İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Guiza

1069
BEŞİKTAŞ / Gökhan Zan kalıyor
« : 29 Mayıs 2008, 23:18:38 »
Gökhan Zan kalıyor
Sözleşmesi sona eren milli futbolcuyla Siyah-Beyazlılar arasında anlaşma sağlandığı öğrenildi. Yıldız oyuncu, 2008 Avrupa Şampiyonası sonrasında takımıyla nikah tazeleyecek.
29.5.2008




Sona yaklaşıldı
Gidecek mi, kalacak mı? Beşiktaş’ta transfer döneminin açılmasıyla birlikte ismi gündemden düşmeyen Gökhan Zan’da sona yaklaşıldı. Bir dönem Fenerbahçe’ye gideceği iddia edilen, daha sonra da eski hocası Jean Tigana’yla görüştüğü öne sürülen Gökhan, kulübünde kalıyor. A Milli Takım’la birlikte İsviçre’de bulunan yıldız futbolcuyla, bir görüşme yapıldığı ve büyük ölçüde anlaşma sağlandığı bildirildi.

Sinan Engin görüştü
Menacer Sinan Engin’in, Gökhan Zan ile görüştüğü ve, “Seni gelecek sezon da takımımızda görmek istiyoruz. Avrupa Şampiyonası sonrasında son kez görüşürüz ve imzayı atarsın” dediği, Gökhan Zan’ın da, “Ben Beşiktaş’ta Gökhan oldum. Kulübüme çok şey borçluyum. Şampiyonluk yaşamadan Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyorum” dediği bildirildi. Gökhan’ın yıllık 500 bin YTL’si garanti olmak üzere 1 milyon YTL alacağı öğrenildi.

1070
BEŞİKTAŞ / Varsa yoksa Cem Atan!
« : 29 Mayıs 2008, 23:18:24 »
Varsa yoksa Cem Atan!
Beşiktaş, Mattersburg´un gurbetçi yıldızı Cem Atan için girişimlerini sürdürüyor.
29.5.2008




Sivok, Zapotocny ve Seriç’ten sonra transferde hız kesen Beşiktaş, Mattersburg’un gurbetçi yıldızı Cem Atan için girişimlerini sürdürüyor. Avusturya ekibinin bonservisi için 2 milyon Euro istediği Cem’in, futbol yaşamını Beşiktaş’ta sürdürmeye sıcak baktığı ve Kartal’ın teklifine ‘evet’ dediği öğrenildi. İsmi borsaya bildirilen futbolcular arasında yer alan Cem için temaslarını sürdüren Kara Kartallar, genç sağ kanat oyuncusunu da renklerine bağlamak amacında...

1071
GALATASARAY / 'Hakan'a 5 yıllık sözleşme teklif edeceğiz'
« : 29 Mayıs 2008, 23:17:03 »
'Hakan'a 5 yıllık sözleşme teklif edeceğiz'
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, son günlerde sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı gündemde olan kaptan Hakan Şükür´le ilgili "Biz Hakan´a 1 yıllık değil, 5 yıllık sözleşme teklifi yapacağız.
29.5.2008




Hakan’ı, bu önümüzdeki 5 yıllık dönemde Galatasaray’ın futbol elçisi olarak aramızda görmek istiyoruz" dedi. Polat, Mecidiyeköy’deki kulüp binasında yapılan ve 3.5 saat süren yönetim kurulu toplantısının ardından, ikinci başkan Mehmet Helvacı ve başkan yardımcısı Yiğit Şardan’la birlikte basına Hakan Şükür’le ilgili açıklamada bulundu.Adnan Polat, Galatasaray Kulübü’nün, Hakan’la ilgili aldığı kararı açıklarken şunları söyledi:"Biz Hakan’a 1 yıllık değil, 5 yıllık sözleşme teklifi yapacağız. Hakan’ı bu 5 yılda Galatasaray’ın futbol elçisi olarak aramızda görmek istiyoruz. Bundan kastımız, Galatasaray Futbol Okulları’nı, bundan sonra Galatasaray Hakan Şükür Futbol Okulları olarak isimlendireceğiz.
Türkiye’nin her yerinde açılacak futbol okullarını, Hakan Şükür Futbol Okulları olarak adlandıracağız. Hakan’ı, Galatasaray’ın yapacağı tüm sosyal sorumluluk projelerinde görevlendirmeyi arzu ediyoruz."

"HAKAN BİZİM İÇİN YAŞAYAN BİR EFSANEDİR."
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Hakan Şükür’e takımın tüm projeleri içinde görev teklif edeceklerini söyledi.Polat, yönetim kurulu toplantısından sonra yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:"Yönetim kurulumuz ayrıca, Florya tesislerinde Metin Oktay’ın heykelinin yanına, Hakan’ın heykelinin dikilmesine karar verdi. Galatasaray yönetimimin dışında, kabul ederse, benim de ona şahsi bir armağanım olacak. Galatasaray’ın, Adnan Polat Kamp Tesisleri var. Bu tesisteki adımı kaldırıp, Hakan Şükür adının konulmasını teklif edeceğim kendisine. Hakan, bizim açımızdan Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu. Bizim için efsane bir futbolcudur, yaşayan bir efsanedir.
         
Galatasaray’a katkılarını birlikte yaşadık. Bugüne kadar hep futbolcu olarak Galatasaray’a katkısı oldu. Kabul ederse, bundan sonra da futbol  adamı olarak Galatasaray’ın bünyesinde, 5 yıllık kontratla görev alacak. Galatasaray ve Türk futboluna katkısını sürdürmesini arzu ediyoruz.  Hakan’a yeni yaşamında başarılar diliyoruz. Bizimle beraber olması halinde çok mutlu olacağız. Çok iyi işler yapacağımızdan da eminiz."
         
PROJENİN DETAYLARI
Kulüp başkanı Adnan Polat, Hakan’a yapacakları teklifle ilgili projenin detayları üzerinde çalıştıklarını, bittiği zaman kendisine göstereceklerini belirterek, "Oturup inceleyecektir. Bu, 5 yıllık ciddi bir görev içeren, ekonomik ve statü olarak da belli bir ağırlığı olan birleşme teklifi olacak" dedi.Bir gazetecinin, "Bu, gelecekte teknik direktör olması yolunda altyapı oluşturacak mı ?" sorusuna Polat, "Önünü açacak her şey olabilir"  yanıtını verdi.Hakan’ın, projeyle ilgili bilgi sahibi olup olmadığı sorusu üzerine de Adnan Polat, şunları söyledi: "Hayır. Kendisiyle yaptığımız tüm görüşmelerde jübile teklifini yaptık. Zaten en son geçen pazartesi günü konuştum, o tarihten bugüne kadar da yurt dışındaydım. Yönetim kurulumuz ancak bugün toplanabildi. Gündemdeki bu maddeyi tartıştık, bu şekilde karara bağladık. Umarım Hakan’ı aramızda, mutlu görürüz. Umarım Galatasaray’a ve Türk futboluna yararlı bir iş yapmış oluruz."Teklifle ilgili olarak yarın Hakan’la bir araya gelebileceklerini de
 kaydeden Polat, "Müsait olduğu ilk anda kendisiyle görüşebiliriz, ama arzu ettiğimiz sözleşme paketi ancak önümüzdeki hafta cuma gününe kadar netleşir. Ayrıntılarını tamamlamak istiyoruz" dedi.
         
Hakan’a yapılacak jübile konusunda da "Önümüzdeki 3 yıllık dönemde, ne zaman isterse o zaman bir jübile yapacağız. Zamanına kendi karar  verecek" ifadesini kullanan Polat, yeni teknik direktörle ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

1072
GALATASARAY / Türk futbolculara gereken değer verilmiyor
« : 29 Mayıs 2008, 23:16:47 »
Türk futbolculara gereken değer verilmiyor
Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Hakan Şükür, Türkiye´de yerli futbolculara gereken önemin verilmediğini söyledi.
29.5.2008




Galatasaray TV’de yer alan "Aslan Konuşuyor" programında açıklamalar yapan Hakan Şükür, sezon içinde sakatlanan Uğur Uçar’ın önemli bir maddi kayıp yaşadığını, daha önce Ümit Davala’nın da benzer bir sakatlık yaşaması sonrası bu durumun sözleşmesine olumsuz yansıdığını kaydederek, "Futbolcunun bir değeri vardır ve o seneki performansına bakılmaksızın, o futbolcunun değeri ödenmelidir. Yurt dışından yüksek paralara birçok futbolcu getiriyoruz ama kendi futbolcularımıza o kadar değer vermiyoruz" dedi.
         
Kulüp içinde, geçmişte yöneticilerin, takım içindeki bazı yerli oyuncuların istedikleri ücretlerde indirime gitmeleri konusunda
kendisinden yardım istediklerini anlatan Hakan, şunları söyledi:"Örnek olarak söylüyorum, o kişi 400 istiyor, kulüp 300 veriyor. Takım içinde 10 katı para alanlar var. Böyle bir durumda ben yönetici olsam, ’Ne kadar istiyorsun?’ diye sorarım. Oyuncu 400 istiyorsa, ’Sana 450 veriyorum’ derim. Eğer böyle yapılırsa, bir çok yabancının kara, buza gelmediği, kış şartlarını kaldıramadığı ülkemizde ki bunu çok yaşadık, bu genç oyuncuların sırtına ’haydi aslanım’ diyerek vurduğunuzda, daha fazla mücadele ettirebilirsiniz."

NONDA’NIN AÇIKLAMALARI
Hakan Şükür, takım arkadaşı Nonda’nın kendisini hedef alan, "Sakat olduklarını söyleyerek maça çıkmayanlar, ertesi gün idmanda antilop gibi  koşuyorlar" şeklindeki açıklamalarına değinirken, durumun yanlış anlamadan kaynaklandığını belirtti.Açıklama sonrası kendisinin bir reaksiyonu olmadığını aktaran Hakan, şöyle devam etti:"Belimle ilgili yaşadığım sıkıntılar vardı ve Gençlerbirliği maçından önce de bu sıkıntılar nüksetmişti. Bazı sakatlıklar vardır, 2 gün dinlenince, etkilerini ileri bir tarihe atmayı başarabilirsiniz. O günkü şartlarda benim Ankara’ya gitmemem konusunda sağlık ekibi bir karar verdi. Açıklaması sonrası Nonda beni telefonla aradı ve durumun iç yüzünü bilmeden yaptığı bu açıklama için özür diledi. Nonda’ya karşı hiçbir tavrım olmadı. Hatta Fenerbahçe’yi yendiğimiz maçtan sonra görüntüleri de var, yerde yuvarlanarak galibiyeti kutladık. Bu tip şeyler yaşanabilir, ancak önemli olan Galatasaray’ın başarısı. Tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir olaydı."

"SABRİ İÇİN FELDKAMP’LA KONUŞTUK"Hakan, Sabri Sarıoğlu’nun kadro dışı bırakılmasının ardından, affedilmesi için teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’la görüştüklerini  kaydetti.Feldkamp’ın, Sabri’yi kadro dışı bırakma olayında sonuna kadar haklı olduğunu dile getiren Hakan, "Kadro dışı kalma olayından sonra takımdan 12 futbolcu arkadaşımız beni aradı. Biz de hocamızla konuştuk. ’Biz arkadaşımızı seviyoruz. Sabri konusunda siz sonuna kadar haklısınız. Biz bir takımız ve kimsenin bu takımın dışında kalmasını istemiyoruz’ dedik. Hocamız da tabii ki bir karar vermiş ve ondan da hemen dönmesini bekleyemezdik. Yönetimle de beraber hareket ettik bu konuda ve Sabri yaklaşık 10 günlük bir sürenin ardından takıma çok daha etkili ve çok daha faydalı bir şekilde geri döndü" diye konuştu.

SİVASSPOR MAÇI RÜYASI
Şampiyonluk yolunda takımın en önemli virajlarından biri olan Sivasspor karşılaşması öncesi, gördüğü bir rüyayı anlatan Hakan, şunları aktardı: "O gece korna seslerinden dolayı pek uyuduğumuz söylenemez ama öğle uykusunda bir rüya gördüm. Sivasspor maçını 6-3 kazanıyorduk, ben de 3 gol atıyordum. Sonra uyandım, öğle yemeğine indik. Arda da karşımda oturuyor. Gördüğüm rüyayı ona anlattım ve ’Ben ilk 11’de başlamıyorum,  dilerim o 3 golü sen atarsın’ dedim. Maç bittiğinde Arda 3 gol atmıştı. Tamamen doğaçlama gelişen bir olaydı. Güzel de oldu, zaten galibiyet  için gitmiştik ve hedefimize de ulaşmıştık."

1073
GALATASARAY / Cim Bom'un tüzüğü değişiyor
« : 29 Mayıs 2008, 23:16:31 »
Cim Bom'un tüzüğü değişiyor
Galatasaray 2. Başkanı Mehmet Helvacı, yaptığı açıklamada Sarı-Kırmızılı kulüp için hazırlanan yeni tüzük taslağı hakkında bilgi verdi.
29.5.2008




Tüzük taslağının, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu’nca, Divan Kurulu tarafından yapılan çalışma esas alınarak hazırlandığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Tamamen taslak niteliğinde olan bu çalışma henüz tasarı seviyesine erişmemiş olup, konu ile ilgili duyarlı tüm üyelerimizin itiraz veya değişiklik istedikleri hükümler üzerinde yapacakları yazılı çalışmalara açıktır. Bu çalışmalar yazılı olarak kulübümüze ulaştırıldığı takdirde mutlaka değerlendirilecek ve genel kurulumuzun onayına sunulacak tasarının oluşturulmasında dikkate alınacaktır." Kulübün internet sitesinde ayrıca, tüzük taslağının, kulüp divanı hazırlığının yönetim kurulu tarafından gözden geçirilerek değiştirilmiş haline de yer verildi.

1074
GALATASARAY / Krallar ölmez
« : 29 Mayıs 2008, 23:16:19 »
Krallar ölmez
Önümüzdeki günlerde Galatasaray´la yolları resmen ayrılacak olan Hakan Şükür´ün kariyeri başarılarla ve kırılması çok zor rekorlarla dolu...
29.5.2008




1Eylül 1971’de Sakarya’da doğan Hakan Şükür, futbol kariyerine yine Sakarya’da, 1987-1988 sezonunda başladı. 1988-1989 ve 1989-1990 sezonlarında da Sakaryaspor formasıyla sahne aldı. 3 sezonda 10 gol kaydetti, Bursaspor’a transfer olup, 2 sezon da burada geçirdi. Bursa formasıyla da 11 gol atıp, hayatını feda edeceği Galatasaray’ın kadrosuna katıldı. Kral lakabını Cim Bom’da alan tecrübeli futbolcu, Başkan Adnan Polat’ın kararıyla Sarı-Kırmızılı kulüpten kopmak üzere. Biz de, o gitmeden, yaşayan efsanenin 1992-1993 sezonundan sonraki yükselişini özetle ele aldık.

Feldkamp’la başladı...
1992-1993 sezonunda Feldkamp’la aynı anda başladı Galatasaray kariyeri. Gelir gelmez şampiyonluk yaşadığı Sarı-Kırmızılı kulüpteki ilk sezonunda ligde tam 19 gol atmayı başardı. 1993-1994’te Kalli yoktu takımın başında, ama emanetçisi Rainer Hollman görevdeydi bu kez. Şükür ise performansından çok şey kaybetmedi, 27 maçta 16 gol buldu, Cim Bom yine şampiyon oldu.

1075
GALATASARAY / Galatasaray'da lise operasyonu
« : 29 Mayıs 2008, 23:16:06 »
Galatasaray'da lise operasyonu
Yıllardır kulübe yön veren Lise´nin ağırlığına son vermek için düğmeye basıldı. Polat ve ekibi, Canaydın döneminde göreve gelenlerin işine son vermeye hazırlanıyor.
29.5.2008




‘Kulübün sahibi biziz!..’
Tarih 10 Mart 2007... Dönemin aktif yöneticileri Şükrü Ergün ve Celal Gürcan’ın, FANATİK’e verdikleri olay röportajda kullandıkları, “Tek reis var, o da; Özhan Canaydın... Galatasaray Lisesi’nden arkadaşlarımızın yüzde 99’u bu camianın içinde. Galatasaray’ın derneğiyle, kulubüyle, 20 milyon sempatizanıyla sahibi biziz. Kulüp, okuldan ‘neşet’ etmiştir” ifadeleri, yıllardır gizliden gizliye büyüyen liseli-lisesiz çatışmasını bir anda alevlendirmişti.

Kısa süren sessizlik...
Bu andan itibaren ayaklanan taraftarlar, lise kökenli yöneticilere büyük tepki göstermiş, kulübün asıl sahibinin kendileri olduğunu dile getirmişlerdi. Daha sonra iyice büyüyen tartışmalar, zor da olsa dindirilmiş, ama sorunlar hasıraltı edilmişti. Liseli Başkan Özhan Canaydın’ın 6 yıllık görev süresinin sonunda, koltuğunu alaylı Adnan Polat’a ‘emanet etmesi’, sükuneti sağlamış, camiada kuvvetli bir bütünlük oluşmuştu. Ancak sessizlik kısa sürdü.

Eğer tüzük değişirse...
Adnan Polat ve kurmayları, kulüpte ve kulübe bağlı kuruluşlarda işleyen yapıyı düzeltip, Lise’nin ağırlığına son vermek için kolları sıvadı. Öncelikle Mecidiyeköy’deki kulüp binasında Canaydın tarafından göreve getirilen isimlerin işlerine bir bir son verilmesi planlanıyor. Sonraki hedefte de tüzük var. Ancak lisenin kulübe üyelikteki önceliğini arka plana atma çalışmaları, liseli kesimi hayli rahatsız ediyor. Polat’a karşı bir hamle yapılması gündemde.   

Seçimden önce seçimden sonra
Adnan Polat, seçim çalışmaları sırasında liselilerle sıcak ilişkiler kurmuştu. Hatta Cemiyet’e gidip, kendisine karşı olanlarla arasındaki bağı güçlendirmişti. Ancak seçimden sonra işler değişti. Polat’ın özellikle Galatasaray Üniversitesi’nde, kulübe üyelikte üniversitelilere, liselilerle aynı imtiyazın uygulanacağını söylemesi, fitili ateşledi.

1076
GALATASARAY / Luce'den Hagi önerisi
« : 29 Mayıs 2008, 23:15:46 »
Luce'den Hagi önerisi
Galatasaray´a dönmekten son anda vazgeçen Lucescu, vatandaşını yönetime önerip, "Boşuna uzakta hoca aramasınlar. En mantıklı hoca adayı Hagi´dir" dedi.
29.5.2008




‘Fazla boşta kaldı’Almanya'daki teknik direktör seferinden eli boş dönen Galatasaray Yönetimi’ne, takımın eski hocası ve yeni hoca adayı Mircea Lucescu’dan bir öneri geldi. Romanya’da yapılan yardım organizasyonu sonrası medya mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli futbol adamı, “Hagi çok fazla boşta kaldı. Tavsiyem, fazla gözlerden uzak durmasın, zaman kaybetmesin. Bana Galatasaray’dan teklif geldi. Ama kabul edemezdim, etmedim. Kontratım var, yani müsait değilim” diye konuştu.

‘Ben 10’a kefilim!’
Luce, Sarı-Kırmızılı yöneticilerin boşu boşuna araştırma yaptığını öne sürerek, “Uzaklarda aramaya gerek yok. Galatasaray için en ideal teknik direktör çok yakınlarda. Bana göre en mantıklı aday Hagi’dir. Kesinlikle kulübe zarar vermez, ayrıca performansının çok iyi olacağına inanıyorum. Galatasaray’ın elindeki kadroya en verimli şekilde kullanacaktır. Ben, kendisine kefilim. Başarı isteniyorsa, adres Hagi olmalı” diye görüş bildirdi.  l Bünyamin OSMAN

1077
FENERBAHCE / Kanoute imzayı attı
« : 29 Mayıs 2008, 23:15:05 »
Kanoute imzayı attı
Fenerbahçe´nin, Sevilla´nın Malili golcüsü ile 3 artı 1 yıllık ön sözleşme imzaladığı öğrenildi...
29.5.2008




Bekleyin... Çok yakında
Transferde bu sezon büyük bombalar patlatması beklenen ancak Appiah, Kezman, Maldonado gibi oyuncuların sözleşmelerinin devam etmesi nedeniyle şu ana kadar sessiz kalan Fenerbahçe, ilk resmi transferini çok kısa bir süre içinde açıklayacak. Açıklanacak ismin taraftarı heyecanlandıracağı kesin: Frederic Kanoute...

Rakamlar devlet sırrı gibi
Sarı-Lacivertli yönetimin Sevilla’nın Malili golcüsü ile her konuda anlaşmaya vardığı, hatta yıldız futbolcuya 3 artı 1 yıllık ön sözleşme imzalattığı öğrenildi. Sevilla ile de anlaşan Fenerbahçe’nin İspanyol kulübüyle artık ayrıntıları konuştuğu bildirildi. Kanarya’nın Kanoute ile Sevilla’ya ödeyeceği rakamlar ise sır gibi saklanıyor.

1078
FENERBAHCE / Fener'i bekliyor
« : 29 Mayıs 2008, 23:14:45 »
Fener'i bekliyor
Zico´nun adı, Lazio ve Benfica´dan sonra şimdi de Sao Paulo takımıyla anılmaya başlandı. Ancak Brezilyalı hoca, anında bu haberleri yalanlayıp, takımında kalma sinyalleri verdi.
29.5.2008




Sport TV’nin Sao Paulo iddiası
Önce İtalya’nın Lazio takımıyla flört ettiği ileri sürüldü Zico’nun. O da anında bu haberi yalanlayıp, Fenerbahçe ile görüşmeden kimseyle masaya oturmayacağını açıkladı. Sonra Benfica lafları atıldı ortaya. Şimdi de Brezilya’nın Sao Paulo takımı çıktı ortaya. Sport TV, tecrübeli hocanın, görüşmelerde bulunduğu Sao Paulo’yu çalıştırmaya yakın olduğunu duyurdu. Ancak Zico’dan anında yalanlama geldi. Globoesporte’ye konuşan tecrübeli hoca, bu haberi yalanladı.

‘Avrupa’da devam edeceğim’
Brezilyalı hoca, “Şu an için ülkemde takım çalıştırmayı düşünmüyorum. Kariyerime yine Avrupa’da devam etmek istiyorum” diyerek, bir anlamda Fenerbahçe Yönetimi’ne mesaj gönderdi. Globoesporte’de adı anılan kulüpten kimsenin Zico ile görüşmediği ifade edilirken, Sao Paulo yöneticileri Carlos Augusto de Barros ve Silva o Leco da haberlerin doğru olmadığını duyurdu. Fenerbahçe ile yola devam etmek isteyen tecrübeli teknik adam, yöneticilerden gelecek çağrıyı bekliyor.           

Çağrı DAVRAN



Kısa...Kısa...

Kombinede son rakam 22 bin
İlk günlerde yavaş giden kombine bilet satışları, henüz tek bir transfer yapılmamasına karşın, müthiş bir hız kazandı. Eski hak sahiplerinden 11 bini kartlarını yenilerken, daha sonra başlayan genel satışta bir o kadar kişi daha kombine bilet aldı. Dün yapılan açıklamaya göre, kombine bilet satışlarında rakam 22 bin 129’u buldu.

Hizmet verdiler plaket aldılar
Çocuk Esirgeme Kurumu’nun çeşitli onarım ve klima ihtiyacını karşılayan Mersin Fenerbahçeliler Derneği’ne teşekkür plaketi. Mersin Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Serdar Sarıkaya, dernek başkanı Mehmet Erbil Şengül’e desteklerinden dolayı teşekkür edip, plaket verdi. Dernek başkanı Şengül, “Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, ulusumuzun geleceği olan çocuklar için yaptığı çalışmalara, Mersin derneği olarak katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Romanya Derneği baloda buluştu
Romanya Fenerbahçeliler Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen balo, geçtiğimiz günlerde yapıldı. Bükreş Marriott Otel’de gerçekleştirilen baloya, Türkiye’nin Romanya Büyükelçisi Ayşe Sinirlioğlu, müsteşar İlhan Tuğ, Azerbaycan Romanya Büyükelçisi Dr.Eldar Hasanov, Azerbaycan elçilik müsteşarı Tural Rzayev, Romanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Aziz Karaca ile dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

1079
FENERBAHCE / Fenerbahçe'nin gözdeleri: Koray&Özer
« : 29 Mayıs 2008, 23:14:28 »
Fenerbahçe'nin gözdeleri: Koray&Özer
Sarı-Lacivertliler Ankarasporlu Özer ile Kayserisporlu Koray´ı renklerine katmaya hazırlanıyor
29.5.2008




Rota Türk yıldızlar
Maldonado, Kezman, Appiah gibi yabancılarını gönderip, dünya çapında isimleri almaya hazırlanan Fenerbahçe, bir yandan da geleceğe dönük olarak genç Türk yıldızları kadrosuna katma harekatını sürdürüyor. Manisaspor’un orta sahadaki başarılı oyuncuları Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ı Trabzonspor’a kaptıran Sarı-Lacivertliler’in listesindeki son isimlerin Ankarasporlu Özer Hurmacı ile Kayserispor’un gözdesi Koray olduğu öğrenildi.

Beklemeye geçtiler
Ankarasporlu Özer Hurmacı ile her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe’nin kulübüyle de temasa geçtiği ve yanıt beklemeye başladığı bildirildi. Kanarya’nın listesindeki bir diğer isim Koray’ın ise 2010 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. 22 yaşındaki savunma oyuncusu için Kayseri’ye 1.5 milyon Euro’nun yanısıra, Can ve Kemal’in teklif edildiği ileri sürülürken, Sarı-Kırmızılılar’dan yanıt bekleniyor.           
   

Yusuf DURSUN-Murat AKBAŞ

Kısa...Kısa...

1 milyon üye harekatı
Olağan Mali Genel Kurulu, 31 Mayıs Cumartesi günü toplanacak. Gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, toplantı 7 Haziran’da çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek. Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki toplantının en önemli gündem maddesini, Başkan Aziz Yıldırım’ın kulübe 1 milyon üye kaydedilmesi konusunda üyelerden yetki istemesi oluşturacak. Bu isteğin olumlu bulunması durumunda, Fenerbahçe tarihinde yepyeni bir sayfa açılacak. Toplantıda ayrıca 2008 tahmini bütçesi de oylanacak.


Samandıra’da hummalı çalışma
Sezonun bitimiyle birlikte Samandıra Tesisleri’nin iç ve dış mekanları bakıma alındı. Bu doğrultuda futbolcuların kaldığı odalar, ortak kullanım alanları, kondisyon ve yemek salonları elden geçiriliyor, çevre düzenlemesi yapılıyor. sahalar da elden geçiriliyor. Çalışmaların 23 Haziran’daki yeni sezon hazırlıklarına kadar bitirileceği açıklandı.

1080
FENERBAHCE / Aurelio için zorunlu ara!
« : 29 Mayıs 2008, 23:14:13 »
Aurelio için zorunlu ara!
Yönetim, obsiyon hakkı kullanılarak sözleşmesinin bir yıl uzatıldığını açıklamasına karşın, menaceri Bayram Tutumlu´nun, "Bu uzatma geçersiz."
29.5.2008




Yönetim, obsiyon hakkı kullanılarak sözleşmesinin bir yıl uzatıldığını açıklamasına karşın, menaceri Bayram Tutumlu’nun, “Bu uzatma geçersiz. Bizimle anlaşmazlarsa oyuncum gider” dediği Aurelio için Avrupa Şampiyonası Finalleri sonrası fırtına kopacak. Tutumlu’nun, yakın çevresine, “Avrupa Şampiyonası, Türkiye için çok önemli. Şu anda transfer konuşup, Aurelio’nun kafasını meşgul etmek doğru olmaz. Onun rahat bir turnuva geçirmesini ve Türkiye’yi finale taşımasını çok istiyorum. Milli Takım’ın başarısı, Aurelio’nun transferinden daha önemli. Şampiyona bittikten sonra konuyu masaya yatıracağız” dediği belirlendi. Görünen o ki, şampiyona sonrası Aurelio konusu Fenerbahçe’nin başını bir hayli ağrıtacak.