VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM M ACTAN SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!
Alıntı yapılan: Crime - 27 Haziran 2007, 17:08:27herkese basarılar beyler apo nickinin anlamını biliyosun dimi?
herkese basarılar beyler
abı lıverpoll baskası ılemı gırdı haberımnız varmı
hadı lıverpool ekle safakk 123
Alıntı yapılan: sir_safak - 27 Haziran 2007, 17:09:43hadı lıverpool ekle safakk 123safak adam kaç dk dir seni bekliyo şu anda yok heralde
VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM golden SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 27 Haziran 2007, 17:09:12VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM M ACTAN SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!Cemal nedense her yenildiğinde ya balığına goller yiyosun ya da oyun kasıyo kardeş adam gibi tbrik et yaw bi kerede
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 27 Haziran 2007, 17:09:12VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM golden SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!bağlantinin sık sık kopmasini bende istemiyorum elbette . ayrıca görüntünün yavaş olmasi beni daha çok etkiledi . bir çok pozisyonu sadece bu yüzden harcadim . attiğim gollerin hiç biride balik değildi bu arada . sadece son golde kornerden çizgi üzerindeki topu kendi kalene atman şanssilikti . onun dişinda çok da iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum .