Gönderen Konu: EKİM AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 23335 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Ynt: EKİM AYI HABERLERİ
« Yanıtla #144 : 11 Kasım 2006, 07:24:40 »
Nihayet tam kadro

--------------------------------------------------------------------------------
F.BAHÇE millilerine kavuşuyor. Macaristan ve Moldova maçları için kadroya çağrılan Rüştü, Volkan, Can, Tuncay, Tümer ve Aurelio bugün idmana katılacak. Gana Milli Takımı'na giden Appiah dün İstanbul'a geldi..

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #145 : 11 Kasım 2006, 07:24:49 »
Futbolun cilvesi

--------------------------------------------------------------------------------
Frankfurt'un Türk oyuncusu Daniel Çimen: Huggel, olaylı Türkiye maçında yaşadıklarının orada kaldığını düşünüyor.

Çoktan unuttu
Türk olmasına rağmen Türkçe bilmeyen ve defalarca Alman alt milli takımlarının formasını giyen Daniel Çimen, İsviçreli takım arkadaşı Huggel'in, olaylı Türkiye-İsviçre maçını çoktan unuttuğunu söyledi. Çimen, konuyla ilgili şöyle konuştu:

Saracoğlu şans !
"Huggel, o gün yaşananları futbolun cilvesi, yeniden
Şükrü Saracoğlu Stadı'na gidecek olmasını da şans olarak değerlendiriyor. Herkes gibi Huggel için de o gün yaşananlar orada kaldı. Milli takım kampına gitmeden önce bunları konuşmuştuk."
Deniz DERİNSU

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #146 : 11 Kasım 2006, 07:24:56 »
Appiah döndü

Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephan Appiah, Milli Takım kampından bugün İstanbul'a döndü.

Gana Milli Takımı'nın Japonya ve Güney Kore ile oynadığı hazırlık maçlarında başarılıyla forma giyen Appiah, kampın sona ermesiyle bugün İstanbul'a döndü. Yıldız oyuncu yarın Fenerbahçe'nin yarın öğleden sonra yapacağı antrenmanda yer alacak.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #147 : 11 Kasım 2006, 07:25:08 »
Selçuk katılmadı

F.Bahçe, Ankaraspor maçı hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren idmana, milli takımlarında bulunan futbolcuların yanı sıra belinde sorun olan Selçuk katılmadı.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #148 : 11 Kasım 2006, 07:25:12 »
Biz Fenerbahçe’yiz Dedikodular ile Çökmeyiz"

Oyuncularımızdan Mehmet Yozgatlı Fenerbahçemizin Ankaraspor ile yapacağı karşılaşmayı, UEFA maçlarını değerlendirirken, kendisiyle ilgili "başka takıma gidiyor" şeklinde çıkan haberlere yanıt verdi.

Mehmet, haftasonu oynanacak karşılaşma ile ilgili olarak, “Milli Takımlarda yer alan oyuncularımız var. Ancak biz elimizden geldiği kadar çalışıyoruz arkadaşlarımız da döndüklerinde en iyi şekilde Ankaraspor’un karşısına çıkıp etkili bir mücadele sergileyeceğiz” dedi.

Mehmet UEFA’da Fenerbahçemizin düştüğü grupla ilgili olarak ise “Futbolda isimden çok çaba ve mücadele önemlidir. Her grupta zorlu rakipler olacaktır. Önemli olan mücadele ederek, tüm ruhunu ortaya koyarak başarıya ulaşmak. Biz rakiplerimizi geçecek güçteyiz ve geçeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Mehmet, Fenerbahçemiz ile ilgili yapılan olumsuz yorumlar için ise şunları söyledi: “Yeni gelen yabancı oyuncularımız ilk kez Türkiye’ye geldi. Alışma süreci geçirmeleri normal ama günden güne bu durum azalıyor ve onlar da bize alışıyor. Teknik direktörümüz de takımın uyumu için elinden geleni yapıyor. Ayrıca Zico hakkında yabancılar ile daha çok ilgileniyor gibi yorumlar yapılıyor bu tamamen yalan çünkü idmanlarımızı izleyen herkes bilir ki Zico hem bize hem de yabancı oyunculara eşit ölçüde davranıyor. Bu tip dedikoduların Fenerbahçemizi yıpratmak için yapıldığını düşünüyorum. Ama boşuna uğraşıyorlar, çünkü biz güçlü bir yapıya sahibiz. Dedikodular ile çökmeyiz”

Mehmet Yozgatlı kendisi hakkında çıkan gidiyor şeklindeki haberlere de “Ben ailemin yanına kısa bir tatile gittim ve bunu bazıları mutsuz, başka takıma gidiyor diye yorumladı. Açıkçası ben bu haberleri gördüğümde şok oldum zaten menajerim aracılığı ile de bu haberleri yalanladım. Ben Fenerbahçe’de çok mutluyum. Her zaman forma giyebileceğim düşüncesi ile hazır olmaya çalışıyorum. Çünkü futbolda her şey olabilir. Sözleşmem bitiyor ama yine de ilk masaya oturacağım takım her zaman Fenerbahçe’dir. Çünkü Fenerbahçe’de olduğum kadar hiçbir yerde mutlu olabileceğimi sanmıyorum” şeklinde yanıtladı.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #149 : 11 Kasım 2006, 07:25:31 »
Alex ve Deivid Capitole’de

Brezilyalı oyuncularımız Alex ve Deivid de Souza Capitole Alışveriş Merkezi’nde bulunan Fenerium Mağazamızda gerçekleştirilen imza törenine katıldı.
Oyuncularımızı görmek isteyen taraftarlarımız Fenerium’un önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Taraftarlarımız oyuncularımıza Fenerbahçemizin lisanslı ürünlerini imzalattı ve fotoğraf çektirdi.

Alex törende, “Kulüp, oyuncu ve taraftar arasındaki ilişki her zaman önemlidir. Bizde fırsat buldukça bu tip organizasyonlara katılmak istiyoruz. Çünkü taraftarımız bizim en büyük destekçimiz” diye konuştu.

Alex “Dünyanın hiçbir yarinde böyle taraftar görmedim” t-shirtü ile ilgili olarak ise “Kesinlikle doğru. 2,5 yıldır buradayım. Hiç bu kadar takımına bağlı ateşli bir taraftar görmedim. Arjantin taraftarı Brezilya taraftarı ve Urguay’da da böyle taraftarlar var ama buna yakın bir taraftar görmedim hiçbir yerde” dedi.

Alex kendisine sorulan 2. 5 yıl daha Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak isteyip istemediği ile ilgili olarak ise “Bunu benim cevap vermem doğru olmaz. Buna ancak başkan cevap verebilir” dedi.

Doğum gününü Brezilya usulüne göre neden kutlamadığı ile ilgili soruya Alex, “Maç vardı ve zaten kamptaydık. Şakalaşmaya değil konsantre olmaya odaklanmamız gereken bir gündü. Bu nedenle kutlamadık. Başka bir gün olsaydı mutlaka kutlardık” diye konuştu.

Alex ayrıca kaybedilen puanların telafisinin olduğunu söyledi ve “Uzun bir maraton. biz çalışıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Bu durumları düzelteceğiz. Önümüzde daha çok yol var” dedi.

Deivid ise Fenerbahçemiz ile ilgili “Alex buraya gelmeden önce bana hiç görmediğin bir şeyle karşılaşacaksın demişti. Karşılaştığım şeyde onu doğruluyor. Çok büyük ve fanatik bir taraftar topluluğuna sahibiz” dedi

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #150 : 11 Kasım 2006, 07:25:37 »
Fenerbahçe Gazetesi İftar Yemeği

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde görev yapmış eski sporcularımız iftar yemeğinde buluşuyor. Fenerbahçe Gazetesi’nin 16 Ekim 2006 Pazartesi günü Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı’nda düzenleyeceği iftar yemeğinde eski sporcularımız bir araya gelecek.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #151 : 11 Kasım 2006, 07:25:46 »
ankaraspor Macinin Hakemi Aciklandi

Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında görev yapacak hakemler belli oldu. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre,Ankaraspor - Fenerbahçe macini Vedat Yüksel yonetecek

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #152 : 11 Kasım 2006, 07:25:52 »
Fenerbahçe tarihçileri

'Ne yalan söyleyeyim, ben de Fenerbahçe'nin kahramanlık destanlarıyla yetiştim... İşgal altındaki İstanbul'da, işgal kuvvetleri karmasını yenmek ne demek?..' Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven'in köşe yazısı;

Ne yalan söyleyeyim, ben de Fenerbahçe'nin kahramanlık destanlarıyla yetiştim... İşgal altındaki İstanbul'da, işgal kuvvetleri karmasını yenmek ne demek?.. Yıllar sonra Pele'nin de oynadığı bir filmde, esir kampındaki kahramanlarımızın Nazi takımını dize getirmesini izlerken küçümsedim. "Gelsinler Fenerbahçe tarihine baksınlar" dedim kendi kendime. En büyük cesaret bizde. Bir de aynı yiğitlerin gece karanlığında Anadolu'ya silah kaçırdığını düşünün. Ağlamamak ne mümkün. İnanmamak mı?.. Aksine bir belge yok ki. Daha doğrusu, aksini iddia eden yok. Fenerbahçe tarihi yazarları, biraz "iltimas" geçmişlerse kime zararı var? Yani, o zamanlar!.. Çünkü eskiden, Fenerlisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı dost... Futbolcular kol kola gidip geliyorlar maça. Kimse kimsenin gözüne sokmaya çalışmıyor "kahramanlıklarını". Beriki de ses çıkarmıyor. Köprünün altından su değil zehir akıyor sonra... Futbola para girdikçe, paylaşamıyor insanlar. Daha çok müşteriyi ancak "fanatizm" sağlar! Fanatizm ise doymak bilmeyen kör bir canavar. Her şeyi istiyor. Rakibin elindekini de istiyor... Yetmiyor. Aşağılama başlıyor. Ya da her öğünmeyi aşağılama olarak algılatıyor çirkin rekabet. O zaman birileri çıkıp "dur" diyor... Yedi gün arayla Haber Türk'ün Şeref Tribünü programında Tuğrul Yenidoğan kardeşimizin yaptığı bu. HARRİNGTON KUPASI İşgal sırasında kulüp başkanının padişah damadı olduğunu, takım kaptanının Anadolu Hükümeti'nin çağrısına "kardeşim hasta gelemem" diye karşı koyduğunu, hatta bu yüzden çeyrek asır sonra Demokrat Parti milletvekilliğinden de olduğunu, belgeleriyle ortaya koyuyor. Soruyor: "Milli Mücadelenin tamamlandığı ve Türk ordularının İzmir'e girdiği 9 Eylül 1922 tarihinden tam 9 ay 20 gün sonra İngiliz İşgal kuvvetleri komutanı Harrington adına düzenlenen kupada ne işiniz var"? Ayrıntılara girmek istemiyorum. Merak eden haberturk.com'u açar bakar. Ne olacak benim çocukluk, gençlik hayallerim şimdi? Fenerbahçe internet sitesindeki hikayeler, müzedeki atraksiyonlar beni keser mi? Sakin ve sessiz Fenerbahçe kahramanlarını hırçın ve mütecavizce kullanıp hepten kaybetmemize sebep olanlar niye konuşmuyorlar? Nerede bu tarihleri yazan arkadaşlar? Yoksa büyük bir projenin küçük bir aşaması mı bu?.. Kendilerinden başka kahraman kalmaması için geçmiş kahramanları abartıp tamamen tarihe karıştırmak gibi komplo teorileri aklıma gelmiyor değil hani. Muhalefetsiz ve tarihsiz bir Fenerbahçe çok daha kolay yönetilir değil mi?

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #153 : 11 Kasım 2006, 07:26:09 »
Habertürk kanalı ve internet sitesine ilan veren kişi ve kuruluşları protesto ediyoruz .... Meydanı medya tetikçilerine bırakmayalım VE TÜM FORUMLAR BUNA DESTEK VERELiM... HAYDi HEPBERABER GOREVE...

size habertürke reklam veren firmaların maillerini veriyorum...
http://www.dogusotomotiv.com.tr/iletisim.asp
http://www.beko.com/TR/TR/feedbackform.htm
http://www.vestel.com.tr/Msib20/vstforms/mimform.aspx
[email protected]
http://www.turkiyefinans.com.tr/tr/e...isim_formu.asp
http://www.akbank.com/802.aspx
[email protected]
http://www.citroen.com.tr/?page_id=204
birde gediz pen ofo ıstıcı VAR

1. Finansbank
2.Vakıfbank
3.Ankara Net
4.Karel
5.Gittigidiyor com

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #154 : 11 Kasım 2006, 07:26:13 »
Saraçoğlu korkusu

UEFA'da F.Bahçe'yle aynı grupta mücadele eden E.Frankfurt'u Şükrü Saracoğlu korkusu sardı! Alman ekibinin teknik direktörü Funkel ve kalecisi Pröll "Orada işimiz çok zor" dedi.

UEFA Kupası'nda Danimarka'nın Randers takımını eleyerek gruplara kalan Fenerbahçe'nin rakiplerinden biri de Eintracht Frankfurt... Alman ekibinin teknik direktörü Friedhelm Funkel, kaleci Markus Pröll ve Türk asıllı oyuncu Daniyel Çimen, Sabah Gazetesi'ne konuştu. Frankfurtlular'ın ortak kanısı, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çok zor bir maçın kendilerini beklediği... Herkesin eşit şansa sahip olduğu bir grupta yer aldıklarını belirten 53 yaşındaki Funkel, "Zorlu bir grupta mücadele vereceğiz. Avrupa'nın kaliteli liglerinden kaliteli takımlarla karşılaşacağız. Fenerbahçe'nin son yıllarda yaptığı ciddi yatırımların farkındayız. Kadrolarında üst düzeyde futbolcular var. Fenerbahçe ile son maçı İstanbul'da oynayacağız. Bu bir dezavantaj. Çünkü gruptan kopma olacağını sanmıyorum. Düğüm, son maçta çözülebilir. Bu da, Saracoğlu'nda kader maçı oynayacağımız anlamına geliyor. Fenerbahçe'nin bu statta ne kadar etkili olduğunu biliyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tabii ki özel tedbirlerimiz olacak" şeklinde konuştu. 'SEYİRCİDEN ETKİLENMEMELİYİZ' Eintracht Frankfurt'un 27 yaşındaki kalecisi Markus Pröll ise Fenerbahçe'nin çok sayıda tehlikeli gol silahına sahip olduğunu belirterek dikkatli oynamaları gerektiğinin altını çizdi. Pröll, "Zevkli bir maç olacak. Yapmamız gereken en önemli şey, Fenerbahçe'nin en büyük silahı olan seyircisinden etkilenmemek. Alex, Kezman gibi önemli oyuncuların da bilincindeyiz. Fenerbahçe hücuma geçtiğinde çok etkili oluyor. Teknik direktörümüzün bununla ilgili özel bir oyun düzeni planlayacağına eminim. Ancak biz de güçlü bir takımız. Her takımın iddialı olduğu grupta Saracoğlu'ndan beraberlik kopartabileceğimize inanıyorum. Umarım İstanbul'a kazanmak zorunda olarak gelmeyiz. Bu durumda işimiz gerçekten çok zor olur " ifadelerini kullandı. (Sabah)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #155 : 11 Kasım 2006, 07:26:24 »
Alex: "Ölüm grubundayız!"

Alex de Souza, UEFA Kupası H Grubu'ndaki rakiplerini çok güçle takımlar olduklarını belirterek, "Ölüm grubundayız" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'nin Brezilyayı yıldızı Alex de Souza, UEFA Kupası H Grubu'ndaki rakiplerini çok güçle takımlar olduklarını belirterek, "Ölüm grubundayız" ifadesini kullandı. Brezilyalı oyuncu kendisine ait internet sitesinde yaptığı açıklamada "Grubumuzda yer alan takımlar İtalyan, İngiliz, İspanyol ve Alman ekolü gibi dört farklı ekolün çok iyi dört temsilcisi. İstanbul'da oynayacağımız maçlar dahil her maç çok zor olacak. Bu gruptaki beş takım gibi biz de bir üst tura çıkabilecek güce sahibiz. Bu gruptaki her takım çok güçlü" dedi.

Kendisinin bu maçlarda göstereceği performansal ilgili çok büyük beklentiler olduğunu ifade eden Alex, "Sanırım her maçta bu beklentilere cevap vereceğim. Benim için yeni bir durum bu. Bu yıl Avrupa futbolunda ki üçüncü yılım. İlk defa Şampiyonlar Ligi'nde ve bir de UEFA Kupası'nda Zaragoza karşısında zorlu bir mücadeleye çıktım. Fakat bundan sonra işi başından sıkı tutalım ve bize güvenenlere güzel futbol izletelim. Ölüm grubunda olabiliriz ama yola devam edecek imkanlara sahibiz" diye konuştu