta bizi çok iyi ağırladı. Maç sonrası bize yemek verdiler ve bizi büyük bir dostlukla uğurladılar. Umarım bu dostluk görüntüleri tüm statlarımıza yayılır.''

-MARCELO VE LEANDRO'NUN DURUMU-

Öte yandan Evsel Yılmaz, Brezilyalı futbolcular Marcelo Rodrigues ve Leandro Gomes'in sözleşmelerini, tek taraflı fesh etmelerinin mümkün olmadığını söyledi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Leandro'nun sakatlığı nedeniyle ameliyat olmak için ülkesine gittiğini, geldiği günden bu yana istenilen performansı sergileyemeyen Marcelo'nun da takımdan kendi isteğiyle ayrıldığını kaydetti.

İki oyuncunun da halen Bursaspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu ifade eden Yılmaz, ''İki futbolcunun, sözleşmelerini tek taraflı olarak feshetmeleri mümkün değil. Biri ameliyat olmak üzere ülkesine gitti, diğeri de kendisine Brezilya'da kulüp arayacak'' dedi.

Yılmaz, iki oyuncunun menajerleriyle de sık sık görüştüklerini, sözleşme feshi gibi bir sorun olmadığını sözlerine ekledi.

499
ANADOLU TAKIMLARI / Kayserispor Beşiktaş'ı düşünüyor
« : 30 Ekim 2008, 15:18:08 »
Kayserispor Beşiktaş'ı düşünüyor
Fortis Türkiye Kupası'nda Altay ile 1-1 kalan Kayserispor, Ligde Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden devam etti.

Sahasında konuk ettiği  siyah-beyazlı ekiple 1-1 berabere kalarak şok yaşayan Kayserispor, maçın ardından  Karpuzatan’daki tesislerde toplanarak hafta sonu Beşiktaş ile oynayacağı lig mücadelesi için çalışmalara başladı. Siyah-beyaz renklerle şanssızlık yaşayan Kayserispor, hafta sonu konuk edeceği bir başka siyah-beyaz ekip olan Beşiktaş mücadelesinde kayıp yaşamak istemiyor.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Altay karşısında yaşadıklarını Beşiktaş karşısında yaşamak istemediklerini belirterek, "Üç puanla başlamamızg ereken bir maçta beraberlik alıyoruz. Bunu biran önce ligde telafi etmeliyiz. Beşiktaş'ı buradan eli boş göndermemiz gerekir. Bunu yapacak güçteyiz"dedi.

500
ANADOLU TAKIMLARI / Kocaeli'de galibiyet hesapları
« : 30 Ekim 2008, 15:17:19 »
Kocaeli'de galibiyet hesapları
Türkcell Süper Lig'in 9. haftasında kendi sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak olan Kocaelispor mücadeleye 3 puan parolası ile hazırlanıyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan 4-0'lık Ankaspor yenilgisini unutmak isteyen Kocaelispor'da yönetim kurulu üyeleri futbolculara moral vermeye çalışıyor.

Farklı yenilgi sonrası bir dizi önlemler aldıklarını belirten Basın Sözcüsü Sami Dumuşoğlu, "Yöneticiler olarak tesislerde yatıp kalkıyoruz. Futbolcularla birebir ilgileniyoruz. Bu maça konsantre olmaya çalışıyoruz. Bizim için bir milat olacak ve mutlak şekilde 3 puan almamız lazım. Kendimizi ve takımı maça hazırlıyoruz, lig başından beri almamız gereken 3 puanı almak istiyoruz. İnşallah bütün şartlar bizim yanımızda olur. Takım yavaş yavaş toparlanıyor onlar da herşeyin bilincinde. Onlara takımca böyle bir durumu hak etmediklerini söylüyoruz. Bu maçın motivasyonu için tesislerdeyiz. İdmanları birlikte yapıyoruz" dedi.

Ankaragücü'nün de kötü günler geçirdiğini ifade eden Durmuşoğlu, "Bu durumda bizim için dezavantaj. Onlarında acil olarak 3 puana ihtiyacı var, onlarda maça asılacaklar, onlarda kazanmak için ellerinde geleni yapacaklar. Bu bizim için dezavantaj, bunu kendi lehimize çevirmemiz lazım. Onların ne kadar 3 puana ihtiyaca varsa bizimde o kadar 3 puana ihtiyacımız var. Rakibimizin stratejisi aynı, inşallah hocamız 3 puanı hanemize yazdırır" dişe konuştu.

501
ANADOLU TAKIMLARI / Denizlispor'da Roberts sıkıntısı
« : 30 Ekim 2008, 15:17:05 »
Denizlispor'da Roberts sıkıntısı
Denizlispor, Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Yeşil-siyahlı takımda, Manisaspor ile oynanan kupa maçında kırmızı kart gören golcü futbolcu Roberts'in bu maçta oynamayacak olması moralleri bozdu.

Fortis Türkiye Kupası C Grubu'ndaki ilk maçında Bank Asya 1. Lig takımlarından Manisaspor ile 2-2 berabere kalan Denizlispor'da, kaybedilen 2 puanın yanı sıra golcü oyuncu Roberts'in kırmızı kart görmesi nedeniyle Sivasspor maçında oynamayacak olması moralleri bozdu. Lig kadar kupaya da önem verdiklerini belirten Teknik Direktör Ali Yalçın, "Kupada gruptan çıkabilmek için kendi sahamızda oynadığımız Manisaspor maçını mutlaka kazanmak istiyorduk. Maçın uzatma dakikalarında yediğimiz golle berabere kaldık. İyi mücadele ettik, ancak istediğimiz galibiyeti alamadık" diye konuştu.

Kupa maçında kaybedilen 2 puan kadar takımın en önemli oyuncularından Roberts'in kırmızı kart görmesi ve Sivasspor maçında oynamayacak olmasına da üzüldüklerini söyleyen Ali Yalçın, "Roberts çok formda ve takıma büyük katkı sağlayan bir oyuncumuz. Sakat oyuncularımızın yanı sıra gol yollarındaki bu önemli oyuncumuzun da oynamayacak olması bizi zor durumda bıraktı. Ancak hiçbir mazeret üretmeden iyi hazırlanarak Sivasspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Bizim için kupa maçı geride kaldı. Artık ligdeki maçlarımıza konsantre olmak istiyoruz. Son haftalardaki kötü gidişimize mutlaka son vermek zorundayız" dedi.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Ali Yalçın yönetiminde bugün yaptığı çalışmayla Sivasspor maçı hazırlıklarına başlayan yeşil siyahlılar, Cumartesi günü karayoluyla İzmir'e gidecek, oradan da uçakla Sivas'a geçecek. Denizlispor'da, cezalı olan Roberts'in yanı sıra sakatlıkları süren Süleyman Olgun, Fatih Yiğen ve Güray, Sivasspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Roman Kratochvil'in ise maça yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

502
TRABZONSPOR / Trabzon'da bir ilk
« : 30 Ekim 2008, 15:16:02 »
'da bir ilk
Fortis Türkiye Kupası'nda dün Gaziantepspor ile karşılaşan ve sahadan 3-1 mağlup ayrılan Trabzonspor'da bir ilk yaşandı. Bordo-mavili takım, tarihinde ilk kez bir müsabakaya Trabzon'lu olmayan oyunculardan oluşan bir kadro ile sahaya çıktı.

Kurulduğu 1967 yılından bu yana her yıl kadrosunda Trabzonlu oyuncuları bulunduran ve maçlarda muhakkak Trabzon kökenli futbolcuların yeraldığı kadrolarla çıkmaya özen gösteren Trabzonspor, bu geleneğini dün oynanan Gaziantepspor maçında bozdu.

Bu sezon kadrosunda Trabzon kökenli oyuncu olarak takım kaptanı Hüseyin Çimşir, Tayfun Cora, Barış Memiş ve kaleci Tolga Zengin'i bulunduran Trabzonspor, Gaziantepspor karşısına ise tarihinde bir ilk yaşatarak çıktı.

Trabzon kökenli bir oyuncu ilk 11'de sahada yer almadı. İlk 11'de Tony Sylva, Serkan, Song, Giray, Cale, Ceyhun, Selçuk, Colman, Yattara, Isaac ve Gökhan Ünal'a şans tanıyan Yanal'ın oyuncu değişikliklerinde bile Trabzonlu oyuncuları tercih etmediği görüldü. Yapılan araştırmada geçmiş yıllarda bordo-mavili takımın oynadığı maçlarda ilk 11'de sahaya sürdüğü kadrolarda mutlaka Trabzon kökenli bir oyuncuyu bulundurduğu gözlendi.

Özellikle en son şampiyonluğun elde edildiği 1983-84 sezonundan sonra bir değişim yaşamaya başlayan Trabzonspor yurt içinden ve yurt dışından söz konusu sezondan sonra daha çok oyuncu alımı yapmaya başladı.

Trabzonspor'un şampiyonluk elde ettiği yıllarda en büyük payın Trabzon kökenli oyunculara ait olduğu sürekli konuşulmasına ve tartışılmasına rağmen Gaziantepspor maçında Trabzon kökenli futbolculardan yoksun sahaya çıkılması tartışmaları da beraberinde getirdi. Her dönem Trabzonspor ruhunu ile övünen Trabzonsporlular ve yöneticiler her fırsatta bu ruhu geri getirmek için çaba harcasa da Gaziantepspor karşısında sahaya sürülen kadrodan ve oynanan futboldan memnun kalınmadı

503
TRABZONSPOR / Trabzonspor'da moraller bozuk
« : 30 Ekim 2008, 15:15:15 »

Fortis Türkiye Kupası grup eleme ilk maçında Gaziantepspor'a 3-1 mağlup olan Bordo-Mavililer Büyükşehir Belediyespor maçına İstanbul'da hazırlanacak.

Gaziantep'ten 11.45 sularında Atatürk Havalimanı'na gelen Trabzonspor'da morallerin bozuk olduğu gözlenirken, futbolcular ve teknik heyet basın mensuplarına açıklamada bulunmadılar.

Karadeniz ekibi Lig'in 9. haftasında Cumartesi günü Olimpiyat Stadı'nda Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Sarıyer'de sürdürecek. Bordo-Mavililer bugün 15.30'da ve yarın 14.00'deki basına kapalı antrenmanlarla hazırlıklarını tamamlayacak.

504
TRABZONSPOR / Trabzonspor'da gündem Yanal
« : 30 Ekim 2008, 15:14:32 »
Trabzonspor'da gündem Yanal
Trabzonspor'da son üç maçta alınan 2 mağlubiyet ve bir beraberlik sonrası tüm gözler teknik direktör Ersun Yanal'a çevrildi. Genel sekreter Hasan Yener, Yanal'ın takımdaki aksaklıkları gidereceğine inandıklarını söyledi.

Trabzonspor'da ligde Galatasaray karşısında alınan 3 - 0'lık mağlubiyet, ardından Gaziantepspor beraberliğinden sonra kupadaki Gaziantepspor mağlubiyeti moralleri bozdu. Dün akşam oynanan Fortis Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında 1 - 0 öne geçtiği maçta rakibine 3- 1'lik skorla boyun eğen bordo - mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal hedefteki isim haline geldi. Özellikle oyuncu tercihleri konusunda ağır eleştiriler alan Yanal'ın durumunun, Cumartesi günü oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da alınacak olası bir mağlubiyet sonrası yönetim kurulunda da tartışmaya açılacağı öğrenildi.

YANAL KLASİĞİ

Trabzonspor'a gelene kadar çalıştırdığı tüm takımlarda lige çok iyi bir başlangıç yapan ancak ilerleyen haftalarda yaşanan düşüşe engel olamayan teknik direktör Ersun Yanal'ın, bordo - mavili takımda da bu şekilde bir performans sergilemesi, "Ersun Yanal klasiği, Trabzonspor'da da mı gerçekleşiyor?" sorularını gündeme getirdi. Ligde son iki haftada 5 puan kaybedilmesi ve kupada alınan 3 - 1'lik Gaziantepspor mağlubiyetiyle büyük şok yaşayan bordo - mavili takımda, Yanal'ın radikal kararlar alabileceği öğrenildi. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise, Yanal'ın takımdaki aksaklıkları gidereceğine inançlarının tam olduğunu söyledi.

YENER: "TOPARLANACAĞIZ"

Yener, Gaziantepspor karşısında beklemedikleri bir sonuç aldıklarını ifade ederek, "Futbolda her an, her türlü sonuçlar olabiliyor. Bizim gerçek gücümüz bu değil. Önemli olan bundan sonraki maçlarda gerçek gücümüzü ortaya koyabilmek ve Trabzonspor'u hak ettiği noktalara taşıyabilmek. Biz hafta sonu oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ligde yeniden bir çıkış yakalayacağımıza inanıyoruz. Ayrıca kupada da kalan maçlarımızın tümünden galibiyetle ayrılarak, adımızı finallere yazdıracağız" dedi.

"HOCAMIZ AKSAKLIKLARI GİDERECEKTİR"

Mağlup olunca eleştirilerin artmasının gayet doğal olduğunu söyleyen Yener, "Mağlup olunca tabi ki eleştiri de olacaktır. Hem futbolcu, hem teknik heyet, hem de yönetim eleştirilerden gerekli dersleri çıkarmalıdır. Ama bir iki maçta alınan kötü sonuçla hareket ederek, yanlış işler yapmak istemiyoruz. Teknik heyetimizin takımdaki aksaklıkları bulup gidereceğine inanıyoruz. Bu konuda hocamıza olan inancımız tam" diye konuştu.

"ÖZLEDİĞİMİZ TRABZONSPOR BU DEĞİL"

Yener, Yanal'la sürekli görüşme halinde olduklarını da vurgulayarak, "Bizim de istediğimiz ve özlediğimiz Trabzonspor bu değil. Bundan çok daha iyi olacağımızı düşünüyoruz. Kurduğumuz takımın sonuna kadar arkasındayız. Kimse mağlubiyeti kabullenmez. Hocamızın elinde iyi bir kadro var. İlerleyen haftalarda bu kadroyla çok güzel işler başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

SONG: "HİÇ İYİ OYNAMADIK"

Trabzonspor'da son haftalarda yaşanan savunma hataları artarak devam ediyor. Son üç maçta kalesinde 7 gol gören ve sadece iki gol atmayı başarabilen bordo - mavili takım, ligin ilk yedi haftasında attığı 11 gole rağmen kalesinde ise sadece 5 gol görmüştü. Yenilen gollerin sadece savunma oyuncularının hatalarından kaynaklanmadığını söyleyen tecrübeli futbolcu Song, "Bugün oldukça önemli ve hassas bir maça çıktık. Ama maçın başından itibaren hiçbir şekilde iyi bir oyun ortaya koyamadık. Bunun sonucunda da yenilmeyi hak ettik. Gaziantepspor sezonun başından beri iyi bir takım olduğunu kanıtladı. Biz artık Cumartesi oynayacağımız maça bir an önce olumlu şekilde hazırlanmak zorundayız. Önümüzde iki gün var ve bu iki günde mümkün olduğu kadar yenilginin arızalarını gidererek, sahaya hazır bir şekilde çıkmak durumundayız" diye konuştu. Egemen'in yerine savunmada görev yapan Giray ise önemli bir maçı kaybettiklerini vurgulayarak, "Galip gelmek istiyorduk ama Gaziantepspor bizden daha iyi oynadı. Bundan sonra önümüzde ki maçlara bakacağız. Umarım, önümüzdeki maçlarda daha iyi oynayıp galip geliriz" dedi.

YEREL GAZETELER YANAL'A PATLADI

Fortis Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında dün akşam Gaziantepspor karşısında 3 - 1'lik şok bir yenilgi alan Trabzonspor'da yerel basın mağlubiyetin tek sorumlusu olarak Teknik Direktör Ersun Yanal'ı gösterdi. İlkhaber Gazetesi, "Bu hesapta yoktu" ve "Yönetim uyuma! Yanal ne yapıyor" başlıklarını attı. Günebakış Gazetesi ise, "Aklınızı başınıza toplayın beyler" manşetiyle Gaziantepspor mağlubiyetini okuyucularına duyururken, Karadeniz Gazetesi, "Kendinize gelin" ve "Mazereti artık bırak hocam" başlıklarını attı. Mağlubiyete en sert tepkiyi Taka Gazetesi gösterdi. Gazete, "Çarşamba'nın gelişi Pazar'dan belliydi", "Trabzon geri döndü!", "Kaptanı Yattara olanın..." ve "Song ıska geçmeye başladı" başlıklarını attı