İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - FabregaS

553
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'ın efsaneleri buluştu
« : 29 Ekim 2008, 20:58:03 »

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleymen Seba, dün Siyah Beyazlı takımın eski kaptanlarından Mehmet Özdilek'in kayınpederine ait olan ve Akaretler'deki Süleyman Seba Caddesi üzerinde bulanan mağazanın açılışına katılmıştı. Açılış töreninde Seba'nın yanı bıra Beşiktaş camiasının önde gelen bir çok ismi de hazır bulunmuştu.

Seba, açılış törenin ardından Beşiktaş'ın eski futbolcuları ile biraraya geldi. Akaretlerde bulunan Bordo Restorantta düzenlenen organizasyona Süleyman Seba'nın yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, eski yöneticilerden Fahrettin Cüroğlu, Celal Soydan, Mehmet Özdilek'in kayınpederi Muhammer Alkım eski futbolculardan Haluk, Zeki, Rıza, Metin, Ulvi, İsmail, Gökhan, Halim, Zafer, Tayfur, Mehmet ve Saffet katıldı.

Öte yanden geceye şarkıları ile renk katan Gökhan Tepe, özellikle Seba'nın istediği şarkıları seslendirerek yemekte bulunanlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

554
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'ta kadro 23'e indi
« : 29 Ekim 2008, 20:57:53 »

Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında 30 Ekim Perşembe günü Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan çalışmaya sakatlığI süren Gökhan Zan'ın yanı sıra, üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Matias Delgado katılmadı. Delgado'nun bugün dinlendirildiği öğrenilirken, Arjantinli futbolcunun Antalyaspor karşısında forma giyip giymeyeceğinin yarın belli olacağı kaydedildi. Ayrıca A Milli Takım'ın Bosna Hersek ile oynadığı maçta sakatlanan ve bir süredir tedavisi süren Batuhan Karadeniz, yeniden takım ile birlikte çalışmalara başladı.

AYDIN KARABULUT BUGÜNKÜ ANTRENMANDA SAĞ KANATTA GÖREV YAPTI

Teknik direktör Denizli, bugün yapılan çalışmada futbolcularına kondisyon hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptırdı. 9'ar kişiden oluşan takımlarla gerçekleşen çift kale maçta Batuhan, Sivok ve Zapotocny gösterdikleri performansla dikkat çekerken, Beşiktaş'ın sol kanadında görev yapan Aydın'ın bugün orta sahanın sağında oynadı.

TEKNİK DİREKTÖR DENİZLİ, NECİP UYSAL'I DA PAF TAKIMA YOLLADI

Öte yandan tecrübeli teknik adam Beşiktaş'ta görevi başladığı günlerde 26 olan kadrodaki futbolcu sayısını düşürmeye devam ediyor. Denizli, altyapıdan yetişen kaleci Erdem Köse, defans oyuncusu Emre Özkan'dan sonra yine Beşiktaş'ın altyapısından yetişin Necip Uysal'ı da A takım kadrdosundan çıkardı. Bu üç futbolcuyu yeniden PAF takıma gönderen Denizli'nin kadroyu 22'e indirmeyi amaçladığı ve bu amacı doğrultusunda bir futbolcuya daha A takım kadrosundan çıkarması bekleniyor. Beşiktaş, yarın yapacağı antrenman ile Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

555
BEŞİKTAŞ / Delgado idmana katılmadı
« : 29 Ekim 2008, 20:56:59 »
Delgado idmana katılmadı
Beşiktaş, Antalyaspor ile perşembe günü oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana kondisyon ve istasyon çalışmaları yaparak başlayan siyah-beyazlılar, daha sonra yarı sahada çift kale maç oynadı. Antrenman maçında kanatlardan yapılan ortalarla gol provası gerçekleştiren futbolcular, son bölümde ise şut çalışması yaptı.

Antrenmana, üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Matias Delgado ile sakatlığı süren Gökhan Zan katılmadı. Delgado'nun tedbir amacıyla bugün dinlendirildiği, yarın antrenmana çıkacağı bildirildi.

Bu arada sakatlığı geçen ve dünkü çalışmada sadece koşu yapan Batuhan, bugün antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Siyah-beyazlılar, yarın basına kapalı yapacakları antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek.

Öte yandan, daha önce (A) Takım antrenmanlara çıkan Necip Uysal'ın PAF Takımı'na döndüğü bildirilirken, kadrodaki oyuncu sayısı böylece 23'e düşmüş oldu.

556
BEŞİKTAŞ / Cisse'nin hayali şampiyonluk
« : 29 Ekim 2008, 20:56:43 »
Beşiktaş'ın ön libero mevkiindeki değişmez ismi Cisse, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin de gözdesi oldu. Bu sezon 8 lig maçının hepsinde sahaya ilk 11'de çıkan başarılı futbolcu, orta sahanın yükünü de sırtlıyor. Cisse'nin en büyük hayali şampiyonluk turu atmak.

Geçen sezon Paris Saint Germain takımından transfer edilen Eduard Cisse, hem Ertuğrul Sağlam'ın hem de Mustafa Denizli'nin vazgeçemediği isimlerin başında geliyor. Beşiktaş'ta ön libero bölgesini tek başına kapatan Fransız oyuncu, tecrübesiyle takım içinde de ön plana çıkıyor. Ertuğrul Sağlam'ın takımın başında bulunduğu dönemde Uğur İnceman'la birlikte ön libero mevkiinde görev verdiği tecrübeli oyuncu, Mustafa Denizli'nin gelmesiyle birlikte bu bölgeyi tek başına kullanmaya başladı. Bobo, Nobre, Holosko, Delgado gibi pres yapmayan, savunmaya çok fazla yardım etmeyen oyuncuların arkasında defansif olarak mücadele etmek zorunda kalan Cisse, kalitesini Mustafa Denizli'ye kabul ettirdi.

Gençlerbirliği ve Sivas maçlarında ilk 11'de forma giyen ve üzerine düşeni fazlasıyla yapan Fransız oyuncu, "Benim için önemli olan saha içindeki görevimi eksiksiz yapmak. Bunda da başarılı olduğumu düşünüyorum." ifadesini kullanarak yedek kalmasının ya da oynamasının kendisi için bir sorun olmayacağını kaydetti. Bu sezon Siyah-Beyazlı takımla birlikte oynadığı 8 lig karşılaşmasının hepsinde ilk 11'de forma giyen Cisse, 709 dakika sahada kalarak Siyah-Beyazlı takımın en çok süre alan isimlerinin başında yer aldı. Takımın uluslararası tecrübesi en fazla olan isimlerinin başında gelen yıldız oyuncu, geçen yıl toplam 26 maçta forma giyerek 2900 dakika sahada kalmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde Monaco formasıyla final oynamanın gururunu yaşayan Eduard Cisse'nin, Mustafa Denizli'nin gelmesi ile birlikte gözden düşeceği iddia ediliyordu. Ancak tecrübeli teknik adam, yeni sistemde en çok Fransız oyuncuya güvendiğini gösterdi. Oyun içinde verdiği ekstra görevlerle de bunu ispat etti. İleride gole dönük dört adamla oynayan Beşiktaş'ta orta sahanın kontrolünü tek başına Cisse'ye verdi. Bu durumu dert edinmeyen tecrübeli oyuncu, görev alanı ile ilgili şu değerlendirmeyi yapıyor: "Türkiye'de herkes hücum oynuyor ve gol atmaya çalışıyor. Ancak defansif olarak herkes yardım etmiyor. Türkiye'deki oyun anlayışında herkes atak yapmayı düşünüyor. Halbuki ben defansif bir oyuncuyum ve öyle yetiştirildim. Defansif oynayan oyuncular burada çok göze batmıyor. İleri çıkan, gol atan oyuncular seviliyor. Çok gol atan bir oyuncu değilim; ancak takımıma yeterince katkı yapmaya çalışıyorum. Sistem değişse de benim bu oyun tarzım değişmeyecek."

Avrupa'dan elenmelerinin kendileri için bir şanssızlık olduğunu da kaydeden başarılı oyuncu, "Bizim hedefimiz sezon sonunda şampiyon olmak. Çok iyi bir kadroya ve taraftara sahibiz. Teknik direktör değişimi biz oyuncuları çok fazla etkilemeyecektir. Yine işimizi yapmaya çalışacağız. Ben her zamanki gibi üzerime düşeni yapacağım." ifadelerini kullanarak şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını kaydetti.

557
BEŞİKTAŞ / Mustafa Denizli istediğini alıyor
« : 29 Ekim 2008, 20:55:21 »

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli, teknik direktörlük koltuğuna oturduktan sonra çok şey değişti. Göreve geldiği ilk gün, Başkan Demirören’le bir görüşme yapan Denizli, “Menacer ve yönetici gibi olaylardan, takımın soyutlanması gerek. Oyuncular tesislere geldiğinde rahat hareket etmeli. Tesislerde dolaşırken, sadece arkadaşlarını görmeleri gerek. Elbette kulüp başkanı ve yöneticileri de görecekler ancak belli gün ve zamanlarda. Sizden tek isteğim bu” demişti. Bu görüşme sonrasında Siyah-Beyazlılar’da çok farklı bir dönem başladı.

Demirören ‘Tamam’ dedi

Başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör Mustafa Denizli’nin bu talebini olumlu karşılayıp yönetimini de durumdan haberdar etti. Tecrübeli çalıştırıcının imza attığı günden sonra, hiçbir idareci, Ümraniye’ye gitmedi. Sağlam döneminde Nevzat Demir Tesisleri’nden ayrılmayan Başkan Demirören de, tüm işlerini kulüp binasındaki ofisine yönlendirdi. Bilindiği gibi Ankara deplasmanına otobüsle giden Siyah-Beyazlılar’da takımın aracına hiçbir yönetici ve görevli alınmamıştı.

558
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş Avrupa'da da lider!
« : 29 Ekim 2008, 20:55:01 »

Avrupa’da bu hafta, liderlere yaramadı... İspanya, İngiltere, Fransa, Hollanda, Almanya’da liderler puan kaybı yaşadı, bazıları koltuğunu takipçilerine teslim etti. Bu karşılaşmaların ardından ortaya şu görüntü çıktı: Avrupa’da ligde yenilmeyen iki takım var; Liverpool ve Beşiktaş... Averaj olarak rakibine üstünlük sağlayan Kara Kartallar, önemli ülkeler arasında kendi liginde en başarılı takım unvanını elinde bulunduruyor. İşte Avrupa’da bu hafta liderler ve yaşadıkları kayıplar...

TÜRKİYE
Haftaya Süper Lig’de lider olarak giren Beşiktaş, sahasında Sivasspor’la 1-1 berabere kaldı. Ancak rakiplerinin puan kaybı yaşamasının ardından 18 puanla liderliğini ve yenilmezliğini korudu.

FRANSA
Fransa Ligi’ne damgasını vuran Lyon, Ligue 1’de deplasmanda Auxerre ile golsüz berabere kaldı. Ancak zirvede 21 puanla kalmayı başardı.

İSPANYA
La Liga’da haftaya lider giren Valencia, Recreativo Huelva ile 1-1 berabere kaldı. Ancak bu puan kaybına rağmen, 20 puanla liderliğini korudu.

İNGİLTERE
İngiltere’de Chelsea, sahasında Liverpool’a 1-0 yenilerek liderliği rakibine kaptırdı. Liverpool’un yenilgisi bulunmuyor.

ALMANYA
Almanya Ligi’nde lider Hamburg, Hoffenheim’a 3-0 kaybetti ve zirvedeyken bir anda 3. sıraya geriledi.

İTALYA
Serie A’da İnter, sahasında Genoa ile 0-0 berabere kaldı ve liderliği Roma’yı 3-1 yenen Udinese’ye bıraktı.

HOLLANDA
Hollanda’da haftaya lider giren NAC, Utrecht’le golsüz berabere kaldı. Liderliği Sparta Rotterdam’ı 3-0 yenen Groningen’e bıraktı.

PORTEKİZ
Portekiz’de lider olarak haftaya başlayan son şampiyon Porto, evinde Leixoes’e 3-2 yenildi. Porto, hem sezonun ilk yenilgisini aldı hem de üçüncü sıraya düşerek liderliği Nacional’e bıraktı.

559
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'ta kriz tedbirleri!
« : 29 Ekim 2008, 20:53:37 »
Beşiktaş'ta kriz tedbirleri!
Küresel krizin ne zaman sonuçlanacağı, dünya devlerine ne kadar zarar vereceği tartışılırken, Beşiktaş da kendini bu krizden korumanın çarelerini arıyor. Gelir ve giderlerin önemli bölümünde dövizle iş yapan siyah-beyazlılar, gelecek dönemde sıkıntı yaşamamak için tasarruf tedbirlerine başvuracak.

Beşiktaş’ın Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu bu konuda kulüp bünyesinde geniş çaplı bir araştırmaya giriştiklerini belirtti. Siyah-beyazlı idareci, kulüp giderleri hakkında hazırlanacak raporlardan sonra bazı giderlerde kısıtlamalar yapabileceklerini ifade etti.

Mali yönden diğer kulüplere göre durumlarının daha iyi olduğunu söyleyen siyah-beyazlı yönetici sözlerini şöyle sürdürdü: “Kredilerimizi zamanında ödüyoruz. Döviz açısından sorunumuz yok. Çünkü bizim gelirlerimizin çoğu dövizdir. Fulya Projesi, Beşiktaş Plaza ve sponsorluk gelirlerimizin hepsi döviz. Bu nedenle dövizin yükselip ve inmesi bizi zor duruma düşürmez.”

Ertunç Soğancıoğlu,  ayrıca devre arası veya sezon sonu için hiç bir oyuncumuza teklif gelmediğini belirterek, “Delgado ancak 10 milyon sterlin gibi bir teklifte satılabilir” diye konuştu.

560
BEŞİKTAŞ / Bobo: "Takıntım var"
« : 29 Ekim 2008, 20:53:25 »
Bobo: "Takıntım var"
Beşiktaş formasıyla toplam 49 gol kaydeden ancak son dönemde 'tutukluk' yapan Bobo, '50. gol sendromu' yaşamadığını söyledi.

Son gol sevincini ligdeki Gaziantepspor karşılaşmasında yaşayan Brezilyalı forvet, "Özellikle 50. golümü atayım diye bir stres yaşamıyorum. Yani gol atamamamın nedeni stres değil. Ama benim her maçta ağları havalandırmayı istemek gibi bir takıntım var. Uzun süredir gol atamıyorum ve bu nedenle kupadaki Antalyaspor maçını iple çekiyorum. Ligde onlara 2 gol kaydetmiştim. Umarım yine atarım. Ancak takımımın galip gelmesi benim gol atmamdan daha önemli" dedi.

NOBRE OYNAYACAK

Öte yandan Beşiktaş, Antalyaspor maçının hazırlıklarını sağanak yağmur altında gerçekleştirdi. Batuhan ile Gökhan Zan'ın katılmadığı idmanda Nobre takımla çalıştı. Nobre'nin Antalyaspor karşısında oynayabileceği belirtildi.

561
BEŞİKTAŞ / "Kimse önümüzde duramaz"
« : 29 Ekim 2008, 20:53:12 »
"Kimse önümüzde duramaz"
Beşiktaş’ın ikinci kaptanı Mert Nobre, genel sekreter Kenan Öner’e ligin en güçlü ekibi olduklarını söyledi, 2 kupa hedeflerine emin adımlarla gideceklerini belirtti.

Siyah beyazlı takımın Sivasspor karşısında kaybettiği iki puanı Kayserispor karşısında unutturacaklarını ifade eden Brezilyalı, öncelikli olarak Fortis Türkiye Kupası’nda Antalyaspor karşısında galip gelmek istediklerini söyledi. Nobre şöyle konuştu: "Sivasspor, Süper Lig’de gördüğüm en başarılı ekiplerden biri. Sivasspor karşısında önemli dersler çıkardık. Bu zorlu ligde artık küçük takım büyük takım yok"

Golcü oyuncu, takım içinde büyük bir rekabet olduğunu Mustafa Denizli’nin takımın başına gelmesiyle birlikte bunun arttığını belirtirken, "Futbolcu, teknik ekip, yönetim ve taraftar el ele verdikten sonra hiçbir takım bizim önümüzde duramaz. Biz şimdi bunu yapıyoruz. Şampiyonluk yolu öyle kolay değil. Doğal olarak inişli-çıkışlı bir performans olacak. Ama önemli olan sezon sonu ipi göğüslemek. Biz de buna kilitlendik.

Sisteme alışıyoruz

Türkiye’de sadece mevkilerinde değil ofansif düşüncede devrim yapan önemli bir ekibiz. Bobo, Holosko, Delgado, Tello, Serdar Özkan’ın gol yollarındaki ustalıkları rakiplerimizi korkutuyor. Bu sezon gol krallığında Beşiktaşlı oyuncular başrolde yer alacaklar. Bobo sadece Türkiye’de değil Avrupa’da bile rakipsiz. Taraftarlarımız sabretsin" ifadesini kullandı.

Siyah beyazlı takımda Denizli’nin oynatmak istediği sistemin yavaş yavaş oturduğunu takımın oyun şablonuna bakıldığında bunun fark edildiğini sözlerine ekleyen Mert Nobre, "Sezona nasıl iddialı başladıysak bu devam ediyor. Takım olarak gerçekten iyi bir ekibimiz var. Bu ekip sezon sonunda özlenen başarıyı elde edecektir. Bunu üstüne basa basa söylüyorum ki herkes iyi anlasın. Gol Kralı da bizden çıkacak, şampiyon da biz olacağız" diye konuştu.

562
BEŞİKTAŞ / Seba ve Denizli bir arada
« : 29 Ekim 2008, 20:52:57 »
Seba ve Denizli bir arada
Beşiktaş'ın eski futbolcularından Mehmet Özdilek'in kayın pederi Muammer Alkım'a ait mücevherat mağazası, Siyah-beyazlı camiadan bir çok ismin katılımıyla açıldı. İstanbul Akaretler Süleyman Seba Caddesi'nde Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın yaptığı açılışa, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Beşiktaş Kulübü eski başkanı Serdar Bilgili, Beşiktaş'ın eski divan başkanı Şeref Nasır ve yeni Divan Başkanı Yalçın Karadeniz, Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Asbaşkanlar Ertunç Soğancıoğlu ve Levent Erdoğan, Beşiktaş eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot, Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli, yardımcı antrenörü Tayfur Havutçu, futbolculardan Rüştü Reçber ve bazı eski futbolcular katıldı.

Açılış töreni öncesi Mustafa Denizli ve Süleyman Seba biraraya geldi. Basın mensuplarının ısrarı üzerine bir açıklama yapan Seba, Mustafa Denizli'nin kendisine 15 yıl önce bir çalım attığını hatırlattı. Seba ayırca, Denizli'nin Beşiktaş'ta başarılı olacağına inandığını ifade etti. Mustafa Denizli ise bir çok Beşiktaşlının, Beşiktaşlı olma sebebi olan Seba ile bir arada olduğu için mutlu olduğunu dile getirdi.

Süleyman Seba'nın yaptığı açıklamada bahsettiği 15 yıl önceki çalım ise, Seba'nın Beşiktaş başkanı olduğu yıllarda Denizli'ye yapmış olduğu teknik direktörlük teklifini, tecrübeli hocanın son anda kabul etmemesi olayıydı.

Açılış töreninde kurdeleyi İsmail Ünal, Süleyman Seba ve Mehmet Özdilek ile birlikte kesti. Törenin ardından mağazayı gezen Süleyman Seba ve katılımcılar daha sonra mağazanın önünde basın mensuplarına toplu halde fotoğraf verdiler.

563
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş-Antalya biletleri satışta
« : 29 Ekim 2008, 20:50:24 »
Beşiktaş-Antalya biletleri satışta
Beşiktaş ile Antalyaspor arasında 30 Ekim Perşembe günü İstanbul'da oynanacak Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu ilk hafta maçının biletleri satışa çıktı.

BJK İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmanın biletlerinin, tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve ''www.biletix.com.tr'' internet adresinden satışa çıkarıldığı, maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacağı kaydedildi.

Beşiktaş-Antalyaspor maçının bilet fiyatları şöyle:

VIP üst B ve E: 250 YTL

VIP üst A ve F: 200 YTL

VIP alt A ve F: 150 YTL

VIP alt B ve E: 175 YTL

VIP alt C ve D: 200 YTL

Numaralı orta: 130 YTL

Numaralı kenar: 110 YTL

Kapalı üst: 90 YTL

Kapalı alt: 60 YTL

Yeni açık: 25 YTL

Eski açık: 25 YTL

Eski açık konuk takım: 25 YTL

564
BEŞİKTAŞ / Yedeklere gün doğdu
« : 29 Ekim 2008, 20:49:59 »
Yedeklere gün doğdu
Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Dün izin yapan siyah beyazlı takım, bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde yaklaşık 1.5 saat süren ve sağanak altında gerçekleştirilen bir antrenman yaptı. Çalışmaya sadece sakatlıkları devam eden Batuhan ve Gökhan Zan katılmadı. Bu iki oyuncu, takımdan ayrı bir program uygularken, önümüzdeki günlerde tedavilerinin tamamlanacağı öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Denizli, özellikle oyuncularının kuvvet ve direncini artıracak çalışmalar yaptırdı.

Öte yandan tecrübeli teknik adam Antalyaspor ile oynanacak karşılaşmaya farklı bir kadro ile çıkmaya hazırlanıyor. Denizli'nin, Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında şimdiye kadar takımda çok fazla forma şansı bulamayan oyuncularını sahaya sürmesi bekleniyor. Mustafa Denizli'nin, Anthony Seric, Tuna Üzümcü, Ekrem Dağ ve Ali Tandoğan başta olmak üzere bu sezon takımda fazla şans bulamayan oyuncuların hem maç kondisyonlarını artırmak, hem de onların performansını daha iyi görebilmek için bu isimleri oynatması gündeme geldi.

Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.