İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Guiza

1093
TRABZONSPOR / Trabzon'dan Mehmet Yıldız bombası
« : 29 Mayıs 2008, 02:59:38 »
Trabzon'dan Mehmet Yıldız bombası


Transferde fırtına gibi esen Trabzonspor, '3 büyükler'in de peşinden koştuğu Mehmet Yıldız için Sivasspor'a resmi teklifte bulundu. Mehmet Yıldız'ın bordo-mavilililere yakın olduğu belirtildi.


***

Yıldız bombası

Transferde şov yapan bordo-mavili yönetimin Yiğidolara Mehmet Yıldız için para artı futbolcu önerdiği öğrenildi.

Transferde şov yapan Trabzonspor, forvet arayışlarına hız verdi. Geçtiğimiz sezon gösterdiği süper performansla ve attığı gollerle büyüklerin listesine giren Mehmet Yıldız için Trabzonspor'un, Sivasspor'a resmi teklif yaptığı öğrenildi. Bordo-mavililerin, Yiğidolara para artı bir futbolcu önerisini götürdüğü belirtilirken, Sivasspor'un düşünmek için zaman istediği ifade edildi.

Sivas ile 2. randevu
Devre arasında da Mehmet Yıldız'ı almak isteyen Trabzonspor bonservis fiyatında anlaşma sağlayamamıştı. Rusya Ligi takımlarından da teklifler aldığı öğrenilen Mehmet Yıldız'ın bordo-mavili kulübe sıcak baktığı gelen haberler arasında. 27 yaşındaki golcü oyuncu, 2 kez A Milli Takım formasını giydi. 1.85 boyundaki Mehmet Yıldız 85 kilo ve geçen sezon 33 karşılaşmada görev yaptı.

1094
BEŞİKTAŞ / Bekle ve gör
« : 29 Mayıs 2008, 02:59:07 »
Bekle ve gör


Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, ihtiyaçları kadar transfer yaptıklarını belirtti. Zapotocny, Sivok ve Seric ile savunma hattını güçlendirdiklerini ve hedeflerinin 3 kulvarda da şampiyonluk olduğunu söyleyen Soğancıoğlu, "Kadromuza 2 yerli oyuncu katmak istiyoruz. Bu sene şampiyonluk hasretimiz dinecek" şeklinde konuştu. 

1095
BEŞİKTAŞ / Delgado sevinci!
« : 29 Mayıs 2008, 02:58:55 »
Delgado sevinci!


Arjantinli yıldızın 5 milyon euro'luk bonservis bedelinin, Ülker tarafından Beşiktaş'a devredilmesi büyük sevinç yarattı. Şu anda ülkesinde tatil yapan Delgado'nun 1 yıl daha olan sözleşmesini, 2 yıla çıkarmak için girişimlere başlayan siyah-beyazlılar, Arjantinli oyuncunun bu öneriyi kabul edeceğine inanıyor. Eğer Delgado, Beşiktaş'ın bu teklifi kabul etmezse, ya sezon başlamadan ya da devre arasında satılacak.

1096
BEŞİKTAŞ / Cem Atan restleşmesi
« : 29 Mayıs 2008, 02:58:21 »
Cem Atan restleşmesi

Beşiktaş'ın talip olduğu sağ kanat oyuncusu için Mattersburg kulübü, bonservis bedelini 2 milyondan, 800 bin euro'ya indirdi.


Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Beşiktaş'ın, genç yıldız Cem Atan konusundaki katı tutumu sonuç verdi. Avusturya ekibi, siyah-beyazlıların 500 bin euro önerdiği Cem için 2 milyon euro gibi uçuk bir rakam isteyerek, Sinan Engin'i zor durumda bırakmıştı.

Beşiktaş'ın, "Son rakamımız budur" resti karşısında bir süre beklemeye geçen Mattersburg, siyah-beyazlılardan haber çıkmayınca geri adım attı. Avusturya ekibi rakamı 800 bin euro'ya indirirken, Engin ise "600 bin euro veririz, karar sizin" diye haber gönderdi.

1097
BEŞİKTAŞ / Asla bitmez
« : 29 Mayıs 2008, 02:58:01 »
Asla bitmez

"Çarşı'nın feshinde yönetimin amigolarla yakınlaşması ve Beşiktaş Köyiçi ruhunun yansımasının etkileri bulunuyor".


Çarşı'nın lağvedildiğinin liderleri tarafından açıklanması dünyada az rastlanır bir örnek olsa da yapılan bu ilginç çıkışın iki önemli nedeni var. İlki; Beşiktaş'ta yönetimlerin son yıllardaki tribün endeksli politikaları ve amigolarla yakınlaşmaları, Çarşı'yı güçlendirdi. Demirören ise bu grubu sürekli kontrol etmenin mümkün olmadığını gördü.

Baskı yapıldı
Çarşı ve liderlerinin popüleriteyle birlikte güçlenmesi, kıskançlıklar getirdi. Yönetim, kontrol için baskı şıkkına geçti. İkincisi; Beşiktaş'ın kapalısı 'Beşiktaş Köyiçi'nin ruhunun yansımasıdır. Emek ve onur 20 yılı aşkın bu grubun liderliğini yapan Alen Markaryan, Ayhan, Optik Mehmet, Cem gibi onlarca liderine aittir.

Tertipçilik gibi
Beşiktaş'ın kapalısı askerlikteki 'tertipçilik' gibidir. Alttan gelen genç ve dinamik gruplar her zaman yaşı ilerleyen lider takımının çekilmesini bekler. Alen ve lider üst grubu üzerinde belirgin olarak 1 yıldır 'çekilin' baskısı vardı. Liderlik yakıştırılan Harun'un sabırlı bekleyişi bitmemiştir.

Bizimle gider
Alen ve arkadaşlarının 'lağvettik' açıklaması 'Çarşı bizim, bizimle gider' hesabını göstermekle birlikte, unuttukları bir gerçek ortadadır. Bir hareketi topluma mal etmek kolay olmadığı gibi, topluma mal olmuş bir hareketi de bir açıklamayla lağvetmek mümkün değildir. Bu yüzden Çarşı lağvetmek edilemez.

1098
BEŞİKTAŞ / Müthiş takas
« : 29 Mayıs 2008, 02:57:30 »
Müthiş takas

Rus ekibi CSKA Moskova, Bobo için 10 milyon euro teklif etti. Buna sıcak bakmayan Beşiktaş, "Bobo'yu alın, karşılığında Vagner Love'ı bize verin" önerisini götürdü.

Beşiktaş'ın yüksek bir bonservis bedeli karşılığında satmayı düşündüğü Bobo konusunda, dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Marsilya, Monaco ve St. Etienne gibi Fransız takımlarının takibinde olan Brezilyalı forvet için bu kez de CSKA Moskova devreye girdi. Fransız basınında yer alan habere göre Rus ekibinin siyah-beyazlılara haber göndererek, "Bobo için 10 milyon euro verebiliriz" dedikleri ifade edildi.

Süre istediler
Siyah-beyazlılar ise bu öneriye karşı Rus temsilcisine yeni bir öneri sundu. Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle bir anda Avrupa kulüplerinin transfer listelerine giren Bobo'yu isteyen CSKA Moskova'ya, "Bobo'yu alın, karşılığında Vagner Love'ı verin" denildi. Fransız basınında çıkan habere göre Rus ekibinin Beşiktaş'tan gelen bu öneri karşısında düşünmek için süre istediği belirtilirken, takımdan ayrılmak isteyen Love'ın da Türkiye'ye sıcak baktığı belirtildi.

1099
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş CSKA'dan Love'i istedi
« : 29 Mayıs 2008, 02:57:16 »
Beşiktaş CSKA'dan Love'i istedi


CSKA Moskova, Bobo için Beşiktaş'a 10 milyon euro teklif etti. Brezilyalı forveti satmayı düşünmeyen siyah-beyazlı yöneticiler, "Eğer Bobo'yu çok istiyorsanız Vagner Love ile takas edebiliriz" dediler.

1100
GALATASARAY / Amerika sarı-kırmızı
« : 29 Mayıs 2008, 02:56:38 »
Amerika sarı-kırmızı


Galatasaraylı taraftarlar yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da mucizevi şampiyonluklarını kutlamaya devam ediyor. Son olarak Amerika'nın ünlü New York kentinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali, sarıkırmızı renklere boyandı.

Amerika'da yaşayan vatandaşlarımız, ellerinde Türk ve Galatasaray bayraklarıyla New York'u inletti. Cimbom'un 17. şampiyonluğunu kutlayan bir başka grup ise İzmir'in Balıklıova köylüleriydi. Bin 100 kişilik nüfusunun çoğu Galatasaraylı olan köylüler, büyük kutlama partisi düzenledi.

1101
GALATASARAY / Operasyon büyüyor
« : 29 Mayıs 2008, 02:56:16 »
Operasyon büyüyor

Hakan'a jübile teklif ederek işe başlayan sarı-kırmızılı yönetim Hasan Şaş, Okan Burak ve Mehmet Güven'i de gözden çıkardı.


Sınır genişliyor
Sezon başında Karl Heinz Feldkamp ile büyük bir yapılanma içine giren Galatasaray kabuk değiştirmeye devam ediyor. Sezonun sona ermesiyle birlikte Barusso, Carrusca ve Song ile yollarını ayıran ve hemen ardından Hakan Şükür'e jübile teklif eden sarı-kırmızılı kulüp, operasyonun sınırlarını daha da genişletiyor.

Okan'a da jübile
6 Kasım'da Feldkamp'a göndermesi için önerilen ancak takımda kalan Hasan Şaş, Okan Buruk ve Mehmet Güven'in gözden çıkarılacak diğer oyuncular olduğu öğrenildi. Hakan ile birlikte Okan'a da jübile teklif edileceği, Hasan Şaş ve Mehmet Güven'e ise teklif olması halinde transferinde yardımcı olunacağı bildirildi.

1102
GALATASARAY / Fransız sevdası
« : 29 Mayıs 2008, 02:55:51 »
Fransız sevdası

Ligue 1'e kanca atan Aslan; Mensah, Hilton ve Marchal'dan sonra Brechet'i listeye aldı.


Song'un yerine
Fransız basını, G.Saray'ın Sochaux'da form giyen savunma oyuncusu Jeremie Brechet ile ilgilendiğini iddia etti. Sarı-kırmızılıların, Fransız pazarına yöneldiğini belirten gazeteler; Rennes'li John Mensah, Lorient'li Sylvain Marchal ve Lens'li Hilton'un da Aslan'ın listesinde olduğunu hatırlattılar. Bonservisi elinde olan Brechet, defansın göbeğinde oynuyor. Song'a alternatif olarak düşünülüyor.

Kariyeri parlak
İyi bir kariyeri olan Brechet; Lyon, İnter, Real Sociedad ve Sochaux formalarını giydi. Üç kez Fransız Milli Takımı'nda görev yapan 28 yaşındaki oyuncu, 1.86 boyunda. Bu sezon 21 maçta 2 gol attı. Yönetimin Brechet'in menajerine teklif yaptığı bildirildi. Alternatif bir liste oluşturan sarı-kırmızılıların, yeni hocayı belirledikten sonra Brechet ve diğerleri ile masaya oturacağı ifade edildi.

1103
GALATASARAY / G.Saray'a yeni Song
« : 29 Mayıs 2008, 02:55:26 »
G.Saray'a yeni Song


Sevilla'da istediğini bulamayan yıldızın, istenirse Cimbom'a gelebileceği bildirildi.


***

Kone teklif bekliyor!

La Liga'da mutsuz
Jübile önerilen Hakan Şükür'ün yerine forvete iyi bir golcü almayı planlayan G.Saray'a menajerlerin Arauna Kone'yi teklif ettiği iddia edildi. Geçen sezon başkan Adnan Polat'ın transferi için bizzat uğraştığı Fildişili golcü, tercihini Sevilla'dan yana kullanmıştı. Kone'nin İspanya'da mutsuz olduğu ve istenmesi halinde G.Saray'a gelebileceği bildirildi.

Kulübe mahkumu
Yönetimin Kone'yi yeni hocanın belli olmasından sonra onun da fikrini alarak değerlendireceği öğrenildi. Kone'nin transferinde en önemli sorun Sevilla'nın bu oyuncu için PSV'ye ödediği 12 milyon euro'luk astronomik bonservis bedeli. Ancak İspanyol ekibinin bu sezon kulübeden fazla çıkamayan Kone'ye talip çıkarsa indirime hazır olduğu ifade ediliyor.

1104
GALATASARAY / Rota Mancini ve Zaccheroni
« : 29 Mayıs 2008, 02:54:59 »
Rota Mancini ve Zaccheroni


Alman federasyonunun Sammer'e izin vermemesi üzerine, gözler İtalya'nın kalburüstü teknik adamlarına çevrildi. İtalya'ya giden başkan Adnan Polat önce, İnter'den ayrılan Mancini ile daha sonra da Milan'ın eski hocası Zaccheroni'yle görüşecek.


***

Rota İtalya

Sammer'in 'ret' yanıtı vermesi üzerine İtalya'ya geçen Polat ünlü teknik adamlar Zaccheroni ve Mancini'nin peşine düştü.

Son dönemde Matthias Sammers'ın üzerinde yoğunlaşan ancak Alman teknik adamdan olumsuz yanıt alan Galatasaray, rotasını değiştirdi. Almanya'daki görüşmeleri bizzat yürüten başkan Adnan Polat, Sammers'ın 'ret' yanıtı vermesi üzerine İtalya'ya geçti. Milan ve İnter başkanlarıyla bir araya gelerek kulüp yapıları hakkında bilgi alacak olan Polat, bir yandanda ünlü hocalarla görüşecek.

Öncelik mancini'de
Polat'ın listesinde İnter'den ayrılan Mancini ve şu an boşta olan, Milan'ın eski çalıştırıcılarından Zaccheroni var. Polat'a, Adnan Sezgin, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ eşlik ederken, iki hocadan randevuların alındığı 1-2 gün içinde kendileri ve menajarleriyle masaya oturulacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların özellikle İnter'i şampiyonluğa ulaştıran Mancini'yi çok istedikleri ifade ediliyor.