Gönderen Konu: EKİM AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 23330 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Ynt: EKİM AYI HABERLERİ
« Yanıtla #24 : 11 Kasım 2006, 06:57:55 »
zico ile vedalaşmak şart!

--------------------------------------------------------------------------------
Sivasspor maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun artık gönderilmesi gerektiğini yazmıştım. Yazıyı yazdıktan sonra bir süre kendi kendime kızdım: “Bir maç sonucuna göre teknik direktör değiştirilmesini istemek ne kadar doğru” diye söylendim durdum.

Bursaspor maçının ardından Zico’nun basın toplantısını izlerken söylediklerini duyunca rahatladım.
“Acaba haksızlık mı ediyorum” duygusundan kurtuldum.
Hayır, haksızlık etmiyormuşum. Zico gerçekten de bulunduğu görevin farkında değilmiş.
Zico, yenilginin nedenlerini açıklarken takımın UEFA kupası maçından sonra konsantrasyon sorunu çektiğinden, yorgunluğundan söz etti.
Bu gerekçeyi, bu Türkiye Ligi’nde söyleyecek en son kişinin kendisi olması gerektiğinin farkında bile değildi.
Fenerbahçe’nin elinde iki ayrı takımı çıkaracak kadar geniş bir oyuncu potansiyeli var.
Ve emin olun ki, her iki takım da iyi bir teknik direktörün elinde şampiyonluk yarışında kendini gösterebilir.
Mourinho, anılarını yazdığı kitabında Porto’ya iki yıl üst üste Avrupa zaferi kazandırmasının sırrını kadroyu geniş olarak kullanmasıyla açıklıyor.
Böylece oyuncular sıranın kendilerine geleceğini biliyorlar, yorgunluktan kimse söz etmiyor ve takım bir bütün olarak her hafta mücadeleye hazır oluyor.
Fenerbahçe’nin bu yılki geniş kadrosuyla gayet kolayca altından kalkabileceği bir durum mental ve fiziksel yorgunluk tehlikesi.
Bütün yorumcular Fenerbahçe’nin orta sahasında ciddi problem olduğunu yazıyorlar.
Deivid’in top almak için orta sahaya kadar gelmesinden, rakibin ataklarına önde basılmamasından, Aurelio’nun çok geriye gelmesinden söz ediyorlar.
Bunu düzeltecek çare de yedek kulübesinde oturuyor. Serkan, Selçuk, Kemal, Olcan gibi isimler unutulmuş gibi sanki.
Ve Bursaspor maçında yapılan değişiklikler de var.
Lugano’nun çıkıp yerine Uğur’un girmesi, Ümit’in stopere kaydırılması... Tuncay’ın çıkarılıp, Tümer’in girmesindeki yanlışlıklar çok açık.
Zico, “Fenerbahçe bu maçı 1-0 kaybetse ne olur, 3-0 kaybetse ne olur” diye düşünmüyor bile.
1-0 gerideyken geride ille de dört kişi mi beklemek gerekiyordu?
Tümer’in oyuna alınması için Tuncay gibi rakip defansı dağıtıp, karıştıran bir oyuncunun çıkması şart mıydı?
Rakip ceza sahasına ortalanan toplara kafa vurabilecek Lugano’nun çıkması mı gerekiyordu?
Uğur’un özelliklerinden yararlanmak gerekiyorduysa Ümit’in çıkarılması yeterli değil miydi?
Aziz Yıldırım, Zico’nun gitmesi gerektiğini söyleyenlere kızıyor ama bir daha söyleyeceğim: Zico gitmeli.
Fenerbahçe’nin puan cetvelindeki yerine kanmayın, çünkü daha Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray ve Vestel Manisa gibi takımlarla oynanmadı.
Bunlar kendi aralarında oynadılar ve ciddi puan kayıpları yaşadılar.
Gerçek durum ilk yarı tamamlandığında görülecek ve eminim ki, o tablo kimseyi tatmin etmeyecek.

Eder’in gol sevincine neden kızıyorsunuz?
Konyaspor’lu Eder’in Galatasaray’a attığı golden sonra yaptığı hareketlere, tribünlerdeki taraftarların gösterdiği tepkiyi anlayabilmek mümkün.
Gol yemenin siniriyle her taraftar grubu böyle bir tepki gösterebilir.
Benim anlayamadığım sahada profesyonel olarak oynayan bazı Galatasaraylı futbolcuların da Eder’in üzerine yürümeleri.
Yıllardır fırsat bulduğum her maça giderim.
Ali Sami Yen’de, İnönü’de, Saracoğlu’nda, Avni Aker’de, 19 Mayıs’ta çok maç izledim.
Her maçtan önce taraftarların tribünlere çağırdığı futbolcuların “oley” çekilirken aynı hareketi üçer kere tekrarladığının tanığıyım.
Rüştü gibi tribünleri alkışlayarak selamlayan futbolcuları bir kenara bırakalım. Onlar bu el hareketini yapmamakla doğru yapıyorlar.
Ama başta Eder’e saldıran Ümit Karan olmak üzere Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı, Trabzonsporlu o kadar çok futbolcu var ki, aynı hareketi tribünlerin çağrısıyla yapmakta bir sakınca görmüyorlar.
Kendisi o hareketi rahatça yapanların, Eder’e kızmaya ne hakları var?

UEFA kupası kolay mı dediniz?
Dün çekilen kuralardan sonra Fenerbahçe’nin UEFA Kupası’nda hiç şansının olmadığını düşünüyorum.
İstanbul’da oynanacak Palermo ve Frankfurt maçlarından puan alınabilirse ne alâ. Ama Newcastle ve Celta Vigo deplasmanlarından az gollü yenilgi ile çıkmak bile iyi sayılır.
Geçen sezon olsaydı Fenerbahçe’nin az da olsa bir şansı olabileceğini düşünürdüm.
Ama bugünkü Fenerbahçe’nin oyun planlarına ve oyuncuların futbol oynama isteklerine bakarak söylüyorum ki şansımız sıfır!
“Şampiyonlar Ligi zor, biz daha kolay olan UEFA’ya yüklenelim” diyenlerin bu grup kurasından sonra ne düşündüklerini de merak ediyorum.
Sanıyorum “artık önümüzdeki maçlara bakacağız”dan başka bir söz duyamayacağız onlardan. (mehmet yılmaz ) FANATİK

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 11 Kasım 2006, 06:58:03 »
Çalışmalar Başladı

--------------------------------------------------------------------------------
Çalışmalar Başladı

Profesyonel futbol takımımız üç günlük aradan sonra bugün çalışmalarına başladı. Samandıra Kamp merkezinde sabah saat 10.00’da yapılan çalışma fizik ağırlıklıydı. Antrenman öncesi teknik direktörümüz Zico bugün yapılacak çift idman ile ilgili oyuncularımıza bilgi verdi. İrfan Saraloğlu tarafından düz koşu ve istasyon çalışmasından sonra oyuncularımız, Sant’anna denetiminde 30 dakika süreyle sahada kademeli koşu yaptı. Günün ikinci idmanı saat 17.00’de yapılacak. Milli takımlarda bulunan oyuncuların dışında Kezman’ın ailesinin Türkiye’ye geleceği gerekçesiyle Zico’dan izinli olduğu ve yarın yapılacak antrenmana katılacağı bildirildi.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 11 Kasım 2006, 06:58:12 »
Soğuk savaş

Genç Fenerliler, yazıyı indirmek isterken tribünlerde kavgaya varan atışmalar oldu Esenler Grubu'nun açtığı "Büyük başkan yanındayız" pankartı kavgayı alevlendirdi.

Migros karıştı
Fenerbahçe tribünlerindeki fikir ayrılığı bir kez daha su yüzüne çıktı. Migros Kale Arkası olarak tabir edilen tribünde her maçta yerini alın Genç Fenerbahçeliler Grubu ile Telsim Tribünü olarak anılan ve Esenler Grubu'nun bulunduğu tribün arasında gerginlik yaşandı.

Baskın harekatı
Bursa maçından bir saat önce Migros Tribünü'ne Esenler Grubu'ndan 1500 kadar taraftarın geldiği ve Genç Fenerlilerin lideri Sefa'yı indirdikleri öğrenildi. Ayrıca Esenler Grubu, Migros Tribünü'ne, "Büyük başkan her zaman yanınızdayız. İsmail- İbrahim" pankartını açtı.

TRİBÜN BÖLÜNDÜ
BU iki isimden İbrahim Gümüştek'in Rüştü'yü döven kişi olduğu belirtilirken, pankartı bir grup indirmeye, bir grupta korumaya çalıştı. Esenler Grubu'nun yönetimin desteğiyle hareket ettiği iddia edilirken, taraftarlar arasında kavgaya varan itiş kakışlar yaşandı.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 11 Kasım 2006, 06:58:22 »
Anelka Yenİden Mİllİ Takimda

ANELKA YENİDEN MİLLİ TAKIMDA

Paris - PARİS (İHA) - Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İngiltere'nin Bolton Wanderers Takımı'na transfer olan Fransız yıldız Nicolas Anelka, yeniden milli takım kadrosuna çağrıldı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen ancak Türkiye'de mutsuz olduğunu söyleyerek tekrar Premier Lig'e dönen Fransız golcü Nicolas Anelka, Fransa Teknik Direktörü Raymond Domenech tarafından uzun bir aradan sonra tekrar kadroya davet edildi. Domenech, İskoçya ve Faroe Adaları maçlarının 20 kişilik aday kadrosuna Anelka'yı da dahil ederken, başarılı teknik adamın kadrodan herhangi bir ismi çıkarmaması dikkat çekti. Domenech'in Sydney Govou ve Louis Saha gibi isimlerin sakatlıkları nedeniyle Anelka'yı davet ettiği ifade ediliyor. Real Madrid, Arsenal, Paris Saint Germain ve Liverpool gibi kulüplerde de forma giyen tecrübeli yıldız, Fransa'nın 2006 Dünya Kupası öncesi Kosta Rika'yla yaptığı ve 3-2 kazandığı maçta oynamış ve gol kaydetmişti. Ancak buna rağmen Anelka, Dünya Kupası'na götürülmemiş ve turnuvada forma şansı bulamamıştı. Anelka Fransa formasıyla son maçını ise 1 Mart'ta 2-1 kaybettikleri Slovakya karşısında oynamıştı. 31 kez Fransa Milli Takımı'nın formasını giyen eski Fenerbahçeli yıldız milli formayla 7 gole imzasını

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 11 Kasım 2006, 06:58:32 »
ilk okul

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 11 Kasım 2006, 06:59:10 »
Hey Sen! Yeniden Başlayalım mı?

hey sen gençfenerli! ne dersin YENİDEN başlayalımmı?YENİDEN eski günlerdeki gibi tribünleri bir şov arenasına dönüştürelimmi? ne dersin YENİDEN takımını ateşleyen dünyanın 1 NUMARALI taraftarı olalım mı? ne dersin mabedimize gelen rakibin YENİDEN KABUSU olalım mı?ne dersin bunları tekrar yaşayalım ,yaşatalımmı?
http://www.youtube.com/watch?v=OBRoA...related&search
http://www.youtube.com/watch?v=Wwt_a...related&search
http://www.youtube.com/watch?v=oP8xE...related&search
 o zaman aldırma sen takımın ruhsuz oyununa,aldırma yönetimin senin aşkına ulaşmana engel olmasına,aldırma satılmış medyanın takımının üstüne oyun oynamasına ,aldırma kutsal ittifak ın seni ve sevdalını her fırsatta arkandan vurma çabalarına...sen GENÇFENERLİ unutma bunları altetmek takımını coşturmak senin elinde.haydi kalk uykundan artık.at üstündeki ölü toprağını.kalk ki yerinden , dağılsın üstündeki kara bulutlar.takımın yalnız,takımın tek başına mücadele etmekten yorgun.sen uyan ki fenerbahçem de uyansın bu kabustan...bir gün bu kötü günlerini biraz gülerek biraz hüzünlenerek anmak için ,senden sonra gelecek olanlara anlatabileceğin bir efsanenin olması için haydi nolur kalk ..nolurr YENİDEN BAŞLAYALIM

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 11 Kasım 2006, 06:59:27 »
Kare as

Tüm takımların ülke basını sıkıntı çığlıkları atıyor. Herkes Fenerbahçe kadar sıkıntılı. Bu grupta gözünüze kestireceğiniz bir takımı yenmek yetmiyor. İç sahada iki maçı alma garantiniz yok. Palermo Teknik Direktörü Guidolin, “Bundan daha kötüsü Tüm takımların ülke basını sıkıntı çığlıkları atıyor. Herkes Fenerbahçe kadar sıkıntılı. Bu grupta gözünüze kestireceğiniz bir takımı yenmek yetmiyor. İç sahada iki maçı alma garantiniz yok. Palermo Teknik Direktörü Guidolin, “Bundan daha kötüsü olamazdı” diyor. İlk defa Türkiye, Fenerbahçe’nin rakiplerinin gücünü peşinen kabul etti. İlk üçün imkansızlığı konuşuluyor. Palermo ve Celta Vigo gibi devamlılığı olan, kanatları kullanmaktan vazgeçmeyen, dizilişlerini rakibe ve maça göre değiştirebilen, faul yapabilen, sert oynayabilen takımlardan bahsediyoruz. Ya da Newcastle gibi sürat potansiyeli bela olabilecek rakiplerden. Hepsi uzaktan şutu, duran topu avantaja çevirmeyi becerebiliyor. Celta Vigo, unutulmaz kadroların keyifli futbol oynayan takımıydı. Ayağa pasta ısrar eden tempolu ve şık futbollarından onca yıpranmaya rağmen vazgeçmek istemiyorlar. Gol atma, son iki hamleyi yapmadaki sıkıntıları devam ediyor ve ligde dirençli oyunlarını skora yansıtamıyorlar. İspanyol takımlarının en sıradanı bile genele göre iyi yayılır, felsefe orta sahada başlar ve takım oyunu çizgisi yakalar. Vigo’da da Canobbio var.Palermo forma rengiyle herkesi tuzağa düşürüyor olmalı. Son 2-3 sezonun İtalya’da en ilgi çeken ve yükselen ekiplerinden biri. Seria A’da Luca Toni döneminin başladığı yer. Tarihlerinde ilk defa geçen sezon UEFA’ya kaldılar ve ilerlediler. Ama ligi beraberinde istedikleri gibi ***üremediler. Oysa öncelikleri hep lig! Seria A’ya taşıyan Guidolin tekrar iş başında. Sicilya’nın ateşini her maç rakibe hissettiriyorlar. Onların da vazgeçemedikleri liderleri orta sahada: Kaptan Corrini. Tempoları ve gol istekleri İtalya geleneğine aykırı. Tabi fazla gol yemeye çare arıyorlar. Barzaglia, Bovo, Zaccardo gibi ligin en önemli defans oyuncularına sahip olmalarına rağmen. Parma’nın kemik ve istikrarlı iki adamı Simplicio ve Bresciano’yu alarak neredeyse sezonun en akıllıca transferlerine imza attılar.Newcastle, kaos makinesi gibi. Hep sükseli transferler yapıyorlar, hep umut vadeden yeni teknik direktör dönemleri açıyorlar, ama nafile. Orta sahadaki isimler yıldız olmasa da lig için ortalama üstünü aşıyor. Sorun da bu değil mi? İngiltere içi ve dışı. İçerdeki güzel tablonun renkleri Avrupa Kupaları’nda akıveriyor. Newcastle içerde de mutlu değil. İnanılmazı gerçekleştirip Martins’i getirdiler. Onu ele avuca sığdırabilmek zor. En sağlam noktalarındaki adam, kaleci Given sakatlıkla boğuşuyor. Eintracht mütavazı. Leverkusen’i 3-1 yenip, Schalke deplasmanında puan çıkaracak kadar da şaşırtıcı sonuçları alabiliyorlar. Liglerindeki durumlarına göre değerlendirdiğinizde hepsi sizi tuzağa düşürebilir. Fenerbahçe kriz dönemini yaşamamış, sezona şen şakrak başlamış bile olsa bu grup yine başedilmesi zor olurdu. Palermo kaptanı Corrini’nin dediği gibi bu işin en güzel tarafı birbirinden farklı futbol kültüründen gelen 4 takımla karşılaşmak. Ne yapacağını kestiremediğiniz, renksiz ve sıkıcı eski Doğu Bloku veya bölünmüş ülke takımlarından ziyade böyle mini Şampiyonlar Ligi’ni yaşamak ilginç ve takım için en iyi tecrübe olacak. (alıntıdır.)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 11 Kasım 2006, 06:59:49 »
Büyük Aşk...!!

Küçüktüm,ihtiyaç duyuyordum.Anlamaya çalışıyordum,belki anlıyordum.Ne olduğunu bilmeden izliyordum...SeviyordumAma bu kez neyi sevdiğimi biliyordumARI-LACİVERT renkleri,O büyük coşkuyu seviyordum...Atlıyorlardı,zıplıyorlardı."Gooo lll"diye bağırıyorlardıBen sevinince"Çak"diyorlardıYüzümde gülümseme olunca.Bu çocuk "FENERBAHÇE"li diyorlardı...Artık büyüyordum.Ve gerçekten anlıyordum.Elime bayrağı alıp,Üzerime formayı giyiyordum.Gerekirse bağırıp,"FENERBAHÇE"yi destekliyordum...Güzel şeyleri seçip,Onlara aşık olmayı deniyordum.Belki bazılarını seviyordum,Ama inanıp,tek sevdiğimin,"FENERBAHÇE" olduğunu biliyordumAlıntıdır.....!

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 11 Kasım 2006, 07:00:11 »
Taraftarlarımız Mersin Meydanı için yürüdü

Fenerbahçeli taraftarlar, Mersin'de yaptırılan Fenerbahçe Meydanı'na rakip takım taraftarları tarafından zarar verildiğini ileri sürerek, meydana sahip çıkılmasını istedi.

1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler (UNİFEB) ve Genç Fenerbahçeliler derneklerine üye yaklaşık 40 kişilik taraftar grubu, Adnan Menderes Bulvarı Kültür Park içinde yer alan Fenerbahçe Meydanı'nda bir araya geldi. Takımları lehine slogan atan Fenerbahçe taraftarları, "Meydana uzanan eller kırılsın" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Grup adına açıklama yapan 1907 UNİFEB Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Dülger, meydandaki Fenerbahçe ambleminin bulunduğu direğin kırıldığını belirterek, "Bundan yaklaşık 4 ay önce Galatasaray taraftarlarının şampiyonluk kutlamaları sırasında Mersin'deki meydanımızın bazı bölümleri ciddi anlamda zarar görmüştür. Mersin'de meydanımızın sahipsiz olmadığını kamuoyuna duyurmak için burada toplanmış bulunmaktayız. Bu bağlamda dünyada Fenerbahçe ismini taşıyan tek meydan olan meydanımızın eski haline kavuşmasını istiyoruz" dedi.
Taraftarlar, atılan sloganların ardından açtıkları dev Fenerbahçe bayrağı ile bir süre sahil boyunca yürüdü. Bu arada, "Fenerbahçe Meydanı" yazısının üzerindeki erkek iç çamaşırı ile yanındaki tenis topu dikkat çekti.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 11 Kasım 2006, 07:00:27 »
Fenerbahce Taraftarı

Antu.Com Her Zamanki qibi Duyarlılıqını qösterdi Bizde Burdan Yayımlayalım Yardım Etmek İsteyen Olursa...

Kalbimiz, Dualarımız seninle Şafak...

Bir başkadır ezeli rekabet. Kimi zaman gelir kızdırırız kimi zaman gelir kızarız. 100 yılı aşkın bir süredir devam eden ezeli rekabeti bazen belkide gereksiz yere abartarak yaşıyoruz. Ezeli rakibimiz Galatasaray`lı bir taraftarın amansız bir hastalığa yakalandığını bugün öğrendik. Galatasaray`lı dostlarımız Sevgili Şafak için bir yardım kampanyası başlatmışlar. Keşke bu yardım kampanyasını daha önce sizlere duyurabilseydik. Ancak geç de kalınmış değil. Fenerbahçe taraftarları olarak bu yardım kampanyasında bizlerde katkıda bulunmak istiyoruz.

Arzu eden, imkanı olan taraftarlarımız için iletişim bilgilerini ve yardım yapabilecekleri bilgileri vermek istiyoruz;

İLETİŞİM - (Telefonlar, Hesap Bilgisi)
İletişim Bilgileri:
Nuran Sarıgül (Ev): 0 378 315 22 18
Nuran Sarıgül (Cep): 0 535 811 10 96
Nursen Toklucu (Ev): 0 212 230 69 37
Çiğdem Toklucu (Ablası): 0 535 979 56 01
İş Bankası Kurtuluş Şubesii;|Şafak GÜZELLER
Şube Kodu: 1032 Hesap Kodu: 498561

http://www.safakguzeller.com/

Geçmiş olsun Şafak...Dualarımız, kalbimiz seninle...

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 11 Kasım 2006, 07:00:36 »
Tribünlerde " Tek Ses" Olmak

Basınımızda yer alan ve Fenerbahçe Tribünlerinde 1500 kişiye, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi tarafından bedelsiz bilet dağıtıldığı yönünde yayınlanan haberler gerçekleri yansıtmamaktadır.
Ancak her şeye rağmen Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi dışında bir kesim, bazı taraftarlara hala bedelsiz bilet dağıtmaya devam etmektedir.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda yer alan Tribün Guruplarının önderleri de Kulübümüze yaptıkları ziyarette hiç bir surette bedelsiz bilet istemediklerini ve özellikle 100. yılımızda kazanılacak her türlü başarılarda takımlarını gönülden desteklemek istediklerini, tribünlerin bütünlüğünü sağlamak ve stadyumda "Tek Ses" olmak için çalışmalar yapacaklarını ve bu anlamda da manevi destek istediklerini ifade etmişlerdir. Bu çalışmaların yapılmasını yönetim olarak destekleyeceğimiz kendilerine söylenmiştir.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 11 Kasım 2006, 07:02:04 »
"Avrupa’nın önde gelen statlarından biri "

Asbaşkanımız, Yatırımlar ve Projeler Sorumlusu Nihat Özbağı, UEFA Kupası 2009 finalinin Şükrü Saracoğlu Stadı’na verilmesinin hem Fenerbahçe, hem de Türkiye için gurur verici olduğunu söyledi. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun yanı sıra, stadın yapımında önemli katkıları olan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Yatırımlar ve Projeler Sorumlusu Özbağı, Türkiye’de ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde kendi öz kaynaklarıyla yaptıkları stadın, bu anlamda ender statlardan birisi olduğunu kaydetti.Yapımına 1999 yılının Ağustos ayında başladıkları stadı geçen sezon eksiksiz bir şekilde tamamlandığını hatırlatan Özbağı, “Hem Fenerbahçe için hem Türkiye için gurur verici bir durum. Yapımına 1999 da başladığımız stadımız şu anda her şeyi tamamlanmış bir şekilde faaliyet veriyor” diye konuştu.Finalin statlarına verilmesinin aynı zamanda ülke için büyük bir reklam olduğunu ifade eden Fenerbahçeli yönetici, “Bu da bizleri gururlandırmaktadır. Tribünlere ısıtma sistemini de yapıyoruz. Stadımız Avrupa’nın önde gelen statlarından biri oldu” dedi.

UEFA finali için Avrupa’nın büyük statlarıyla mücadele ettiklerini belirten Nihat Özbağı, “Stadımızın konforu ve kalitesi hakkıyla finali almamızı sağladı. Başkanımız Aziz Yıldırım önderliğinde, yönetim kurulu ve taraftarımızın büyük katkısıyla bu büyük eseri meydana getirdik” diye konuştu.