İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Guiza

913
Yıldırım’a rüşvet teklif etmedim

1 Haziran 2008
A.A
Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde, eski CHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım’a "rüşvet vermeye teşebbüs ettiği" iddiasıyla yargılandığı davadan 10 ay hapis cezasına çarptırılan ve cezası ertelenen işadamı Remzi Gür, ortada çok ağır bir adli hata olduğunu savundu.

Remzi Gür, yaptığı yazılı açıklamada, itiraz ve temyiz sürecinin başladığını belirterek şu görüşleri dile getirdi:

"Açılan davada, iddia ile ilgili olarak telefon konuşma kaydı, ses veya görüntü kaydı gibi hiçbir sübut delil bulunmamasına, konuşmaya şahit olan Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Sayın Salih Kapusuz’un lehime tanıklığına, konuşma sırasında Mehmet Yıldırım ile aynı ortamda bulunan danışmanının ’duymadım’ şeklindeki ifadesine karşın, yüce Türk mahkemesinin kararı, basına yansıdığı şekilde tecelli etmiştir. Kamuoyunun bilmesini istediğim husus şudur ki, ben adı geçen milletvekiline kesinlikle rüşvet teklif etmedim. Ama ne yazık ki yüce Türk adaleti bana ve benden böyle bir söz veya teklif duymadıklarını ifade eden üç tanığa itibar etmemiş, bir milletvekilinin 22 Temmuz 2007 seçimlerini kazanamaması üzerine ortaya attığı bir iddiaya ve ondan naklen aktaran bir tanığın soyut beyanına itibar ederek ve takdirini bu yönde kullanarak medyaya intikal eden kararını vermiştir."

Remzi Gür, adalete saygısının ve bütün bu olumsuzluklara rağmen adaletin tecelli edeceğine inancının tam olduğunu belirterek, itiraz ve temyiz süreci tamamlanıncaya kadar başka bir açıklama yapmayacağını bildirdi.

914
YEREL HABERLER / Kampın sporcuları 1 Haziran 2008
« : 01 Haziran 2008, 13:12:06 »
Kampın sporcuları

1 Haziran 2008


AKP’nin Kızılcahamam toplantılarının en sportif siması olan Elazığ milletvekili Necati Çetinkaya, dün başlayan kampta da yine sabah sporunu ihmal etmedi.

Erken saatlerde Asya Termal Oteli’nden çıkan Çetinkaya, sabah yürüyüşünü yaptıktan sonra yine oteline döndü. Çetinkaya gibi Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen ile İçişleri Komisyonu Başkanı Ziyaettin Akbulut da sabah sporunu yaptı.

915
YEREL HABERLER / Zirveleri zorluyor 1 Haziran 2008
« : 01 Haziran 2008, 13:11:51 »
Zirveleri zorluyor

1 Haziran 2008
Eyüp SERBEST/İSTANBUL
Motosiklet ve dağcılık tutkunu makine mühendisi Çelikkol, motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu bir bacağını kaybetti. 8 ay tedavi görüp sayısız ameliyatlar geçiren genç, protezli bacağıyla yürümeyi yeniden öğrendi. Şimdi köpeğiyle karlı zirveleri zorluyor.

ADANALI makine mühendisi, motosiklet ve dağcılık tutkunu 28 yaşındaki Mustafa Kemal Çelikkol, 19 Mart 2007 tarihinde TEMSA fabrikasındaki işine gitmek üzere motosikletiyle evden çıktı. Korumalı kıyafetlerini, işyerinde zorluk olmaması için tam giymedi, sadece ceket ve kaskla yola çıktı. Adana’nın içinden geçen otoyola girdikten sonra CıBıR adını taktığı Honda CBR 1000 RR marka motosikletine gaz verdi. Kısa süre sonra şerit değiştirirken Hyundai marka bir otomobil gördü. O andan sonra tek hatırladığı, yerde acı içinde yatarken bir polis memurunun ehliyetini istemesiydi. Hatırlamadığı 20 dakika içerisinde, otomobilin sağ yanından hızla çarpmış, motosikleti CıBıR’ın ön kısmı parçalanmış, uzun süre asfalt üzerinde sürüklendiği için sağ bacağı kopmuş ve vücudunda ağır yaralar oluşmuştu. Mustafa Kemal, 8 ay da, sayısız operasyon geçirdi. En büyük desteği ise motosikletçi arkadaşlarından gördü. Arkadaşları, İstanbul’dan, Ankara’dan çiçekler gönderdi. Adanalı motosikletçiler hastane önünde nöbet tuttu.

Hedefi zirve

Son olarak, Adana Enduro Kulübü’ndeki bir arkadaşı, kendisine çok istediği Golden Retriever cinsi 3 aylık yavru bir köpek verdi. Mustafa Kemal Çelikkol, köpeğe kaza yaptığı motosikleti CıBıR’ın adını taktı. Protez yardımıyla ayağa kalkan Çelikkol, hayatına 1 yıl sonra geri döndü. Motosikletli yaşamı son bulsa da, her engeli aşabileceğini düşündüğü bir gecenin sabahında, yanına CıBıR’ı da alarak, 6 kilometrelik yürüyüşün ardından, 1.5 metre karla kaplı Bolkar Dağları’ndaki Karagöl’e ulaştı ve kamp yaptı. Şimdi yeni hedefinde 20 kilometrelik yürüyüşün ardından ulaşılabilen, Aladağlar’ın zirvelerinden Medetsiz Tepesi var.

916
Babacan: Sözlerimin arkasındayım

1 Haziran 2008
Kızılcahamam

AKP’nin Kızılcahamam kampına, Dışişleri Bakanı Ali Babacan’ın Avrupa Parlamentosu’ndaki, "Türkiye’de Müslüman çoğunluğun da sorunları var" sözleri damgasını vurdu.

AKP milletvekilleri, Babacan’a, "Ne dedin de ortalık karıştı?" dediler. Babacan da, "Ben orada uzun bir konuşma yaptım. Bana azınlıkların sorunlarını sordular, ben de ’Müslümanların da sorunları var’ dedim. Sözlerimin arkasındayım, bu sorunları da aşmamız gerekir" dedi. Bazı milletvekilleri bu konudaki rahatsızlıklarını Babacan’a hissettirdiler.

917
Hükümet suçluyu bulamazsa istifa etmeli

1 Haziran 2008
A.A.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, partisinin Van İl Binası’nda basın toplantısı düzenledi.

Hükümete rağmen bazı odakların birilerini ve bazı kurumları hukuk dışı dinlediğini iddia eden Şandır, "Bugün ülkede hukuk dışı dinlemeler oluyorsa, bu yüz kızartıcı bir suçtur. Suçluyu bulma sorumluluğu AK Parti’ye aittir. Bu suçla hükümet olunamaz. Eğer suçluları ortaya çıkaramazsa hükümeti istifaya davet ediyoruz" dedi. Mehmet Şandır, MHP olarak dinlenildikleri, takip edildikleri ve bunlarla ilgili dosya tutulduğu yönünde endişeleri bulunduğunu kaydetti.

918
YEREL HABERLER / PKK’ya güvenli bölge yok 1 Haziran 2008
« : 01 Haziran 2008, 13:10:44 »
PKK’ya güvenli bölge yok

1 Haziran 2008
ANKARA
Genelkurumay Başkanlığı, 29 Mayıs’ta Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde terör örgütü PKK’nın hedef alındığı hava operasyonuyla ilgili görüntü ve fotoğrafları dün basın kuruluşlarına dağıttı. Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yayınlanan notta, şu bilgilere yer verildi:

Etkili ateş: "Irak’ın kuzeyinde Hakurk bölgesinde tespit edilen PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait hedefler, 29 Mayıs 2008 günü saat 11.00’den itibaren Hava Kuvvetlerine mensup uçaklarımız tarafından yoğun ve etkili bir şekilde ateş altına alınmıştır.

Tam isabet: Teröristlerin bulunduğu tespit ve teyit edilen hedeflerin hepsi tam isabetle vurulmuş ve vurulan tesislerdeki teröristler etkisiz hale getirilmiştir. Terörist kayıpları konusundaki değerlendirme çalışmaları devam etmektedir.

Hedef bilançosu: İcra edilen operasyonda, terör örgütüne ait 9 barınak, 3 malzeme stok yeri ve 4 muhtelif tesis kullanılamayacak şekilde tahrip edilmiştir. Vurulan hedefler arasında, sınırdan sızma ve Türkiye’de eylem yapma hazırlığında olan bir grup teröristin toplanma bölgeleri de bulunmaktadır.

Herkes öğrenecek: TSK terörle mücadelesini yurt içinde ve yurt dışında artan bir güç ve kararlılıkla sürdürecek ve Irak’ın kuzeyinin terör örgütü için güvenli bir bölge olmadığı tüm kesimler tarafından öğrenilecektir."

919
ANKETLER / EN SEVDİĞİNZ SAKAL SİTİLİ
« : 01 Haziran 2008, 12:52:14 »
Topmusunuz Olm Siz ;D

920
HER TELDEN DUYURULAR / VE EMRE RESMEN FENERBAHÇE'DE
« : 01 Haziran 2008, 12:51:16 »
Dogru Formayı Gıyınce Sözumden Dönmem Dedı ! Bır Kere Gıydık Dedı !

921
ANKETLER / SİTEYE EN HIZLI CEVAP ATAN KİM SİZCE
« : 01 Haziran 2008, 12:44:10 »
Bnle Hamza ;D O KESİN ;D

922
FENERBAHCE / Telekom pes etmedi
« : 01 Haziran 2008, 11:45:40 »
Haber için Saol

923
FENERBAHCE / İlk tercihim F.Bahçe olur
« : 01 Haziran 2008, 11:45:36 »
Haber için Saol

924
FENERBAHCE / Zico'nun heykeli dikilecek
« : 01 Haziran 2008, 11:45:33 »
Haber için Saol