İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

925
Premier Lig'de 27. Haftası'nda konuk ettiği Charlton'ı 2-0 yenen Manchester United'te Sir Alex Ferguson, rakiplerle değil kendi maç ve skorlarıyla ilgilendiklerini söyledi.

Charlton galibiyetinin ardından Chelsea ile olan 6 puanlık farkı koruduklarının hatırlatılması üzerine, iyi bir mücadele ettiklerini ve 3 puanı hak eden tarafıın kendilerinin olduğunu söyledi.

Manchester United; Charlton'ı, 24. dakikada Ji-Sung Park ve bitime 8 dakika kala Darren Fletcher'ın golleriyle yenmişti.

11.02.2007   

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler

926
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Yarışta Milan önde gidiyor
« : 11 Şubat 2007, 11:56:56 »
Catania - Palermo maçının sonrasında Serie A'da maçlar ertelenip bir dizi güvenlik kararlarının alınmasının ardından, kulüpler güvenlik önemlerini tamamlayıp, seyircili oynmak için birbirleriyle yarışıyor.

11 Kulübün stadyumu yeterli güvenlik önlemlerine sahip olmazken, AC Milan ve Inter Milan'ın kullandığı San Siro Stadyumu'nda güvenlik eksiklikleri hızla tamamlanıyor.

100 kişilik bir ekiple eksiklikler tamamlanırken, 78.000 kişilik stadyum için 160 turnikeye ihtiyaç duyuluyor ve geride kalan günlerde 28 adet yeni turnike daha eklendi.

Eklenen 28 turnike ile 40.000 kişinin zorlanmadan tribünlere ulaşılabileceğini kaydedildi.


11.02.2007   

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler

927
TRABZONSPOR / Trabzonspor çıkış arıyor
« : 11 Şubat 2007, 11:55:58 »
Turkcell Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Trabzonspor evinde Gaziantespor'u konuk ediyor. Mücadele 16.00'da başlayacak ve hakem Bülent Demirlek karşılaşmayı yönetecek.

Süper Lig’in ikinci yarısından büyük beklentileri olmasına rağmen ilk 2 maçta toplam 2 puanda kalan Trabzonspor, bugün, oldukça kritik bir 90 dakikaya çıkıyor.

MUHTEMEL 11'LER:

TRABZONSPOR:
Tolga
Musa
Stepanov
Risp
Celaleddin
Gökdeniz
Hüseyin
Ayman
Ceyhun
Yattara
Umut

G.ANTEPSPOR:
Hasagiç
Mehmet Ç.
Afanou
Bekir
Faruk
Kirita
Özgür
Zurita
Göksel
Veysel
Diawara

STAT: Avni Aker
SAAT: 16.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Bülent Demirlek

42. RANDEVU

Trabzonspor ile Gaziantepspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 42. kez karşı karşıya gelecekler. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 41 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 22-9 üstünlüğü bulunuyor. 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, 72 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 38 gol gördü.

Trabzonspor, bu sezon Gaziantepspor ile lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere 2 kez karşılaştı. Trabzonspor, ligin ilk yarısında Gaziantep'de yapılan karşılaşmada 2-1 yenilirken Fortis Türkiye Kupası'nda ise sahasında rakibini 1-0 mağlup etti. Trabzonspor'un 2 maçtaki 2 golünü ise yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, kaydetti.

 


11.02.2007   

Kaynak : SuperSpor ve Ajanslar

928
GALATASARAY / 20 maçlık yenilmezlik serisi
« : 11 Şubat 2007, 11:55:23 »
20 maçlık yenilmezlik serisi

Vestel Manisa ile bu akşam evinde karşılaşacak G.Saray’da, tek hedef galibiyet. Ligde 7 puan gerisinde bulunduğu F.Bahçe’nin Rize deplasmanından yenilgiyle dönmesiyle takım üzerinde artan baskıyı hisseden teknik direktör Eric Gerets, stresi azaltmaya çalışıyor. Sami Yen Stadı’ndaki 20 maçlık yenilmezlik serisini hatırlatan Belçikalı hoca, öğrencilerini motive etmeye çalışıyor.

Dünkü son taktik idmanda da hücum organizasyonlarının üzerinde durdu. Defansın göbeğindeki Tomas ve Song’la özel olarak görüşen Gerets, Manisa hücumlarında daha dikkatli olmalarını istedi

CARRUSCA’YA İLK 11 YOLU
Hasan Şaş’ın formsuzluğunda Arda’yı sağ tarafa çekecek Belçikalı hocanın, Carrusca’yı ilk 11’e alması bekleniyor. Sarı-kırmızılılarda sakat Hakan Şükür, Cihan, Aydın ve M. Topal kadroda yer almazken, Ayhan’ın durumu maç saatinde belli olacak.

Bu arada Vestel maçının Gerets açısından özel bir önemi var. Gönderileceği yönündeki haberlerin ardından ’yeni hoca adayı’ olarak gösterilen Ersun Yanal’ı bir kez deviren, bir kez de berabere kalan Belçikalı teknik adamın, Yanal’ın takımını yenip, yönetime de mesaj yollaması bekleniyor.


11.02.2007   

Kaynak : Vatan

929
GALATASARAY / Aslan'ın zirve takibi
« : 11 Şubat 2007, 11:54:42 »
Turkcell Süper Lig'de 20. haftanın kapanış maçında Galatasaray Vestel Manisaspor'u Ali Sami Yen'de konuk ediyor. V.Manisa teknik direktörü Ersun Yanal'ın geçtiğimiz haftalarda adının Galatasaray ile geçmesinden dolayı sarı-kırmızılı ekip ve teknik direktör Eric Gerets için bu maç ayrı bir anlam taşıyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Galatasaray, Vestel Manisaspor ile yarın oynayacağı karşılaşmayı kazanarak, zirve takibini sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Hakan Şükür, Cihan, Aydın ve Mehmet Topal bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray:
Mondragon
Sabri
Song
Tomas
Orhan
Okan
İnamoto
İliç
Arda
Necati
Ümit

V.Manisaspor:
Fevzi
Ümit (Şener)
Burak
Kalabane
Hakan Balta
Borbiconi
Selçuk
Uğur
Reinaldo
Metin
Holosko

STAT: Ali Sami Yen
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00
HAKEM: Bülent Yıldırım

G.SARAY V.MANİSA'YA KARŞI ÜSTÜN

Galatasaray ile Vestel Manisaspor takımları, Turkcell Süper Lig'de yarın 4. kez karşı karşıya gelecek. Lig tarihinde ilk kez geçen sezon karşılaşan iki ekip arasında geride kalan 3 maçtan 2'sini Galatasaray kazandı, 1'i ise berabere bitti. Geçen sezonki maçları Galatasaray, İzmir'de 4-1, İstanbul'da da 4-2'lik skorlarla kazanırken, bu sezonun ilk yarısında Manisa'da oynanan mücadele 2-2 bitti.


11.02.2007   

Kaynak : SuperSpor ve Ajanslar

930
BEŞİKTAŞ / Nobre'den yalanlama!
« : 11 Şubat 2007, 11:53:55 »
Nobre'den yalanlama!

Beşiktaşlı futbolcu Mert Nobre, kendi ağzından yazılan “Nobre, Alex’e paramızı alamıyoruz diye dert yandı” haberine sert tepki verdi. Brezilyalı yıldız, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine bir açıklama yaparak, şu görüşleri savundu: “F.Bahçeli futbolcu Alex ile uzun yıllara dayanan bir dostluğum var. Dolayısıyla Türkiye’de yaşayan iki Brezilyalı’nın, dost olarak özel hayatlarında görüşmeleri son derece doğal. Ama ben profesyonel bir futbolcu olarak, formasını giydiğim camia ve takım ile ilgili bir bilgiyi, sıkıntıyı veya olumlu bir konuyu asla sorumlu olduğum kişiler dışında kimseyle paylaşmam.

‘BURADA MUTLUYUM’
Haberde yer alan Alex’le takımımı ilgilendiren konular hakkında konuştuğum iddiası tamamen asılsız. Öte yandan Beşiktaş forması giydiğim günden itibaren, siyah-beyazlı takımda hiçbir ödeme sıkıntısıyla da karşı karşıya kalmadım. Bu haberdeki iddiaların, benim profesyonellik anlayışım ile hiçbir şekilde bağdaşmayacağını, beni tanıyan herkes çok iyi bilir. Beşiktaş’ta bulunmaktan çok mutluyum. Sezon başında iyi bir transfer yaptım. Giydiğim formanın hakkını vermek için de elimden gelen her şeyi sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Taraftarların da beni ne kadar çok sevdiğini çok iyi biliyorum.”

11.02.2007   

Kaynak : Vatan

931
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş evinde Kartal
« : 11 Şubat 2007, 11:51:59 »
Turkcell Super Lig'in 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş evinde Denizlispor'u 2-0 yenerek İnönü Stadı'nda yaptığı son dört maçı da kazandı. Beşiktaş bu galibiyetle lider Fenerbahçe'nin puan kaybettiği bir haftada zirveye bir adım daha yaklaşırken, Denizlispor ise ligin son sıralarına demir attı.


Lider F.Bahçe'nin Rize deplasmanından bugün yenilgiyle dönmesiyle aradaki puan farkını kapama şansı yakalayan Beşiktaş maça çok hızlı başladı ve 19. dakikada Ricardinho'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Nobre'nin de bir hafta uzak kaldığı sahalara geri dönmesiyle hücum hattı güçlenen Beşiktaş ilk yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı açılış Bobo'dan...

İkinci yarıya da hızlı başlayan Beşiktaş 46. dakikada Bobo'nun attığı golle farkı ikiye çıkardı. Bu dakikalardan sonra da ataklarına devam eden Beşiktaş Nobre, Bobo ve Ricardinho ile girdiği sayısız gol fırsatlarından sonuç alamadı. Öte yandan Denizlispor ise maçta doğru dürüst bir pozisyona giremedi ve varlık gösteremedi. Beşiktaş maçtan 2-0 galip ayrılırken, puanını 36'ya çıkarttı ve lider Fenerbahçe ile puan farkını 5'e indirdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

5. dakikada Ricardinho'nun pasında ceza yayı önünden Bobo'nun sert vuruşunda top, farklı şekilde auta çıktı.
19. dakikada Bobo'nun ara pasında ceza sahasında topu kontrol eden Delgado'nun sağ çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Süleyman'dan sekti. Seken topu önünde bulan Ricardinho'nun kale önünden plasesinde meşin yuvarlak, ağlarla buluştu. 1-0
26. dakikada sol kanattan İbrahim Üzülmez'in ceza sahasına ortasında ön direkte Nobre'nin kafa vuruşunda defansa çarpan top, kornere çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

46. dakikada Koray'ın ceza sahasına derinlemesine pasıyla buluşarak ceza sahasına giren Bobo, topu sağ çapraza çekerek yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 2-0
61. dakikada ceza sahasından Bobo'nun pasında topla buluşan Delgado'nun sağ çaprazdan yerden vuruşunda top, yandan auta çıktı.
65. dakikada Nobre'nin ara pasında ceza sahasında Ricardinho, kaleci Süleyman ile karşı karşıya kaldı. Ricardinho'nun vuruşunda Süleyman, mutlak bir golü ayaklarıyla önledi.
75. dakikada İbrahim Üzülmez'in pasında topla ceza sahasına giren Bobo'nun vuruşunda Erman, son anda araya girerek topu kornere attı.
79. dakikada ceza sahası dışından Yusuf'un sert vuruşunda top, az farkla üstten auta çıktı.
81. dakikada sağ kanattan kazanılan serbest atışı kullanan Yusuf'un ceza sahasına ortasında Kratochvil'in kafa vuruşu ağlara gitti, ancak karşılaşmanın hakemi, pozisyonda Serhat'ın, kaleci Runje'ye yaptığı hareketi faul olarak değerlendirdi.
90+3'te Koray'ın pasında topla buluşan Gökhan Güleç'in ceza sahası sağ çaprazından sert vuruşunda top, farklı şekilde üstten auta çıktı.

STAT: BJK İnönü
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Cemal Gemici, Timur Direkler
BEŞİKTAŞ: Runje, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Delgado, Koray, Serdar Kurtuluş, Ricardinho, Nobre (Burak dk. 74), Bobo (Gökhan Güleç dk. 87)
YEDEKLER: Murat Şahin, Mehmet Sedef, Mustafa Doğan, Gökhan Zan, İbrahim Akın
TEKNİK DİREKTÖR: Jean Tigana
DENİZLİSPOR: Süleyman Küçük, Bülent, Kratochvil, Erman (İbrahim Çelik dk. 76), Tomas, İbrahim Ege (Fatih Egedik dk. 85), Ahmet, Moreira, Kroupa, Serhat, Süleyman Görgün (Yusuf dk. 65)
YEDEKLER: Souleymanou, Murat, Nascimento, Fatih
TEKNİK DİREKTÖR: Güvenç Kurtar
GOLLER: Ricardinho (dk. 19), Bobo (dk. 46)
SARI KARTLAR: Ali Tandoğan (Beşiktaş), Bülent, Erman (Denizlispor)


11.02.2007   

Kaynak : SuperSpor ve İHA

932
FENERBAHCE / Hooijdonk FIFA'ya başvurdu!
« : 11 Şubat 2007, 11:51:25 »
Fenerbahçe’nin eski yıldızlarından Hollandalı golcü Pierre Van Hooijdonk, prim alacakları ile ilgili olarak FIFA’ya başvurdu. Sarı lacivertli kulüpten 400 bin Euro prim alacağı olduğunu ileri süren Van Hooijdonk, Fenerbahçe yönetiminden, "31 Ocak 2007 tarihine kadar ödeme yapılacak" sözü almasına rağmen, alacaklarının ödenmemesi üzerine FIFA’ya başvurmak zorunda kaldığını söyledi.

"İki yıldır bekliyorum"

İki yıldır alacaklarının ödenmesini beklediğini vurgulayan Pierre Van Hooijdonk, "Güzel anıların olduğu bir kulübe karşı böyle bir dava açmak bir hayli zor oldu. Fenerbahçe’den ayrılalı iki yıl oluyor. Halen oradaki insanlarla çok iyi ilişkilerim var. Bu yola başvurmayı tercih etmezdim. Ama artık bu işin çözümlenmesi gerekiyor" dedi. Fenerbahçe’de oynadığı dönemde maaşı konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadığını belirten Hooijdonk, "Banka garantisi olduğu için maaş alacaklarımda hiçbir sorun çıkmadı" diye konuştu. 1989’da RBC Roosendaal’da futbol yaşamına başlayan ve NAC Breda, Benfica, Celtic gibi kulüplerde top koşturduktan sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Van Hooijdonk, 2006’da NAC Breda’ya dönmüştü. Bu sezon futbol kariyerine son vermeye hazırlanan Pierre Van Hooijdonk, şu an Hollanda’nın ünlü kulübü Feyenoord’da forma giyiyor.

11.02.2007   

Kaynak : Hürriyet

933
FENERBAHCE / Rize taraftarı Yıldırım'ı çıldırttı
« : 11 Şubat 2007, 11:50:46 »
Çaykur Rize taraftarları, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı çıldırttı. Yıldırım, taraftarların kendisi hakkında askerlikle bağlantılı tezahüratlar yapması karşısında kıpkırmızı kesildi. İlk yarının sonuna doğru 'tacize' daha fazla dayanamayan Yıldırım taraftarların üzerine yürümek için hareketlendi. Çaykur Rize Başkanı Ekrem Cengiz taraftarları zor da olsa susturdu.
11.02.2007   

Kaynak : Sabah

934
FENERBAHCE / Çayın demi ağır geldi: 2-1
« : 11 Şubat 2007, 11:50:02 »
Turkcell Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde lider Fenerbahçe Karadeniz'de Çaykur Rizespor deplasmanına çıktı.

Gelecek hafta UEFA Kupası'nda oynayacağı AZ Alkmaar maçının provası niyetine çıktığı Rizespor deplasmanında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak taraftarlarını üzdü. Rizespor'a galibiyeti getiren goller 6. dakikada penaltıdan Zafer Biryol ve 18. dakikada Ferdi'den gelirken, F.Bahçe'nin tek golünü 68. dakikada Semih Şentürk kaydetti.

Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'un mücadelesi öncesi tribünlerde renkli görüntüler vardı. Fenerbahçe taraftarları kendilerine ayrılan bölüme ''İnanun uşaklar'' yazılı pankart asarken karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren Ç.Rizesporlu taraftarlar da takımlarını 90 dakika destekledi.

Can erken veda etti

Sarı-Lacivertli ekipte savunmada Lugano ve Önder'in sakat olması sebebiyle Can Arat ilk 11'de görev alırken 20 dakika içerisinde yenilen iki gol sonrasında teknik direktör Zico Can'ı 24. dakikada oyundan aldı ve Semih'i sahaya sürdü. Genç futbolcunun oyundan çıkarken moralinin bozuk olduğu gözden kaçmadı.

Penaltı pozisyonu

Maçın hemen başında ceza sahası içinde ters bir hareketle topu kontrol etmek isteyen Deniz'in eline çarpan top sonucu Selçuk Dereli penaltı noktasını gösterdi. Eski Fenerbahçeli Zafer Biryol penaltı vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Penaltı pozisyonun ardından Fenerbahçeli futbolcuların yoğun bir şekilde maçın hakemine itirazı vardı.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran ekip yine Çaykur Rizespor'du. 18. dakikada Ferdi Fenerbahçe defansının kademede yaptığı bir hata sonucu defansın arkasına sarktı ve takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Golden sonra Fenerbahçeli futbolcular şaşkınlık yaşarken, Çaykur Rizespor tribünleri bayram havasındaydı.

Semih umutlandırdı ama...

Oyuna ilk yarı Can'ın yerine giren Semih Şentürk 68. dakikada attığı gol ile Ç.Rizespor karşısında farkı 1'e indirdi fakat bu dakikadan sonra iyi defans yapan ev sahibi ekip Fenerbahçe'ye fazla pozisyon vermedi.

Zico değiştirmek istedi olmadı...

Brezilyalı teknik direktör Zico Çaykur Rizespor maçında takımının kötü gidişini yaptığı oyuncu değişiklikleriyle de durduramadı. 2-0 geriye düşen Fenerbahçe'de Zico nöbetçi golcüsü Semih Şentürk'ü 24. dakikada Can'ın yerine oyuna alırken,  58. dakikada Tümer Aurelio'nun yerine, 63. dakikada da Mehmet Yozgatlı, Serkan Balcı'nın yerine oyuna girdi. Oyuna giren isimler de Fenerbahçe'yi Rizespor deplasmanında sırtlayamadı.

Alex sahada yoktu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex De Souza Ç. Rizespor deplasmanında 90 dakika sahada kalmasına rağmen bir etkinlik gösteremedi. Son günlerde basında hakkında çıkan transfer söylentilerinin ardından Fenerbahçe ile de pazarlığa başlamayan yıldız oyuncu vasatı aşamadı.

Alkışlar Çaykur Rizespor'a...

Saffet Susiç ile devre arası yollarını ayıran ve takımın başında Rıza Çalımbay'ı getiren Çaykur Rizespor'da Fenerbahçe karşısında oynanan futbol ve sahaya yansıtılan mücadele alkış topladı. Maça hızlı başlayan, ardından F.Bahçe'nin oyunu dengelemesine rağmen defansta çok fazla pozisyon vermeyen Karadeniz ekibi aldığı 2-1'lik galibiyetle alkış topladı, taraftarını sevindirdi. Rize Atatürk Statı'nda sahada organize olamayan bir Fenerbahçe ve rakibe fazla pozisyon vermeyen, kontra ataklarda Fenerbahçe savunmasını oldukça zorlayan bir Çaykur Rizespor vardı.

Fenerbahçe UEFA Kupası'nda 14 Şubat Salı günü 20.00'da, Şükrü Saracoğlu statında AZ Alkmaar ile karşı karşıya gelecek.

Maçtan dakikalar

2. dakikada Ferdi'nin soldan ortasında, ceza alanı içindeki Serhat'ın kafa vuruşunda, kaleci Volkan'ın müdahale edemediği topu, savunma oyuncuları çizgi önünden uzaklaştırdı. Daha sonra ceza alanı dışında topu önünde bulan Ferdi'nin şutunda, kaleci Volkan meşin yuvarlağa sahip oldu.
5. dakikada Cem Baki'nin sağdan ortasında, ceza alanı içinde göğsüyle kontrol etmek istediği top Deniz'in eline çarptı. Hakem Selçuk Dereli penaltı noktasını gösterdi. Fenerbahçeli futbolcular, Deniz'in kasti hareket yapmadığı gerekçesiyle hakeme itirazda bulundu. Penaltı atışını kullanan Zafer Biryol, topu kaleci Volkan'ın sağından filelere gönderdi: 1-0
14. dakikada Tuncay'ın ara pasıyla ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Uğur'un şutunda, meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.
17. dakikada Cem Baki'nin orta alandan attığı uzun pasta, topla savunmanın arkasında buluşan Ferdi, meşin yuvarlağı kaleci Volkan'ın uzanamayacağı köşeden filelere gönderdi: 2-0
28. dakikada ceza sahası ön çizgisi üzerinde topla buluşan Tuncay'ın sert şutunda, kaleci Zdravkov son anda ayaklarıyla meşin yuvarlığı kornere çeldi.
30. dakikada Ferdi'nin Fenerbahçe yarı alanının sol tarafından ortasında, ceza alanı içinde topu kontrol eden Anderson'un savunmada Edu'yu geçerek yaptığı vuruşta, kaleci Volkan sol köşeye gelen topu iki hamlede kontrol etmeyi başardı.
43. dakikada Victoria'nın soldan ortasında, ceza alanı içinde iyi yükselen Anderson'un kafa vuruşunda, top üstten auta gitti.
45. dakikada Semih'in pasıyla ceza alanı içinde buluşan Uğur'un şutunda, kaleci Zdravkov yumruklarıyla topu uzaklaştırdı.
48. dakikada Cem Baki'nin sağdan ortasında arka direkte Zafer Biryol'un kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
56. dakikada Ferdi'nin ceza sahasına yaptığı ortada sağ çaprazdan Anderson kafayla vurdu. Kaleci Volkan son anda direk dibinde topu kornere çeldi.
65. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Tümer'in sert şutunda top üstten az farkla auta çıktı.
70. dakikada Deivid'in pasıyla sağ kanatta topla buluşan Mehmet Yozgatlı'nın ceza sahasına sert ortasında altıpas içinde Semih ayağını uzatarak, meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 2-1

STAT: Rize Atatürk
HAKEMLER: Selçuk Dereli, Tuncay Akkın, Erdinç Sezertam
ÇAYKUR RİZESPOR: Zdravkov, Beşir, Yasin, Ferhat, Victoria, Ergin, İbrahim Sait(Hasan Uğur dk. 67), Cem Baki, Ferdi (Tolga dk. 74), Zafer Biryol(Emrah Eren dk. 85), Anderson
YEDEKLER: Serkan Şen, Erhan Albayrak, Görkem, Seydihan
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
FENERBAHÇE: Volkan, Serkan (Mehmet Yozgatlı dk. 63), Edu, Can (Semih dk. 24), Uğur, Appiah, Aurelio (Tümer dk. 58), Deniz, Alex, Tuncay, Deivid
YEDEKLER: Serdar, Ümit, Kemal, Olcan
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico
GOLLER: Zafer Biryol (dk. 6), Ferdi (dk. 18), Semih (dk. 70)
SARI KARTLAR: Serhat, Ergin (Çaykur Rizespor)

11.02.2007   

Kaynak : SuperSpor ve İHA

935
FFC 102 / Şampiyon Kim OLur
« : 10 Şubat 2007, 23:04:32 »
Evet yorumlarınızı bekliyorum ...

936
FFC 102 / <!...: FİNAL : ...!>
« : 10 Şubat 2007, 23:02:34 »
<...FFC 102...>

*** FİNAL ***

...SİHİRBAZ- GFB_SEROO....