Gönderen Konu: EKİM AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 23340 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Ynt: EKİM AYI HABERLERİ
« Yanıtla #192 : 11 Kasım 2006, 07:33:00 »
Fenerbahçe’nin Çıkarlarını Koruyacağız

--------------------------------------------------------------------------------
Fenerbahçemizin Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda Kulübümüzün Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, devletin, Galatasaray Kulübü’ne Seyrantepe projesiyle ilgili katkı yapması durumunda, devletten 85 milyon dolar değerinde bir karşılığı talep edeceklerini açıkladı.
Nihat Özdemir, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu olarak, sarı-kırmızılıların Seyrantepe’ye yapmayı düşündüğü stat projesinin yakın takipçisi olduklarını kaydetti.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın bugünkü değerle neredeyse 85 milyon dolara mal olan bir proje olduğunu belirten Özdemir, ’’ Bugün Türkiye’nin iftiharı olan bir stadı yaptık. Bu stadı devletten bir kuruş yardım almadan sadece taraftarımızın gücüyle Fenerbahçe’nin gücüyle yaptık. Eğer devletimiz Galatasaray’a Seyrantepe projesiyle ile ilgili bir katkıda bulunursa biz de Fenerbahçe olarak kendi gücümüzle yaptığımız, değeri bugünkü değeri 85 milyon doları bulan bir değerin karşılığını Fenerbahçe olarak, projelerle çalışmalar yapmaktayız, devletimizden talep edeceğiz’’ diye konuştu.
Stadımızın yanındaki Kenan Evren Lisesi’nin arazisine yapmayı düşündükleri iş ve kültür merkeziyle ilgili projelerinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne sunulmasına rağmen çeşitli kurumların müdahalesiyle engellenmeye çalışıldığını kaydeden Özdemir, ’’Bu konuda mücadelemiz sürmekte ve gerekli girişimler yapılmaktadır’’ dedi.
Stadın tapusunu almak ve Dereağzı’ndaki tesislerin arazisinin Fenerbahçemizin malı olması için gerekli girişimlerinin sürdüğünü de ifade eden Özdemir, kapalı spor salonu için yakın bir zamanda ihale yapacaklarını söyledi.

Özdemir ’’Yeni transferlerin takıma uyum sağlaması ve teknik direktör Zico’nun Türkiye ligini her geçen gün tanımasıyla, yaşanan tüm olumsuzlukların kalkacağı kanaatinde olduklarını’’ kaydederek, ’’Fenerbahçe’yi engellemeye çalışan her türlü oluşumla mücadelede sessiz kalmayacağız’’ dedi.
Takımımızın UEFA Kupası’nda mücadele edeceği (H) Grubu’nda zorlu rakipleri bulunduğunu ifade eden Özdemir, ’’Başarılı olacağımızı ümit ediyoruz’’ dedi.
Yeni transferleriyle ilgili yapılan olumsuz eleştirilere de değinen Özdemir, ’’Bunları nereden buldular’’ şeklindeki ifadelerin, basının bir yıpratma politikası olduğunu, yakın zamanda transferlerin doğru olduğunun görüleceğini kaydetti.

Nihat Özdemir, 100. yılda ligde şampiyonluk, Fortis Türkiye Kupası’nı almak ve UEFA Kupası’nda başarı için her türlü gayreti göstereceklerinin sözünü verdi.
Özdemir, son günlerde medyada, kulübün tarihine yönelik yapılan açıklamaları infial içinde takip ettiklerini kaydederek, yapılan değerlendirmelere tepki göstererek, ’’100. yılını kutlayan Fenerbahçe Kulübü’nün kurucularını, kuruluş yıllarını takip eden yakın dönemdeki başkanlarımızı, sporcularımızı, işgal kuvvetlerinin işbirlikçisi, ulusal bağımsızlık mücadelesinin düşmanı ve karşıtı gösteren ve bunu tarihi bir yanlışlığı düzeltmek gibi masumane bir gerekçeyle açıklayanların amaçlarının bu olmadığı açıktır. İnsanları Fenerbahçe sevgisinden soğutmak için bu akla gelmez yalanlar, şekli ve yoğunluğu bakımından vahimdir’’ şeklinde konuştu.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #193 : 11 Kasım 2006, 07:33:16 »
Zor maç nedir?(Guray Bilgic)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
--------------------------------------------------------------------------------
Geçen sezon küme düşmekten son anda kurtulan, birçok as futbolcusunu kaybeden Ankaraspor maçı için bile "zor" yorumu yapılıyor. Üstelik bunu söyleyenler UEFA Kupası'nda final hedefliyorSakarya ve Bursaspor yenilgilerinden sonra, Fenerbahçe'nin sorumlu isimlerinden şu yorumu duydum; "Türkiye'de fark çok büyüdü diyorlardı. İşte gelip Fenerbahçe'yi yeniyorlar. Takımlar arasında fark kalmadı diye sevinileceğine, Fenerbahçe'nin yenilmesi eleştiriliyor." Sorumluluktan kaçan, hataların üstünü örtmeye çalışan, insanları "saf" yerine koyan bu görüş nedeniyle aslında bugün Fenerbahçe'nin hedefleri tartışılır hale geliyor. Yöneticilerin şunu demesi gerekiyordu: "Hatalar yaptık..." Sonra da bu hataları tespit edip, düzeltmek için hemen harekete geçmeleri. Yanlışlarda ısrarlılar Ama onlar üstlerine toz kondurmuyorlar. 125 milyon dolarlık bütçeyi yönettikleri için, kendilerini de hatasız görüyorlar. Yanlışlarda ısrar ettikçe, daha kötüye gidecekler ve hem kendilerini, hem de kendilerine inananları kandıracaklar, farkında değiller. Şu gelinen noktaya bakın. Geçen sene küme düşmekten son anda kurtulan, birçok as futbolcusunu transfer döneminde kaybeden Ankaraspor maçı için "zor" yorumu yapılıyor. Bu yorumu yapan kim; 220 milyon dolarlık takım kuran, son anda 50 milyon euro'luk transfer yapan, UEFA Kupası'nda final hedefleyenler. Onları bu sözleri söylemeye iten neden, takımın performansı. Herkes gibi, onlar da umutlu değiller. Böylesine yavaş, temposuz, etkisiz ve uyumsuz oynayan takım için aslında her maçın "zor" olduğunu biliyorlar. Çözümü beklemekte gördükleri için değil böylesine "etkisiz eleman" olmaları, hata yaptıklarını kabul edemediklerinden. Ne onlar, ne de teknik direktör Zico geçmiş performansı doğru değerlendirebiliyor. Kağıt üstünde düşündükleri ile sahadakilerin yan yana gelmemesi bile onları uyandırmıyor.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #194 : 11 Kasım 2006, 07:33:25 »
Fenerbahçe’ye Zarar Vermem

Kulübümüzün bugün yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısı sırasında divan kurulu üyelerimizden Kerim Kerimoğlu’nun İstanbulspor’a teşvik pirimi verildiği iddialarıyla ilgili yaptığı konuşmasının ardından Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz tepki gösterdi. Başkanımız Aziz Yıldırım söz alarak kürsüye çıktı ve şu açıklamayı yaptı: ’’Elinizde belgeler varsa burada açıklayın. Fenerbahçe Kulübü Başkanı bu kadar aciz bir insan mı ki teşvik pirimi verecek ve bunu kendi kulübünün kayıtlarına geçirecek. Fenerbahçe’ye zarar verdiğimin 1 lirası ispatlanırsa, 100 lirayla öderim, bunu hayatımla öderim. Ben bugün susuyorsam mayıs ayında geçirdiğim acı günler için susuyorum’’ dedi.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #195 : 11 Kasım 2006, 07:33:40 »
Buyrun Deportivo La Coruna

Okurken inanın tüyleriniz diken diken olacak ve Celta Vigo'ya inat açmayı düşündüğümüz Deportivo pankartı ya da bayrağı olayına inanılmaz destek olacaksınız.İşte bir Deportivo La Coruna-celta vigo maçında yaşananlar...
Galicia bölgesinin iki güçlü takımı, Celta Vigo ile Deportivo La Coruna karşı karşıya geldi. Bu derbiyi ilginç kılan olay ise, iki kentin taraftarlarının yüzyıllardır birbirleri ile çekişmeleri, kin beslemeleri... Celta Vigo'lular, Deportivo'lulara, Türklere verdikleri destek nedeniyle, Deportivo'lular da Celta'lılara Portekiz'lilere yakınlıklarından dolayı, "hain" yakıştırması yapıyorlar.
Biz de bu ilginç hikayeyi hem dinlemek, hem de bu tarihe malolmuş derbiyi izlemek için Vigo kentine geldik. Stadı dolduran 20 bin kişinin 5 bini Deportivo La Coruna taraftarıydı. Yani Celta taraftarlarına göre 5 bin Türk ile 15 bin Portekiz'li takımlarına destek veriyordu.
Karşılaşmanın başlamasına az bir süre kala bu hikaye ile ilgili çok sayıda yazı yazmış gazeteci Alberto Torres ve Türk taraftar derneklerinden birinin kurucusu olan Ricardo (La Pasion Turca) ile söyleşiye oturduk...

Alberto, La Coruna taraftarlarının nasıl Türk olduklarını anlatmaya başladı:
La Coruna'da çok sayıdaki taraftar derneklerinden biri olan La Pasion Turca derneğinin başkanı Ricardo ise Türk bayrağına sahip çıkmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. Ricardo, Deportivo La Coruna'nın Şampiyonlar Ligi'nde Yunan takımı Panathinaikos'la oynadığı maçta açtıkları 20 metreyi aşan Türk bayrağını anlatırken, "İnanın Riazor Stadı'nda yüzlerce Türk bayrağı vardı. Stadın bir ucundan diğer ucuna bir Türk bayrağı astık. Yunanlılar sahaya çıktıklarında dev Türk bayrağının yanı sıra yüzlerce ateşli taraftarın ellerindeki ay yıldızlı bayrakları görünce neye uğradıklarını şaşırdılar. Dünyanın hiçbir yerinde kendi ulusunun bayrağının dışında, başka ülke bayrağına bu kadar çok sahip çıkan bir taraftar grubu bulamazsınız" dedi.
Ricardo ayrıca Türk bayrağına Deportivo Kulübü yaşadıkça sahip çıkacaklarını ve Celta'nın Deportivo ile 2. yarıda oynayacağı maçta Türk bayrakları ile tam bir gövde gösterisi yaparak stadı "Türkiye" diye inleteceklerini söyledi.

Alberto ile Ricardo'yu dinledikten sonra Celta'nın Deportivo taraftarlarına ayırdığı bölüme geçtim. İnsan kendini adeta milli maçta hissediyordu. Celta'lılar "Türkler dışarıya" diye tezahürat yaparken, Deportivo'lular da sürekli "En büyük Türkiye" diye bağırıyordu. Onlara Türkiye'den geldiğimi söyleyince birden etrafımda yüzlerce La Coruna taraftarının beni selamlamak için elini uzattığını gördüm.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #196 : 11 Kasım 2006, 07:33:41 »
 Vefat ve Başsağlığı

Kulübümüz Yüksek Divan Genel Kurul Üyesi Recai YETKİNER vefat etmiştir. Merhumun Cenazesi 14.10.2006 Cumartesi günü (bugün) Söğütlüçeşme Camiinde kılınacak ikindi namazını müteakip (16:01) toprağa verilecektir.Merhuma Tanrıdan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #197 : 11 Kasım 2006, 07:34:01 »
Yüksek Divan Kurulu Toplandı

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı bugün Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan Tesisleri’nde yapıldı. Denetleme kurulu raporunda, kulübün 2010 yılına kadar ödemesi gereken 92.6 milyon dolar borcunun olduğu açıklandı.
Kulübün yıllık 110 milyon dolar olan gelirinin 2010 yılına kadar 188.3 milyon dolarlık kısmının sözleşmeye bağlandığını ifade edildi.
Bu arada, kulübümüzün şahıslara olan borcunun 14.8 milyon YTL olduğu kaydedildi.
Diğer yandan denetleme kurulu, Fenerbahçe Kulübü’ne 10 milyon dolar bedelle transferi gerçekleştirilen Fransız oyuncunun, satışından 14 milyon 900 bin dolar gelir elde edildiğini açıkladı.
100. yıl etkinlikleriyle ilgili çalışmaları yürüten komitenin başkanı Ender Alkaya, yaptığı barkovizyonlu sunumda, etkinlikler çerçevesinde yapılacak etkinliklerle ilgili bilgiler verdi.
Divan kurulu toplantısı 40 yılını dolduran üyelere plaket verilmesiyle sona erdi.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #198 : 11 Kasım 2006, 07:34:07 »
Anelka yine ülkemize we takımımıza hakaretler yağdırdı.

-------------------------..........-------------------------------------------------------
F.Bahçe'den ayrılan ve İngiltere'nin Bolton takımına giden Anelka, TV 5 Monde Europe'ya inanılmaz açıklamalar yaptı.

İşte Fransız oyuncunun olay yaratacak sözleri: "Kulüp başkanının sık sık soyunma odasına girdiğini Türkiye'de gördüm. Maçı kaybettiniz mi inanılmaz bir baskı oluşuyor." "Başkan soyunma odasına iniyor, taraftar isyan ediyor, basın sizi yerden yere vuruyor. Basın devamlı beni yazıyor, her yerde peşimde. Fenerbahçe'deki beklentileri bilseniz şaşarsınız. Her sene şampiyon olmak zorunda. Olamazsanız yandınız. Kadro yapısı ise tam bir felaket. Türkiye'ye gitmem hataydı." "Hoca hiçbir başarısı olmayan bir Brezilyalı. Takımı Alex yönetiyor. Birçok oyuncu bu nedenle takımdan gitmek istiyor. Kadro Brezilya ağırlıklı. Brezilya futbolunun hali ortada. Yani Avrupa'da asla başarılı olmazlar. Daum bile iki yıl şampiyon yaptı, dayanamadı kaçtı. Artık tatile bile Türkiye'ye gitmem." Kulüp başkanının sık sık soyunma odasına girdiğini sadece Türkiye'de gördüm Hocanın hiçbir başarısı yok. Kadro yapısı ise tam felaket. Avrupa'da başarılı olamaz Takımı Alex yönetiyor. Bu birçok oyuncuyu rahatsız ediyor, çoğu gitmek istiyor Teknik adam Brezilyalı, kadro Brezilya ağırlıklı. Brezilya futbolunun halini biliyorsunuz Eleştiriler Daum'u bıktırdı, gitti. Futbol için değil artık talile bile Türkiye'ye gitmem

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #199 : 11 Kasım 2006, 07:34:18 »
Can ve Appiah Ankamall’da

Turkcell Süper Ligi’nin 9. haftasında yarın Ankaraspor ile oynayacağı karşılaşma için Ankara’ya gelen oyuncularımızdan Stephan Appiah ve Can Arat taraftarla bir araya geldi. Ankamall Alışveriş Merkezi’nde bulunan Fenerium Mağazamıza gelen oyuncularımız taraftarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştı.Taraftarlarımız formalarını oyuncularımıza imzalatma ve bol bol da fotoğraf çektirme imkanı buldular.
Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, hakkında çıkan transfer söylentileriyle ilgili olarak şunları söyledi:
"Dürüst olmak gerekirse ben Fenerbanhçeyi çok seviyorum. Transfer olmayı düşünseydim, bu Dünya Kupası’ndan sonra gerçekleşirdi. Böyle bir durum da söz konusu olmadı. Ben Dünya Kupası bittikten sonra tatile bile çıkmadan Fenerbahçe’nin kampına geldim. Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında da forma giydim. Bunu herkesin görmüş olması gerekir. Fenerbahçe’yi çok seviyorum ve burada devam etmek istiyorum."
UEFA Kupası’ndaki grupların her takım için çok zorlu olduğunu belirten Appiah, gruptan çıkmak için çalışarak çok iyi mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.
Yeni transferlerimizin takımımıza çok geç katıldığını, bu futbolcuların da zaman içinde onadıkça kalitelerini göstereceklerini kaydeden Appiah"Her şey çok daha iyi olacak" dedi.
Taraftarımızın kendisine gösterdiği sevginin ve yakınlığın işini iyi yaptığının bir göstergesi olduğunu ifade eden Appiah takımına kalbini verip, zaferler kazandırmak istediğini dile getirdi.
Yeni transferlerin yaşadıkları uyum sorunu en kısa sürede aşarak kalitelerini ilerleyen zamanda göstereceklerine inandığını belirten takımımızın genç futbolcusu Can Arat ise, UEFA Kupası için verecekleri mücadeleyle ilgili olarak ise, "Çok zor bir gruba düştüğümüzün bilincindeyiz. Fenerbahçe olarak başarıya çok açız. Gruptan çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #200 : 11 Kasım 2006, 07:34:34 »
Büyük kaptan

Ümit Özat, ligde son 45 maçın tümünde de 90 dakika oynadı.

F.Bahçe'nin kaptanı Ümit Özat, ligde 45 maçtır aralıksız 90 dakika forma giyerek büyük bir başarıya imza attı. Asıl mevkisi olmadığı halde yıllardır sol bekte görev yapan Ümit, takımın istikrar sembolü oldu. Tecrübeli oyuncu, 2004-05 sezonunun son 3 haftasından bu yana F.Bahçe'nin tüm lig maçlarında 90 dakika sahada
kaldı.

F.bahçe'nin demirbaşı
Geçen sezonun tamamında ve bu sezonun ilk 8 haftasında ilk 11'de sahayı çıkıp 90 dakika forma giyen Ümit sol kanatta, ileri-geri çok çalışarak F.Bahçe'nin en başarılıları arasında yer aldı. Aralıksız 45 maçtır oynayan sarı-lacivertli futbolcunun bu karşılaşmalarda 6 asisti bulunuyor.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #201 : 11 Kasım 2006, 07:34:40 »
Bugün Sünnet Yarın Maç

Oyuncumuz Mehmet Aurelio, hakkında gazetelerde yer alan sünnet olduğu yönündeki haberlere sitemiz aracılığı ile yanıt verdi. Aurelio açıklamasında şunları söyledi: “Bugün yayınlanan gazetelerde bir kez daha gördüm ki Türk basınının yaratıcılığı inanılmaz. Ben bu kadar hayal gücü kuvvetli gazeteciyi başka ülke de görmedim. Benim sünnet olacağımı yazmışlar. Onları üzmek falan gibi bir niyetim yok ama sünnet olmuş bir insan tekrar sünnet olamaz diye biliyorum. Çünkü ben 5-6 yaşlarımdayken zaten sünnet ettirildim. Her hangi bir hastalık ya da kanser riski bu anlamda taşımam için annem o yıllarda beni zaten sünnet ettirmişti. Ama sevgili medya mensupları üzülmesinler şampiyon olursak bir sünnet düğünü yaparım böylece hem onların gönlü olur hem de biz takım olarak şampiyonluğu farklı bir şekilde kutlamış oluruz. Gerçi anladığım kadarı ile medya Türk vatandaşlığına geçen birine ikinci aşama olarak sünneti uygun görüyor. Sünnet de olduğum göz önüne alırsak üçüncü aşamanın ne olduğunu merakla bekliyorum.”

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #202 : 11 Kasım 2006, 07:34:56 »
endişelerin nedeni

Türkiye’de ‘taraftar’ olgusunun içini nispeten Fenerbahçe’ye gönül verenler dolduruyor. Bu özelliğe rağmen Zico’dan yana teselli olma noktasına gelmişlerse, bunun nedeni Fenerbahçe’nin aldığı yenilgiler değildir. Çünkü, Fenerbahçe taraftarı iyi oynadığında rakip takımı bile alkışlayacak olgunluktadır.
Zevk veren bir futbol oynasın ya da futbolcuların büyük bölümü sahada sürekli hareket etsin, elleri bellerinde pas beklemesin, yardımlaşmayı gerçekleştirsin, forvetten başlayarak rakibe pres uygulasın, top kaybını minimuma indirsin, organize olup bu kadronun kalitesine yakışan bir düzeyde rakip kaleye şut çeksinler, ama yenilsinler. Çünkü futbolu bu denli sevdiren olgulardan biri de yenilgilerdir ki, Fenerbahçe taraftarı bu gerçeği içselleştirdiğini defalarca göstermiştir.
Ancak, elinizi vicdanınıza koyun. Fenerbahçe onca takviyeye rağmen bu sezon bir kez olsun geçen sezonki performansına ulaşabildi mi? Takım oyunu, oyun disiplini geçen sezona göre hayli gerilemedi mi? Günümüz futbolunun en önemli silahı olan ölü toplardan gole gitmeyi Türkiye’de en üst düzeyde gerçekleştiren Daum’un Fenerbahçe’si ile Zico’nunki arasında dağlar kadar fark yok mu? Appiah, Aurelio, Semih, Önder, Ümit ve Tuncay başta olmak üzere futbolcuların büyük bölümü geçen sezonki verimlerinin çok çok altında bir performansla oynamıyorlar mı? Ve en önemlisi zihinsel ve fiziksel açıdan geçen sezonki takımı aratmıyor mu Brezilyalı teknik direktörün Fenerbahçe’si.
Yani, sorun yenilmek ve maç kaybetmek değil. Aksine, sabırla girilen her haftanın bir önceki hafta ve geçen sezondaki takımı aratır hale gelmesindedir, sorun.
Peki, Fenerbahçe durup dururken bu hale gelmediğine göre, sorunu nerede arayacağız? Hele, bu olumsuzluklara sebep olan Zico, endişeleri gidereceğine, sarsılan güveni geri getireceğine, tutum ve söylemleriyle yaraya tuz basıyorken.
“Şu aşamadaki bir rekabet çılgınlık olur” diyen Zico. “Mehmet Yozgatlı ve Selçuk dışındaki yedekler bu ligde oynamaz” diyen de o. Önder,Serkan ve Deniz’in Daum ve hatta Daum öncesinde bu lig ve Avrupa kulvarındaki performansını Zico bilmeyebilir, ama biz biliyoruz.
Yaptırdığı önemli takviyelere rağmen oynanan futbolda, takım oyunu ve ruhunda, galibiyet yüzdesinde gerilemeye yol açtı. Rekabetin ve savunmanın önemini bilmiyor. Fizik ve moral kondisyon dibe vurmuş vs. vs. Yani, ne yapsak Zico adının önündeki koca koca soru işaretlerini kaldıramıyoruz, ne yazık ki.alıntıdır.

;)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #203 : 11 Kasım 2006, 07:35:04 »
Takımımız Ankara’da

Fenerbahçe Futbol Takımımız Ankaraspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idman ile tamamladı. Takımımız teknik direktörümüz Zico yönetiminde yaptığı idman sonrasında Atatürk Havaalanı’ndan tarifeli bir uçak ile Ankara’ya gitti.
Kafilemizi havaalanında bir grup taraftarımız karşıladı. Kafilemize çiçekler veren taraftarlarımız oyuncularımız ve teknik heyetimiz ile de fotoğraf çektirdi.
Takımımızın 20 kişilik kadrosunda şu isimler bulunuyor:
Volkan, Appiah, Ümit, Mehmet, Kezman, Tuncay, Tümer, Aurelio, Kerim, Can, Önder, Alex, Serdar, Semih, Deniz, Olcan, Rüştü, Lugano, Edu, Deivid