Gönderen Konu: EKİM AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 23365 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Ynt: EKİM AYI HABERLERİ
« Yanıtla #72 : 11 Kasım 2006, 07:09:56 »
Olcan:Sıra Bana Geldi

--------------------------------------------------------------------------------
Zico'nun
gençlere çok şans vermesi Olcan'ın moralini yükseltiyor. Sezon başında Can'ın, daha sonra da Kerim'in formayı kapmasını, "Benim de sıram geldi" diye değerlendiren Olcan topla dikine kaleye gitmesi nedeniyle Zico'nun en beğendiği oyuncuların başında geliyor.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 11 Kasım 2006, 07:10:11 »
Saracoğlu gururu

--------------------------------------------------------------------------------
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 2009 UEFA Kupası finalinin Şükrü Saracoğlu'na alınmasıyla gurur duyduklarını söyledi. Şahin, "Türkiye daha önceki bir çok organizasyonda olduğu gibi bu organizasyonda da alnının akıyla çıkacaktır" diye konuştu.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : 11 Kasım 2006, 07:10:16 »
Bu kulüp ATATÜRK'ün Kulübüdür

El değmemiş lig istiyenlerdi,bu yıl elle atılan gole "futbolda olur canım,hem baksana Burak'ın eli nerde"diyenler..
Yabancı sınırlaması isteyenlerdi bu yıl Mehmet'ten görüp 3 yıl önce gelen Marcio'yu Mert yapanlar..
Fenerbahçe stadyumunu yaparken,"Kadıköy'ün trafiğini rezil edecek"diyenler oldu önceleri,sonra da "kaçak yapı"demeye başladılar..
Yıllar önce Lazetic ile Mirkovic'in transferinde ırkçı çığlıklar atanlar,şimdilerde Kezman alınınca doruklarına çıktılar ırkçılığın..
Ya da Mehmet,milli olunca istiklal marşında ayağa kalmayacaklarını söylediler..
Yıllardır Sırp,Yugoslav,Hırvat futbolcular geldi bu ülkeye..Ama hiç birisi Fenerbahçe'ye transfer olanlar gibi ırkçı ve sporun ruhu ile bağdaşmayan
saldırılara maruz kalmadılar.Kezman'ın, iki yıl önce gelen arkadaşı Saşa iliç de maruz kalmadı böyle bir saldırıya..
Yeni saldırı tarzları bu sene bu..

Yıllardır,Başkanı hırpalanmaya çalışılır,Teknik direktörleri aşağılanmaya çalışılır Fenerbahçe'nin..
Yalan yanlış-ama bilerek- futbolcularına iftiralar atılır,masum bir tezahüratta taraftarına eşlik etti diye gencecik
futbolcusu nerdeyse çarmıha gerilmek istenir Fenerbahçe'nin..
İttifaklar yapılır,ittifaklar...Dünyada eşi benzeri olmayan..

Anlaşıldı ki,bu kulübe rahat yok..
Anlaşıldı ki,bu ülkede futbola en fazla yatırım yapıp,bu ülkede futbolun raytinginin yüksekte kalmasını sağlayan tek kulübün rakipleri,
o rakiplerin medyadaki uzun kolları,
hatta hatta birlikte aynı fikirlerde!! Mutabık olarak, cümle alemin gözü önünde,sporla hiç bir alakası olmayan bir mücadele başlatmışlar!
Anlaşıldı ki,sahada galibiyet için değil,saha dışında,gayri nizami ve hatta gayri ahlaki mücadelelere soyunmaya başlamışlar,geçen yıldan kopya verdikleri gibi..

Gerçek spor kamuoyu,Süper Lig'in diğer Anadolu Kulüpleri'nin sağduyulu taraftarları artık bu çirkinleşmekten de çıkıp,iğrençleşmeye başlayan
oyunların çirkin başoyuncularını tanımalıdırlar.

Ve şunu bilmeleri gerekmelidir;

Milyonlarca taraftar ,olanların farkındadır,hani bir zamanlar "sandıkta görüşmeye"gittiklerinde olduğu gibi..
Milyonlarca taraftar biliyordur,kim eğridir bu pazarda, kim doğru..

Unutulmasın ki, O kulüp,Atatürk'ün kulübüdür..
Unutulmasın ki,O kulüp,Bu ülkede,Cumhuriyet ateşini yakmıştır..

Bir gün gelir,İttifakçıların anlaşmasını, iftiracı,ırkçı ve yalancıların kalemlerini de, yazılarını da o ateşte yakar.

alıntı

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #75 : 11 Kasım 2006, 07:10:25 »
Sanki puan mücadelesi

F.BAHÇELİ futbolcular bugünkü Ankaraspor sınavına adeta lig maçı gibi bakıyor. Sarı-lacivertliler hem iyi futbol hem iyi bir skorla, takım üzerindeki eleştirileri hafifletmek istiyor. Teknik direktör Zico da maça büyük önem verirken oyuncularına "Kötü bir sonuç halinde üzerimizdeki baskı artar. Bu nedenle basit bir hazırlık maçı gözüyle bakmayın. Çok
ciddi ve disiplinli bir şekilde oynamalısınız" dedi.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 11 Kasım 2006, 07:10:45 »
Hayata nasıl bakarsan, Fenerbahçe’yi öyle görürsün...

Hayata nasıl bakarsan, Fenerbahçe'yi öyle görürsün...
Geçen yıl Samsun maçı; Alex'in olağanüstü (sözlük anlamında) golü sonrası bir dialog:
- Gördün mü Alex'in golünü?
- Atacak tabi abicim, işi bu...
- Nasıl???????????????????????????

O soğuk, o keskin dili, o acımasız tavrı tanırım, tanırız... Feleğin çemberinden geçmiş adamın küçümser bakışıdır kıpırtısız bakışlardaki, durgun sözlerdeki...
Ferrari’sini satan bilgenin dönüşü... U dönüşü... Cool at the pool...

"Bu böyle gitmez..." Bu cümleyle başlayan günden de hayır gelmez... "Ancak ve ancak böyle olmalı..." Herşeyin bir çözümü var bende... Aksini iddia eden, daha önce yanılmış olan varsa, sussssss!sun... Yada sonsuza kadar...

Olan-biten, söz uçarken yazının kalışı... Analitik zar tutan tavla delisi... Satranççının rok anındaki endişesi... Oysa hayatta bunların ne kadarı var? Hayatımda bunların ne kadarı var? Nihayetinde, bir hafta Kadıköy'de, bir hafta Anadolu'da, arada bir de yurt dışında yemek tadar, not veririm, aşçı kovarım, aşçı kova(la)rım...

Sözüm zehrim olabilir; yükselenim akrep, maçın en gol olası anında bir küfür'le çözerim düğümünü Gordion'un, diğer Alexander'a koşan bir ruh üflenmemesinin günahıdır bu... Çok da hızlı koşma Alexandır, ruhun arkada kalır...Run Forrest Run... "Forrest Gump; anonim bir halk kahramanı..."

Gol sigarası diye diye... 2 paket... Duran topla sigara yakma sanatı... Japon futbolu; adamlar origami yapıyor, bir sezonda birden fazla teknik direktör ise; poligami oluyor...

En büyük sorun akılcılık... Akılcı adamın akılla ne işi olur? Herşey matematikten ibaret; 10'lar kuralı; 4-4-1-1, 4-4-2, 4-3-1-2, 4-5-1; nasıl toplarsan topla sonuç 10... 34 maçta toplayacağın puan 34 x 3 mesela... Ek*** olursa; puan kaybedersin... Maç kaybedersin... "ben demiştim, bu daha önemli..." deyip kendini kaybedersin... Ama uyardım, yazının başında uyardım; "evet uyardın deyin bana!!! bir daha!!! bir daha!!!" Demedi demeyin... Herşey matematikten ibaret...

Hayata nasıl bakarsan, Fenerbahçe’yi öyle görürsün...

Aynı tas, aynı hamam’dan, aynı nehirde iki kez yıkanamayan taraftara... Oysa, Fenerbahçe her daim şampiyondur... Bazen olmaz... O zaman, bir şeyler ek*** kalır, bir yıldız söner uzayda, kara delik olur, bazıları o karadeliğin içinde kaybolur gider, ama sözleri asılı kalır arkalarında; “Ben demiştim!!! Demedi demeyin!!!”

Hayata nasıl bakarsan, Fenerbahçe’yi öyle görürsün... Hayatı seviyorum ben... Hayatı umud ederek yaşıyorum... Hayata küsmüyorum, kırılıyorum bazen ama susmuyorum...
Tek bir hayat var, ve tek bir Fenerbahçe... Tek büyük...

Gülümsemem bundan... Fenerbahçe her daim şampiyon benim için...
En sevdiğim cümle:
“Şampiyon Fenerbahçe!!!”

*Bu gece bir kez daha Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını hatırlatmak istedim...
En sevdiğim cümle: "Şampiyon Fenerbahçe!!!"

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 11 Kasım 2006, 07:10:46 »
Bombacı Fener

Kanarya, 8 haftada 146 şut ile rakip kaleleri sarstı. Maç başına 18 şut atan F.Bahçe'de 68'i de kaleyi buldu. F.Bahça'yi 126 ile G.Saray izliyor.

En'lerin takımı
F.Bahçe, ligin ilk 8 haftasında rakip kaleye en çok şut çeken, en çok isabet kaydeden ve en çok isabetli pas yapan takım oldu. 8 haftaki istatistiklere göre sarı-lacivertli ekip rakip kalelere toplam 146 şut yollamış. Bu da maç başına 18 şut ediyor. F.Bahçe'yi 126 şutla G.Saray ve 125 şutla Beşiktaş
takip ediyor. Sarı lacivertli ekip, isabetli şutlarda da ilk sırada. Çektiği 146 şutun 68'inde kalmeyi bulmayı başaran F.Bahçe, bunların 17'sini gole çevirdi.

Manisa'yı unutma
SARI-LACİVERTLİ ekip % 46'lık isabet oranıyla V. Manisa ile birlikte ligin en başarılı takımlarından biri oldu. İsabetli şutlarda F.Bahçe'yi 57 şutla G.Saray ve 56 şutla V. Manisa takip ediyor. Öte yandan sarı-lacivertliler sezonun en çok isabetli pas yapan takımı unvanına da sahip. 8 maçta toplam 3048 isabetli yapan sarı-lacivertli takımı 3041 isabetli pas ile G.Saray takip ediyor. Bu iki takımın hemen ardından Beşiktaş 2723 isabetli pasla üçüncü sırada.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 11 Kasım 2006, 07:11:04 »
Kezman'a Barça kancası

Barcelona resmi teklif için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli yönetim ise Kezman'ı satmak istemediği için İspanyollar'a 20 milyon euro'luk fiyat çekecek.

Rijkaard onu istiyor
F.Bahçe'de forma giyen dünya yıldızlarına Avrupa takımlarının ilgisi artmaya başladı. Anelka'yı Bolton'un transfer etmesinin ardından Appiah'a da talipler çıkarken şimdi de Barcelona, Kezman'ı transfer listesine aldı. Barcelona, Şampiyonlar Ligi maçında sakatlanan ve en az üç ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan golcü
Samuel Eto'o'nun boşluğunu Kezman'la doldurmak istiyor.

İspanya'yı iyi tanıyor
Barcelona Teknik Direktörü Rijkaard hem formda olması hem de İspanyol futbolunu yakından tanıması nedeniyle Kezman'da karar kıldı. Barça yöneticileri, önümüzdeki günlerde F.Bahçe'nin kapısını çalacak. UEFA'da final hedefleyen F.Bahçe ise en önemli gol silahını satmak istemiyor. Yönetim bu nedenle, Kezman için 20 milyon euro'luk yüksek bonservis bedeli biçecek.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 11 Kasım 2006, 07:11:04 »
Lugano-Edu çok farklı

Türkiye'ye geldiklerinden beri hep eleştirilen Lugano ve Edu, "Henüz gerçek futbolumuzu oynamadık. Eleştirmek için biraz bekleyin" dediler. A.Gücü ile bugün oynanacak maçta çok farklı olacağını belirten Lugano, "Yeni bir ülkeye, yeni bir hocaya, yeni arkadaşlara kolay alışılmıyor" derken Edu da zaman istedi.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 11 Kasım 2006, 07:11:16 »
Zico Ne Anlar ki Futboldan?

Her şeyin en doğrusunu biz bilir, biz görürüz zaten. Başkaları, özellikle takımı yönetenler göremez zaten. “Bu takımın başına sokaktaki adamı getirsen bile süper top oynatır” deriz ama Zico ve yanındakiler futbolu sokaktaki adam kadar bilemez zaten.

Biz dünyanın en vefakâr, en cefakâr taraftarıyız zaten. O yüzden kaptanımızı yuhalarız, önceki takımında 70 maç üstü oynamış ve hiç dinlenmeden takım, ülke, kıta değiştirip gelmiş bir oyuncuyu ıslıklarız. Çünkü o bir makine, her yerde aynı olmalı zaten. Takım mücadele etmiyor, koşmuyor hatta Denizli zamanında bile daha iyi top oynuyorduk vs bir sürü şey söyleriz ama 6 sene önceki taraftarlık bilincinden bahsetmeyiz hiç. Çünkü o zaman kendimizi eleştirmiş oluruz. Çünkü o zaman çuvaldızı kendimize batırmış oluruz.

Takım iyi oynamadığı için tribünlerinde böyle olması normal deriz ama tribünler böyle olduğu için takımda kötü oynuyor diye düşünmeyiz hiç. Ama iş lafa gelince “Saraçoğlu tribünleri coştu mu sahada takımda coşar” diye gururlanmasını iyi biliriz

SİLKİNİN ARKADAŞLAR!!! 3-4 YILDIR ÜZERİNE TİTREDİĞİMİZ HERŞEY, STAT, FENERIUM,YILDIZLARIMIZ, AKLINIZA GELECEK BÜTÜN GÜZELLİKLER GİTMEK ÜZERE!!! BU GÜZELLİKLERİ ELİMİZDEN ALMAYA ÇALIŞANLARA KENDİ ELLERİMİZLE HEDİYE EDECEĞİZ BÜTÜN BUNLARI!!! BİLİYORLAR Kİ FENERBAHÇE Yİ ANCAK ESKİ GÜNLERİNE, KAOSLU GÜNLERİNE GERİ DÖNDERİRLERSE BU DEV ÇÖKECEK. MEDYASI, FEDERASYONU, RAKİPLERİ BİRLEŞMİŞ BUNU YAPMAYA ÇALIŞIYOR BİZLERDE FARKINDA OLMADAN BİR ATEŞ YAKMAYA ÇALIŞIYORUZ.

TAKIM İYİ OYNAMIYOR OLABİLİR, TAKIM UMUT VAADETMİYOR DA OLABİLİR. AMA HEP DESTEK TAM DESTEK İN TAM ZAMANI. HEM DE KÖRÜ KÖRÜNE…

İNANIN ÇOCUKLAR, ÇOCUKLAR İNANIN
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER DEMENİN TAM ZAMANI…

alıntı

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 11 Kasım 2006, 07:11:18 »
Appiah göz kamaştırdı

Fenerbahçe'nin yıldızı Appiah Gana Milli Takımı'ndaki performansıyla yine alkış aldı.

Dünya Kupası’nda ortaya koyduğu müthiş performansla başta İngilizler olmak üzere birçok kulübü peşine takan ancak F.Bahçe’de form grafiği gittikçe düşen Stephen Appiah, Gana Milli Takımı’ndaki müthiş oyunuyla yine herkesi kendine hayran bıraktı. Gana’nın 1-0 kazandığı Japonya maçındaki futboluyla alkışları toplayan başarılı oyuncu, takımının elde ettiği galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 11 Kasım 2006, 07:11:34 »
Ve Cavcav konuştu...

Türk futbolunun renkli simalarından olan ve Gençlerbirliği’nin Başkanlığı’nı 30 yıldır sürdüren İlhan Cavcav uzun süren suskunluğunu Kanal A Spor Muhabiri Niyazi Mete Gürgan’a bozdu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın’a kadar bir çok konuyu gündeme getiren tecrübeli başkan, ayrıca Sadettin Saran ve Hakan Bilal Kutlualp’in Aziz Yıldırım’ın kaprisleri sonucunda ihraç edildiğini söyledi.

Aziz Yıldırım Başkan olduğu müddetçe İstanbul’daki maçlarımıza gitmem...

Ben İlhan Cavcav olarak büyüklüğümü gösterip arada kırgınlıkları unutmak için bu sezonki maçtan önce Fenerbahçeli yöneticileri yemeğe çağırdım. Ancak bu davete sadece Nihat Özdemir gelemeyeceklerini söyleyerek yanıt verdi, zaten maçta bir tek o vardı. Ben o terör örgütü benzetmesinde yanlış anlaşılmıştım. Benim Fenerbahçe Kulübüyle hiçbir sorunum yok olamaz da. Ancak Aziz Yıldırım Fenerbahçe’nin Başkanı oldukça İstanbul’daki maçlarımıza gitmeyeceğim. Kesinlikle gitmem.

Saran ve Kutlualp, Yıldırım’ın kaprisleri yüzünden ihraç edildi.

Fenerbahçe’de Sadettin Saran ve Hakan Bilal Kutlualp Aziz Yıldırım’ın kaprisleri yüzünden ihraç edildi. Sadettin Saran bildiğim kadarıyla Saraçoğlu’ndaki tribünlerin bir kısmını yapmıştır. Hakan Bilal Bey’i de yakınen tanırım. Başarılı bir yöneticiydi. Ancak Fenerbahçe göndermedi onları. Aziz Yıldırım’ın kaprisleri yüzünden ihraç edildiler. Ve ben biliyorum ki daha böyle bir çok giden yönetici var. Tabi bu Aziz Yıldırım’ın sorunudur

Fenerbahçe Aziz Yıldırım yüzünden kulüpler birliğinden çıkarıldı

Fenerbahçe Türkiye’nin lokomotif takımlarından biridir, öyle olmalıdır. Ancak bakıyoruz ki Fenerbahçe Kulüpler Birliği’nden çıkartılıyor. Bunun nedeni de yine Sayın Yıldırım’dır. Fenerbahçe’nin toparlanması lazım. Çünkü Fenerbahçe Türkiye’nin lider kulüplerindendir. Hiç kimse tarafından rencide edilmemesi lazım. Bunu bence kamuoyu en iyi şekilde değerlendirir

Fenerbahçe’nin Avrupa’da başarılı olmasını Aziz Yıldırım’dan daha çok istiyorum

Fenerbahçe’nin Avrupa’da başarılı olmasını en az Fenerbahçe camiası kadar hatta Aziz Yıldırım’dan daha çok isteyen biri varsa o da İlhan Cavcav’dır. Çünkü Fenerbahçe büyük bir kulüp ve başarılar elde etmesi lazım.

Uğur Boral Fenerbahçe’ye erken gitmekle hata etti

Bu sene Uğur’u Fenerbahçe’ye, Baki de Beşiktaş’a gitti. Futbolcuların bu kadar erken yaşta İstanbul’un büyük kulüplerine gitmesi bana göre yanlış. Bakıyorsunuz Uğur Boral doğru düzgün forma giyemiyor. Ama bizde yeri bankoydu. Ben kimseye alacağı ücreti yanlış söylemem. Ona teklif ettiğim bir miktar vardı. Ama Fenerbahçe daha yüksek bir rakam teklif etti ve oraya gitti. Eğer futbolcular İstanbul’a gitmek için 28 – 29 yaşını bekleseler daha başarılı olurlar. Çünkü büyük takımlarda kadroya girmeleri zor oluyor.

Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın’a yapılanlar doğru değil

Geçen pazartesi Ankaragücü – Trabzonspor maçından sonra Cemal Aydın istifaya davet ediliyor. Ankaragücü taraftarı bence hata ediyor. Çünkü bizler yöneticiler olarak kulüpten bir şey beklemiyor aksine kendi cebimizden harcama yapıyoruz. Taraftarlar böyle devam ederse ileride kendilerini yönetecek Başkan bulamazlar. Ben Ankaragücü taraftarına gıpta ediyorum. Her maçta takımlarını destekliyorlar. Yani binlerce kişi stada koşuyor. Bence Başkanlarını sahiplenmeliler. Ankaragücü benim dostumdur

Rezerv lig kurulmalı

Hakemlerimizin ve oynamayan futbolcularımızın yetişmesi için bir rezerv lig kurulmalı. Ben bunu federasyona ilettim kuracağız dediler ama hala ortada bir şey yok. Rezerv ligde hem süper lige yeni yükselen hakemler kendilerini yetiştirme fırsatı bulur hem de ligde ilk 18’e giremeyen futbolcular kendilerini göstermek için bir şans yakalar. Paf liginin kesinlikle kaldırılması lazım.

Kaynak: Niyazi Mete Gürgan / Kanal A

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 11 Kasım 2006, 07:11:35 »
İdman Saat 16.00’da

Fenerbahçemiz Ankaraspor maçı hazırlıklarını 09 Eylül 2006 Pazartesi günü saat 16.00’da Fenerbahçe Samandıra Tesisleri’nde yapacağı idman ile devam edecek.