İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Guiza

997
FENERBAHCE / KANOUTE KiMDiR ?
« : 01 Haziran 2008, 01:57:40 »
2 Eylül 1977 Fransa doğumlu Fredric Oumar Kanoute, 1.92 metre boyunda ve 2005'ten beri Sevilla'da oynuyor. 2004'ten bu yana Mali Milli Takımı formasını giyiyor. Milli formayla 8 golü var. 2007'de Afrika'da 'yılın futbolcusu' seçildi. Özellikle hava toplarında çok etkili olan Kanoute, bu sezon 36 maçta 20 gol attı.

6Oynadığı takımlar ve golleri: 1997-2000 Lyon (40 maç, 9 gol), 2000-2003 West Ham Utd. (84 maç, 29 gol), 2003-2005 Tottenham (60 maç, 14 gol), 2005-2008 Sevilla (83 maç, 37 gol)



   

998
FENERBAHCE / Kanoute'nin formaları yakında Fenerium'da
« : 01 Haziran 2008, 01:56:56 »
Fenerbahçe'nin kendisiyle anlaşıp kulübü Sevilla'yı ikna aşamasına getirdiği Kanoute'nin formalarının hazırlanmaya başlandığı öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın bu flaş transferi açıklamasıyla formaların Fenerium'da satılmaya başlanacağı belirtiliyor.

***

Kanoute geliyor

Malili oyuncu ile 3+1 yıllık protokol imzalandı. Sevilla da ikna edildi. Yıldırım'ın yarın transferi açıklaması bekleniyor.

Emre Belözoğlu ile yılın ilk transfer bombasını patlatan F.Bahçe, Kanoute için de gün sayıyor. Malili oyuncu ile her konuda anlaşıldığı, 3 artı 1 yıllık ön sözleşme imzalandığı belirtiliyor. F.Bahçe yönetimi şu anda kulübü Sevilla ile pazarlıkta ve iş bitmek üzere. Kanoute, müslüman olduktan sonra Sevilla'da pek rahat bırakılmıyor.

RAKAMLAR DEVLET SIRRI
İspanyol basını F.Bahçe'nin işi bitirdiğini, "Malili golcü Boğaz'a gidiyor" başlığıyla duyurdu. Diarrio gazetesi, transfer rakamlarının sır gibi saklandığını da ilave etti. Marca ise "Sevilla çok önemli silahını F.Bahçe'ye kaptırdı" diye yazdı. Başkan Yıldırım'ın yarın transferini açıklaması beklenen Kanoute'nin Fenerium'da satılacak formalarının bile hazırlanmaya başlandığı ileri sürüldü.

999
FENERBAHCE / Nihat: Henüz erken
« : 01 Haziran 2008, 01:55:47 »
Sarı-lacivertli ekibin transfer etmek istediği Nihat Kahveci, henüz Türkiye'ye dönmek istemediğini söyledi. Nihat, "Fenerbahçeli ağabeylerime teşekkür ediyorum, beni istemeleri gurur verici. Ancak Villarreal de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek" diyerek Fenerbahçe'nin teklifini reddetti.

1000
FENERBAHCE / Gökhan Zan sürprizi! Fener'e 'evet' dedi
« : 01 Haziran 2008, 01:55:15 »
BOMBAYA doymayan Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Gökhan Zan'a da teklif götürdüğü iddia edildi. Futbolistan. net'in haberine göre milli futbolcu teklife "Evet" dedi. Hatta Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ofisine birkaç haftadır gittiği ve Gökhan'ın bu gelişmelerden haberdar olduğu belirtildi. Oyuncunun menajeri Ceylan Çalışkan'ın, Zenit ve PSG ile görüşmelerin sürmesi nedeniyle Fenerbahçe'nin teklifine temkinli yaklaştığı öğrenildi.

1001
FENERBAHCE / Üçüncü bomba Fatih Tekke
« : 01 Haziran 2008, 01:54:55 »
Yeni sezonda hem Türkiye'de hem de Avrupa'da "yenilmez armada" oluşturmak için kolları sıvayan ve Türk futbolunun en büyük yıldızlarından Emre Belözoğlu'nu renklerine katarak güçlenen, Kanoute'yi de yüzde 99 bitiren Fenerbahçe, üçüncü bombayı da patlatmak üzere. Sarı-lacivertliler, Zenit'in Türk yıldızı Fatih Tekke'yi de renklerine katıyor. Zenit'in "Kezman ile Fatih'i takas edelim" önerisiyle iştahı kabaran yönetim, uzatmalı aşkı Tekke'yi Kadıköy'e getirmek için düğmeye bastı. Başkan Aziz Yıldırım, Rusya'dan gelen bu haber üzerine kurmaylarını hemen harekete geçirdi.

PARA DA İSTEDİLER
Zenit ile yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Ancak Rus kulübü, Fatih'e karşılık bir miktar da para istedi. Fenerbahçe, Zenit'in hocası Advocaat'ın 'Kezman'ı çok istemesi' kozunu oynayarak paraya yanaşmadı. Ayrıca Fatih'in Rusya'dan ayrılmayı kafasına koyması Zenit'in pazarlık gücünü kırıyor, Fenerbahçe'nin ise elini güçlendiriyor. Bu küçük pürüzün halledilmesine kesin gözüyle bakılırken, 30 yaşındaki Fatih'in sarı-lacivertli formayı giymesi artık an meselesi. Kezman'ın gitmesiyle yabancı kontenjanına yer açılacak olması da Fenerbahçe'nin bir diğer büyük kazancı.

1002
ITALY CUP / KAYITLAR BURDAN
« : 01 Haziran 2008, 01:07:55 »

1003
Niğde Belediyesi, son günlerde ülke genelinde kene ısırması sonucu meydana gelen Kırım Kongo kanamalı ateşi hastalığına karşı Niğde'de ilaçlama çalışması başlattı.
Belediye görev ve yetki sınırları içinde başlatılan ve halkın yoğun olarak gittiği park alanlarında kene ile mücadele çalışması başlattı. Parklarda olabilecek kenelere karşı tedbir amacıyla, Belediye Veteriner Müdürlüğü ekipleri ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.


Çalışmaların düzenli olarak devam edeceğini bildiren Belediye Başkanı Murat Zeren, "Ülke genelinde son günlerde artan vakalar nedeniyle hemşehrilerimiz de çok dikkatli olmalılar. Belediye olarak gerekli tedbirleri alıyoruz ancak, mücadelesi ve sonlandırılması zor bir vaka olan kene ile ilgili olarak kişisel tedbirler ve dikkat çok önemlidir. Belediye olarak aldığımız tedbirler çerçevesinde ekiplerimiz park alanlarında ilaçlama çalışmalarını sürdürmektedir. Park alanlarında olası kene vakasına karşı yapılan ilaçlama çalışmalarına karşı vatandaşlarımız da dikkatli olmalıdır." dedi.

1004
Lastik-İş Sakarya Şube Başkanı İsmail Öztürk, Adapazarı ve İzmit Goodyear, Pirelli ve Bridgestone fabrikalarında bugün itibariyle grev uygulaması başlattıklarını söyledi.
Lastik-İş Şube Başkanı Öztürk, yaptığı açıklamada, 8 Mayıs'ta grev kararını fabrika kapısına asarak, anlaşma olmaması durumunda greve çıkacaklarını ilan ettiklerini belirterek, "İzmit Grand Otel'de fabrikaların üst düzey yöneticileriyle sabaha kadar süren bir toplantı gerçekleştirdik. Sabaha kadar süren görüşmeler sonunda, toplu iş sözleşmesinde geçmişten gelen kazanımlarımızı koruyan bir durumda ücretler konusuna geçtik. Ücretlerde de enflasyon oranında ücret artışı teklif ettiler. Biz ise ilk 6 ay için yüzde 12'lik artış, ikinci ve üçüncü 6 aylık dönem için enflasyon oranında artış talep ettik. Bu talebimiz kabul edilmedi. Biz de Lastik-İş Sendikası'nın gelenekleri doğrultusunda işçilerimize döndük. İşçilerimiz ücret zamlarıyla ilgili olarak greve çıkmayı kabul etti. Yani toplu iş sözleşmesinin imzalanmasını reddetti. Bununla birlikte Adapazarı Goodyear ve İzmit Goodyear Fabrikası ile birlikte Pirelli ve Bridgestone fabrikalarında bugün itibariyle grev uygulaması başlattık" dedi.


Greve çıkma nedenlerinin ortadan kaldırılmaması ve yeni yaklaşımlar gösterilmemesi durumunda greve devam edeceklerini ifade eden Öztürk, "Gelişmeleri tabanımızla paylaşarak ona göre hareket edeceğiz. Greve çıkmamızı gerektiren neden ücret artışıdır. Kamuoyundan Lastik-İş işçilerinin bu haklı mücadelesinde yanımızda olmalarını bekliyorum. Grev kararımızın Türkiye işçi sınıfına ve tüm çalışanlara hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.

1005
Kaldirimdakİ Yayalara Çarpan Otomobİl, Bİr KİŞİyİ ÖldÜrdÜ 31.05
Şişli'de meydana gelen trafik kazasında kaldırımda yürüyen bir vatandaş hayatını kaybetti. Otomobil şoförü ile birlikte 2 kişinin de yaralandığı kazada trafik sıkışıklığı nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşın yakınları ile sürücüler arasında arbede yaşandı. Polisin ayırmakta güçlük çektiği kavgada otomobil sürücüsü kaçarak kurtulabildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Maslak Büyükdere Caddesi Park Orman girişinde meydana geldi. Sarıyer'den Mecidiyeköy istikametine giden Şükrü Ç. yönetimindeki 34 ZP 3456 plakalı otomobil, önce kaldırılma çarptı. Kaldırıma çıkan otomobil yol kenarındaki telleri parçalayarak kaldırımda yürüyen Emrah Özdilek (19) ve Mete Baysal'a (20) çarptı. 2 vatandaşı ezen otomobil, daha sonra tekrar yola çıkarak orta refüjdeki bir ağaca çarparak durabildi.


Çarpmanın etkisiyle Emrah Özdilek olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Mete Baysal ve hafif yaralı otomobil sürücüsü Şükrü Ç. ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı duyar duymaz olay yerine gelen Özdilek'in yakınları sinir krizi ve baygınlık geçirdi. Özdilek'in yakınlarına da ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Bu arada, kaza nedeniyle oluşan trafikte bekleyen sürücüler ile Özdilek'in yakınları arasındaki çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bir otomobile saldıran vatandaşlar, otomobilde bulunanları tartakladı. Polis ekiplerinin ayırmakta güçlük çektiği kavga, otomobilin hızla olay yerini terketmesiyle son buldu.

1006
Yamanlar Kolejİ Mezunİyet TÖrenİnde Duygulu Anlar YaŞandi 31.05
İzmir'in Menemen ilçesindeki Yamanlar Malhun Hatun Liseleri, 15. mezuniyet törenini düzenledi. Okulun konferans salonundaki törene Menemen Kaymakamı Turgut Subaşı, Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap, Malhun Hatun Liseleri Müdürü Ahmet Kartal, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Müdürü Uğur Giray ve çok sayıda veli katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Subaşı, bu eğitim kurumlarında fedakârlığın ön plana çıktığını söyledi. Subaşı, "Ortada bir başarı varsa bu, bütün öğretmen ve öğrencilerin çok çalışmasının ve düzenli bir eğitimin neticesidir. Buranın mezunları, üniversiteye girme başarısı gösteriyor. Bütün öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyorum." dedi.

Okul Müdürü Kartal ise, "Anadolu lisesi ve düz liselerin dört yıla çıkmasından dolayı bu yıl sadece Malhun Hatun Lisesi'nden 29 öğrenci mezun ediyoruz. Genel lise ve fen lisesinden mezun yok. Eğitim öğretime 1993 yılında başlayan okulumuzdan, şu ana kadar bin 500'den fazla öğrenci mezun oldu." şeklinde konuştu.

Daha sonra birinci olan öğrenci Merve Şahin, okul kütüğüne plaket çaktıktan sonra lise 3. sınıftan Ayşe Kargın'a flama teslim etti. Bu sırada bir konuşma yapan Şahin, öğretmenlerinin fedakârlığını anlatırken gözyaşlarını tutamadı ve sahneden indi. Ardından tekrar sahneye çıkan Şahin, başarılarında ailesinin ve özellikle öğretmenlerinin çok emeği olduğunu belirtti. Daha sonra bütün öğrenciler sahneye teker teker çağrılarak, babalarının elinden diploma ve teşekkür plaketlerini aldı. Tören sonunda beraberce pasta kesildi.

1007
RAPOR EDİLME BÖLÜMÜ / WOLF'UN RAPOR YERİ
« : 01 Haziran 2008, 00:08:18 »

1. HAFTA GÖREVİ :



1 HAFTADA 2000 MESAJ ATIP 3887 OLAN MESAJ SAYİSİNİ 4500 YAPMAK

140 OLAN KONU SAYISINI 300 YAPMAK

1 (M)FFC DÜZENLEMEK

1008
RAPOR EDİLME BÖLÜMÜ / WOLF'UN RAPOR YERİ
« : 01 Haziran 2008, 00:05:39 »
WOLF'un 1.HAFTA RAPOR YERİ İKİNCİ MESAJDA YAZILACAK

1.HAFTA RAPOR YERİ YARIN SABAH ( 1 HAZİRAN 2008 ) PAZAR GÜNÜNDE BAŞLAYACAK VE

8 HAZİRAN 2008 PAZAR GÜNÜNDE SONA ERECEK