Abi bahsine varmısınız siz hala beni anlamıyorsunuz ama yeter artık hakkimi arayacağim
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:44:56Abi bahsine varmısınız siz hala beni anlamıyorsunuz ama yeter artık hakkimi arayacağim Mete yapma artık yaw vermiyecem diyor ne uzatıyosun hakkını bulduğun zaman bize haber ver
Osc Çizik Üye
Abi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim
Alıntı yapılan: devil - 27 Haziran 2007, 17:47:11Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:44:56Abi bahsine varmısınız siz hala beni anlamıyorsunuz ama yeter artık hakkimi arayacağim Mete yapma artık yaw vermiyecem diyor ne uzatıyosun hakkını bulduğun zaman bize haber ver
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:46:50Abi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim ASLINDA NADIR SITEYE GERI DONUP HAMZAYA BIDAHA TATSIZLIK CIKARMAYACAGI ICIN SOZ VERDI O YUZDEN HACKLEMIYEBILR AMA BELLI OLMAZ..!
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:46:50Abi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim o açik sen olmayasin . !