Gönderen Konu: EKİM AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 23350 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Ynt: EKİM AYI HABERLERİ
« Yanıtla #84 : 11 Kasım 2006, 07:11:52 »
Zico: "İyi bir antrenman maçıydı"

--------------------------------------------------------------------------------
Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Ankaragücü ile yaptıkları ve 3-2 kazandıkları hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, ''Daha az şans bulan futbolcularımı denemek için iyi bir antrenman maçıydı'' dedi..

Zico, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Ankaragücü karşısında oyuncularının iyi bir performans sergilediğini belirterek, ''Attığımızdan daha fazlasını kaçırdık. Gelecek hafta Ankaraspor ile aynı statta ve aynı saatte maç yapacağız. Bu maç bizim için iyi bir fırsattı. Bunun için de hazırlık maçı oynamayı kabul ettim. Ankaraspor'u yenmek için geleceğim'' diye konuştu.

Bir basın mensubunun ''Kezman, Edu gibi futbolcuları niye oynatmadınız?'' şeklindeki sorusuna Zico, ''Lig çok uzun bir maraton. Daha az oynayan futbolcularımı görmek istedim. Çünkü bu oyuncularıma daha sonra ihtiyacım olacağını biliyorum. Kezman ve Edu gibi oyuncularımı yormak istemedim. Kemal, Serkan ve Deniz gibi futbolcularıma da gelecekte ihtiyacım olacak. Bu maçta onların performansını görmek istedim'' yanıtını verdi.

UEFA Kupası'ndaki gruplarını da değerlendiren sarı-lacivertli teknik adam, ''Bizim grubumuzda olduğu gibi tüm gruplar zor. Üst düzey takımların mücadele ettiği bir kupa. Zor bir gruba düşsek de inanıyorum ki gruptan çıkacağız'' dedi.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 11 Kasım 2006, 07:12:00 »
Habertürk izLeme/izLettirme!!!

--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşLar sizLeri ,, pazartesi günü HABERTÜRK TV DE yayınLanan şeref tribünü programında Bir BJK mikrofoncusu oLan ve her fırsatta fenerbahcemizi kötüLeyen

TuğruL Yenidoğan ı ,habertürk kanaLını ve bütün basın yayın organLarını

protestoya çağırıyorum,,Lanet oLsun her daim Fenerbahcemizi kötülemeye çaLışanLara ve bunLara prim verenLere..,,

haberin ayrıntıLarı için; TIKLAYINI ;)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 11 Kasım 2006, 07:12:08 »
Zico, Ocak'ta kesin gider!

Fenerbahçe'nin unutulmaz Bordeaux zaferinde takımın başında yer alan efsane çalıştırıcı Kalman Meszöly, arkadaşımız Deniz Derinsu'ya bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Meszöly, "F.Bahçe'yi unutamıyorum. Ocak ayında Zico'nun gideceğine inanıyorum. Fenerbahçe'de çok Brezilyalı var. Bu kadar Brezilyalı'nın olduğu bir takımda disiplin olmaz..."

Dost acı söyledi

F.Bahçe'de çok Brezilyalı var. Bu kadar Brezilyalının olduğu yerde disiplin olmaz Zico, Fener'in büyüklüğünü anlayamaz. Ocaktan sonra başkan ve hoca değişebilir Daum'un burnundan kıl aldırmayan görüntüsü Fenerbahçe'ye uymuyordu.

F.Bahçe'yi 1985-86'da çalıştıran ve 3-2'lik unutulmaz Bordeaux zaferinde takımın başında yer alan Kalman Meszöly, FOTOMAÇ'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kalbinde hâlâ F.Bahçe sevgisi taşıyan Macar hoca ile Budapeşte'de konuştuk. Macaristan Futbol Federasyonu'nda danışmanlık yapan Meszöly, düşüncelerini açık yüreklilikle
açıkladı: "Kadıköy'ü, F.Bahçe'yi unutamam. O sıcaklığı başka bir yerde görmedim. Ve ayrıldığım günden beri F.Bahçe'yi takip ediyorum. Evimde FB TV izliyorum. Böylece Türkçe'yi de unutmuyorum.

ZİCO, FENER'İ ANLAYAMAZ
"Aziz Yıldırım'ı tanımıyorum, anlatıldığı kadarıyla sinirli, dediğim dedik biriymiş. Galiba sevgi yönünden cömert değil. Zico ise çok büyük futbolcuydu ama hocalığı farklı, F.Bahçe'nin büyüklüğünü anlayacak kapasitede değil. Ocak ayından sonra kulüpte başkan ve teknik heyetin değişeceğini düşünüyorum. "Takımda hem Brezilyalı hoca var, hem de çok sayıda Brezilyalı futbolcu. Bu kadar Brezilyalının olduğu yerde disiplin olmaz. Birbirlerine çok bağlıdırlar ve üzerlerinde baskı oluşmasına izin vermezler. Bu konuda sıkıntı var.

DAUM burnundan kıl aldırmayan bir insan. F.Bahçe'de ona büyük yatırım yapıldı. Sevgisini ortaya koyabilse büyük başarılar kazanılıp daha fazla yatırım da yapılırdı. Ama o burnundan kıl aldırmayan görüntüsü F.Bahçe'ye uymazdı, uymadı da. "Dereağzı'ndaki idmanların zevkini unutamıyorum. O zamanlar oğlum Geza ufaktı, idman bitiminde onu takımın başına koyar, son koşuyu yaptırırdım. Geza enerjikti, çok koşardı. Yorgun futbolcular ona yalvararak arkasından giderlerdi. Sonra da soyunma odasında ona saldırırlardı. Kısacası biz bir aileydik.

HAKEM HAKKIMIZI YEDİ
"Bordeaux maçı hayatımın en mutlu günlerinden biriydi. Ama sonrasındaki Göteborg maçının Doğu Alman hakemini de unutmadım. F.Bahçe'nin hakkını yemişti, kahrolmuştum. "Şimdilerde oğlum Geza, Vasaş'ın teknik direktörlüğünü yapıyor. Adnan Polat'ın sahibi olduğu Ege Seramik, Vasaş'a sponsor oldu. Geza'yı çok beğeniyor ve bir gün Galatasaray'a çağıracağını söyledi. Elbette oğlumun F.Bahçe ailesinin içinde olması daha hoşuma gider ama şartlar ne getirir bilemiyorum."
Deniz DERİNSU
FOTOMAC

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 11 Kasım 2006, 07:12:20 »
UEFA Kadıköy'den neler istiyor?

2009 UEFA Kupası finalinin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacağının açıklanmasından sonra UEFA kolları çabuk sıvadı. Sarı - lacivertli yönetim kurulu ile hemen temasa geçen yetkililer, final maçının oynanacağı tarihte uygulanması gereken kuralları ve istekleri bir liste halinde bildirdiler.

UEFA'nın önümüzdeki dönemlerde hem Fenerbahçe Kulübü, hem de Türkiye Futbol Federasyonu ile yeniden bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacağı, belirlenen diğer eksikleri bu görüşmelerde masaya yatıracağı öğrenildi.

UEFA neler istedi?

Maç bileti olan taraftarlar İstanbul'a vizesiz gelecek.
Naklen yayın için geniş bir TIR parkı olacak.
Fenerbahçe'nin Dereağzı Tesisleri ile Faruk Ilgaz Tesisleri, UEFA'ya verilecek. Gerekirse Samandıra'dan da yararlanılacak.
Sahilde taraftarlar için iki ayrı festival alanı olacak.
Maç bileti olanlar bedava otobüs kullanabilecek.
Maç günü stattaki tüm dükkanlar kapatılacak. Fenerium'un durumu daha sonra görüşülecek.
VİP locaları ve diğer özel tribünler tamamen UEFA'ya verilecek.
Tel örgü olmayacak.
Stattaki tüm reklamlar kalkacak.

Kaynak : Milliyet
 :D

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 11 Kasım 2006, 07:12:24 »
Sambacının aklı UEFA'da

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, futbolculara "Önce önümüzdeki maça bakmalıyız" diyerek Ankaraspor maçının önemini anlatırken, zamanının büyük bölümünde ise UEFA karşılaşmalarının planlarını yapıyor. 19 Ekim'de oynanacak Newcastle United maçı için rakibin maç kasetlerini izleyen Zico, kurmaylarıyla yaptığı
değerlendirmede "Süratli oynuyorlar ama geride savunmada önemli açıklar da veriyorlar. İstediklerimizi yaparsak onları yeneriz" diyor.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 11 Kasım 2006, 07:12:37 »
"daha GerÇek Kezman'i GÖrmedİnİz!.."

Fenerbahçe'nin en formda oyuncusu olarak görülen ve attığı gollerle takımını sırtlayan Mateja Kezman, "Hâlâ istediğim düzeyde değilim... Türkiye, gerçek Kezman'ı birkaç maç sonra görecek" şeklinde iddialı konuştu!.. Golcü futbolcu, forvetteki partneri Deivid'e de destek çıktı!..

Fenerbahçe'nin yeni transfleri arasında en iyisi olarak gösterilen Mateja Kezman, henüz istediği düzeyde olmadığını belirtti. Sırp futbolcu, "Doğrusunu söylemek gerekirse hâlâ tam kapasiteyle oynayamıyorum. Bana göre şu an, yüzde 60, yüzde 70 kapasiteyle oynuyorum. Ancak hızla iyiye gidiyorum. Birkaç maç sonra Türkiye gerçek Kezman'ı görecek" ifadesini kullandı.

Sıkıntı aşılacak

Takımda birçok yeni futbolcu olduğu için doğal olarak uyum sorunu yaşandığını kaydeden Kezman "Bu sıkıntı beni de olumsuz etkiliyor. Birbirimizi çok iyi tanımıyoruz. Ancak bu sorunu geride bırakma aşamasındayız. Taraftarımız biraz sabreder, bize destek vermeyi sürdürürse çok iyi olur. Takım arkadaşlarımın hepsi çok kaliteli, sadece zamana ihtiyaç var" dedi.

Deivid'in klasından şüphe duymam

Kezman, forvette birlikte oynadığı ancak yoğun eleştiriler alan Deivid'e güvendiğini kaydetti. Kezman, Brezilyalı futbolcu için şunları söyledi: "Deivid kendini kanıtlamış bir golcü. Onun klasından şüphe duymamız kesinlikle söz konusu olamaz. Sadece şanssız ve biraz daha zamana ihtiyacı var. Deivid atacağı gollerle, kendisini abartılı şekilde eleştirenleri utandıracaktır."

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 11 Kasım 2006, 07:12:38 »
Kaptandan mesaj

Sarı-lacivertli ekibin kaptanı Ümit Özat, taraftarlardan destek istedi. Tecrübeli futbolcu "Sürpriz puan kayıpları yaşadık diye sert şekilde eleştiriliyoruz. Ancak asıl böyle bir dönemde desteğe ihtiyacımız var. Taraftarımız bizim yanımızda olduğu sürece, bu takım başarılı olacaktır" diye konuştu.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 11 Kasım 2006, 07:12:54 »
Yedeklerin çoğu

NECATI BILGIC

F.Bahçe'nin yedekleri A.Gücü maçı 3-2 kazanılırken, hem futbol hem skor olarak göz doldurdu. Zico'nun başkente götürüp oynatmadığı Alex, Edu, Lugano, Kerim, Kezman ile milli takımlarda bulunanlar haricinde kalan futbolcular attıkları golün iki katını da ya kaçırdılar ya rakip kaleci Serkan'ın kurtarışlarıyla ağlara gönderemediler. Gündüz oynanmasına ve sıcak havaya rağmen sakatlanıp çıkan Kemal hariç bütün kadro 90 dakika sahada renktaşıyla başa baş mücadele ederken arkadaşlarına nazaran Mehmet Yozgatlı ve Uğur Boral daha çok dikkati çektiler ve neden ilk 11'e alınmadıklarının cevabını aradılar.

Deivid ağır kalıyor
A.Gücü, birkaç eksiğine rağmen önümüzdeki hafta yapacağı G.Saray maçına hazırlanıyordu. Bu nedenle F.Bahçe'ye karşı o bir çok takımın yaptığı 10 kişilik defans ve sert futbolu değil, "Oynarım, oynatırım" düşüncesiyle sahaya çıkmıştı. Bu da futbolu güzelleştirdi. Oyunun hemen başında kaleciyle karşı karşıya kalan Semih bu golü kaçırdı ama daha sonra attığı iki güzel golle, "Ben her zaman hazırım" mesajını verdi. Deivid bir gol attı, bir golü de çizgi üzerinden kurtarıldı. Ama güzel bir volesi kaleye giderken defansa çarptı. Ancak Brezilyalı oyuncunun markaj altında olmamasına rağmen neden başarılı olamadığı da ortaya çıktı: Ağır kalması. A.Gücü, Deivid'in golüyle yenik duruma düşmesine rağmen kornerden Da Silva'nın kafa vuruşuyla beraberliği sağladı. Ve ilk yarı Yozgatlı'nın nefis ortasını güzel bir vuruşla ağlara gönderen Semih'in golüyle 2-1 sona erdi. İkinci devrenin hemen başında yine Semih, Uğur Boral'ın uzun vuruşunu kesemeyen rakibinin ıskaladığı topla skoru 3-1'e yükseltti. F.Bahçe, Selçuk'un kafasının direkten dönmesi, Yozgatlı'nın nefis şutunun kalecide kalması ve Deivid'in çizgiden çıkarılan topuyla farkı açamadı. Ceyhun'un penaltısı skoru belirledi.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 11 Kasım 2006, 07:13:03 »
Nihat Özdemir doğru söylemiş

Stada girdiğimde maçın başlamasına 45 dakika vardı. Gözüm tribünlere takıldı. Büyük boşluklar vardı. Kendi kendime, daha vakit var, dolar dedim. Zaman geçti, fazla seyirci gelmedi... Tribünlerde de boş yerler kaldı. Çok şaşırdım; Liverpool maçını harika bir futbolla kapatmış Galatasaray’ı taraftarı böyle karşılamamalıydı...

Statta hiç boş yer bırakmamalıydı. Aklıma Fenerbahçe yöneticisi Nihat Özdemir’in sözleri geldi, “Galatasaray’a 40 bin kişilik stat yapmak günah. Seyircisi maça gelmiyor ki!” Adam doğru söylüyormuş. Ey koca Galatasaraylılar, şimdi size soruyorum: Ne zaman maça geleceksiniz? Galatasaray iyi oynar gelmezsiniz, şampiyon olur gelmezsiniz. Söyleyin bana, ne zaman tribünleri dolduracaksınız?
Gelelim maça... Galatasaray, Liverpool dönüşünü, maça kadar; Hakan oynasın mı, oynamasın mı tartışmasıyla geçirdi. Yorgun vücutlar bir sürpriz yapar mı, yapmaz mı diye merakla beklerken, maç Hakan’ın kaçırdığı bir golle başladı. Hoş, Hakan maç boyu birçok da gol kaçırdı. Gerets ısrarla Hakan’ı oynattı, hafta içi onu şikayet etmesine rağmen. Gerets’in hatası Ümit Karan’ı çıkartmasıydı.
Konyaspor diri bir takım... Topa iyi basıyor, Galatasaray’ı zorluyordu; Gerets bunu da görmedi. Ne hikmetse, Gerets bütün maçları bizim gibi seyreder oldu. İlk yarı Konyaspor’un bir golü vardı. Ayrıca, Ömer’in Hasan’a yaptığı; penaltı kuralların ta kendisiydi. Bir dakika sonra Hasan beraberliği sağladı. Sahada gerçek bir yıldız vardı: Arda ... O, çıktı, asist yaptı, 2-1 oldu; gol attı, 3-1 oldu. Ama Gerets, takımın yorgunluğunu düşünmüyordu. Maç 3-2 oldu. Hakemin bütün uğraşlarına rağmen, gol olmaz diye düşünürken, maç bir korner atışıyla 3-3 bitiverdi. Anlayacağınız, maça gelmeyen seyircinin ciddi olarak, sıkıntısını Galatasaray çekti. (alıntıdır.)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 11 Kasım 2006, 07:13:11 »
Ankaragücü:2 FENERBAHÇE:3

takımımız ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

GOLLER

10' (0 - 1) Deivid De Souza
Andre Ferreira Da Silva (1 - 1) 32'
44' (1 - 2) Semih Şentürk
47' (1 - 3) Semih Şentürk
Ceyhun Eriş pen. (2 - 3) 90'

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 11 Kasım 2006, 07:13:22 »
Formayı isteyenler maça!

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek isteyen Fenerbahçe, Ankaragücü ile özel maçta karşı karşıya geliyor

Kadroya giremeyenlere fırsat. Millilerin yokluğunda Ankaragücü’ne karşı kendisini Zico’ya beğendirenler forma şansı yakalayabilecek. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek isteyen Fenerbahçe, Ankaragücü ile özel maçta karşı karşıya geliyor. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14:30’da başlayacak ve Show TV’den naklen yayınlanacak. Bu maç, yedeklerin kendilerini Zico’ya gösterebilmesine şans tanıması açısından önem taşıyor. Kadroya giremeyenler, millilerin yokluğunda yakaladıkları bu fırsatı iyi kullanıp, hocanın gözüne girme amacında.

Özellikle orta alan
Selçuk, Önder, Mehmet Yozgatlı, Kemal, Serkan, Deniz, Semih, Uğur, Olcan, kaleci Serdar’a şans tanıyacak olan Brezilyalı hoca, önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak zorlu maraton öncesinde yedeklerin form durumunu görme şansı bulacak. Aurelio, Appiah, Tuncay, Tümer’in yokluğunda, orta saha oyuncuları kendilerini gösterme fırsatı bulabilecek. Önümüzdeki hafta Ankaraspor deplasmanına çıkacak olan Kanarya, bir anlamda da prova yapacak

Kaynak: Fanatik

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #95 : 11 Kasım 2006, 07:13:25 »
 kadri bilinmeyen ganalılar!!

fenerbahçemizin dinomosu stepan appiah kadar daha önce gelmiş ganalılarımızda varbunlardan biri Preko Yaw 8 eylül 1974 dıoğumlu gana eski bi futbolcumuzforvet hattında görev yaptı sanırım 4 numralaı formayı giydi ve arkadaşı johnson kadar fazla bir süre kalmadıçok dikkat etmişt,im bide devanlı kırmızı bir kramponla maça çıkıyordu OYNADIĞI TAKIMLAR Fenerbahçe Gaziantepspor RSC Anderlecht Yimpaş Yozgatspor Johnson Samuel fenerbahçedeyken çok sevdiğim gittiğinde ise çok üzüldüğüm bir futbolcuydu fenerbahçeye beraber geldiği prekodan daha uzun süre kalmıştı o zamanlar(tabi küçükken)gülben ergene olan hayranlığını duymuştum tam bir gülben ergen fanatiğidir.ganalı ve çok çalışkan yıllarca klübümüze hizmet veren bir futbolcumuz25-07-1973 gana doğumlu ve sanırım28 numralaı formayı giyiyorduOYNADIĞI TAKIMLAR Fenerbahçe Gaziantepspor Kayserispor RSC Anderlecht