Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:34:25Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:31:41Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin senin hakkın , bizim hakkımızı yiyenler tarafindan yeniyor Allah hakkımızı yiyenlerin cezasini elbette verecek . Hamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyin
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:31:41Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin senin hakkın , bizim hakkımızı yiyenler tarafindan yeniyor Allah hakkımızı yiyenlerin cezasini elbette verecek .
Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin
Sizinde cezanızı verir ozmn benim hakkımı yedigine gör e
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:34:46Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:34:25Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:31:41Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin senin hakkın , bizim hakkımızı yiyenler tarafindan yeniyor Allah hakkımızı yiyenlerin cezasini elbette verecek . Hamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyin saçma sapan konuşma mete . abin ve murat bizim siteyi zamanında hacklemeselerdi sende şu anda her türlü yetkiye sahip olacaktin . benim senin hakkını yemek gibi bir amacim olmadi hiç bir zaman . asıl hak yiyenlerden hakkımızı aramaliyiz . bunlarinda kim olduğunu benden daha iyi biliyorsun
senin paylasımın şu : çok güzel paylasım sağol kardeş ; başarılar ; tebrikler
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:34:46Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:34:25Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:31:41Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin senin hakkın , bizim hakkımızı yiyenler tarafindan yeniyor Allah hakkımızı yiyenlerin cezasini elbette verecek . Hamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyin Abın ve kuzenın senın hakkını yıyor mete onların sıteye zarar vermıceklerı garantı olsa hamza senın rutbenı neden vermesın ?