Gönderen Konu: EKİM AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 23347 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Ynt: EKİM AYI HABERLERİ
« Yanıtla #396 : 15 Kasım 2006, 11:51:31 »
fenerbahçeli bir annenin oğluna yazdığı mektup

--------------------------------------------------------------------------------
fenerbahçeli bir annenin oğluna yazdığı mektup

CANIM OĞLUM
Seni doğurduğum gün,
Birkez daha doğmuştum.
Seninle beraber tekrardan tadacaktım bazı duyguları
Annelik duygusu hariç tabi
Müsade et o da bana özel olsun
Kişiliklerimiz o kadar zıttı ki oğlum
Beni hiç umursamazdın
Hep tartışırdık seninle
Anlaştığımız tek konu Fenerbahçemiz'di
O fanatik gs li babana rağmen
Sen Fenerliydin
Sana hamileyken hep FB marşlarını dinlerdim
İçimde dönüp dururdun
Doğmuştun nihayet
Çok ağlayan bir bebektin
FB marşlarını dinlemeden susmazdın
Ve o marşlar çalmadan uyumazdın
Babansa delirirdi
Benim oğlum doğuştan Fenerli dedirtmem derdi
Ama sadece demekle yetinirdi
4 yasındaydın bebeğim
Dayın sen ve ben maça gitmiştik
Senin ilk maçındı
Şaşkın gözlerle izlemiştin etrafını
Ve maçtan çok taraftarlara bakmıştın
Maç bittiğinde Uche abin formasını fırlatmıstı
Hala duvarında asılı o forma
Binlerce taraftar içinden sana gelmişti
Sen daha da büyüdüğünde gittiğimiz mçlarda
Hep aynı tezahuratı ederdin
Kadıköye ölmeye ölmeye geldik
Belki şimdi hak veriyosundur
Kadıköyde ölünmez yaşanır sözlerime
Sence haklımıydım bebeğim?
Sen iyice büyüdüğünde
Fenerium mağazası açılmıştı
Sürekli t-shirt alırdın oradan
Sana sormadan dolabından alıp giyerdim onları
Sense hep aynı seyi söylerdin
Leş gibi kadın parfümü kokuttun t-shirtümü
Sonra Fenerium alısverişlerine bende katıldım
Gittiğimizde genelde günlerden salı olurdu
Çünkü ben salı pazarına giderdim
sen de direk Feneriuma giderdin
Ben de işimi bitirince gelirdim
Aklım zaten o sarı lacivert dünyada olduğundan
pazarda fazla oyalanmazdım
Ama nedense o gün sende benimle pazara gelmek istedin bebeğim
Yaya yolunda bir karmaşamı çıktı
Yoksa ışıklardamı bir sorun vardı
Tam olarak hatırlamıyorum
Hani seni doğurduğum gün bende doğdum dedim ya
O arabanın seni öldürdüğü gün
Bende öldüm
Suçluydum evet suçluydum bebeğim
Seni pazara sokmamalıydım
Hemen Feneriuma gitmeliydik affet beni bebeğim
Şimdi sen söyle bebeğim
Kadıköyde yaşanır mı ölünür mü?
Ben inancımı kaybetmedim
Sen hala Kadıköydesin biliyorum
Sen öldükten sonra içimdeki sarı lacivert tuz buz oldu
Ve bütün dünyama sıçradı babana bile sıçradı
Seni kaybedeli 2 yıl oldu bebeğim
Keşke milli takımımızın dünya üçüncülüğünü
GS nin 6-0 lık yenilgisini görebilseydin
Ama bir yerlerden görüyorsun buna eminim bebeğim
Fener güç Fenerli güç derdin hep
Ben Fenerliyim bebeğim
Ama herşeyden önce bir anneyim
Kendine iyi bak bebeyim...

ANNEN    NOT: FB dergisinin taraftar mektupları bölümünden ALINTIDIR.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #397 : 15 Kasım 2006, 11:51:46 »
Fb DÜŞmani Hincal'a Tepkİ

--------------------------------------------------------------------------------
KANKALAR, SABAH GAZETESİNİN GS'Lİ YAZARI HINCAL ULUÇ SÜREKLİ CAMİAMIZ VE BAŞKANIMIZ HAKKINDA ATIP TUTUYOR. SABAH GAZETESİNİN WEB SİTESİNDEN YAZILARINI GÖREBİLİRSİNİZ. (ESKİ YAZILARI DAHİL - GÜN GÜN). EN SON 26-10-1006 TARİHLİ AZİZ YILDIRIM KİMLİĞİ VE FENERBAHÇE BAŞLIKLI YAZISINDA BU UYGULAMAYA DEVAM EDİYOR. BEN BU ŞEKİLDE BÜYÜK CAMİAMIZA VE BAŞKANIMIZA HAKARET ETTİĞİ HER YAZISINA E-MAIL ILE CEVAP GÖNDERİYORUM. SABAH'IN SİTESİNDE BÖYLE BİR UYGULAMA VAR. SİZ DE TEPKİNİZİ GÖSTERİN. AŞAĞIDAKİ LİNK SİZİ DİREK SABAH-YAZARLAR-HINCAL ULUÇ'A GÖTÜRÜR.
http://www.sabah.com.tr/uluc.html

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #398 : 15 Kasım 2006, 11:57:20 »
Cuma günü ne olacak?

F.Bahçe tek forvetli sistemde daha başarılı olurken, Kezman'ın iyileştiğinde Zico'nun ne yapacağı merak konusu oldu. Sırp yıldızın cuma günkü G.Antepspor maçına yetişmesi bekleniyor. Bu durumda Zico'nun, formda Deivid'i kulübeye mi çekeceği yoksa yeniden çift forvete mi döneceği konusu belirsizliğini koruyor.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #399 : 15 Kasım 2006, 11:57:34 »
Saracoğlu'na yağmur önlemi

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sahanın zemini, yoğun yağış nedeniyle naylon örtüyle kapatıldı. Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havadan zeminin zarar görmesini engellemek için sabah saatlerinde başlatılan çalışmayla tüm zemin naylon bir örtüyle koruma altına alındı.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #400 : 15 Kasım 2006, 11:57:50 »
Savunmayı sevmediler

Savunmayı sevmediler

Deplasmanda, lideri devirerek yerini almak önemli bir şey. Fenerbahçe Manisa’da Vestel önünde bunu başardı. Üstelik de bu galibiyeti alırken, beklenen zorluğu pek yaşamadı. Her iki takımın teknik adamları savunmayı pek sevmediklerini bu karşılaşmada belgelediler.
Her golde yerleşme ve bireysel olarak büyük savunma hataları vardı. İlk gol öncesi Uğur İnceman’ın Önder’e kaptırdığı top profesyonel bir kaptanın yapmaması gereken hatadır. Holosko’nun beraberlik golünde ise Deivid ile başlayıp, Edu’yla devam eden hatalar akıl alır gibi değildi.
Fenerbahçe sahaya şaşırtan bir kadro ile çıktı. Solda Uğur Boral - Tümer, sağda ise Önder - Tuncay ikilileri vardı. Zico ön liberoda Deniz - Appiah tercihini kullanmıştı. Böylece daha çabuk oynayan bir takım ortaya çıktı. Serbest ve mücadelesiz oynayan Alex ve Tümer’in fizik yetersizlikleri de az hasarla atlatılmış oldu. İleride tek forvet oynayan Deivid nihayet kabuğunu yırttı. Attığı kolay gollere kendisi bile inanamadı. Aynen kaçırdığı iki gole de inanamadığı gibi. Ama ikinci golde Alex’in, verdiği ara pasındaki zamanlaması ve vatandaşını ofsayta düşürmemesi mükemmeldi.
Solda Uğur Boral’ın, sağda Tuncay ile Önder’in diri ve mücadeleli oyunları karşılarındaki Şener ile Hakan Balta’nın yollarını tıkadı. Fenerbahçe iki farkı bulduktan sonra Vestel Manisaspor’un savunmacıları Johana ile Uğur İnceman ve Burak’ın aralarındaki masafe iyice açıldı. Sarı-Lacivertliler buldukları rahat gol fırsatlarını harcadılar. Bir de farkı korumak için Mehmet Aurelio oyuna sürülünce son dakikalarda baskı ve ikinci gol yendi. Sonucunda Fenerbahçe istediğini aldı. Oyunun geneli mi, doğrusu pek doyurucu değildi.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #401 : 15 Kasım 2006, 11:58:17 »
Zico’ya tekzip!

Zico’ya tekzip!

Doğrudur, futbol özünde bir eğlencedir. Buradan hareketle mümkün olduğunca zevk alarak futbol oynayanların başında hiç şüphesiz Brezilyalılar geliyor.

Dolayısıyla Zico’nun bu anlayışla takımını yönetmesi doğaldır. Ancak günümüzün realitesi böyle mi?
Bir kere futbolun en belirleyici yani “eğlence”nin endüstriyel futbolla birlikte ikinci plana itilmesinin üzerinden yıllar geçti ve futbol artık taktiğin, stratejinin yani kılı kırk yarmanın arenası haline geldi.
Gariplikte burada. Hem sezon adına milyonlarca dolar para kazanacaksın hem de futbolun endüstriyel özelliğinden bihaber olacaksın. Oysa Zico profesyonelliğin kaldıramayacağı bu anlayışta ısrar etmeye devam ediyor.
Fenerbahçe’nin değerleri, hedefleri ve beklentileriyle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir anlayıştır bu. Bir yandan Selçuk Şahin ve Mehmet Yozgatlı dışındaki “yedek”lerin Süper Lig’de oynayacak düzeyde olmayacağını söyleyeceksiniz, öte yandan Türkiye’nin en ekip gibi oynayan ve puan cetvelinin tepesindeki Vestel Manisaspor karşısına deplasmanda takımınızı çorbaya çeviren bir kadro ve anlayışla çıkaracaksınız... Volkan’ı, Deniz’i, Uğur’u sahaya sürmeyi anladık. Peki Vestel Manisa gibi takımın karşısına Tümer’le çıkıp Aurelio’yu kesmek, Tuncay’ı sahada oynatmak eğlenmek değilse nedir?
Neyseki Zico’nun bu sorumsuzluğunun yarattığı handikapları bile aşacak bir kaliteye sahip Fenerbahçe’nin kadrosu ve öylesine kaliteli, kişilikli ve inançlı bir kadro ki bu, Fenerbahçe yönetiminin ve teknik direktörünün handikaplarını bile aşacak düzeyde. Zaten teknik direktörlerince “adam yerine” konmadıkları halde Önder, Deniz ve Uğur’un hiçbir şey olmamış gibi oynamaları Tümer’le bir kişi ek*** oynamanın yükünü kaldırmaları da bunun en önemli örneği. Açıkçası Fenerbahçeli futbolcular, dün akşam Zico’nun kendileri hakkında söylediklerini tekzip ettiler.

haşim şahin fanatik.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #402 : 15 Kasım 2006, 11:58:33 »
Rakibe göre takım kurmak

Rakibe göre takım kurmak

Henüz, teknik direktörden başka eleştiri konusu bulamayanların bugünkü kadar etkin olmadığı günlerde, daha doğrusu gazetecilerin gazetecilik yaptığı dönemlerde teknik direktörler daha sağlıklı düşünür, rakiplerini araştırıp her hafta rakibe göre bir oyun kurgusu hazırlayıp, o kurguyu pratikte en iyi uygulayan futbolcuları sahaya sürerlerdi. Gazeteciler de bu güzel oyundan, teknik direktörlere saygılı bir şekilde eleştirel bir yazı üretirlerdi. Çok şükür ki, artık bu tür bir yazı ile karşılaştığımızda mal bulmuş mağribi gibi seviniyoruz. Doğrusunu isterseniz Vestel Manisaspor-Fenerbahçe maçından sonra böyle bir sevinç yaşadım.

Şu işe bakın ki, söz konusu sevinci bana Haşmet Babaoğlu yaşattı. Yaklaşık 10 yıl önce futbol yazıları yazması için onu zorlayanlardan biri de bendim. Ama Haşmet “Ben ne anlarım der”, işi bir başka haftaya bırakırdı. Ne var ki bugün Zico’nun verdiği dersi gören sadece o, okuduklarım arasında. Bizim gazetede bile çoğu başlıklar Zico ile ilgili; ama Zico’nun ne yaptığı değil neden yapamadığı üzerine kurulmuş yazıların özü. Neyse ki bizde de Cem Can yakalamış olayın özünü.
Oysa Zico son yıllarda hiçbir yerli ve yabancı teknik direktörün yapamadığını gerçekleştirdi Vestel Manisaspor karşısında. Bazı futbolculara karşı önyargılı olan Daum’u bile pes ettirip, Türk olacak kadar bütün Türkler’in gönlünü kazanan Aurelio’yu kenarda oturtmanın mantığı, rakibe göre takım kurmaktan başka ne olabilir?
Manisaspor’un rakibi dar alana sıkıştırıp baskı yaptığını biliyordu Zico. Bu oyun anlayışının paradı(karşı oyunu) aynı derecede mücadeleci oyuncular yanında topla oynama becerisi yüksek futbolcu sayısını da artırmaktı. Çünkü topu kazanmak kadar etkili kullanmak da çok önemliydi, Manisaspor’un presinden kurtulduktan sonra. Tümer ile Alex’i birlikte oynatmak boş alanlara çok çabuk girip hızlı hareket eden Deivid’i devreye sokmak amaçlıydı. Alex’ten aldığı pası Ronaldovari bir vuruşla gol yapan Deivid’in de nasıl oynaması gerektiğini anlatıyordu sanki. Birinci golde ise gittiği yer, topla buluştuğu an ve gol vuruşu Alman Gerd Müller’i anımsattı bana.
Deivid ile ilgili şimdilik bu kadar yeter. Onu ilk kez gördüğüm Kadıköy’deki Antalyaspor maçında hakkında bir tümce yazmıştım. Ligin devre arasında yazdığım ve Deivid hakkında yazılanlardan bir derleme yapmayı düşünüyorum. Şimdilik Zico ve ekibinin öğrettikleriyle yetinelim. Rakibe göre takım, rakibe göre oyun ligimize geri dönmekte. Bunu, en çok eleştirildiği dönemde Zico’nun yapmış olması ilginç. Ona boşuna Beyaz Pele dememişler.

metin tükenmez.fanatik

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #403 : 15 Kasım 2006, 11:58:47 »
Alex: "Her maçı kazanmak zor"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, ''Vestel Manisaspor maçında biraz daha şanslı olsak daha fazla gol atabilirdik'' dedi.
Alex de Souza, kendi internet sitesinden yayınladığı açıklamasında, Vestel Manisaspor maçında takımın karşılaşacağı engelleri bildiklerini belirterek, ''Bu hafta deplasmanda, ligin en iyi takımıyla karşılaştık ve bir kaç haftalık aradan sonra tekrar liderlik koltuğuna oturduk. Bu maçta karşımıza çıkacak engelleri biliyorduk ve tahmin ettiğimiz gibi de oldu. Buna rağmen, maça sakin başladık, iyi markaj yaptık ve rakibe az şans tanıdık. Deivid üç gol attı. Biraz daha şansımız olsaydı bu gollerden fazlasını da atabilirdik'' diye konuştu.

Özellikle ikinci yarıda kontrataklardan daha çok gol bulabileceklerini ifade eden Brezilyalı futbolcu, ''Böylesine zor bir maçtan galip ayrılan takım biz olduk ve ligde tekrar liderliğe yükseldik. Bundan böyle performansımızı devamlı yüksek tutmak zorundayız. Her maçı kazanmak çok zor, ancak maçlarda galip gelecek güç ve kaliteye sahibiz. Kazanmaya devam edelim'' dedi.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #404 : 15 Kasım 2006, 11:59:06 »
Forma savaşı kızıştı!

Vestel Manisaspor’u deplasmanda 3-2 ile geçerek ligin zirvesine çıkan Fenerbahçe’de moraller yerine geldi. Lige iyi başlamasına rağmen Avrupa maçlarının oynandığı haftalarda kaybettiği puanlar ve oynadığı futbol ile taraftarını hayal kırıklığına uğratan sarı lacivertliler liderliğin keyfini çıkarıyor. En çok eleştirilen isim olan teknik direktör Arthur Zico ise aldığı kararlar ile başarının mimarı olarak gösteriliyor.

Sezon başında oluşturduğu iskelet kadro ve çift forvetli sistemden Newcastle maçında vazgeçen, Brezilyalı teknik adam aldığı sonuçlar ile güvenoyu kazanırken, ileriki haftalar için de olumlu sinyaller verdi.

Kayserispor ile oynanan lig maçı ve Gaziantepspor kupa maçında aslarını dinlendireceğini açıklayan Zico, Vestel maçında da sürpriz bir kadro ile sahaya çıktı. Takımın 3 as oyuncusu kulübede oturunca tribünler şaşkına döndü.

Christoph Daum döneminin 3 bankosu Rüştü Reçber, Ümit Özat ve Mehmet Aurelio’yu kulübede görenler, Zico’nun ateşle oynadığı yorumunu yaptılar. Büyük kumar oynayan Zico’nun sahaya sürdüğü kadro kazanınca, işler değişti. Cesur kararlarıyla son maçlara damgasını vuran Zico, vazgeçilmez isimleri bıçak gibi keserek, değişimi gerçekleştirdi. Bu düşünce Fenerbahçe’deki tüm futbolcuları rekabetin içine soktu ve olumlu karşılandı.

Artık herkes bu takımda görev alabileceğini düşününce yedek oyuncuların da iştahı kabardı. Bu değişimin arkasından da bazı iddialar ortaya atıldı.

Aurelio gerginliği

Milli takıma kadar yükselen Aurelio ile Zico’nun arasında soğuk rüzgar estiği ileri sürülüyor. İddaalara göre Aurelio, son iki maçta yedek soyunmasına karşılık Zico’ya, "İyi oynuyorum. Neden beni oynatmıyorsun" diye sitem etmiş, hocası da bu tavrına karşılık inadına yedek soyundurarak Deniz’e görev vermiş.

Kaynak: Hürriyet

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #405 : 15 Kasım 2006, 11:59:34 »
Cumhuriyet’ demokrasidir!

‘Cumhuriyet’ demokrasidir!

Bireylerinin demokrasiyi ‘Şarklı’ bir anlayışla yorumlayıp yaşadığı bizim gibi ülkelerde, evrensel normlarla yöneticilik yapmak kolay değil.

Ancak, ülkemizdeki sosyal, siyasal, kültürel ve ekonomik hastalıkları yenmenin, demokrasi içinde medeni aleme entegre olmanın biricik şansı ve gücü de yöneticilerden başka kimsede bulunmuyor.
Yazık ki, böylesine ayrıcalıklı güce sahip yöneticilerimiz misyon ve sorumluluklarının gereğini yerine getirmiyor, biraz iyi şeyler yapanlar ise bir süre sonra “Vay be, ben neymişim” p***olojisine esir düşüyorlar. Demek ki, iktidar olmak, hemen başımızı döndürüyor.
Sanırım, bu durumun en çarpıcı örneği Sayın Aziz Yıldırım’dır. Başkanlığının ilk yıllarında mütevazı, demokrat, hoşgörülüydü. Dahası, Süleyman Seba’dan sonra kulübüne her açıdan büyük hizmetler veren ikinci kişi olmuştu. Tesisleşme, Ortega, Alex ve Anelka trasferleri, Fenerium gerçeği, Fenerbahçe’nin değerlerini sömüren kimi gurupları pasifize etmesi gibi şapka çıkarılacak işler yaptı.
Ancak, bu denli önemli şeylerin altına imza attıkça uzlaşmayı, hoşgörüyü ve iletişimi unuttu. İyi yöneticinin bu kadar zor yetiştiği aşikârken, Uğur Dündar’ı, Atilla Kıyat’ı, Sadettin Saran’ı, H.Bilal Kutlualp’i yönetim dışında kalmaya mecbur bıraktı. Yetmemiş gibi bu kez de İlhan Ekşioğlu ve Rahmi Eyüpoğlu’na karşı (kendisine ve Fenerbahçe’ye) yakışmayan bir tutum sergiledi.
Açıçası, başkanlıkta sekizinci yılını geride bırakırken bir veliaht yetiştirmediği gibi, kolay kolay yetişemeyecek ve Fenerbahçelilikleri asla tartışılamayacak birden fazla yöneticiyi de demokratlıkla bağdaşmayan şekilde kenara koyuyor.
Tamam, bu isimlerden kimilerinin kastı aşan, hatta artniyet taşıyan davranışları olabilir. Ama, öyle bile olsa, ‘Cumhuriyet’ olarak anılan bir kulübün başkanı olarak Aziz Bey’e ilişkiyi medenice sonlamak yakışır.
Çünkü, Aziz Yıldırım vizyonundaki insanlar bir taraftan kulübünün bugününü güzelleştirirken, öte yandan da başında bulundukları kurumun geleceğini sağlıklı temeller üzerinde inşa etmek sorumluluğuyla karşı karşıyadırlar. Oysa, bunu başarmanın yolu kestirip atmaktan, kırıcı davranmaktan geçmiyor, aksine, demokrasiyi yerleşik hale getirmekten, vizyon sahibi genç yöneticileri eğitmekten, birikimli Fenerbahçe sevdalılarını yöneticilik sorumluluğu almaya teşvik edecek demokratça tavırlar sergilemekten geçiyor. Zira, ‘Cumhuriyet’ önce demokrasidir

haşim şahin

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #406 : 15 Kasım 2006, 11:59:46 »
"Yakışanı buydu"

Sık sık gündeme gelmiştir Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kötü bir sonuç üzerine devre arasında veya müsabaka bitiminde soyunma odasına inerek, futbolcularını sert sözlerle uyardığı. Yıldırım, Vestel Manisaspor maçı bitiminde de doğruca soyunma odasının yolunu tuttu. Ancak bu kez amacı uyarı değil, futbolcularını kutlamaktı. İçeri girer girmez, teknik heyet ve futbolcuları tek tek öpen Yıldırım’ın ilk sözleri, “Fenerbahçe’ye yakışan buydu” oldu.

‘Anlamlı bir gün’

Mutluluğu yüzünden okunan Fenerbahçe Başkanı, lider Manisa’yı devirerek, zirveyi tekrar geri alan oyuncularına hitaben kısa bir konuşma yapıp, “Anlamlı bir günde, çok güzel bir galibiyet elde ettiniz ve liderliği geri aldınız. Hepinizi tekrar kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedikten sonra soyunma odasından ayrıldı. Bu arada Başkanvekili Nihat Özdemir de, tekrar liderliğe yükselmelerinin camia için sevindirici olduğunu söyledi.

Kaynak: Fanatik

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #407 : 15 Kasım 2006, 12:00:05 »
"Engellerin neler olduğunu Biliyorduk"

Brezilyalı oyuncumuz Alex de Souza kendi internet sitesinden yayınladığı açıklamasında son oynadığımız Vestel Manisaspor maçında takımımızın karşılaşacağı engelleri bildiklerini ve biraz daha şanslı olsalardı daha fazla gol atabileceklerini açıkladı. Brezilyalı oyuncumuz internet sitesinde şu açıklamalara yer verdi. "Bu hafta deplasmanda, ligin en iyi takımıyla karşılaştık ve bir kaç haftalık aradan sonra tekrar liderlik koltuğuna oturduk. Bu maçta karşımıza çıkacak engelleri biliyorduk ve tahmin ettiğimiz gibi de oldu. Buna rağmen, maça sakin başladık, iyi markaj yaptık ve rakibe az şans tanıdık. Deivid üç gol attı. Biraz daha şansımız olsaydı bu gollerden fazlasını da atabilirdik.

Özellikle ikinci yarıda kontra-ataklardan daha çok gol bulabilirdik ancak önemli olan; böylesine zor bir maçtan galip ayrılan takım biz olduk ve ligte tekrar liderliğe yükseldik. Bundan böyle performansımızı devamlı yüksek tutmak zorundayız. Her maçı kazanmak çok zor ancak biz, maçlarda galip gelecek güç ve kaliteye sahibiz. Kazanmaya devam edelim. "