İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - FabregaS

589
FENERBAHCE / Kazım yönetimi şaşkına çevirdi!
« : 29 Ekim 2008, 15:47:21 »

Fenerbahçe’de son günlerin en fazla eleştiri toplayan ismi olan Colin Kazım, yönetimi şaşkına çevirdi.

Sarı - lacivertli kulüple 2,5 yıl daha sözleşmesi bulanan Colin Kazım’ın babası Rodney Richards ile İngiliz menajeri Darryl, Fenerbahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Neşet Yalçın ile görüşüp, yeni sözleşme, zam ve imaj hakkı payını istedi.

İngiltere’den 1,5 sezon önce Fenerbahçe’ye transfer olan Kazım’ın yürürlükteki sözleşmesini yeni şartlarla yeniden düzenleyip, uzatmak isteyen Baba Richards ve menajer Darryl, genç oyuncunun çıktığı reklamlardan da imaj hakkı ödenmesi için ayrı bir sözleşme yapılmasını istedi.

Kimi zaman disiplinsiz hareketleri ile gündeme gelen Kazım’ın sorumluluğunu üstlenen baba Richards, oğlunun Fenerbahçe’de kalıcı olması için ücretine yapılacak zam ile birlikte yeni sözleşmenin bir an önce imzalanması gerektiğini bildirip, “Talibi var, sözleşme yenilemeyecekseniz satın” dedi.
Fenerbahçe yönetimi, Kazım’ın menajerliğini üstlenen babası ve İngiliz aracının bu taleplerini ilk aşamada reddetti.

Yıllık 1 milyon euro garanti parayı beğenmeyip zam isteyen Kazım’ın babasının ayrı bir isteği de Aragones’in oğlunu sürekli oynatması. Baba Richards’a göre Colin Kazım yedek bekletildiği ya da kadroya alınmadığı zaman kan kaybediyor.

590
FENERBAHCE / Fenerbahçe Mevlüt'ün peşinde mi?
« : 29 Ekim 2008, 15:47:02 »

Fransız basını ve Sochaux Kulübü'ne yakın kaynaklar Fenerbahçe'nin Sochaux'da oynayan milli futbolcumuz Mevlüt Erdinç'in peşinde olduğunu iddia etti. Tribalfootball.com adlı futbol sitesinde yer alan haberde, bu sezon ligde dört gol atan 21 yaşındaki oyuncunun ocak ayında ligde son sırada bulunan kulübü tarafından satılacağı ve İngiltere'den Arsenal ve Bolton'un yanı sıra Fenerbahçe'nin de resmi teklifte bulunduğunu iddia etti.

TÜRKİYE'YE SICAK BAKIYOR

Kulüp yöneticileri ise en yüksek bonservis teklifinin Bolton tarafından önerildiğini belirtti. Fransa doğumlu olan Mevlüt Erdinç geçen sezon ise 29 karşılaşmada 11 gol kaydetmişti. Hollanda'nın PSV Eindhoven kulübünden de daha önce transfer teklifi alan genç golcünün Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı ve Türkiye'ye gelmek istediği de iddia edildi.

591
FENERBAHCE / "Bu acıyı bir ben bilirim"
« : 29 Ekim 2008, 15:46:49 »

Türkiye Kupası için bugün Ankaragücü maçı ile start alacak olan Fenerbahçe’de yeni bir yolculuk başlıyor.

Sarı lacivertli takımın en kıdemli futbolcusu olan Semih Şentürk, arkadaşlarıyla perde arkasında yaptığı konuşmalarda 25 yıllık kupa özlemine dikkat çekerek, "Bu acıyı bir ben bilirim" diyor. 10 yıldır sarı lacivertli formayı giyen ve iki kez bu kupada final heyecanı yaşayan golcü futbolcu "Geçen yıl en parlak dönemimizi yaşamamıza rağmen kupasız kaldık. Taraftarımızın beklentisine cevap vermek için önümüzde iki kupa var. Türkiye Kupası’nı 25 yıl sonra müzemize getirerek tarihe geçmeliyiz" yorumunu yapıyor.

Geçtiğimiz yıl Galatasaray ile oynanan kupa maçından sonra üzüntüsünü ülkesinde tatil yaparken dile getirerek, "Kupayı almamız engellendi" ifadesini kullanan Roberto Carlos da futbol kariyerinde birçok kupanın olduğuna dikkat çekerek, "Fenerbahçe’de sadece Türkiye Süper Kupası’nı kazandım. Lig ve Türkiye Kupası’nı da kaldırmak istiyorum. Real Madrid ve Brezilya’da kupalara alıştım. Sıra geldi Fenerbahçe’nin zaferlerine" mesajını yolladı.

Kaptan Alex de Souza da takım arkadaşlarını motive etmek için ilginç cümleler kullandı. Fenerbahçe’de üç lig şampiyonluğu sevincini yaşayan Brezilyalı yıldız, "Burada çok mutlu günler yaşadım. Şampiyonluk kutlamalarının izi hafızalardan asla silinemez. Fenerbahçe camiası bunu çok güzel yaşıyor. Yeni bir yola çıktık. Türkiye Kupası’nı kazanmak için takım olarak her şeyimizi ortaya koymalıyız" dedi.

592
FENERBAHCE / "Tek gayem kazanmak"
« : 29 Ekim 2008, 15:45:59 »

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Ankaragücü ile yapacakları Fortis Türkiye Kupası maçını kazanmak istediklerini belirterek, ''Benim her zaman tek gayem kazanmaktır'' dedi.

Aragones, FB TV'de ''Teknik Analiz'' programında yaptığı açıklamada, ''Ankaragücü maçına daha az oynayan oyuncularla mı çıkacaksınız?'' şeklindeki soru üzerine, ''Forma şansı bulamayan ya da yedek kalan gibi sözcükleri fazla sarf etmek istemiyorum. Benim takımımda 26-27 oyuncu var ve hepsi bana eşit uzaklıkta, yakınlıktadır. Bazı oyuncular ligde oynar, bazıları kupada oynar. Yeri gelince bazılarını değiştiririz. 'Şu oyuncular ilk 11, şu oyuncular az forma şansı bulur, şu oyuncular yedektir' diyemem'' şeklinde konuştu.

İspanyol teknik adam, bir soru üzerine, savunmadaki hataları sadece savunmaya yüklememek gerektiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Defansın da hataları vardır, ama o topu oraya getiren orta sahada bizim yapamadığımız birleşmelerdir. Bursaspor maçında orta sahada o birleşmeyi yaptığımızı düşünüyoruz. Bu sayede daha iyi bir sonuç ortaya çıktı. Orta saha ve defans arasındaki o çizgiyi daha azaltmak gerekiyor. Birlikteliği sağlamak, çizgiler arasındaki mesafeyi azaltmak gerçekten futbolda zaman isteyen şeylerdir. Daraltma ve baskı konusu kolay değildir. Biz de her geçen gün bunlara yoğunlaşarak, çalışmalarımıza devam ediyoruz.''

Takımdaki sakatlıkların nedenini maç yoğunluğuna bağlayan İspanyol teknik adam, Deivid'in tekrar takıma dönmesiyle ilgili olarak da ''Onun dönüşüyle birlikte defans konusuna daha istekli, daha savunmacı ve daha yırtıcı bir şekilde yöneleceğimizi düşünüyoruz'' dedi.

-''TEKNİK OYNAMAMIZ GEREKİYOR''-

Aragones, tarzının her zaman oyunculara göre bir şeyler yapmak olduğunu anlatarak, ''Fenerbahçe teknik bir ekip olduğu için teknik oynaması gerekir. Daha çok pas yapması gerekir ki benim de sevdiğim tarz budur. Ama şu an için belli ölçülerde yapıyoruz veya yapamıyoruz. Benim önem verdiğim konu pas organizasyonlarıdır. Onu daha iyi yaptığımız zaman kafamdakine daha uygun bir oyun ortaya koymuş olacağız'' diye konuştu.

''Dünyanın her yerinde işler kötü giderken gazeteciler olur olmaz şeyler yazabilirler'' diyen İspanyol teknik adam, şunları kaydetti: ''Ben, bu durumu çalıştığım her yerde yaşadım ve göğüs germesini bildim. Ama tabii ki iyi atak yapan ve defans yapan bir takımı oturtmak bir seneyi aşan bir zamanı gerektiren bir iştir. O yüzden kolay bir iş değil.''

Bursaspor maçından sonra basın toplantısında gazetecilere söylediği ''Mayıs'ta görüşürüz'' sözünü meydan okumak için söylemediğini dile getiren Aragones, sözlerini şöyle tamamladı: ''Türkiye, yeni geldiğim ve alışmaya çalıştığım bir ülke, bir kültür. Biraz daha zamana ve taşların biraz daha yerine oturması gerektiği için böyle bir cümle kullanmıştım. Ayrıca Türkçe konusunda yeterli olduğum zaman tercümanım Umut ile de Türkçe konuşmak istiyorum. Ben hiçbir zaman kimseye meydan okumam. Aylardır aralıksız çalışıyorum. Bu meydan okuma olarak algılanmasın.''

593
FENERBAHCE / Yıldızları götürmedi
« : 29 Ekim 2008, 15:45:42 »

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu 1. hafta maçında, yarın deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maç için bugün otobüsle Ankara'ya gitti. Teknik direktör Luis Aragones'in Ankaragücü maçının 18 kişilik maç kadrosuna almadığı Lugano, Alex, Guiza, Selçuk, Uğur ve Gökhan, Ankara'ya götürülmedi. İspanyol teknik adamın kupa maçında bu oyuncuları dinlendirip, yedek ağırlıklı bir ilk 11 sahaya süreceği öğrenildi.

Aragones, sakatlığı geçen Tümer Metin'i Ankaragücü maçının 18 kişilik maç kadrosuna dahil ederken, Tümer, bu sezon ilk kez maç kadrosunda yer aldı. İspanyol teknik adam ayrıca Bursaspor maçında 18 kişilik kadroda yer almayan Can, Deniz, Burak, İlhan ve Gürhan'ı da Ankaragücü maçının 18 kişilik kadrosuna aldı.

Fenerbahçe'nin 18 kişilik Ankaragücü maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Ali Bilgin, Yasin, Can, Edu, Roberto Carlos, Vederson, Josico, Deniz, Maldonado, Kazım, Deivid, Burak, İlhan, Tümer, Gürhan, Semih.


594
FENERBAHCE / Emre Belözoğlu düz koşu yaptı
« : 29 Ekim 2008, 15:45:14 »

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda yarın Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Samandıra Kamp Merkezi'nde, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde yapılan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda, sarı-lacivertli futbolcular ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra, 2 takım halinde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Çekilen MR sonucu sol arka baldırındaki ödemin tam olarak dağılmadığı anlaşılan Emre Belözoğlu, kondisyoner Dolu Arslan eşliğinde saha kenarında düz koşu gerçekleştirdi. Sakatlığı bulunan Önder Turacı ise antrenmana çıkmayarak tesislerde tedavi ve çalışmalarını sürdürdü.

Hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, bugün saat 15.30'da karayoluyla Samandıra'dan Ankara'ya hareket edecek.

Öte yandan, oyuncular ve teknik heyet, antrenman sonrası sahada hep birlikte dev bir Türk Bayrağı açarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı şimdiden kutladı.

595
FENERBAHCE / "Beni en fazla Zidane etkiledi"
« : 29 Ekim 2008, 15:44:59 »

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, gençken çok sık atağa çıktığını, ancak şimdi defansta daha fazla kaldığını söyledi.

UEFA'nın resmi internet sitesine özel röportaj veren Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, futbol oynamaya 1988 yılında Sao Paulo'nın Araras kasabasında başladığını belirterek, "En büyük hayalim, büyük bir futbolcu olmaktı. Futbol oynamaya 12 yaşımda başladım ve o günden itibaren hayatım çok hızlı gelişti.

İlk antrenörüm, kısa ve güçlü olduğumu söyledi ve "Seni sol kanatta oynatacağım" dedi. Çok hızlı olduğum için bir hazırlık maçında beni solbekte denedi. Sadece hızım nedeniyle bu mevkiide değildim, şut yeteneğim de çok iyiydi. Bu nedenle hocamız, hızımdan daha iyi faydalanmak için sol kanadı güçlendirdi" diye konuştu..

Daha gençken çok güçlü şut çekebildiğini vurgulayan Carlos, "Babam bana kuvvetli şut çekmeyi öğretti. Fakat bu özel güç bana, Division One'de oynarken geldi. Her gün antrenman yaptım ve bacaklarımı daha da güçlendirdim. Böylece oyunum yavaş yavaş gelişti" dedi.

Ailesinin kendisini için herşeyi olduğunu da ifade eden Roberto Carlos, "Çünkü kariyerim çok çabuk gelişti. Annem ve babam ayağımı yere basmamda yardımcı oldu. İhtiyacım olan istikrarı verdiler ve büyük bir oyuncu olmanın sadece sahada yaptıklarınla olmayacağını öğrettiler. Sahada ve saha dışında her zaman mutlu olmalısın. Her zaman rakibine saygı duymalısın ve dürüstçe oynamalısın" diye konuştu.

Gençken çok sık atağa çıktığını, ancak şimdi defansta daha fazla kaldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Brezilya'da futbol oynamaya Palmeiras kulübünde başladım. Sao Paulo yakınlarında küçük bir kasabadadaydım. Daha sonra Milano'ya taşındım. Burası muazzam bir şehirdi. Sıkı markaj içeren futbol vardı. Ben her zaman atak futbolu oynayan bir futbolcuydum. Defansif oyun görünüşümü geliştirdim ve her doğru zamanda atağa çıkıp, geri koşuyordum. O zamanlar gençtim, fakat şimdi geride daha fazla kalıyorum. Cafu'nun ve benim, defans futbolu anlayışına yenilik getirdiğimizi düşünüyorum."

"Birlikte oynadığınız en iyi futbolcu kimdir" sorusuna ise Carlos, "Bunun cevabını vermek çok zor. Çünkü birçok büyük futbolcuyla oynadım. Ronaldo, Zidane, Romario, Figo ile oynadım. David Beckham benim için hem kişilik olarak, hem de futbolcu olarak muazzam bir örnek. Doğruyu söylemek gerekirse, kalitesiyle, sakinliğiyle, yeteneğiyle ve aklıyla Zinedine Zidane beni çok etkiledi" yanıtını verdi.

596
FENERBAHCE / Ankaragücü-F.Bahçe bilet fiyatları
« : 29 Ekim 2008, 15:44:02 »

Fortis Türkiye Kupası'nda yarın yapılacak Ankaragücü-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belirlendi.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan duyuruda, kapalı tribün biletleri 40 YTL, maraton tribün biletleri 30 YTL ve kale arkası tribün biletleri ise 20 YTL'den Biletix üzerinden satışa çıkartılacak.

Açıklamada ayrıca, kombine biletlerin, kupa maçlarında geçerli olmayacağı belirtildi.

597
FENERBAHCE / F.Bahçe yarışa yeniden ortak oldu
« : 29 Ekim 2008, 15:43:51 »

Fenerbahçe için sezon hiç de iyi başlamıştı. İlk hafta Gaziantep deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Sarı-Lacivertliler, ilk 6 hafta sonunda sadece iki galibiyet elde edebilirken, tam 4 mücadeleden puansız ayrılmıştı. Bu, tarihteki en kötü sezonlardan biriydi. Bu kötü performansla 12. sıraya inen Kanarya, liderin tam 10 puan gerisinde kalmış, eleştiriler yağmur gibi yağmaya başlamıştı. Kimler yoktu ki, Sarı-Lacivertli ekibin üstünde yer alan.

İbre birden döndü

Kocaeli deplasmanı Fenerbahçe için adeta varolma mücadelesiydi. 90+6. dakikada Semih’in attığı golle ilk deplasman galibiyetini elde eden Kanarya’nın kazancı sadece bu kadarla kalmadı. Lider Trabzon’un yanısıra, üstündeki takımlardan Bursa, Gaziantep, Kayseri, Denizli ve Gençlerbirliği haftayı puansız kapadı. Yani toplam kazanç 21 puan oldu. Farklı Arsenal yenilgisi sonrası bu kez Bursaspor maçı büyük önem kazandı. Bir yenilgi herşeyin sonu olabilirdi.

Yine kazançlı çıktı

Ancak korkulanın aksine sahadan 5-2 gibi farklı bir skorla ayrılan Kanarya, bu sezon ligde ilk kez üst üste 2 maçından galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadı. Daha da önemlisi, üstteki takımların yaşadığı puan kayıplarıydı. Trabzon, Gaziantep, Beşiktaş, Sivasspor ikişer, Galatasaray ve Bursaspor 3’er puan kaybetmişti. Bu haftanın toplam kazancı 17 puan olurken, lider Beşiktaş ile aradaki fark da 6 puana indi. Yani Fenerbahçe, artık zirve yarışının tam ortasındaydı.

598
FENERBAHCE / Lugano'nun yönetimden talebi ne?
« : 29 Ekim 2008, 15:43:39 »

Fanatik Gazetesi'nin 28 Ekim 2008 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; sezon sonunda Fenerbahçe  ile sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano, yıllık 2.5 milyon Euro istedi... Bu isteğini yönetime ileten tecrübeli futbolcunun 3 yıllık anlaşmaya imza atması halinde alacağı ücret ise toplam 7.5 milyon Euro tutuyor. Yönetimin, Lugano’nun talebini önümüzdeki günlerde masaya yatıracağı öğrenildi.

599
SORULAR VE SORUNLAR / Kategori Açamıyoruz !
« : 29 Ekim 2008, 15:38:43 »
Arkadaşlar admin panelinde sorun var kategori bölümüne giremiyoruz.. şu hatayı veriyor !

Bir hata meydana geldi!
OFFC 10 bir üst bölüm içermiyor. Bu bölümü kullanabilmek için 'Hatalar bul ve düzelt' fonksiyonunu kullanın.

600
OFFC 9 / !! ŞAMPİYON !!
« : 29 Ekim 2008, 15:27:01 »
OFFC 9 ŞAMPİYONU


::::: CAMON ::::::


TEBRİK EDERİZ..!