t.y dede var ben zaten ssüper moderatördüm panelim bile vardı ve benden hiçbir zaman hacklemediler
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:53:31Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:52:07Olur bakın söz verdi hemde anlamıyorsunuz sadece şimdilik taşima , ile editlemeyi istiyorum neden yetkiyi bu kadar çok istiyorsun . hangi mesaji editlemek istediğini söyle bana ben editliyim senin yerine sen normal üye olsan olurmu abi korsana söyle editlesin o zmn
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:52:07Olur bakın söz verdi hemde anlamıyorsunuz sadece şimdilik taşima , ile editlemeyi istiyorum neden yetkiyi bu kadar çok istiyorsun . hangi mesaji editlemek istediğini söyle bana ben editliyim senin yerine
Olur bakın söz verdi hemde anlamıyorsunuz sadece şimdilik taşima , ile editlemeyi istiyorum
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:53:40t.y dede var ben zaten ssüper moderatördüm panelim bile vardı ve benden hiçbir zaman hacklemediler 1.turnuva yetkilisinde taşıma yok2.akllı olsaydın da rütben gitmeseydi3.biz enayimiyiz 6000 küsür mesaj yazdık sen 2000 mesajla retbe alıcan?*
Hayır abi ii değildi kötüydü bile bişe yapamadılar benim accountumdan abim bak taşima ile editlemede siteyi hackleyemezler dimi ver o zmn bi zarar gelirse geri al
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:55:40Hayır abi ii değildi kötüydü bile bişe yapamadılar benim accountumdan abim bak taşima ile editlemede siteyi hackleyemezler dimi ver o zmn bi zarar gelirse geri al dalga mı geçiyosun zarar geldikten sonra geri verse nolcak
Alıntı yapılan: devil - 27 Haziran 2007, 17:56:39Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:55:40Hayır abi ii değildi kötüydü bile bişe yapamadılar benim accountumdan abim bak taşima ile editlemede siteyi hackleyemezler dimi ver o zmn bi zarar gelirse geri al dalga mı geçiyosun zarar geldikten sonra geri verse nolcak hackleyemezler ki