Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:15:51Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 27 Haziran 2007, 17:14:40Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:12:40Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 27 Haziran 2007, 17:09:12VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM golden SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!bağlantinin sık sık kopmasini bende istemiyorum elbette . ayrıca görüntünün yavaş olmasi beni daha çok etkiledi . bir çok pozisyonu sadece bu yüzden harcadim . attiğim gollerin hiç biride balik değildi bu arada . sadece son golde kornerden çizgi üzerindeki topu kendi kalene atman şanssilikti . onun dişinda çok da iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum . TMM HAMZA SEN EN IYISISIN BENI ALIK ETTIN OKE TBR.ben en iyisi olduğumu düşünmüyorum cemal . sadece her yenildiğin maç sonrasi bir ton bahane bulmana üzülüyorum . HAKSIZ YENILDIGIM MACLAR BANA COK KOYUYO SADECE
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 27 Haziran 2007, 17:14:40Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:12:40Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 27 Haziran 2007, 17:09:12VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM golden SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!bağlantinin sık sık kopmasini bende istemiyorum elbette . ayrıca görüntünün yavaş olmasi beni daha çok etkiledi . bir çok pozisyonu sadece bu yüzden harcadim . attiğim gollerin hiç biride balik değildi bu arada . sadece son golde kornerden çizgi üzerindeki topu kendi kalene atman şanssilikti . onun dişinda çok da iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum . TMM HAMZA SEN EN IYISISIN BENI ALIK ETTIN OKE TBR.ben en iyisi olduğumu düşünmüyorum cemal . sadece her yenildiğin maç sonrasi bir ton bahane bulmana üzülüyorum .
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:12:40Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 27 Haziran 2007, 17:09:12VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM golden SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!bağlantinin sık sık kopmasini bende istemiyorum elbette . ayrıca görüntünün yavaş olmasi beni daha çok etkiledi . bir çok pozisyonu sadece bu yüzden harcadim . attiğim gollerin hiç biride balik değildi bu arada . sadece son golde kornerden çizgi üzerindeki topu kendi kalene atman şanssilikti . onun dişinda çok da iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum . TMM HAMZA SEN EN IYISISIN BENI ALIK ETTIN OKE TBR.
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 27 Haziran 2007, 17:09:12VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM golden SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!bağlantinin sık sık kopmasini bende istemiyorum elbette . ayrıca görüntünün yavaş olmasi beni daha çok etkiledi . bir çok pozisyonu sadece bu yüzden harcadim . attiğim gollerin hiç biride balik değildi bu arada . sadece son golde kornerden çizgi üzerindeki topu kendi kalene atman şanssilikti . onun dişinda çok da iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum .
VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM golden SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!
cemal konuş kim tutar seni sabah ben de bi maç yaptım hamzayla a+d falan karambole attı golleri 6 tane attı hiçbirini göremedim
aponun nickinin anlamı suç,aptallık mantıksızlık,mantıksızca hareket beyler
yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:21:23yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda