İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

Sayfa: 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88
1021
BEŞİKTAŞ / Sergen'in golü yetmedi: 3-3
« : 07 Şubat 2007, 19:01:15 »
Türkiye 2. Ligi B Kategorisi 1. Klasman Grubu'nda mücadele eden Yalovaspor kendi evinde oynadığı maçta Etimesgut Şekerspor ile 3-3 berabere kaldı.

STAT: Yalova Atatürk
HAKEMLER: Taner Gizlenci , Özmen Atalay , İbrahim Bozbey 
YALOVASPOR: Bora , Emrah , Hüseyin , Tevfik , Ekrem , Deniz , Enis  (Yıldıray dk. 86 ?), Samet , Ömer , Oktay , Gökhan 
ETİMESGUT ŞEKERSPOR: Armağan , Ahmet  (İbrahim dk. 46 ), Aytaç , Güngör , Sergen , Şenol  (Hüseyin dk. 54 ), Mustafa , Eyüp , Serdal  (Ahmet Büven dk. 68 ), Rasim , Muhammet 
GOLLER: Sergen (dk. 13), Rasim (dk. 75), Ahmet Güven (dk. 79), Ömer (dk. 17), Oktay (dk. 64 ve 85)
SARI KARTLAR: Tevfik, Deniz, Enis (Yalovaspor), Serdal (Etimesgut Şekerspor)


07.02.2007   

Kaynak : İHA

1022
BEŞİKTAŞ / Milne'e borç 77 bin sterlin
« : 07 Şubat 2007, 19:00:39 »
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş., geçen sezon kulüpte bir süre altyapı koordinatörlüğü görevi yapan Gordon Milne'nin açtığı alacak davasıyla ilgili, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bilgi verdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş.'den İMKB'ye yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi: ''Gordon Milne ile şirketimiz arasında imzalı sözleşmenin karşılıklı feshi amacıyla akdedilen sözleşmede, fesih tazminatı olarak kararlaştırılan bedelin ödenmesi konusunda ihtilaf bulunmaktadır. 1 adet senetle ilgili olarak yapılan takibe karşı, hukuki girişimlerimizi yapmış bulunmaktayız. Hukuki neticede, şirketimiz aleyhine tecelli etmesi halinde bahse konu senet bedeli tarafımızdan ödenecektir. Senet bedelinin ödenmesi halinde iflas takibinin konusuz kalacağı da aşikardır. Şirketimizin bu ve buna benzer yükümlülükleri yerine getirecek mali gücü vardır ve her zaman da var olmuştur.'' Bu arada, gönderilen yazıda, ''Gordon Milne ile şirketimiz arasında ihtilaf konusu olan ve icraya intikal eden 1 adet senedin bedeli 77.000 İngiliz sterlinidir'' denildi.
07.02.2007   

Kaynak : AA

1023
FENERBAHCE / F.Bahçe'de ilk hedef Ç.Rize
« : 07 Şubat 2007, 19:00:04 »
Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, sarı-lacivertli takımın, hafta sonu deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüğünü ifade etti.

UEFA Kupası'nda 14 Şubat Çarşamba günü Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla yapacakları maç öncesi, Çaykur Rizespor karşısında deplasmanda önemli bir sınav vereceklerini belirten Ballı, ilk hedeflerinin bu karşılaşmayı kayıpsız geçmek olduğunu vurguladı.

Ballı, Rize deplasmanının ardından UEFA Kupası maçına konsantre olacaklarını anlatarak, ''Takımımız, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürüyor, hafta sonundaki maçı kayıpsız atlatıp AZ Alkmaar maçında sevgilisi taraftarla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyor.

14 Şubat günü iki sevgili buluşacak. Taraftarımızın takıma verdiği destek ve gösterdiği sevginin de zaten başarılı sonuçları getireceğine inanıyoruz'' şeklinde konuştu.


07.02.2007   

Kaynak : AA

1024
FENERBAHCE / "F.Bahçe'yi puansız göndereceğiz"
« : 07 Şubat 2007, 18:59:27 »
Çaykur Rizespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, Fenerbahçe'yi Rize'den puansız göndereceklerine inandığını söyledi. Zehiroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile yapacakları zorlu maça en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, ''Fenerbahçe maçından çok ümitliyim.

Fenerbahçe'yi Rize'den puansız göndereceğimize inanıyorum. Futbolcularımız da inancını ve mücadele güçlerini sahaya yansıtırsa bu maçtan istediğimiz sonucu alırız'' dedi.

Ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakalamak istediklerini ifade eden Zehiroğlu, ''Bu nedenle her maça bir final niteliğinde bakıyoruz.

Fenerbahçe maçı da bu finallerden biri olacak. Özellikle iç saha maçlarında taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Fenerbahçe maçının en zorlu iç saha maçlarından biri olacağını biliyoruz.

Fakat biz de bir an önce ligde alt sıralardan kurtulup kendimize orta sıralarda yer edinmek istiyoruz'' diye konuştu.

Çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını kaydeden Zehiroğlu, şunları söyledi:

''Ligde bir iki maç üst üste kazandıktan sonra çok iyi bir hava yakalayacağımızı düşünüyorum. İkinci yarının en fazla adından söz ettiren takımı olmak istiyoruz. Bunu da futbolcularımız ve teknik heyetimizin başarabilecek gücü ve tecrübesi var.

Sadece Çaykur Rizespor'a gönül veren taraftarımız gelsinler ve bu zor günde takıma destek olsunlar. Onların desteği ile başaramayacağımız sonuç yok.''

07.02.2007   

Kaynak : AA

1025
Milli Takim / 'Dev Adamlar' geliyor
« : 07 Şubat 2007, 18:57:19 »
Türk basketboluna yeni yıldızlar kazandırmayı isteyen ve bu yönde 7-12 yaş gurubu arasında öğrencileri buluşturan Dev Adamlar Basketbol Okulları, minik yıldız adaylarıyla görücüye çıktı.

İstanbul Abdi İpekçi Salonu'nda kendilerine uygun hazırlanan potalarda mücadele eden küçük sporcular, yaş guruplarına göre birbirleriyle turnuva maçında karşı karşıya geldi. Minik 'Dev' adamların yaptıkları hareketler seyircilerden zaman zaman büyük alkış alırken bazı küçük sporcuların büyüklerini aratmayan hareketler yapmaları dikkat çekti. Çocuklarının gelecekte iyi birer sporcu ve basketbolcu olmalarını arzuladıklarını ifade eden aileleri ise, minik basketbolcuların maçlarını heyecanla takip etti.

Organizasyonla ilgili bilgi veren Dev Adamlar Basketbol Okulları Sorumlusu Haşim Tümdoğan, öncelikli amaçlarının çocuklara spor yapmayı öğretmek olduğunu belirtirken geleceğin basketbol yıldızlarını yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

07.02.2007   

Kaynak : İHA

1026
Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga, Ronaldinho'nun kendisini milli takımda mutsuz hissetmesini söylemesi halinde yıldız futbolcuyla yüz yüze bir görüşme yapacağını söyledi. İngiliz basınında yer alan Barcelona'nın yıldız futbolcusu Ronaldinho'nun Brezilya Milli Takımı'nda oynamak istemediği şeklindeki iddialar teknik direktör Dunga'yı harekete geçirdi. Özellikle, Brezilya'nın hazırlık maçında Portekiz'e 2-0 yenildiği karşılaşmada Ronaldinho'nun sakatlığını öne sürerek forma giymemesi kafaları karıştırmıştı.

"İlk yenilgilerini aldılar"

Brezilya bu karşılaşmada Dunga yönetiminde ilk yenilgisini tatmıştı. Dunga, iddialar üzerine yaptığı açıklamada, Ronaldinho'nun milli takımı bırakma gibi bir düşüncesi olduğunu düşünmediğini ifade ederek, onunla konuşuncaya kadar da endişelenmeyeceğini ifade etti. "Yüz yüze çok şey konuşulabilir" diyen Dunga, O'nunla doğrudan konuşmak zorunda olduğunu söyledi. Dunga, "Bizimle herhangi bir problemi yok. Ben takımımdaki tüm problemleri futbolcularımla konuşarak çözüyorum" dedi. Brezilya Arsenal'in Emirates Stadyumu'nda karşılaştığı Portekiz'e Simao ve Ricardo Carvalho'nun maçın son bölümlerindeki golleriyle boyun eğmiş ve 2-0 yenilmişti. Bu maçta Brezilya'nın yıldızları Robinho ve Ronaldinho, sakatlıkları nedeniyle forma giyememişti.

07.02.2007   

Kaynak : İHA

1027
GALATASARAY / Cim Bom'da Hakan müjdesi
« : 07 Şubat 2007, 18:55:35 »
Sezonun ikinci yarısında 2 lig ve 1 kupa maçında toplam 2 gol atan sarı kırmızılı takımda belirgin bir gol sıkıntısı çekiliyor. Hakan Şükür'ün Ankaraspor maçında sakatlanmasının ardından sarı kırmızılılar, Erciyesspor ve Kayserispor maçlarında gol atma başarısını gösteremediler. İlerleyen yaşına rağmen Hakan Şükür sarı kırmızılı takım için çok önemli bir gol silahı olma özelliğini koruduğu bir kez daha ortaya çıktı. Ancak sol kaburga kemiğinde ezilme olan Hakan Şükür'ün takımının bu hafta oynayacağı zorlu Vestel Manisaspor maçında da forma giyemeyeceği kesinleşti. Ancak golcü oyuncunun bir hafta sonra Gaziantepspor deplasmanında forma giyme şansının artığı ve sağlık ekibinin yıldız oyuncuyu bu maça yetiştirmek için çaba gösterdiği açıklandı.

07.02.2007   

Kaynak : DHA

1028
TRABZONSPOR / Karaman'dan Ceyhun'a gönderme
« : 07 Şubat 2007, 18:54:15 »
Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ankaraspor karşısında takım oyununu üst seviyelere çıkarttıklarını belirterek, ''Ancak futbolda iyi oynamak yeterli olmuyor. Ankaraspor maçı takım oyunu anlayışı içinde geride kalan maçlarımızın en iyisiydi'' dedi. Ankaragücü, cumartesi günü kendi sahasında yapacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

SAKATLAR AYRI ÇALIŞTI

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde yapılan antrenmana bütün oyuncular katılırken, sakatlıkları süren Petkov ve Mustafa Özkan takımdan ayrı çalıştı, Ankaraspor maçında ayağına darbe alan Emre de takımdan ayrı koşu yaptı. Teknik direktör Karaman, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankaraspor maçında iyi oynadıklarını, ancak futbolda iyi oynamanın yeterli olmadığını söyledi.


"PUAN KAYBI MORAL OLDU"

Kaybedilen 3 puan sonrası taraftarlarının takımı tesislerde alkışlayarak karşıladığını ifade eden Karaman, bunun, takımın motivasyonu açısından çok olumlu olduğunu belirterek, taraftarlara teşekkür etti. Ankaraspor maçının geride kaldığını ve cumartesi günü oynayacakları Kayserispor maçının zorluğuna dikkati çeken Karaman, ''Kayserispor çok iyi bir takım ve çok iyi oyuncuları var. Ankaraspor maçında eksikliğini aradığımız taraftarımıza bu maçta kavuşacağız. Hem 3 puanı hem de iyi bir oyun düşünüyoruz'' diye konuştu. Ceyhun'un takımdan ayrılmasının takımı etkilemeyeceğini de belirten Karaman, ''Ceyhun iyi bir oyuncuydu, ancak biz o konuyu kapattık. Futbol bir takım oyunudur. Eğer bir takım sürekli bir oyuncusuna bağlı kalıyorsa o takım, takım değildir. Ceyhun, bizde iyi şeyler yaptı, ama kendisinin olmadığı maçlarda da ortaya koyduğumuz bir performansımız var. Hiç kimse tek başına maç kazandırmaz'' diyerek sözlerini tamamladı.

07.02.2007   

Kaynak : AA

1029
GALATASARAY / Servet G.Saray'da iddiası!
« : 07 Şubat 2007, 18:53:23 »
Hürriyet gazetesinin 06 Şubat bugünkü sayısında yayınlanan habere göre; Adnan Polat’la görüşüp anlaşmaya varan milli futbolcu, Beşiktaş, Trabzon ve V.Manisa’nın teklifini geri çevirdi.

Sezon öncesi F.Bahçe’den Sivasspor’a transfer olan A Milli Takım’ın stoperi Servet Çetin, önümüzdeki sezon için G.Saray’la anlaşmaya vardı. Ligin ilk yarısı biter bitmez Florya’da G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’la yemekte bir araya gelerek sarı kırmızılı takıma gelme sözü veren Servet, bu yüzden Beşiktaş, Trabzonspor ve Vestel Manisaspor’un teklifini geri çevirdi.

Polat’ın, "Seni takımımızda görmek istiyoruz. Ancak bonservis ücreti ödeyemeyiz. Sezon sonunda sözleşmen sona eriyor. Bizde oynar mısın?" dediği milli futbolcu, "Ben, Sivasspor’a geldiğimde, oradan ayrıldığımda kulübe para kazandıracağım sözünü vermiştim.

Söz kestiler

500 bin dolar gibi bir rakam konuşuldu. Eğer bu sorun çözülürse, neden olmasın?" karşılığını vermişti. Daha sonra tarafların bu kez telefonda söz kestikleri öğrenildi.

Teklif gelmesi halinde 1 yıllık opsiyonlu sözleşmesi bulunan Song veya Tomas’ın gönderilmesi gündeme gelecek.

06.02.2007   

Kaynak : Hürriyet

1030
FENERBAHCE / F.Bahçe'nin eğlencesi R. Carlos
« : 07 Şubat 2007, 18:52:59 »
Fenerbahçe'nin dün akşamki antrenmanının sürpriz bir konuğu vardı. Serkan Balcı, 'Roberto Carlos' ismini verdiği kurt köpeğini çalışmaya getirince takım arkadaşlarına eğlence çıktı.

Alex'in büyük ilgi gösterip uzun süre oynadığı Carlos, Mehmet Yozgatlı'ya zor anlar yaşattı. Köpek fobisi olan Mehmet çalışacak alan bulmakta zorlandı. Hiç durmadan koşup yorulmak bilmeyen köpeği futbolcular Tuncay'a benzettiler.


kaynak : sabah

1031
GALATASARAY / G.Saray hızla yaşlanıyor
« : 07 Şubat 2007, 18:51:55 »
İstatistikler, Turkcell Süper Lig’de geçen yıl şampiyonluğu kazanan bu sezon da lider Fenerbahçe ile amansız bir yarış içine giren Galatasaray’ın hızla yaşlandığını ortaya koyuyor.

Sarı kırmızılıların Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Kayserispor karşısında mücadele eden kadrosunun yaş ortalaması 28.9 ile neredeyse 30 yaş sınırına dayandı. G.Saray bu yüksek ortalama ile Çaykur Rizespor’dan sonra ’Süper Lig’de geçen haftanın en yaşlı ikinci takımı’ oldu.

Beşiktaş’tan 3.7 yaş fazla

Trabzonspor’un Vestel Manisaspor önündeki kadrosunun yaş ortalaması 26.7 iken, bu sayı Gençlerbirliği ile oynayan Fenerbahçe’de 26.5’e düşüyor. Gaziantepsor ile deplasmanda mücadele eden Beşiktaş’ın yaş ortalaması 25.2’ye kadar inerken, bu aynı zamanda siyah beyazlıları da ’Ligde geçtiğimiz haftanın en genç ikinci takımı’ yaptı. Geçen hafta sahaya çıkan ekipler içinde en genci ise, 24.6 yaş ortalaması ile Gençlerbirliği.

Kiralık gönderdiler

Yeniden Galatasaray’a dönecek olursak, sarı kırmızılıların Kayseri’de bu yüksek ortalamaya, 36 yaşındaki Hakan Şükür, 35 yaşındaki Ergün Penbe ve 34 yaşındaki Emre Aşık olmadan ulaştığını hatırlatmakta fayda var. G.Saray’ın hafta sonu ortalamasını yükselten oyuncular ise, 36 yaşındaki Mondragon ve 34 yaşındaki Okan Buruk oldu. Sarı kırmızılı kulübün genç futbolcularından Özgürcan ve Uğur’u Kayserispor’a, Oğuz’u ise Vestel Manisaspor’a kiralamasının da bu tablonun ortaya çıkmasında önemli payı bulunuyor.

Ç.Rize 29.3
G.Saray 28.9
Bursa 28.7
K.Erciyes 28.4
Sakarya 28.4
G.Antep 28.1
Antalya 28.0
Denizli 28.0
Sivas 27.5
Konya 27.0
Trabzon 26.7
F.Bahçe 26.5
V.Manisa 26.0
Ankara 26.0
A.Gücü 26.0
Kayseri 25.9
Beşiktaş 25.2
G.Birliği 24.6


07.02.2007   

Kaynak : Hürriyet

1032
GALATASARAY / Arda operasyonu başladı!
« : 07 Şubat 2007, 18:51:26 »
G.Saray'da 'Arda operasyonu' start aldı. Sezon başında parlayan ve art arda ortaya koyduğu başarılı performanslarla dikkat çeken genç futbolcu, Bordeaux maçında gördüğü gereksiz kırmızı kartla tartışılmaya başlanmıştı. Sonradan formunda da belirgin bir düşüş gözlenen yıldız oyuncu Erciyesspor ve Kayseri maçları sonrası "Arda'ya ne oluyor" dedirtti.

Sarı-kırmızılı yönetim genç oyuncunun formunda dalgalanmalar yaşanmasının normal olduğunu düşünse de, polemiklerin Arda'ya zarar vermesinden çekiniyor. Adnan Polat ve Haldun Üstünel bunu önlemek için yıldız futbolcuyla özel olarak görüştüler.

'AĞLAMA ZAMANI DEĞİL'
Kayseri dönüşü havaalanında Arda'nın suratının asık olduğunu gören Polat'ın, "Şimdi ağlama zamanı değil. Sana güveniyoruz. Kısa zamanda eski Arda'yı da geçeceksin. 15-20 maç üst üste iyi oynadın, 1-2 maçlık performansınla mı değerlendirileceksin? Bu ülkenin en önemli yeteneğisin. Yeter ki kendine güven. Sakın ola ki bir daha başın öne eğilmesin" dediği öğrenildi.

Arda'yı kafasından öpen Üstünel de bundan böyle genç yıldızla özel olarak ilgilenecek ve moralinin düzelmesi için çaba sarfedecek. Öte yandan sarı-kırmızılı taraftarlar da önümüzdeki maçlarda Arda'ya özel ilgi göstermeyi ve bu futbolcunun moralinin düzelmesi için sık sık lehinde tezahürat yapmayı düşünüyor. Tribünlerin de katılımıyla tüm camia Arda'yı eski günlerine döndürmek için seferber olacak.


07.02.2007   

Kaynak : Sabah

Sayfa: 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88