Nihat Özdemir doğru söylemiş
--------------------------------------------------------------------------------
Stada girdiğimde maçın başlamasına 45 dakika vardı. Gözüm tribünlere takıldı. Büyük boşluklar vardı. Kendi kendime, daha vakit var, dolar dedim. Zaman geçti, fazla seyirci gelmedi... Tribünlerde de boş yerler kaldı. Çok şaşırdım; Liverpool maçını harika bir futbolla kapatmış Galatasaray’ı taraftarı böyle karşılamamalıydı...
Statta hiç boş yer bırakmamalıydı. Aklıma Fenerbahçe yöneticisi Nihat Özdemir’in sözleri geldi, “Galatasaray’a 40 bin kişilik stat yapmak günah. Seyircisi maça gelmiyor ki!” Adam doğru söylüyormuş. Ey koca Galatasaraylılar, şimdi size soruyorum: Ne zaman maça geleceksiniz? Galatasaray iyi oynar gelmezsiniz, şampiyon olur gelmezsiniz. Söyleyin bana, ne zaman tribünleri dolduracaksınız?
Gelelim maça... Galatasaray, Liverpool dönüşünü, maça kadar; Hakan oynasın mı, oynamasın mı tartışmasıyla geçirdi. Yorgun vücutlar bir sürpriz yapar mı, yapmaz mı diye merakla beklerken, maç Hakan’ın kaçırdığı bir golle başladı. Hoş, Hakan maç boyu birçok da gol kaçırdı. Gerets ısrarla Hakan’ı oynattı, hafta içi onu şikayet etmesine rağmen. Gerets’in hatası Ümit Karan’ı çıkartmasıydı.
Konyaspor diri bir takım... Topa iyi basıyor, Galatasaray’ı zorluyordu; Gerets bunu da görmedi. Ne hikmetse, Gerets bütün maçları bizim gibi seyreder oldu. İlk yarı Konyaspor’un bir golü vardı. Ayrıca, Ömer’in Hasan’a yaptığı; penaltı kuralların ta kendisiydi. Bir dakika sonra Hasan beraberliği sağladı. Sahada gerçek bir yıldız vardı: Arda ... O, çıktı, asist yaptı, 2-1 oldu; gol attı, 3-1 oldu. Ama Gerets, takımın yorgunluğunu düşünmüyordu. Maç 3-2 oldu. Hakemin bütün uğraşlarına rağmen, gol olmaz diye düşünürken, maç bir korner atışıyla 3-3 bitiverdi. Anlayacağınız, maça gelmeyen seyircinin ciddi olarak, sıkıntısını Galatasaray çekti. (alıntıdır.)