Alıntı yapılan: big sexy - 27 Haziran 2007, 17:39:04hadi ya fazla konuşmayalım da kuraları çekintum maçlar yapılmadı sex
hadi ya fazla konuşmayalım da kuraları çekin
ASİL FİFACI:4- SİR.SAFAK:2
Alıntı yapılan: Crime - 27 Haziran 2007, 17:39:51Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:38:40Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:36:17Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:34:46Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:34:25Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:31:41Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin senin hakkın , bizim hakkımızı yiyenler tarafindan yeniyor Allah hakkımızı yiyenlerin cezasini elbette verecek . Hamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyin saçma sapan konuşma mete . abin ve murat bizim siteyi zamanında hacklemeselerdi sende şu anda her türlü yetkiye sahip olacaktin . benim senin hakkını yemek gibi bir amacim olmadi hiç bir zaman . asıl hak yiyenlerden hakkımızı aramaliyiz . bunlarinda kim olduğunu benden daha iyi biliyorsun Abi ben sizin hakkınızı yemedigime göre siz niye benim hakkımı yiyorsunuz ben i hackledim siizn siteyi söylesene ben lafımı söyledim eğer yetki vermezsen allah seninde cezanı verir merak etme böyle yaptıgın için bana o kdr şey yapmanıza rağmen siteye paylaşımda msj yazmayı ihmal etmedim hergün 6-7 saat en az online oldum ama sen ne yaptın yetkileri az gördün bana mete adamı kanser edeceksin senin hakkını bizim hakkımızı yyiyenler yedi git onlardan hesap sor!!!gerçekten sinir hastasi olacağim senin yüzünden . en sonunda yapmadiğim şeyi yaptiracaksin bana . 1.5 yillik üyeliğim sırasinda kimsenin kalbini kırmadim bundan sonrada kırmak istemiyorum . bu konuyu sakız gibi daha fazla uzatma artik !!
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:38:40Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:36:17Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:34:46Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:34:25Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:31:41Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin senin hakkın , bizim hakkımızı yiyenler tarafindan yeniyor Allah hakkımızı yiyenlerin cezasini elbette verecek . Hamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyin saçma sapan konuşma mete . abin ve murat bizim siteyi zamanında hacklemeselerdi sende şu anda her türlü yetkiye sahip olacaktin . benim senin hakkını yemek gibi bir amacim olmadi hiç bir zaman . asıl hak yiyenlerden hakkımızı aramaliyiz . bunlarinda kim olduğunu benden daha iyi biliyorsun Abi ben sizin hakkınızı yemedigime göre siz niye benim hakkımı yiyorsunuz ben i hackledim siizn siteyi söylesene ben lafımı söyledim eğer yetki vermezsen allah seninde cezanı verir merak etme böyle yaptıgın için bana o kdr şey yapmanıza rağmen siteye paylaşımda msj yazmayı ihmal etmedim hergün 6-7 saat en az online oldum ama sen ne yaptın yetkileri az gördün bana mete adamı kanser edeceksin senin hakkını bizim hakkımızı yyiyenler yedi git onlardan hesap sor!!!
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:36:17Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:34:46Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:34:25Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:31:41Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin senin hakkın , bizim hakkımızı yiyenler tarafindan yeniyor Allah hakkımızı yiyenlerin cezasini elbette verecek . Hamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyin saçma sapan konuşma mete . abin ve murat bizim siteyi zamanında hacklemeselerdi sende şu anda her türlü yetkiye sahip olacaktin . benim senin hakkını yemek gibi bir amacim olmadi hiç bir zaman . asıl hak yiyenlerden hakkımızı aramaliyiz . bunlarinda kim olduğunu benden daha iyi biliyorsun Abi ben sizin hakkınızı yemedigime göre siz niye benim hakkımı yiyorsunuz ben i hackledim siizn siteyi söylesene ben lafımı söyledim eğer yetki vermezsen allah seninde cezanı verir merak etme böyle yaptıgın için bana o kdr şey yapmanıza rağmen siteye paylaşımda msj yazmayı ihmal etmedim hergün 6-7 saat en az online oldum ama sen ne yaptın yetkileri az gördün bana
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:34:46Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:34:25Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:31:41Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin senin hakkın , bizim hakkımızı yiyenler tarafindan yeniyor Allah hakkımızı yiyenlerin cezasini elbette verecek . Hamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyin saçma sapan konuşma mete . abin ve murat bizim siteyi zamanında hacklemeselerdi sende şu anda her türlü yetkiye sahip olacaktin . benim senin hakkını yemek gibi bir amacim olmadi hiç bir zaman . asıl hak yiyenlerden hakkımızı aramaliyiz . bunlarinda kim olduğunu benden daha iyi biliyorsun
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:34:25Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:31:41Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin senin hakkın , bizim hakkımızı yiyenler tarafindan yeniyor Allah hakkımızı yiyenlerin cezasini elbette verecek . Hamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyin
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:31:41Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin senin hakkın , bizim hakkımızı yiyenler tarafindan yeniyor Allah hakkımızı yiyenlerin cezasini elbette verecek .
Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:41:54Alıntı yapılan: Crime - 27 Haziran 2007, 17:39:51Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:38:40Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:36:17Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:34:46Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:34:25Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:31:41Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin senin hakkın , bizim hakkımızı yiyenler tarafindan yeniyor Allah hakkımızı yiyenlerin cezasini elbette verecek . Hamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyin saçma sapan konuşma mete . abin ve murat bizim siteyi zamanında hacklemeselerdi sende şu anda her türlü yetkiye sahip olacaktin . benim senin hakkını yemek gibi bir amacim olmadi hiç bir zaman . asıl hak yiyenlerden hakkımızı aramaliyiz . bunlarinda kim olduğunu benden daha iyi biliyorsun Abi ben sizin hakkınızı yemedigime göre siz niye benim hakkımı yiyorsunuz ben i hackledim siizn siteyi söylesene ben lafımı söyledim eğer yetki vermezsen allah seninde cezanı verir merak etme böyle yaptıgın için bana o kdr şey yapmanıza rağmen siteye paylaşımda msj yazmayı ihmal etmedim hergün 6-7 saat en az online oldum ama sen ne yaptın yetkileri az gördün bana mete adamı kanser edeceksin senin hakkını bizim hakkımızı yyiyenler yedi git onlardan hesap sor!!!gerçekten sinir hastasi olacağim senin yüzünden . en sonunda yapmadiğim şeyi yaptiracaksin bana . 1.5 yillik üyeliğim sırasinda kimsenin kalbini kırmadim bundan sonrada kırmak istemiyorum . bu konuyu sakız gibi daha fazla uzatma artik !! tamam o zmn allah bin türlü belanı versin benim kalbimi kırdın ama farkında değilsin çok önceden kırdın
Alıntı yapılan: Crime - 27 Haziran 2007, 17:40:53Alıntı yapılan: big sexy - 27 Haziran 2007, 17:39:04hadi ya fazla konuşmayalım da kuraları çekintum maçlar yapılmadı sex yapıldı aselamo
mete yaşın itibariyle saygılı konuş biraz mantıklı konuş pişman olacağın laflar etme hamzanın suçu filan yok bedduan döner dolaşır sana gelir
Abi bahsine varmısınız siz hala beni anlamıyorsunuz ama yeter artık hakkimi arayacağim
Osc Çizik Üye