İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Guiza

1105
FENERBAHCE / Beni isteyen takım çok
« : 29 Mayıs 2008, 02:33:57 »
Beni isteyen takım çok


Katar ve Rusya'ya gitmeyeceğini açıklayan Kezman, "Niyetim F.Bahçe'ye zorluk çıkarmak değil. Sözleşmem sürüyor, kalmak istiyorum. Gönderileceksem de bonservisimde indirim yapılmalı" diye konuştu. Sırp oyuncu, "Hollanda, İngiltere, İtalya ve Almanya'dan teklifler aldım. Parlak bir sezon geçirmediğimi biliyorum. Katar'a gidecek kadar yaşlı değilim. Avrupa'da göz önünde olmak istiyorum. Bana kimse, 'Seni istemiyoruz' demedi. Şu anda F.Bahçe ile yola devam ediyorum" dedi.

1106
FENERBAHCE / Baptista transferi yattı
« : 29 Mayıs 2008, 02:33:31 »
Baptista transferi yattı


F.Bahçe'ye kötü haber Real Madrid'den geldi. İspanyol ekibinin teknik direktörü Bernd Schuster, Brezilyalı oyuncu Baptista'yı kesinlikle satmayacaklarını açıkladı. Alex, Edu ve Lugano'nun menajerliğini de yapan Juan Figer'in, "Getiririm" sözü yönetimi harekete geçirmişti.

İspanyol basını, kulübün sportif direktörü Predrag Mijatoviç ile teknik direktör Schuster'in hararetli tartışmalar yaşadığını, sonucunda teknik direktörün istediğinin kabul edildiğini yazdı. Paptista ise "Real Madrid'de kalacağım için mutluyum. Bu sezon farklı olacak" diye konuştu.

1107
FENERBAHCE / İlle de sambacı
« : 29 Mayıs 2008, 02:33:11 »
İlle de sambacı

PSV ve İnter ile pazarlık başladı. Gomes ve Cesar, Alex'in yakın arkadaşı. İkisinden biri alınarak kalede sorun yaşanmayacak.


PSV bırakmıyor
Serdar ile anlaşamayan, Volkan Demirel'e güvenmeyen F.Bahçe yeniden kaleci atağına kalktı. Daha önce gündeme gelen PSV'nin file bekçisi Gomes ile İnter'in kalecisi Julio Cesar ile görüşmeler hızlandı. İki kalecinin de Alex'in yakın arkadaşı olması transferi kolaylaştıracak.

5 yıl sorun olmaz
PSV'nin Gomes'i bırakmak istememesi sorun yaratırken, İnterli Cesar ise teklife sıcak bakıyor. Takımdaki Brezilyalıların çokluğu nedeniyle kaledeki tercihin de sambacıda kullanılması yönetimden destek buluyor. İki isimden biri alınırsa F.Bahçe en az 5 yıl kalede sorun yaşamayacak.

1108
FENERBAHCE / Avrupa'dan ayrılmam
« : 29 Mayıs 2008, 02:32:34 »
Avrupa'dan ayrılmam
Brezilya'da bir TV'nin iddiasına yazılı basından anında cevap geldi. Globoesporte gazetesi, Sport TV'nin haberini yalanladı. Gazete, Zico'nun ağzından, "Henüz ülkeme dönmeyi düşünmüyorum. Kariyerime Avrupa'da devam edeceğim" sözlerini yayınladı. Gazete ayrıca Sao Paulo yöneticilerinin ağzından, "Zico ile anlaşmadık, hatta görüşmedik" ifadelerine de yer verdi. Globoesporte'ye göre Zico birçok Avrupa takımından teklif de almış.

1109
FENERBAHCE / Yeni takımı Sao Paulo!
« : 29 Mayıs 2008, 02:32:14 »
Yeni takımı Sao Paulo!
F.Bahçe, Zico konusunda "tamam" ya da "devam" kararı vermediği için Brezilyalı hoca her gün başka bir takıma gidiyor. Zico'nun son anlaştığı (!) takım ise Sao Paulo oldu. Brezilya'da yayın yapan Sport TV, Zico'nun Sao Paulo ile görüştüğünü ve anlaştığını iddia etti. TV'nin bu iddiasından sonra Zico, "Kimseyle anlaşmadım" açıklaması yaptı. Paulo yöneticileri Carlos Augusto de Barros ve Silva o Leco da anlaşma olmadığını söyledi.

1110
FENERBAHCE / Yuvaya dönüş
« : 29 Mayıs 2008, 02:31:39 »
Yuvaya dönüş

F.Bahçe sözleşme yenilemeyince, Brezilyalı hocayla ilgili her gün yeni iddia ortaya çıkıyor. Zico hepsini yalanlıyor.

1111
FENERBAHCE / Emre Belözoğlu F.Bahçe'de
« : 29 Mayıs 2008, 02:30:25 »
Emre Belözoğlu F.Bahçe'de


Başkan Yıldırım, 2 Haziran'da Belözoğlu'nun transferini açıklayacak İngiliz ekibine 7, milli futbolcuya ise yıllık 3.5 milyon euro verilecek.


***

Emre tamam

Başkan Yıldırım, 2 Haziran'da Belözoğlu'nun transferini açıklayacak İngiliz ekibine 7, milli futbolcuya ise yıllık 3.5 milyon euro verilecek.

Yabancı transferinde sorunları aşamayan F.Bahçe, yılın bombasını patlattı. Newcastle'da oynayan Emre Belözoğlu ile anlaşıldı. Milli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut da bu anlaşmayı doğrularken, sarı-lacivertli ekibe Emre'nin 10 milyon 500 bin euro'ya mal olduğu belirtiliyor. Kıyasıya yaşanan pazarlık sonrasında İngiliz ekibinin 7 milyon euro bonservis karşısında ikna edildiği, Emre Belözoğlu'na ise yıllık 3.5 milyon euro verileceği belirtildi.

Yıldırım açıklayacak
Başkan Aziz Yıldırım'ın yıllardır almak için uğraştığı Emre Belözoğlu'nun transferini 2 Haziran'da FBTV'de yapacağı konuşmada açıklayacağı belirtiliyor. Prensip anlaşmasının Milli Takım kampında yapıldığı, resmi imzanın ise "2008 öncesinde Milli Takım'ın havası bozulmasın" denilerek şampiyona sonrasına bırakıldığı öğrenildi. Transferi öğrenen G.Saray yönetiminin işi bozmak için çaba sarf ettiği de belirtiliyor.

1112
FENERBAHCE / Şeytan üçgeni kurulacak
« : 29 Mayıs 2008, 02:29:34 »
Şeytan üçgeni kurulacak


Yeni sezonda Avrupa'nın en etkili forvet hattını oluşturmak isteyen F.Bahçe, bir değil iki süper golcü birden alacak. Listede Kanoute, Shevchenko ve Adriano var

Bu üç dünya yıldızından ikisinin transferi için seferberlik ilan edildi. Plana göre, forvette iki yeni golcü ve onların arkasında Alex olmak üzere 'şeytan üçgeni' kurulacak

F.Bahçe  camiası, başkan Aziz Yıldırım'ın 2 Haziran'da yapacağı transfer açıklamalarını heyecan içinde beklerken, kulüpten sızan bilgilere göre, sarı-lacivertli ekip bir değil iki yabancı golcü birden alacak. Forvet listesinin ilk üç sırasında Kanoute, Shevchenko, Adriano gibi dünya yıldızlarının bulunduğu F.Bahçe tüm planlarını bu üç isimden ikisini birden transfer ederek, Avrupa'nın en etkili forvet hattını oluşturmak üzerine oluşturdu.

Başkan Aziz Yıldırım'ın FBTV'de yapacağı açıklamalar öncesi, transferlerin bitirilmesi için sarı-lacivertli ekipte adeta seferberlik ilan edildi. Transferde aktif olarak rol alan yöneticiler sık sık yurt dışına giderek temaslarda bulunuyorlar. Ayrıca başta Juan Figer olmak üzere birçok menajer de yönetimle sürekli görüşme halinde. Başkan Aziz Yıldırım da özellikle yurtdışındaki bütün transfer görüşmeleriyle ilgili adeta dakika dakika ayrıntılı bilgi alıyor.

Kanoute-Shevchenko-Adriano üçlüsünden hangilerinin alınacağı henüz belli değil. Kanoute cephesinden gelen işaretler, bu oyuncunun F.Bahçe'ye yakın olduğunu gösteriyor. Shevchenko için ise özellikle Rus medyası "Fener ile anlaştı" iddiasında bulunuyor. Adriano'nun menajeri Rinaldi, F.Bahçe'ye yeşil ışık yakıyor. Sonuçta F.Bahçe bu üç isimden ikisini alacak ve forvette iki süper yıldız, onların arkasında Alex olmak üzere adeta 'şeytan üçgeni' kuracak.

1113
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / Ynt: CANLI ANLATIM BOARDI
« : 29 Mayıs 2008, 02:27:42 »
Wow Super Elıne Saqlık Aga ;)

1114
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / Ynt: PREVİTE ADMİNLİK
« : 29 Mayıs 2008, 00:08:18 »
Hamza Gelsın Asıl Kararı O Verır  :)

1115
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / Ynt: PREVİTE ADMİNLİK
« : 28 Mayıs 2008, 20:25:50 »
oflınede ondan ;D

1116
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / Ynt: PREVİTE ADMİNLİK
« : 28 Mayıs 2008, 20:11:20 »
 ;D ;D ;D artk kolay :D