Alıntı yapılan: big sexy - 27 Haziran 2007, 17:20:52aponun nickinin anlamı suç,aptallık mantıksızlık,mantıksızca hareket beylersenin nickinin anlamıda engin zakalı sexi çocuk
aponun nickinin anlamı suç,aptallık mantıksızlık,mantıksızca hareket beyler
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: Diego - 27 Haziran 2007, 17:20:17cemal konuş kim tutar seni sabah ben de bi maç yaptım hamzayla a+d falan karambole attı golleri 6 tane attı hiçbirini göremedim göremezsin tabi
cemal konuş kim tutar seni sabah ben de bi maç yaptım hamzayla a+d falan karambole attı golleri 6 tane attı hiçbirini göremedim
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:22:41Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:21:23yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda diorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:21:23yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda
yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
Alıntı yapılan: big sexy - 27 Haziran 2007, 17:20:52aponun nickinin anlamı suç,aptallık mantıksızlık,mantıksızca hareket beylerevet bende baktım sözlükten
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:22:41Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:21:23yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda hamza öle bi konuştun ki mete kuzen katili olcak yetki için
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:21:08Alıntı yapılan: Diego - 27 Haziran 2007, 17:20:17cemal konuş kim tutar seni sabah ben de bi maç yaptım hamzayla a+d falan karambole attı golleri 6 tane attı hiçbirini göremedim göremezsin tabi HAMZA SITELER ARASINDA BUGLARI NEDEN YASAKLAMADIGIN COK ACIK VE NET
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:23:36Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:22:41Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:21:23yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda diorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn hatırlarsan bir defa murat , sen pc yi kullanirken senden zorla klavyeyi alip sana senn msnin üzerinden küfür etmişti . aynisinin tekrarlanip sitemizn zarar görmeyeceğine nasil garanti verebilirsin ??