Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:23:36Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:22:41Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:21:23yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda diorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn belki bu msjları abin yazıyodur.[/b]
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:22:41Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:21:23yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda diorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:21:23yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda
yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
Osc Çizik Üye
beyler yeter bir tane daha metehanın yetki sorunu ve cemalin maç sorunu gelirse kkafayı yiyecem susun yaw !!!
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:25:14Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:23:36Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:22:41Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:21:23yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda diorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn hatırlarsan bir defa murat , sen pc yi kullanirken senden zorla klavyeyi alip sana senn msnin üzerinden küfür etmişti . aynisinin tekrarlanip sitemizn zarar görmeyeceğine nasil garanti verebilirsin ?? şöyle bir garanti verebilirim murat la küsüm zaten beni hiç bir kuvvet de kaldıramaz burdan artık zorla olsa bile hiçbir şekilde izin vermem babam hariç hiçbirşekilde kalkmam kaldıramazda
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:23:36Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:22:41Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:21:23yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda diorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn hatırlarsan bir defa murat , sen pc yi kullanirken senden zorla klavyeyi alip sana senn msnin üzerinden küfür etmişti . aynisinin tekrarlanip sitemizn zarar görmeyeceğine nasil garanti verebilirsin ??
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:26:49Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:25:14Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:23:36Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:22:41Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:21:23yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda diorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn hatırlarsan bir defa murat , sen pc yi kullanirken senden zorla klavyeyi alip sana senn msnin üzerinden küfür etmişti . aynisinin tekrarlanip sitemizn zarar görmeyeceğine nasil garanti verebilirsin ?? şöyle bir garanti verebilirim murat la küsüm zaten beni hiç bir kuvvet de kaldıramaz burdan artık zorla olsa bile hiçbir şekilde izin vermem babam hariç hiçbirşekilde kalkmam kaldıramazda bunun garantisini veremezsin
Alıntı yapılan: Crime - 27 Haziran 2007, 17:26:37beyler yeter bir tane daha metehanın yetki sorunu ve cemalin maç sorunu gelirse kkafayı yiyecem susun yaw !!!APO HİDDETLENDI SITEYI TERK EDIN
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 27 Haziran 2007, 17:28:28Alıntı yapılan: Crime - 27 Haziran 2007, 17:26:37beyler yeter bir tane daha metehanın yetki sorunu ve cemalin maç sorunu gelirse kkafayı yiyecem susun yaw !!!APO HİDDETLENDI SITEYI TERK EDIN baslarım floodlara adam olun
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 27 Haziran 2007, 17:24:50Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:21:08Alıntı yapılan: Diego - 27 Haziran 2007, 17:20:17cemal konuş kim tutar seni sabah ben de bi maç yaptım hamzayla a+d falan karambole attı golleri 6 tane attı hiçbirini göremedim göremezsin tabi HAMZA SITELER ARASINDA BUGLARI NEDEN YASAKLAMADIGIN COK ACIK VE NET bunu zaten demiştim buglar yasaklanmalıydı
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:21:08Alıntı yapılan: Diego - 27 Haziran 2007, 17:20:17cemal konuş kim tutar seni sabah ben de bi maç yaptım hamzayla a+d falan karambole attı golleri 6 tane attı hiçbirini göremedim göremezsin tabi HAMZA SITELER ARASINDA BUGLARI NEDEN YASAKLAMADIGIN COK ACIK VE NET
Alıntı yapılan: Diego - 27 Haziran 2007, 17:20:17cemal konuş kim tutar seni sabah ben de bi maç yaptım hamzayla a+d falan karambole attı golleri 6 tane attı hiçbirini göremedim göremezsin tabi
cemal konuş kim tutar seni sabah ben de bi maç yaptım hamzayla a+d falan karambole attı golleri 6 tane attı hiçbirini göremedim