İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Guiza

625
RİCARDO KAKANIN 2.HAFTA RAPOR YERİ İKİNCİ MESAJDA YAZILACAK

2.HAFTA RAPOR YERİ YARIN SABAH 8 HAZİRAN 2008 PAZAR GÜNÜNDE BAŞLAYACAK VE

15 HAZİRAN 2008 PAZAR GÜNÜNDE SONA ERECEK !

626
RAPOR EDİLME BÖLÜMÜ / DE SOUZANIN RAPOR YERİ
« : 08 Haziran 2008, 10:12:01 »
Pc Bozuk Oldugundan Gorevını Tam Olarak Tamamlayamadı Ama Bozuk Oldugu Halde Spr Is Cıkardı ;)

627
RAPOR EDİLME BÖLÜMÜ / RİCARDO KAKANIN RAPORU (1. HAFTA )
« : 08 Haziran 2008, 10:10:41 »
çok ıyısın kanka 2 konun kalmıs gorevını tamamlamak ıcın :)

628
GALATASARAY / Simic, Celtic'i seçti
« : 08 Haziran 2008, 09:49:08 »
Simic, Celtic'i seçti


Aslan'ın talip olduğu Milan'ın defans oyuncusu Dario Simic, ilk tercihinin Celtic olduğunu söyledi. Daily Record'a konuşan Hırvat yıldız, "G.Saray da beni istiyor, Celtic de. Ama benim tercihim Celtic. Çünkü büyük bir kulüp" dedi. Simic, yeni sezonda kesinlikle İtalya'da olmayacağını tekrarladı. 


629
GALATASARAY / Carrusca, Bouzid ve Song'a elveda
« : 08 Haziran 2008, 09:48:38 »
Carrusca, Bouzid ve Song'a elveda


Yönetici Haldun Üstünel, Carussca ve Bouzid ile birlikte Song'un da gönderileceğini açıkladı. Dün yapılan genel kurul toplantısının ardından bir basın mensubunun, "Carrusca, Bouzid ve Song ile ilgili karar verdiniz mi?'' sorusuna Üstünel, "Gidecek olanların isimleri şu an netlik kazanmış durumda'' derken, ''Aynı isimler mi?'' sorusuna, ''Aynı isimler" yanıtını verdi. Üstünel, bu hafta da geçen sezon kiralık verilen Necati, Emre ve Orhan ile ilgili karar vereceklerini ifade etti.


630
GALATASARAY / Polat'tan garanti
« : 08 Haziran 2008, 09:48:15 »
Polat'tan garanti

"Sevip, güveneceğiniz bir hocayla anlaştık. Her biri dünya yıldızı olan 3 tane de futbolcu alacağız".


Galatasaray Başkanı Adnan Polat, yeni teknik direktörlerini belirlediklerini açıkladı. ultrAslan'ın düzenlediği şampiyonluk gecesinde konuşan Polat, "Geçen hafta 'Hoca kararımızı bu hafta açıklayacağız' demiştik. Teknik direktörümüzü belirledik, pazar (bugün) ya da salı günü açıklayacağız. İçiniz rahat olsun. Galatasaray'a yakışan, hepimizin seveceği, güveneceği bir teknik direktörü Galatasaray'ın başına getireceğiz" dedi.

15 TRANSFER YAPMAYACAĞIZ
Polat, teknik direktörden sonra transfer çalışmalarına başlayacaklarını dile getirerek şöyle devam etti: "Bu sene, geçen seneki gibi 14-15 transfer yapmayacağız. Alacağımız 3 tane önemli futbolcu olacak. Her biri de bir marka, dünya yıldızı olacak. Sürprizleri bekleyin." Önümüzdeki sezon yine başa güreşeceklerini kaydeden Polat, "Yine şampiyon olacağız. Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek finalin ötesine geçmek istiyoruz" diye konuştu.

631
GALATASARAY / SUAZO&BRECHET LİSTEDE
« : 08 Haziran 2008, 09:47:39 »
SUAZO&BRECHET LİSTEDE
Troyes, Lorient, Sochaux ve Marsilya forması giyen yıldız, 182 maçta 18 gol attı. 34 kez milli olan Ziani'nin Cezayir formasıyla da 3 golü var. G.Saray'ın ayrıca forvete İnter'li Suazo ve Villarreal'den Tomasson, savunmaya ise Sochaux'lu Brechet ve Lorrient'li Marchall ile temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.

632
GALATASARAY / Karim Ziani'de G.Saray'da
« : 08 Haziran 2008, 09:47:24 »
Karim Ziani'de G.Saray'da


Yönetimin Marsilya'lı orta saha ile anlaştığı belirtildi


***

Üç yıldızın birisi Ziani

Yönetimin Marsilya'lı orta saha ile anlaştığı belirtildi.

Adnan Polat'ın alacaklarını açıkladığı 3 yıldızdan birisinin ismine Fotomaç ulaştı: Karim Ziani! Yönetimin, Marsilya'nın Cezayir asıllı orta saha oyuncusu ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Yeni hoca da onay verirse Ziani ile sözleşme yapılacak. 26 yaşındaki Ziani, 2000'den bu yana Fransa Ligi'nde top koşturuyor.

633
GALATASARAY / Perrin Cimbom'da
« : 08 Haziran 2008, 09:47:05 »
Perrin Cimbom'da


Fransız hoca Alain Perrin, geçen sezon Lyon'a çifte kupa kazandırdı.


***

O hoca Perrin

Yönetim, tecrübesi fazla olduğu için Skibbe yerine Perrin'i seçti. Lyon'da duble yapan 52'lik hoca Cimbom'un ilk Fransız çalıştırıcısı olacak.

G.Saray sonunda teknik direktörünü seçti. Kalli'nin ayrılmasından sonra 2 aydır hoca arayan Cimbom; Laudrup, Sammer, Zaccheroni, Skibbe derken Alain Perrin'de karar kıldı. Adnan Polat'ın önceki akşam "Hocamız belli oldu" dediği ismin Lyon'un çalıştırıcısı Perrin olduğu öğrenildi.

İKİ KUPAYI DA ALDI 

Fransa'da Lyon'u bu sezon hem lig hem kupa şampiyonu yapan 52 yaşındaki teknik adamın, haftaya İstanbul'a gelip sözleşme imzalaması bekleniyor. Perrin, Fransız kültürüne yakın G.Saray'ın tarihindeki ilk Fransız hoca olacak. Skibbe'den tecrübesi az olduğu için vazgeçildi.

634
FENERBAHCE / 'Kanoute F.Bahçeli olabilir'
« : 08 Haziran 2008, 09:46:15 »
'Kanoute F.Bahçeli olabilir'


Sevilla Kulubü Başkanı Jose Maria del Nido, Fenerbahçe'nin talip olduğu Frederic Kanoute'yi vermeye hazır olduklarını bildirdi. Nido, "Fenerbahçe bu oyuncumuz için alıcı ama hâlâ ortada net bir şey yok" dedi. Malili oyuncu, sarı-lacivertlilerin yıllık 4 milyon euro'luk teklifini kabul etmişti. 


635
FENERBAHCE / 'Adriano satılık'
« : 08 Haziran 2008, 09:44:41 »
'Adriano satılık'


İnter'in yeni hocası Mourinho, başkan Moratti'ye rağmen Adriano'yu kesinlikle istemiyor. Çizme basını, savaşı Mourinho'nun kazanacağını, İnter'in geçen sezonu Sao Paulo'da kiralık geçiren Brezilyalı golcüyü satacağını yazıyor. 


636
FENERBAHCE / Beni bu sezon görün
« : 08 Haziran 2008, 09:44:21 »
Beni bu sezon görün


Maldonado, FBTV aracılığıyla mesaj gönderdi. Şilili oyuncu, "Geçen sezon yeterince faydalı olamadım. Gelir gelmez sakatlandım ve uyum sorunu yaşadım. Alex ile çok iyi anlaşıyorum. Onun davetini kırmadım ve Brezilya'ya gittim. Bu sezon gerçek Maldonado'yu izlettireceğim" diye konuştu.