İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - FabregaS

529
FENERBAHCE / Kazım yandı bir kere!
« : 30 Ekim 2008, 14:58:08 »

Fortis Türkiye Kupası'ndaki Ankaragücü maçında yardımcı hakem Alper Ulusoy’a İngilizce "Kör müsün" dedikten sonra ağır bir küfür eden Kazım Kazım’ın 3 maç ceza alacağı öğrenildi.

Karşılaşmanın 71. dakikasında girdiği bir pozisyon sonrası yardımcı hakemin kararını beğenmeyen ve sert bir tepki gösteren Kazım’ın, Disiplin Talimatı gereği bu cezayı alacağı bildirildi. Yardımcı hakemin uyarısı üzerine kırmızı kartını çıkartan hakem Hakan Özkan’ın, Futbol Federasyonu’na bugün göndereceği raporda Kazım’ın küfrünü ayrıntılı bir şekilde yazacağı ifade edildi. Bu doğrultuda Kazım, takımının bu hafta oynayacağı Eskişehirspor maçının yanı sıra büyük önem taşıyan Galatasaray karşılaşmasında da forma giyemeyecek.

530
FENERBAHCE / "İstediğimizi aldık"
« : 30 Ekim 2008, 14:57:56 »

Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu maçında Fenerbahçe, Ankaragücü'nü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu Dracena maçın ardından yaptığı açıklamada kendilerine galibiyet gerektiğini ve istedikleri sonucu da sahada aldıklarını ifade etti.

Edu Dracena, "Zor olacağını biliyorduk. Bize bu akşam galibiyet lazımdı ve biz de 3 puanı almayı başardık. Ankaragücü karşısında iyi bir oynamadığımızı düşünüyorum ama kimi zaman da çok iyi oynasak bile karşılığını alamıyorduk. Ankaragücü karşısında bu sefer böyle oldu. Zorlu bir dönemece giriyoruz. Önümüzde 3 tane zorlu maç var. İyi bir seri yakaladık ve bu seriyi devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

531
FENERBAHCE / Vederson aylar sonra...
« : 30 Ekim 2008, 14:56:40 »

Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu maçında Fenerbahçe, Ankaragücü'nü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 1-0 mağlup etti. Uzun süren sakatlığının ardından bu sezon ilk kez forma giyen Vederson, maçın ardından yaptığı açıklamada istedikleri gibi oynamadıklarını ama istekli bir görüntü sergilediklerini söyledi.

Vederson, "Forma giymeyeli aylar olmuştu. Bu akşam yeniden sahalara döndüğüm için çok mutluyum. Ankaragücü karşısında 10 kişi kalmamıza rağmen kazanmak bizim için önemliydi. Gruplara 3 puanla başladık. Kazım Kazım'ın kırmızı kartından sonra takım olarak sıkıntı çektik ama gol yemeden maçı tamamladık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmasak bile istekli bir görüntü çizdiğimizi düşünüyorum" dedi.

532
FENERBAHCE / Tümer yine sakatlandı!
« : 30 Ekim 2008, 14:56:22 »

Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen deneyimli oyuncu Tümer Metin, ilk forma giydiği Ankaragücü maçında yine sakatlandı. Karşılaşmanın ilk yarısında etkisiz bir görüntü çizen Tümer, ikinci yarıda sahadaki yerini alamadı. Tümer Metin'in kasığındaki sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemediği öğrenildi.

533
FENERBAHCE / "Çok iyi oynamadık"
« : 30 Ekim 2008, 14:55:59 »
"Çok iyi oynamadık"
Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu ilk hafta maçında Fenerbahçe, Ankaragücü'nü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe'nin İspanyol teknik direktörü Luis Aragones maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi oynamadıklarını ama golü bulduktan sonra skoru korumayı başardıklarını ifade etti.

Luis Aragones, "Ankaragücü karşısında çok iyi oynamadık. Erken bulduğumuz skor avantajından sonra kalemizde gol görmememiz bizim için önemliydi. Dengeli bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Genelde maçlarımızda çok gol yiyoruz. Bu maçta kalemizde gol görmememiz bizim için çok güzel" şeklinde konuştu.

Yıldız oyuncularının neden İstanbul'da bırakıldığına dair bir soruya Aragones "Uzun bir maraton içerisindeyiz. Her zaman takımımdaki bütün oyuncularıma ihtiyacım olacak. İstediğim futbolcuları dinlendirebilirim" dedi.

Aragones, Kazım'ın kırmızı kart görmesinden sonra alınacak kararın kendi iç konuları olduğunu ve bu durumu dışarıya yansıtmak istemediğini belirtti. Kazım'a ceza verilecekse, ceza kararını kulübüyle beraber alacağını sözlerine ekledi.

534
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), ''Yılın En İyi Futbolcusu'' adaylarını açıkladı.

FIFA'nın internet sitesinde yer alan habere göre, milli takım teknik direktörleri ve takım kaptanlarının oylarıyla seçilecek ''2008 Yılının En İyi Futbolcusu'' için adaylar belirlendi.

Aralık ayı başında 3'e indirilecek olan isimler, İsviçre'nin Zürih kentinde 12 Ocak 2009 tarihinde düzenlenecek 18. Yılın En İyi Futbolcusu Galası'nda ilan edilecek.

FIFA Futbol Komitesi'nden uzmanlarca belirlenen 23 isim şöyle:


Emmanuel Adebayor (Togo), Sergio Agüero (Arjantin), Andrei Arshavin (Rusya), Michael Ballack (Almanya), Gianluigi Buffon (İtalya), Iker Casillas (İspanya), Deco (Portekiz), Didier Drogba (Fildişi Sahilleri), Samuel Eto'o (Kamerun), Cesc Fabregas (İspanya), Steven Gerrard (İngiltere), Zlatan Ibrahimovic (İsveç), Andres Iniesta (İspanya), Kaka (Brezilya), Frank Lampard (England), Lionel Messi (Argentina), Franck Ribery (France), Cristiano Ronaldo (Portekiz), John Terry (İngiltere), Fernando Torres (İspanya), Ruud van Nistelrooy (Hollanda), David Villa (İspanya), Xavi (İspanya).

SON 10 YILIN EN İYİ İLK 3'Ü

2007
1. Kaka (Brezilya)
2. Lionel Messi (Arjantin)
3. Cristiano Ronaldo (Portekiz)

2006
1. Fabio Cannavaro (İtalya)
2. Zinedine Zidane (Fransa)
3. Ronaldinho (Brezilya)

2005
1. Ronaldinho (Brezilya)
2. Frank Lampard (İngiltere)
3. Samuel Eto'o (Kamerun)

2004
1. Ronaldinho (Brezilya)
2. Thierry Henry (Fransa)
3. Andriy Shevchenko (Ukrayna)

2003
1. Zinedine Zidane (Fransa)
2. Thierry Henry (Fransa)
3. Ronaldo (Brezilya)

2002
1. Ronaldo (Brezilya)
2. Oliver Kahn (Almanya)
3. Zinedine Zidane (Fransa)

2001
1. Luis Figo (Portekiz)
2. David Beckham (İngiltere)
3. Raul (İspanya)

2000
1. Zinedine Zidane (Fransa)
2. Luis Figo (Portekiz)
3. Rivaldo (Brezilya)

1999
1. Rivaldo (Brezilya)
2. David Beckham (İngiltere)
3. Gabriel Batistuta (Arjantin)

1998
1. Zinedine Zidane (Fransa)
2. Ronaldo (Brezilya)
3. Davor Suker (Hırvatistan)

535
Brezilya'da bir varoşta yetişen çocukların yaptığı futbol şovuna inanamayacaksınız. Shaolin Soccer filminde yapılanlardan bile daha abartı hareketleri gerçek hayatta yapan bu çocukların tek bir düşmanı var:Polis !

Videoyu İzlemek için TIKLA

536
OFFC 10 / Hamachi Ağı
« : 30 Ekim 2008, 06:53:52 »
Ağ: OSC OFFC 10  ŞİFRE: 123

537
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / KAYITLAR BURADAN
« : 30 Ekim 2008, 06:53:06 »
Konu kilitlendi!

538
OFFC 10 / Ödüller $
« : 30 Ekim 2008, 06:50:53 »
OFFC ÖDÜLLERİ


TURNUVA BİRİNCİSİNE

+ 30 REP PUAN

____________________________


TURNUVA İKİNCİSİNE

+ 15 REP PUAN

539
OFFC 10 / Oyun İçi Teknik Kurallar
« : 30 Ekim 2008, 06:50:37 »
1. MAÇ SÜRESİ BİR YARİSI 6 DAKİKA OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 12 DAKİKA 'DAN OYNANACAKTİR.

2. MÜSABAKA OYNANİRKEN BİR TARAF TEKNİK OLARAK GÖRÜNTÜDE BOZUKLUK ( LAG OLMA ) KASILMA GÖRÜYORSA OYUNUN İLK 10 DAKİKASİNDA ÇİKMA HAKKI BULUNMAKTADİR . FAKAT 10.DAKİKADAN SONRA EĞER BİR TARAF GÖRÜNTÜ BOZUK DİYE OYUNU TERKEDERSE İLK İKAZİNİ ALİP İKİCİSİNDE UYARİ GELMEDEN DİREK DİSKALİFİYE OLACAKTİR.

3. KARTLAR VE OFSAYTLAR AÇİK OLMAK ZORUNDADİR

4. OYUN HİZİ = MEDİUM GÖRÜNTÜ KALİTESİ = MEDİUM ( normal ) OLACAKTİR .

5. EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ = 800  600 OLACAKTİR..

6. SEVİYE = WORLD CLASS [ KALECİ'DE DAHİL ]

7. MAÇLAR DİREK İP İLE ( OLUYORSA ) OLMUYORSA HAMACHİ İLA OYNANACAKİR..

8. MAÇLARİN BİLGİSAYAR KLAVYESİ DİŞİNDA HERHANGİ BİR JOİSTİK İLA OYNANMASİ SERBESTTİR . HERHANGİ BİR KISITLAMAMIZ YOKTUR .

9. MAÇ SONU PRİNT - SCREEN ALMA ZORUNLUĞU YOKTUR . SONUCU YAZMANİZ YETERLİ OLACAKTİR

10. MAÇ KOPTUGU ZAMAN MAÇ KOPTUGU SKORDAN VE KOPTUGU DAKİKADAN DEVAM EDECEKTİR

540
OFFC 10 / Sohbet Bölümü
« : 30 Ekim 2008, 06:50:21 »
Sorunlarınızı ve Sohbet Msjlarınızı Buradan Paylaşabilirsiniz.