Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:46:50Abi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim o açik sen olmayasin . !
Abi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim
mete sen temiz kalplilikle ediyorusun ama nadirin ne yapacagı beklli olmaz
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:48:55Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:46:50Abi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim mete istersen adminlijk verelim nasıl olur o açik sen olmayasin . ! Dalgami geçiyorsun abi saten şimdilik sadece 2 yetki istiorm taşima ve editleme hiçbir şey olmuyacak söz veriyorum
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:46:50Abi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim mete istersen adminlijk verelim nasıl olur o açik sen olmayasin . !
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Haziran 2007, 17:48:55Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:46:50Abi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim o açik sen olmayasin . ! Dalgami geçiyorsun abi saten şimdilik sadece 2 yetki istiorm taşima ve editleme hiçbir şey olmuyacak söz veriyorum
Olur bakın söz verdi hemde anlamıyorsunuz sadece şimdilik taşima , ile editlemeyi istiyorum
Alıntı yapılan: Metehan - 27 Haziran 2007, 17:52:07Olur bakın söz verdi hemde anlamıyorsunuz sadece şimdilik taşima , ile editlemeyi istiyorum neden yetkiyi bu kadar çok istiyorsun . hangi mesaji editlemek istediğini söyle bana ben editliyim senin yerine
t.y dede var ben zaten ssüper moderatördüm panelim bile vardı ve benden hiçbir zaman hacklemediler