Gönderen Konu: EKİM AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 23332 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Ynt: EKİM AYI HABERLERİ
« Yanıtla #204 : 11 Kasım 2006, 07:35:18 »
Şimdi sıra Fenerbahçe’de

--------------------------------------------------------------------------------
Helal sizlere Fatih Terim’inden Hakan’ına, Rüştü’sünden Tuncay’ına kadar tüm millilerimiz. Oynadığınız futbol, attığınız goller, kazandığınız puanlar analarınızın ak sütü gibi helal olsun hepinize. Milletçe iftihar ettik sizlerle.

Şimdi sıra Fenerbahçe’mizde. Çünkü, Milli Takım gibi Fenerbahçe de son zamanlarda ulema takımının diline düşmüştü. Eleştiri ismi altında ‘siyaha beyaz, beyaza siyah’ demekle kendilerine şahsiyet vermeye çalışan malum kişilerin zehir saçan sözleri, milli zaferlerle yüzlerine tokat gibi çarpınca bakalım o zaman ne yapacaklar? Bu arada sevgili Hakan’cık attığı şahane gollerle tamamına öyle güzel cevap verdi ki, ona da tek kelime ile helal olsun.
Ama bunlar utanmazlar. Bir-iki gün köşelerinde gizlenir. Sonra bir fırsatını bulunca ‘milyonların asabını bozup’ yine saldırılarına devam ederler. Utanmadan, sıkılmadan. Bu nedenle uzun süredir Milli Takım gibi eleştiri yağmuruna tutulan Fenerbahçe’ye de ‘Sıra sizde’ diyorum.
Bundan önceki “Fenerbahçeliler’e uyarı” yazım öyle ilgi topladı ki, şaşırdım. Aldığım sayısız mailler ve telefonlarda Kanaryalılara gönül vermiş taraftarlar; “Yaptığın uyarıların tamamına iştirak ediyoruz, eline sağlık Hulki Ağabey” diyorlar. Özellikle aralarında Viyana’dan Uçal Dalgıç ailesi ile Yasemin Atay Göreç ailesi ve Kadıköy’den Sevinç, Cem, Emine, Ebru, Ege, Can Benson ailesi ve Başak İnçal ile Gökhan kardeşim sanki söz birliği etmişler gibi; “İşte Fenerbahçe böyle eleştirilir. Kimseye hakaret edilmeden. Özetle Nasrettin hocanın fıkrasında ‘testi kırılmadan’ fıkrası gibi. Taa başkanından futbolcusuna kadar böylesine haklı olarak uyarılır. Çünkü, yazılanların tamamında Fenerbahçe’nin yüksek menfaati vardı. Uyanlar uyar, sonunda kazanan Fenerbahçe’miz olur. Takım rayına oturur, Milli Takım gibi havasını yakalayıp maçlarını peş peşe kazanır. Şampiyonluklara doğru koşar” diye duygularını dile getiriyorlar. Sağ olsunlar.
Evet sevgili Fenerbahçeliler, millilerimizi büyük coşkuyla izledik. Kalplerimizi fethedip, bizlere bayram havası yaşattılar. Şimdi sırada Avrupa vitrinine çıkacak takımlarımız var. Tanrı hepsinin yardımcısı olsun. Özellikle Fenerbahçe’nin yerlisi ile yabancısıyla yoğun maç trafiği arasında Newcastle deplasmanı çok önemli. Ancak benim Fenerbahçe’m aynen milliler gibi havasını yakalar ve İngiltere’den müjdeli bir sonuçla dönerse tut tutabilirsen bakalım Sarı Kanaryalıları. Haydi Fenerbahçe’m göreyim seni..(alıntıdır.)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #205 : 11 Kasım 2006, 07:35:20 »
FenerbahÇe'den Seyrantepe AtaĞi

--------------------------------------------------------------------------------
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, devletin, Galatasaray Kulübü'ne Seyrantepe projesiyle ilgili katkı yapması durumunda, devletten 85 milyon dolar değerinde bir karşılığı talep edeceklerini açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda bir konuşma yapan Özdemir, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu olarak, sarı-kırmızılıların Seyrantepe'ye yapmayı düşündüğü stat projesinin yakın takipçisi olduklarını kaydetti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bugünkü değerle neredeyse 85 milyon dolara mal olan bir proje olduğunu belirten Özdemir, ''Bugün Türkiye'nin iftiharı olan bir stadı yaptık. Bu stadı devletten bir kuruş yardım almadan, sadece taraftarımızın gücüyle Fenerbahçe'nin gücüyle yaptık. Eğer devletimiz Galatasaray'a Seyrantepe projesiyle ilgili bir katkıda bulunursa biz de Fenerbahçe olarak kendi gücümüzle yaptığımız, bugünkü değeri 85 milyon doları bulan bir değerin karşılığını devletimizden talep edeceğiz'' diye konuştu. Stadın yanındaki Kenan Evren Lisesi'nin arazisine yapmayı düşündükleri iş ve kültür merkeziyle ilgili projelerinin, İstanbul Büşükşehir Belediyesi'ne sunulmasına rağmen çeşitli kurumların müdahalesiyle engellenmeye çalışıldığını savunan Nihat Özdemir, ''Bu konuda mücadelemiz sürmekte ve gerekli girişimler yapılmaktadır'' dedi. Stadın tapusunu almak ve Dereağzı'ndaki tesislerin arazisinin Fenerbahçe'nin malı olması için gerekli girişimlerinin sürdüğünü de ifade eden Özdemir, kapalı spor salonu için yakın bir zamanda ihale yapacaklarını söyledi. ''SESSİZ KALMAYACAĞIZ'' Fenerbahçeli yönetici, yeni transferlerin takıma uyum sağlaması ve teknik direktör Zico'nun Türkiye Ligi'ni her geçen gün tanımasıyla yaşanan tüm olumsuzlukların kalkacağı kanaatinde olduklarını kaydederek, ''Fenerbahçe'yi engellemeye çalışan her türlü oluşumla mücadelede sessiz kalmayacağız'' dedi. Sarı-lacivertli takımın UEFA Kupası'nda mücadele edeceği (H) Grubu'nda zorlu rakipleri bulunduğunu ifade eden Özdemir, ''Başarılı olacağımızı ümit ediyoruz'' dedi. Yeni transferleriyle ilgili yapılan olumsuz eleştirilere de değinen Fenerbahçeli yönetici, ''Bunları nereden buldular?'' şeklindeki ifadelerin, basının bir yıpratma politikası olduğunu, yakın zamanda transferlerin doğru olduğunun görüleceğini kaydetti. Özdemir, 100. yılda ligde şampiyonluk, Fortis Türkiye Kupası'nı almak ve UEFA Kupası'nda başarı için her türlü gayreti göstereceklerinin sözünü verdi. Nihat Özdemir, son günlerde medyada, kulübün tarihine yönelik yapılan yapılan açıklamaları infial içinde takip ettiklerini ve yapılan değerlendirmelere tepki göstererek, ''100. yılını kutlayan Fenerbahçe Kulübü'nün kurucularını, kuruluş yıllarını takip eden yakın dönemdeki başkanlarımızı, sporcularımızı, işgal kuvvetlerinin işbirlikçisi, ulusal bağımsızlık mücadelesinin düşmanı ve karşıtı olarak gösteren ve bunu tarihi bir yanlışlığı düzeltmek gibi masumane bir gerekçeyle açıklayanların amaçlarının bu olmadığı açıktır. İnsanları Fenerbahçe sevgisinden soğutmak için bu akla gelmez yalanlar, şekli ve yoğunluğu bakımından vahimdir'' şeklinde konuştu.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #206 : 11 Kasım 2006, 07:35:34 »
fenerbahçelilere uyarılar

Hem de başkanından taa taraftarlarına kadar. Görüyorsunuz, ortalık yine toz duman. Emin olun, mübarek günlerde ne niyetlendiğim sahurların, ne de açtığım iftarların zevkini alabildim. Aklım fikrim daima 100. yılda zor günler yaşayan Fenerbahçem’deydi...

Kolay değil kardeşler, ailece içinde doğup, 75 yıl yaşamışım Fenerbahçe ile şanıyla, şerefiyle... 52 yıllık ta ‘altın rozetli’ divan üyesiyim. ‘Fanatik’te de yıllardır ‘Fenerbahçeliler’in Hulki Ağabeyi’ olarak köşemde görevimi sürdürüyorum. Az buçuk şey mi bunlar... Özellikle de tatsız olayların üstüne, bir yanda UEFA’da belalı bir gruba düşüp, Türkiye Kupası’nın da devreye girmesi bu satırları yazmama neden oldu.
İlk uyarım başkan Yıldırım’a. “Başkanımızsın. Hatalarınla, sevaplarınla seni seviyor ve sayıyorum. Ancak, yorgun gibisin. Ortalık da karma karışık. Bana göre onursal başkan ol. Koltuğunu asbaşkan Ali Koç’a devret. Öncelikle sağlığını kazan.”
Sevgili Ali Koç’a gelince... “Gençlik heyacanın ve taptaze ruhunla soyadın gibi ol. Gir bu savaşa. Fenerbahçe ile şampiyonluklara koş” diyor, şeytan değil, ama şeytana bile külahını ters giydirecek Rıdvan Dilmen’i, Zico’nun yanına ‘teknik menacer’ yapıp, takımı kurtarmanı bekliyorum. Sırada mevcut yöneticiler var. “Hepiniz çok değerlisiniz. Görevlerinize aynen devam.”
Zico’ya gelince... “Hatalısın ama suçlu değilsin. Gerçek Fener’i tanıtamadılar sana. Aceleye geldi. Kısmetse seni gerçekten seven Rıdvan’ın uyarılarını uy. Eleştirilerden kurtul. Unutma, Rıdvan da senin gibi çok büyük bir futbolcuydu. Üstüne üstlük tecrübeli teknik direktördür.”
Gelelim sizlere futbolcular... “Bana göre, hepiniz hala geçen yıl kaybedilen şampiyonlukların ezikliği içindesiniz. Silkinin. Birbirinizi yiyip, kurda kuşa yem olmayın. Hadi artık canlanıp, kanatlanın benim kanaryalarım.”
Ve son uyarım sizlere Fenerli taraftarlar. “Çok gruplaştınız. Birbirinizin kalbini kırıyorsunuz. Yakışmıyor. Ayrıca maç öncesi futbolcuları tek tek tribüne çağırıp, konsantrasyonlarını bozmayın. Çünkü, yaptığınız sıralama onları kırıyor. Maç başlamadan bitiyor. Bırakın gollerini atsınlar, maçlarını kazansınlar. Ondan sonra tamamını, hem de ayakta alkışlayın. Yuhalamaya hayır. Sizler sadece şovunuza, eğlencenize bakın. Anlaştık mı? Tamam mı?”
Sevgili Fenerbahçeliler, önümüzde Şeker Bayramı var. İnşallah bu bayramın arkasından, yurt içinde ve dışında kazanacağımız zaferlerle Fener bayramlarını hep birlikte kutlayacağız. hulki ilgün fanatik

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #207 : 11 Kasım 2006, 07:35:35 »
Kezman: Artık hata yok

Fenerbahçe'nin golcüsü Kezman'dan taraftarlara mesaj var. F.Bahçe’nin golcü futbolcusu Kezman, Ankaraspor deplasmanından galibiyetle döneceklerini iddia etti. Kadıköy’de aldıkları Bursaspor yenilgisinin kendilerine iyi bir ders olduğunu söyleyen Sırp golcü, “Bursa’ya karşı çok kötü oynamadık ama kaybettik. Bu mağlubiyetten gereken dersi aldık. Hatalarımızı tespit ettik. Ankaraspor karşısında alacağımız galibiyetle taraftarlarımıza kendimizi affettireceğiz. Ben ya da Deivid, olmadı diğer takım arkadaşlarım mutlaka gol atarız ve kazanırız. Bu maç bizim için dönüm noktası” şeklinde konuştu.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #208 : 11 Kasım 2006, 07:35:52 »
Gökçek: Şaka yaptım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek, önceki gün yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını söyledi. Melih Gökçek, puan kaybı halinde F.Bahçe’nin Zico’yu göndermeyeceğini, Brezilyalı hocanın durumunun zora gireceğini kastettiğini söyledi. Zico hakkındaki sözlerin yanlış anlaşıldığını belirten Gökçek, "Fenerbahçeli dostlarım bana tepki gösterdi. Fenerbahçe benim ikinci takımım. Ankaraspor’un Fenerbahçe’yi yenmesi halinde Zico gönderilecek demedim, sadece durumu zora girer şeklinde bir espri yaptım" dedi.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #209 : 11 Kasım 2006, 07:35:59 »
 Tarihimizle Gurur Duyuyoruz

Son günlerde özellikle Haber Türk kanalında Tuğrul Yenidoğan tarafından başlatılan ve bu gün Kazım Kanat tarafından Sabah Gazetesi’nde işlenilen Fenerbahçe Tarihi’ne yönelik haber ve açıklamaları infial içinde takip ediyoruz.
100.ncü kuruluş yılını kutlayan Fenerbahçe Kulübü’nün, kurucularını, kuruluş yıllarını takip eden yakın dönemdeki başkanlarını, sporcularını işgal kuvvetlerinin işbirlikçisi, ulusal bağımsızlık mücadelesinin düşmanı ve karşıtı gösteren ve bunu tarihi bir yanlışlığı düzeltmek gibi masumane bir gerekçe ile açıklayanların gerçek amacının bu olmadığı açıktır.
İnsanları Fenerbahçe sevgisinden soğutmak için akla gelmez yalanlar uyduranların bu gün geldikleri noktada Fenerbahçe tarihine yönelik saldırıları şekli ve yoğunluğu bakımından vahimdir.
“Tarihi konulardaki tartışmaların tarihçiler tarafından yapılması, varsa resmi tarihteki yanlışlıkların, tarihçiler tarafından düzeltilmesi” söylemi bu gün hiç birimiz için yabancı değildir ve tamamen doğru bir söylemdir. Bu söylem doğrudur, zira ortak tarih, o tarihe sahip çıkanlar için tartışmasızdır. Ortak tarih, ona sahip çıkanları bir arada tutan ortak bir değerdir. Ortak tarih kutsaldır, o kutsal değerler üzerine ayak üstü yapılan tartışmalar, ortak tarihe inananlar için asla kabul edilemez. Onun içindir ki ortak tarihe ilişkin tartışmalı konular tarihçiler tarafından yapılmalı, bilimsel verilere, objektif delillere dayalı olarak tartışmalı konulara açıklık getirilmelidir.
Aksi takdirde, ortak tarihin, akla gelen her ortamda, zamanda ve aklına gelen herkes tarafından tartışılması, o ortak tarihe inanlar ile tartışanlar arasındaki kutuplaşmayı, keskin ayrışmayı pekiştirir.
Fenerbahçe olarak ortak tarihimiz, ulusal bağımsızlık mücadelesine ve başta Atatürk olmak üzere onun tüm liderlerine ve düşüncelerine sıkı sıkıya bağlılığı, vatanın bölünmez bütünlüğünü her zaman ve her yerde kanı ve canı pahasına savunmayı, cumhuriyete ve onun kurum ve değerlerine tavizsiz bağlı olmayı yazmaktadır. Varlık sebebimiz olan bu değerler, her türlü kurumsal faaliyetimizin vazgeçilmez ortak tarihi değerleridir.
Fenerbahçe’nin ortak tarihini bu şekilde tartışanları, büyük bir camianın mensuplarını nasıl büyük bir infiale sürüklediklerini, bu tip kısır bir tartışmanın zaten takım taraftarları arasında mevcut olan aşırı rekabeti ne denli keskinleştirdiğini düşünmeye davet ediyoruz.
Ortak tarihimiz bizden önce yaşanan olaylar ile zaten vardı. Bizim yaşadıklarımızla sürecek ve ilerde yaşanacaklar ile de büyüyecektir. Bu gün tarihimizde yazılı olduğu için tartışılanlar ne biz ne başkası öyle dedi veya istedi diye değil, nesiller boyunca o nesilde yaşayan her kez tarafından doğrulandığı için yıllar içinde ortak tarihimize yazıldı.
Bu vesile ile şanlı tarihimiz ve o tarihi yazan nesliller ile gurur ve onur duyuyor, aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #210 : 11 Kasım 2006, 07:36:06 »
DÖrt MaÇin ÜÇÜnÜ Kazandik

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nde Ankaraspor ile yarın 5. kez karşılaşacak!.. Sarı-Lacivertli ekip, başkent temsilcisiyle ligde bugüne kadar yaptıkları 4 karşılaşmadan 3'ünü kazanırken, sadece 1'inde sahadan mağlubiyetle ayrıldı!.. 2004-2005 sezonunda Ankaraspor ile yaptığı 2 maçı da 1-0'lık skorlarla kazanan sarı-lacivertli ekip, geçen sezon 5. haftadaki mücadeleden de 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe, geçen sezonun 22. haftasında Ankara'da yapılan maçta ise rakibine 2-1 yenilerek, ligdeki ilk mağlubiyetini almıştı. Ankaraspor filelerine 4 maçta toplam 5 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 3 gol gördü.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #211 : 11 Kasım 2006, 07:36:16 »
Özür Dilemeye Davet Ediyorum

Bugün Sabah Gazetesi’nde Kazım Kanat imzası ile çıkan yazı içeriğinde adım ve rahmetli babam ile ilgili sarf edilen kelimeleri esefle karşılıyor şiddetle kınıyorum. Yazarın “Paşa Çocuğu yönetici Murat Özaydınlı” şeklindeki müstehzi ifadesi ile rahmetli babamdan bana miras kalan ve şerefle taşıdığım “Paşa Çocuğu” olma gururunu kavrayamadığı ve bu sebeple yazısı içeriğinde iğrenç düşüncesine maalesef rahmetli babamın paşalık rütbesini alet ettiğini üzülerek görmekteyim.“Paşa Çocuğuyum” çünkü rahmetli babam; ulusun bağrından kopan Türk Ordusu’nda bir ömre sığacak uzunlukta bir süre asker olarak görev yapmış ve “Paşalık” rütbesine terfi ederek bir askere nasip olacak en üst rütbe ile onurlandırılmıştır. Bana babamdan miras kalan en büyük servet babamın onurlu, şerefli rütbesi ile ismimim bir arada anılmasıdır.Söz konusu yazarın iğrenç düşünceler içerisinde kaleme aldığı yazısında haddini aşarak rahmetli babamın paşalık onurunu ağzına almasını ve iğrenç yazısına katmasını içime sindiremiyorum. Şanlı ordumuzun bugün aramızda bulunmayan şerefli bir mensubunun geride kalan rütbesini onurunu şerefle taşıyan bir insan olarak kendisini müstehzi tavrından ve iğrenç ifadesinden dolayı özür dilemeye davet ediyorum.Murat ÖzaydınlıAsbaşkan

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #212 : 11 Kasım 2006, 07:36:23 »
Tümer Metin : "Fenerbahçe bana kim olduğumu hissettirdi"

Tümer Metin : "Fenerbahçe bana kim olduğumu hissettirdi" F.Bahçe’nin Beşiktaş’tan sürpriz bir şekilde transfer ettiği Tümer Metin, eski kulübü ve hedefleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbol Federasyonu’nun Tam Saha Dergisi’ne konuşan yıldız futbolcu Beşiktaş’tan ayrılmayı kafasına koyduğunu ifade ederek, “Sezon başında Hollanda’nın Ajax takımıyla mukavelem vardı. Yüzde 85 bitmişti, çok ufak rötuşlar kalmıştı. Ama daha iyi imkanlar, bana inanan, güvenen, Tümer’in Tümer olduğunu hissettiren bir kulüp teklifte bulununca tercihimi bu yönde kullandım.’’ diye konuştu. “Beşiktaş bunu çok fazla hissettirmedi mi?” sorusuna Tümer, “İstatistikler insanı başka boyutlara getirebilir. Tümer Metin’in ne kadar olduğunu, neyi ne kadar verebileceğini veya neyi ne kadar istediğini ve istediği zaman neyi ne kadar yapabileceğini en iyi ben biliyorum. Bu anlamda söylenebilecek tek şey şu: Evet, 5 senelik Beşiktaş macerasında, özellikle son transferde o değeri gördüğüme inanmadım.” diye cevap verdi. Söylenenlerin aksine Fenerbahçe’den askerliğinin çözülmesine dair garanti almadığını vurgulayan Tümer, “Sayın Yıldırım Demirören ya da Sayın Murat Aksu, yasada bir değişikliği sağlayabilmek adına hangi girişimlerde bulunacaksa aynı şeyi Sayın Yıldırım da söyledi, ama bunun garantisini ne orası verdi ne de burası. Bu bir hayat riskiyse, ben bu kumarı oynadım. Avrupa’ya gidip 3-4 sene rahat futbol oynama şansım varken Türkiye’de kalmayı tercih ettim. Bu durumda yasa değişmezse önümde iki seçenek var. Ya önümüzdeki sezon Avrupa’ya gideceğim ya da futbolu bırakıp askere. O zaman da sanırım birileri rahat edecek.’’ şeklinde konuştu. “Fenerbahçe takımını siz oluştursanız kendinizi hangi mevkide oynatırsınız?” sorusuna Tümer, “Eğer bu soru bana sorulmuş olsa kesinlikle ortanın solunda oynamak isterim. Arkada bir dörtlü savunma varsa, o savunmanın en solundaki oyuncunun önünde oynamak isterim. Kendimi en verimli bulduğum bölge orası. Çünkü forvetin arkasındaki bölgelerde bazen sırtı dönük oynamak zorunda olduğunuz ya da çok fazla markaja maruz kaldığınız zamanlar yaşanıyor, ama ortanın solunda özelliklerimi daha iyi kullanabiliyorum. Belki de Milli Takım’da o dönemde yaşadığım çıkışın nedenlerinden biri de o bölgede oynamamdır.” diye cevap verdi. Tümer, F.Bahçe’de Alex ile birlikte oynayıp oynayamayacağının tartışıldığının hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi: “Alex’le benzer özelliklerimiz de var, farklı özelliklerimiz de var. Bu tartışmaların çıkması sisteme dayanıyor. Eğer ben Tümer Metin ismiyle sağ bek oyuncusu olsaydım böyle bir tartışma olmazdı. Bu tamamen hocamız Zico’nun vereceği bir karar. Eğer o mevkide iki oyuncuyu kullanması gerekiyorsa ikimiz de sahada oluruz; ama sistem adına iki oyuncu o mevkie lüks geliyorsa ikimizden birini tercih edecektir.’’ Eşimin yanında küfür ettiler Siyah-Beyazlı taraftarlarla 5 sezondur bazı sıkıntılar yaşadığını belirten Tümer,” Danimarka, Ukrayna maçlarından sonra, Kayserispor karşılaşmasının 75. dakikada oyundan çıkarken bütün stat bana küfür ediyordu. Maç bitti, statta otobüsün kenarında eşimle birlikte dururken yine çok ağır küfürler edildi.”dedi. Yıldırım: 100. yılda yüzümüz gülecek Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 100. yıllarında kadrolarında yer alacak oyuncuların, tüm camiayı memnun edecek düzeyde olacağını bildirdi. Fenerbahçe Dergisi’ne konuşan Yıldırım, 100 yıllık tarihleriyle, kökleri son derece sağlam, vizyonundan ödün vermeyen bir spor kulübü olarak yollarına devam ettiklerini ifade ederek, “Bu sütunlardan bir kez daha tekrar etme gereği duyuyorum; 100. yılımızda, bundan sonra kadromuzda yer alacak, kadromuzun ihtiyacı olan oyuncular, tüm camiayı memnun edecek düzeyde olacaktır. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Burada taraftarımıza ve camiamıza düşen görev sabırlı olmak, resmi kurumlarımız dışında yayınlanan haberlere itibar etmemek olmalıdır.’’ dedi. Zaman Spor

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #213 : 11 Kasım 2006, 07:36:32 »
Çalışmalar Sürüyor

Fenerbahçemiz Ankaraspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı çalışma ile devam etti.Bir saat 50 dakika süren idmana Selçuk dışında tüm oyuncularımız katıldı. Takımımız düz koşu, açma germe ve istasyon çalışmalarının ardından dar alanda kurallı çift kale maç yaptı. Bu çalışmanın ardından teknik direktörümüz Zico, oyuncularımız ile kısa bir toplantı yaptı. Toplantının ardından çalışma kaldığı yerden devam etti ve takımımız bu kez geniş alanda bir çift kale maç ile idmanı tamamladı.İdman sonrasında Serkan ve Önder İrfan Saraloğlu ile, kalecilerimiz de Murat Öztürk yönetiminde çalıştı.Takımımız yarın saat 10.00’da bir çalışma yaptıktan sonra, saat 15.00’te Atatürk Havaalanı’ndan tarifeli bir uçak ile hareket edecek

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #214 : 11 Kasım 2006, 07:36:37 »
Roeder'in umudu Emre!

Newcastle Teknik Direktörü Roeder, oyuncusu Emre Belözoğlu’ndan UEFA’daki rakipleri Fenerbahçe ile ilgili ayrıntılı bir rapor istedi.‘Özel bir gece olacak’Fenerbahçe’nin UEFA Kupası’nda ilk maçtaki rakibi Newcastle’da teknik direktör Glenn Roeder, milli oyuncumuz Emre’ye sarıldı. Tecrübeli hocanın, antrenmanda Türk oyuncuyla uzun bir süre görüştüğü öğrenildi. Roeder’in Emre’den Sarı-Lacivertli ekiple ilgili bütün bilgileri alacağı, hatta ayrıntılı bir rapor istediği ifade edildi. Roeder’in “Emre’yle konuştum. Fenerbahçe hakkında herşeyi biliyor. Daha önce Galatasaray forması giyen Emre için de çok özel bir gece olacak. Fenerbahçe’ye karşı mücadele edecek olması maça ayrı bir önem katıyor” dediği belirtildi.‘En tehlikelisi Palermo’İngiliz çalıştırıcı Fenerbahçe hakkında, “Türk takımları zaten çok teknik oyunculara sahip. Bu nedenle çok iyi mücadele edip ilk maçımızı kazanmalıyız” şeklinde konuştu. Bu arada Newcastle’ın resmi sitesinde yapılan bir ankette “UEFA Kupası’nda en güçlü rakibiniz hangisi?” sorusu soruldu. Ankete katılanlar yüzde 51’lik oranla Palermo’yu en tehlikeli rakip olarak görürken, Fenerbahçe yüzde 31’le ikinci, Celta Vigo yüzde 15’le üçüncü ve Frankfurt yüzde 3 oranla sonuncu oldu. Newcastle, cumartesi günü Anelkalı Bolton ile karşı karşıya gelecek.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #215 : 11 Kasım 2006, 07:36:50 »
Divan Kurulu Toplanıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay başkanlığında 14 Ekim 2006 Cumartesi Günü saat 10.30’da Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan Tesisleri’nde gerçekleştirilecektir