İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Guiza

1177
TRABZONSPOR / FERNANDAO HAZIR
« : 20 Mayıs 2008, 19:39:33 »
FERNANDAO HAZIR
Ceyhun ve Colman'da mutlu sona ulaşan yönetimin, İnternational'in golcüsü Fernandao Costa'nın tranferinde de son aşamaya geldiği vurgulandı. Geçen yıl sambacının fiyatını sürekli artırarak transferini engelleyen İnternational'in bu kez daha ılımlı davranması ve Fernandao'nun "Trabzon'a gelirim" mesajı vermesiyle bu transfere 'bitti' gözüyle bakılıyor.

1178
TRABZONSPOR / Colman bitti
« : 20 Mayıs 2008, 19:39:22 »
Colman bitti


Yönetici Aksu, ön anlaşma sağlanan tangocuya imza attırmak amacıyla yarın Belçika'ya gidecek


***

Colman bitti

Yönetici Aksu, ön anlaşma sağlanan tangocuya imza attırmak amacıyla yarın Belçika'ya gidecek.

TRABZONSPOR, Unterhaching'li (Alman 3. Ligi) Ceyhun Gülselam'dan sonra Belçika'nın Germinal BA takımının ön liberosu Gustavo Colman'ın da işini bitirdi. Daha önce ön anlaşma sağlanan Arjantinli oyuncuyla aradaki tüm pürüzlerin giderildiği öğrenildi. Mali sayman Mahmut Aksu'nun yarın Belçika'ya giderek, tangocuya resmi sözleşmeyi imzalatacağı ifade edildi.

1179
BEŞİKTAŞ / Çek'lerden onay çıktı
« : 20 Mayıs 2008, 19:37:30 »
Çek'lerden onay çıktı

Beşiktaş, Udinese'yi 7 milyon euro'ya ikna ederken Çek futbolcularla 3+1'er yıllık anlaşma imzalanacak.


Uzun süren pazarlıklar sonuç verdi ve Beşiktaş, bonservisleri Udinese'de olan iki Çek yıldızla her konuda anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz hafta İtalya'ya giderek Udinese kulübü yetkilileriyle masaya oturan başkan Demirören ve menajer Engin'in girişimlerinin ardından, İtalyan ekibine uzun vadeli olmak koşuluyla 7 milyon euro bonservis bedeli ödenmesine karar verildi.

FARK 100 BİN EURO
İki futbolcuyla daha önce prensipte anlaşan siyah-beyazlılar, perşembe günü Zapotocny ve Sivok'la son kez bir araya gelecek. Aradaki 100 bin euro'luk farkın da bu toplantıda çözüme kavuşacağı ve Zapotocny'le senelik 750 bin, Sivok'la da 950 bin euro'dan anlaşılmasının ardından aynı gün 3+1'er yıllık sözleşme imzalatılacak.

1180
BEŞİKTAŞ / Caner Erkin operasyonu
« : 20 Mayıs 2008, 19:37:09 »
Caner Erkin operasyonu


Teknik direktör Sağlam'ın sezon başında da peşinde olduğu CSKA Moskova'nın sol kanat oyuncusu Caner Erkin için girişimler yeniden başladı. Rus ekibinin istediği astronomik bonservis bedeli nedeniyle gerçekleşmeyen transfer için siyah- beyazlılar, yeniden CSKA'lı yöneticilerle bir araya gelecekler. 

1181
BEŞİKTAŞ / CEM ATAN KİMDİR?
« : 20 Mayıs 2008, 19:36:57 »
CEM ATAN KİMDİR?
Doğum 
tarihi: 30 Haziran 1985 Doğum yeri: Avusturya Boyu: 1.84 m Kilo: 74 kg Mevki: Orta saha / sağ açık Kulübü: Mattersburg Kariyeri: 82 mac / 9 gol / 14 asist

1182
BEŞİKTAŞ / Cem atandı!
« : 20 Mayıs 2008, 19:36:47 »
Cem atandı!

Kara Kartal, 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun işini bitirdi.


Siyah-beyazlılar, dış transferde ilk imzayı Cem Atan'a attırıyor. Dün sabah Avusturya'ya giden menajer Sinan Engin, Mattersburg'lu yöneticilerle görüştü. Aynı zamanda Avusturya Milli Takımı'nda da forma giyen Cem Atan için külübüne 500 bin euro bonservis bedeli ödenecek, genç yıldız senelik 200 bin euro alacak.

1183
BEŞİKTAŞ / Lucescu takipte
« : 20 Mayıs 2008, 19:36:33 »
Lucescu takipte

Beşiktaş'ın eski hocası Mircea Lucescu, yıldız futbolcu için siyah-beyazlıların kapısını ikinci kez çaldı, yönetim kararsız.


PEŞİNİ HİÇ BIRAKMADI
Beşiktaş'ın son şampiyonluğunda imzası olan ve ardından Shakhtar Donetsk'e giden Mircea Lucescu, başarılı defans oyuncusu İbrahim Toraman'ı istedi. Rumen teknik adam, daha önce de istediği Toraman için yeniden düğmeye bastı.

KAFALARI KARIŞTIRDI
Geçen sezon da İbrahim'i isteyen ancak Beşiktaş'tan olumsuz yanıt alan Lucescu'nun teklifi yönetimin de kafasını karıştırdı. Defansını Çek yıldızlarla güçlendiren siyahbeyazlılar, Toraman'ın satışı konusunda net bir karar veremiyor.

1184
BEŞİKTAŞ / Gökhan Zan uçtu
« : 20 Mayıs 2008, 19:36:09 »
Gökhan Zan uçtu

Beşiktaş yönetiminin senelik 500 bin YTL garanti ve maç başına 30 bin YTL önerdiği milli oyuncu, 2 milyon YTL'den aşağıya imza atmayı düşünmüyor.


Beşiktaş'ta iç transfer görüşmelerinde ilk sıkıntı Gökhan Zan'da yaşandı. Gökhan'ın menajeri Ceylan Çalışkan ile masaya oturan siyah-beyazlı yöneticiler, milli oyuncuya geçtiğimiz sezon aldığı para olan 500 bin YTL garanti, maç başına 30 bin YTL, 25 maç oynarsa ektsra prim önerdiler.Gökhan'ın menajeri Ceylan Çalışkan ise bu teklif ile düşündükleri rakam arasında fark olduğunu ifade etti. Başarılı savunma oyuncusu, siyah-beyazlı kulüpten senelik 2 milyon YTL isterken, yöneticiler ise "Tüm maçlarda oynarsa bu parayı kazanır ama garanti olarak veremeyiz" dediler.

1185
GALATASARAY / Benfica'nın Laudrup aşkı
« : 20 Mayıs 2008, 19:33:58 »
Benfica'nın Laudrup aşkı


Galatasaray'ın görüşmeye çağırdığı Michael Laudrup için Benfica yeniden devreye girdi. Portekiz basını, Flores ile anlaşamayan Benfica'da spor direktörü Rui Costa'nın eski arkadaşı Danimarkalı hoca ile uzlaşma noktasına geldiğini iddia etti. Menajeri Bayram Tutumlu ise, "Laudrup için 10 kulüp sırada bekliyor. Acelemiz yok" açıklamasını yaptı. 

1186
GALATASARAY / Fulham'ın Barış ısrarı
« : 20 Mayıs 2008, 19:33:43 »
Fulham'ın Barış ısrarı

İngiliz takımının, genç futbolcu için yaptığı 3 milyon euro'luk teklifini 4 milyon euro'ya çıkardığı bildirildi. Yönetim kararsız.


Fulham, Barış Özbek'in transferi için ısrarını sürdürüyor. Bu sezon gösterdiği performansla Aslan'ın orta sahada banko oyuncusu olan genç yıldız için daha önce 3 milyon euro öneren İngiliz takımının, teklifini 4 milyon euro'ya yükselttiği bildirildi. Yönetim öneriyi değerlendiriyor.

Sezon başında Almanya'da 3. Lig'e düşen Rot-Weiss Essen'den Serkan Çalık ile birlikte düşük bir bonservis bedeliyle alınan Barış, fiyatını bir yılda 5'e katladı. Barış'ı satması halinde yüklü bir miktarda kâr edecek olan Cimbom'un son kararı yeni hocaya bırakacağı öğrenildi.

1187
GALATASARAY / 2 YUNAN TAKIMI
« : 20 Mayıs 2008, 19:33:17 »
2 YUNAN TAKIMI
Aslan'ın diğer rakiplere göre nispeten daha güçsüz takımlarla da 3. ön elemede buluşma ihtimali var. Bükreş, Panathinaikos, Basel, Olympiakos, Shaktar Donetsk, Anderlecht, Firontina ve Marsilya da Galatasaray'ın seri başı rakipleri arasında bulunuyor.

1188
GALATASARAY / G.Sarayı devler bekliyor
« : 20 Mayıs 2008, 19:32:48 »
G.Sarayı devler bekliyor


Sarı-kırmızılıların seri başı olamadığı için Liverpool, Barcelona, Arsenal, Schalke 04 ve Juventus'la eşleşme ihtimali bulunuyor


***

G.Saray zoru sever

Sarı-kırmızılıların seri başı olamadığı için Liverpool, Barcelona, Arsenal, Schalke 04 ve Juventus'la eşleşme ihtimali bulunuyor.

DEVLER BEKLİYOR
Sezonu şampiyon olarak kapatan Galatasaray'ı, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda birbirinden zorlu rakipler bekliyor. Seri başı olmadığı için sarı-kırmızılı takım, Liverpool, Barcelona, Arsenal, Schalke, Juventus gibi Avrupa'nın futbolda söz sahibi takımları ile eşleşebilir.