İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Guiza

985
BEŞİKTAŞ / ÇARŞI aşkı sınır tanımıyor
« : 01 Haziran 2008, 02:05:46 »
Haber için Saol

986
Haber için Saol

987
BEŞİKTAŞ / Ali Tandoğan ile 1 yıl daha
« : 01 Haziran 2008, 02:05:35 »
Haber için Saol

988
GALATASARAY / Keser, Güler'i övdü
« : 01 Haziran 2008, 02:04:16 »
Erik Gerets döneminde G.Saray'da yardımcı antrenörlük yapan Erdal Keser, sarı-kırmızılı takımın bu sezon şampiyon olarak büyük bir iş başardığını söyledi. Keser, "Zor şartlarda çok önemli bir şampiyonluk kazanıldı. Bu, G.Saray'a çok şey kazandıracak. Cevat Güler'i de kutlamak lazım" diye konuştu.

989
GALATASARAY / Buruk, Belediye'ye
« : 01 Haziran 2008, 02:03:59 »
Yönetimin sözleşmesini uzatmayı düşünmediği Okan Buruk'un Büyükşehir Belediyespor ile dirsek temasında olduğu öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun 'ayrılık' kararının tebliğ edilmesini beklediği, ardından Belediye ile masaya oturacağı ifade edildi. Okan'ın eski takım arkadaşı Arif Erdem, Belediye'de antrenör.

990
GALATASARAY / Fener'e takıldı
« : 01 Haziran 2008, 02:03:38 »
Bakan Çelik, "Son seçimde Hakan'ı milletvekili yapacaktık. Ancak Fener'den bulamayınca vazgeçtik" dedi. Kral, Spor Bakanı olacaktı.


G.Saray'ın Florya'ya heykelini dikme kararı aldığı Hakan Şükür, vekilliğin kapısından dönmüş! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hakan'a 22 Temmuz seçimleri öncesinde AKP'den milletvekilliği teklif etmeyi düşündüklerini belirterek, "F.Bahçe ve Beşiktaş'tan da almayı düşündük. Ancak baktıkki Fener'de milletvekili yapabileceğimiz Türk oyuncu yok. Yabancıları fazla. Vazgeçtik" dedi. AKP'nin Hakan'ı Spor Bakanı yapmayı düşündüğü ifade edildi.

991
GALATASARAY / Emre travması
« : 01 Haziran 2008, 02:02:33 »
Adnan Polat, milli oyuncuyu ikna etmesi için dün Okan'ı da devreye soktu ama sonuç çıkmadı. Şoku unutturmak için bir yıldız alınacak.


G.Saray'da Emre Belözoğlu şoku yaşanıyor! Başkan Adnan Polat'ın G.Saray'a geri getirmek için uzun süredir uğraş verdiği milli yıldızın, F.Bahçe ile anlaşması sarı-kırmızılıları sarstı. Polat'ın, genç oyuncunun yolunu dün Kadıköy'den Florya'ya çevirmek için son çare olarak en yakın arkadaşı Okan Buruk'u devreye sokması da sonuç vermezken, yönetimin alternatif arayışına geçtiği ifade edildi.

POLAT: HAYIRLI OLSUN!
F.Bahçe'nin Emre transferiyle sağladığı psikolojik üstünlüğü bertaraf etmek isteyen Adnan Polat'ın milli yıldızı gölgede bırakacak süper bir oyuncu almak için kolları sıvadığı öğrenildi. Adnan Sezgin'e bu konuda tam yetki verildi. Polat, Emre'nin F.Bahçe'ye transferi için, "Emre böyle karar vermiş, F.Bahçe de yararlı olacağını düşünmüşse iki tarafa da hayırlı olsun" demekle yetindi.

992
GALATASARAY / Galatasaray Skibbe'yi dün İstanbula'a getirdi
« : 01 Haziran 2008, 02:01:44 »
UZUN süredir teknik direktör arayan Galatasaray'ın, Michael Skibbe'yi dün İstanbul'a getirdiği iddia edildi. Geçen sezon Leverkusen'i çalıştıran Alman hoca ile büyük ölçüde anlaşıldı.

***

Skibbe İstanbul'da

Sezgin'in, Almanya'da el sıkıştığı Michael Skibbe'yi dün İstanbul'a getirdiği ve Florya'daki görüşmelerde anlaşma sağlandığı iddia edildi.

TAM 3 SAAT SÜRDÜ
GALATASARAY hoca transferinde sona geldi. Ligin tamamlanmasıyla birlikte arayışlara başlayan ve birçok isimle görüşen sarı-kırmızılı kulüp, Michael Skibbe'de karar kıldı. Geçtiğimiz sezon sonunda Bayer Leverkusen ile yolları ayrılan Alman teknik adamla bir araya gelen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, 3 saatlik bir görüşmenin ardından Skibbe ile prensipte anlaştı.

200 BİN EURO FARK
SEZGİN'in dün Skibbe'yi İstanbul'a getirdiği ve Florya'da görüşmeler yapıldığı iddia ediliyor. Başkan Polat ile Skibbe'nin gece yarılarına kadar pazarlıklarını sürdürdüğü dile getirildi. G.Saray'ın Alman hocaya yıllık 1 milyon 300 bin euro önerdiği, Skibbe'nin ise 1.5 milyon euro istediği ama büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi. Büyük bir aksilik çıkmazsa Skibbe, Aslan'a imza atacak.

FOTOMAÇ GELENEĞİ
TRANSFER haberciliğinin 1 numarası Fotomaç 23 MayısCuma günü G.Saray'ın Skibbeile görüştüğünü "Sürpriz aday"başlığıyla duyurmuştu. Sarı-kır-mızılı yönetim Alman teknikadamı dün İstanbul'a getirdi.

993
FENERBAHCE / Heykeli dikiliyor
« : 01 Haziran 2008, 01:59:50 »
Futbolun yaşayan en büyük efsanelerinden biri olan Zico'nun ikinci heykeli Maracana'ya dikiliyor. Zico'nun ilk heykeli futbol oynayıp, hocalığını yaptığı Japonya'nın Kashima Antlers takımının stadına dikilmişti. Yeni heykel, bire bir boyutta olacak, Brezilya'daki dünyaca ünlü Maracana Stadı'nın girişine dikilecek.



994
FENERBAHCE / Terim: Hayırlı olsun
« : 01 Haziran 2008, 01:59:23 »
Emre'nin Fenerbahçe ile anlaşması, A Milli Takım kampında da büyük yankı buldu. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in, yıldız oyuncunun gercekleştirdiği bu transferde başrolü oynadığı öğrenildi. Terim, dün düzenlenen basın toplantısında, "Emre'ye de Fenerbahçe'ye de hayırlı olsun. Biz şu anda tamamen Avrupa Şampiyonasına kilitlendik" diye konuştu.

995
FENERBAHCE / Lugano'ya yol göründü
« : 01 Haziran 2008, 01:58:57 »
Uruguaylı oyuncu, 5 milyon euro'ya Juventus'a satılıyor.


Lugano'nun Juventus'a gidişi ciddiyet kazanıyor. Kulübe yakın çevreler F.Bahçe'nin Uruguaylı oyuncuyu 6 milyon euro'ya satarak hem para kazanacağını, hem yabancı kontenjanı açacağını belirtiyor. Lugano'nun yerine geriden oyun kuracak biri alınacak. Juventus'un aynı zamanda İtalyan vatandaşı olan Lugano'yu uzun süredir izlediği biliniyordu.

996
FENERBAHCE / F.Bahçeli olduğum için çok mutluyum
« : 01 Haziran 2008, 01:58:14 »
"Fenerbahçe beni uzun zamandır istiyordu. Türkiye'de oynamayı planlıyordum. Kararımdan geri de dönmem"

***

Çok mutluyum

"F.Bahçe beni uzun zamandır istiyordu. Türkiye'de oynamayı planlıyordum. Kararımdan geri dönmem".

F.Bahçe'nin Newcastle United'dan 5 milyon euro'ya transfer ettiği Emre Belözoğlu, "Çok mutluyum" dedi. Sarı-lacivertlilerden yıllık 3 milyon euro alacak olan milli oyuncu, "F.Bahçe beni uzun zamandır istiyordu. Ben de artık Türkiye'de oynamayı planlıyordum. Kararımdan geri dönüş olamaz" dedi.

İŞTE PERDE ARKASI
Emre'nin Fener ile anlaşmadan G.Saray ile temas kurduğu öğrenildi. Yıldız oyuncunun Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'i tekliften haberdar ettiği ancak sarı-kırmızılıların, Emre'ye "Bizi bekle imza atma" demelerine rağmen bir türlü somut adımlar atılmadı. Böylece Emre de, Fenerbahçe ile el sıkışmış oldu.